Sakarya///54

yok be pıntırım yanlış anlamadım da içim ürperik oldu ööle
sigarayı bırakınca kabul etçem dedim ,belkim bırakırsın diyee:kedi:

tmm kusum anladım
slm hatunlar haftanız ıı gecsın ıns..
bende bugun ıs gorusmesıne gıttım cokeklerde buro elemanı ıcın pek ıcıme yatmadı ama calısmam da gerekıo sızdende fıkır almak ıstıyorum ne dusunuosunuz

panterimm içine sinmediyse başka yerlerede bak bencee sevmediğin yerde çalışmak zor olur ama illa çalışman gerekiyorsa şimdilik gir bu arada yeni iş bak derim benn hayırlısı olsun canımmm:1hug:

kimsecikler benim midemle ilgilenmemmişmafoldumbenbense dünden beri yatak döşek yatıyom bi yandanda istifra ediyom bugün birazcık iyi gibiyim ama hala bi yanma var bu akşamda sürücü kursunun dersi var oraya gidecemakannehir
panterim kına güzeldi iyi bi kurtlarımı döktürdüm ama sanırım o gece terleyip üşüttüm mideme vurdu:sinifsinif:

iyi geceler kıslarr..
beyazcık geçmiş olsun..ıhlamuriyigelirsıcak sıcak.yada ılık süt ve bisküvi.hem bulantınıazaltır hem mideni yumuşatır..
pantercim kuşum..bencede acele etme derim.biraz daha bakın.
hepinizi öperimmm

ii geceler hatunlar beyazım gecmıs ossun nıe sefadan sona cefa olar anlamıom eglendın yha cıkar muhakkak acısı
myhope um saolasın pisicim acele etmem zate
adamla daha sonradan konustum telde ısteklerı farklı guwen wermedı bende kabul etmedım zate kısılıksız yha sınırlerımıde bozduklava:

günaydın kıslar,
bugün çok işim var,
öğleden sona gezmee gitçem,yarın da misafirim var,
koş roş koş durumundayım anlıcanız,
beyazcım geçmş olsun,bende aynı dertle boğuşuyorum yıllardır,
defalarca dr gittim,dünya ilaç kullandım,yok bi fayda göremedim,
en sonunda bitkisel yollara başvurdum,netten araştır sende şifalı bitkiler var,çok fayda ediyo,
bugünlede öğütülmş bi çay k.çörek otunu suyla yutuyorum,
çok rahatladım,istersen dene derim ama,
mutlaka araştır gene,belki bana ii gelen sana yaramazsa üzülürüm ,
hadin hayırlı günler olsun herkese...

slm cAnlarım nerelerdesiniz yavvv hadi ben hastayım sizlerde geziyossunuzmu ben bugün biraz daha iyiyim roşum canım tavsiyelerin için tşk ederim bakıcam bakalım valla bu mide beni çok kötü yapıyo cidden:sinifsinif:
kızım konusundada hayret edilecek gelişmeler var cidden artık ağlamadan gitmeye başladı ve hatta bugün servisteki bayanın kucana kendi atlıcaktı nerdeyse şok oldumakannehirdedikleriniz çıkıyo anlıcanızkaydirigubbakcemile5

tebii ne sandındı,tecrübe konuşuyo burda,ah ah daa neler göriciiz kimbilirlaelaelaelaelae
iyi akşam üstleri kızlar:)
aman aman kimleri görüyorum,gözlerme inannamıyorum,hoşgeldiniz,şeref verdinizbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan
cano hanımcım hafta sonundaki buluşmada seni görmek nasip olcak mı inş.:kedi:

söleyin bakem sakaryanın sultanları,
hafta sonu buluşmaya ne mamalar yapalım,hadi fikirlerimizi paylaşalım...

oy ben geldüm hatınlar
hade bakem buluşmaya kaldı 3 gün..
ben tatlu bişeeeler şeetirmeyi düşünüyorum ..zemuszemus

iyi akşamalr hanımlar ..dün işe başladım..dikimevinde çalışıyorum..sizleride bekleriim......güzel güzel kıyafreler dikiyoruz...ama epey yoruldum..herkese öptüm....

iyi akşamlar kızlar hafta sonu buluşma vardı dimiii ahh şu hastalık herşeyi unutturdu bana iyiki hatırlattınız keyfim yerine geldi oh oh ne güzel sizleri görücem...
gümüşcüm hayırlı olsun işin eee tamirat yapıyomusunuz sözüm ona annem terzi ama terzinin paçası sökük gezermiş onu beklerken yerinde eskicek kıyafetler sana getirem bari

beyazcım sağol canım..tamirat yapıyoruz .... tabiki ..getirirsen tel et canım..yerimiz kolay yerde.. eski itfaiyenin sokağı,,

iyi akşamlar kızlar beyazcım geçmiş olsun salgında var bugünlerde herkesden duyuyorum bu tür şikayetleri allah şifa versin gümüş hayırlı olsun işin ooooo herkescikler biryerlere gidiyo çalışsın roşumla ben evde kaldık zaman zaman kısmetsizde çalışıyo
ya hafta sonu buluşma olcekde düğünlerde var çok kalamıyacam yanınızda öfya bakacaz bakem

gümüşüm hayırlı olsun canım..yeşil göslü ablacım.sen gel güsel yüzünü görelim yaff

ıı gceler kıslar gumusum hayırlı ugurlu ossun
beyazım demıstık sana daha gusel olacak ınss benım mıdede hassas gunumuzun moda hastalıgı sanırsam
canocum sanada slm
rosumum operım gulum senı
yesıl gozlu ablam ellerınden operım kısmetsızım herkes solesın ben en son dıcemm
sımcık bende anlatam yaptıklarımı ıs gorusmesıne gıtmıstım yha ben adam aksam ustu aramıstı konustuk benım ıcıme sınmedı tam hayır dıcekken adamın sarjı bıttı
nse bu sabah aradı hocam ne dusunuyosunuz dıe falan bende sızın aradıgınız krıterler we benım ıstedıklerım uymuyo dedım denyo yanlıs anladınız dıo dedım hayırlı ısler ayrıntıları ctesı gunu anlatırım sonra 2de dıs dr gıttım yıne alt cenem bıttı carsamba uste baslıcaklar
sona dr tel geldı halamlar bıze gelmıs halı yıkamaya bu arada annem ıstanbulda ewde kımse yok yanı nsem ewe geldım halam 6 tane halı getırmıs en buyuk boylarından 9a kadar onları yıkadık bıtaraftan mangal yapıldı bu saat oldu ancak oturabıldım
we en kotusu burda yazmıstım komsumuzun kızı wefat ettı dıye onun kocası tanısyon hastası ıdı onun hasta haberı geldı kalbe gıden butun damarları tıkanmıs amelıyata alınmıs 44 yasında daa dr umıt yk kendınızı hazırlayın demıs aılesıne yha cocuklar 2 ayoldu annelerını kaybettı ınsallah babalarına bıse olmaz demın aradım hala amelıyatta ıdı enıste
ıste bole hanımlar ck yorgunum we uzgunum hepıcınıze ıı geceler opt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…