Sakarya///54

merhaba teşekkür ederim kusuruma bakmayın anca karıştıra karıştıra buldum a.s

merhaba teşekkür ederim kusuruma bakmayın anca karıştıra karıştıra buldum a.s
canım benim.:1hug:heer daimbulbizi.buluşmalarada bekleriz.
kıslar ben kaçar.göslerimden uyku akıyomirmirmirmirhepiciğinize iyi uykularr..ay birazçocuk uyutur gibi oldu ama idare ediverin kaydirigubbakcemile3

yawriler bende kacıyom uykum war hepicinizi operemopuyorumnanaktan

şöööle biras geriye doğru gittim okudum yeni arkedeşler gelmişler hoşgelmişler sefa getirmişler
panterim ilac çantamda eğer akarsa bi şekilde varya yirim senii:)
beyazzz bende yemeğe gelicem dee bii fırsat lazım ,cenazemiz oldu bu akşam hendeğe gidicemm yine gelemem sanırım,pztesi kursum var salı okul var çarşamba pazar varkaydirigubbakcemile3
ben kesin perşembe gelirim
benimle öğle yemeği yicek olan varsa beyazın orda haberi ossun yanee:)
neysee tekrardan hastalara şifa dertlilere refah, hepiciğinize selam eder göslerinisden öperim:) mujjjjjkaaaaaaaaaa

opuyorumnanaktanbende sakarya doğumluyum ama babam ve annemin işi dolayısıyla 71 yılında beri kocaelinde oturuyoruz.ama her hafta geliyoruz.babaannem ve halamlar orada oturuyor.donatım ilkokulunun ve serdivan da hatta akçakamışta da babamıın kuzenleri var.dayılarıda belki tanırsınız lokantacı ÇAKAR kardeşler
hepinize kocaelinden kucak dolusu sevgiler öpücüklerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gününüz aydın cumanız mübarek olsun hatun kişiler nasılllarsınız bakem dualarda buluşalım canlarım rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş.
elibayancım hoşgeldin gülüm sende aramıza adaşımsın bu arada sapancada bizimde akrabalar var miraç fırın bilirsin onlar teyzemin eşinin tarafı
akşamki muhabbet süpermiş bayıldım valla zevkle okudum çok yorgundum ben geç çıktım akşam aranıza katılamadım cumburlop yettım eve gider gitmez
canocum gel gel bende gelemiyom sen gel canım hem karnını doyur hem benim güzel muhabbetimden istifade et hem emanetini al yerimseniben
panetr sen ne zaman geliiyon kız bekliyom bak pıncırla gelde onuda bi göreksengözlerimebaksanab
kısmetsizim pisicim bak sende yakınsın bana sensengözlerimebaksanabide bekliyorum ayy ben hepicinizi bekliyorumm kiloo aldıracam size:jeyyar:

sizde hoşgeldiniz her zaman bekleriz biz buralardayız adaya geldikçe bizizmle buluşur kaynaşırsanız daha da mutlu oluruz hiç pişman olmıcaksınız kazanacağınız tek şey dostluk samimi bir muhabet ortamıyerimseniben

[B]canom tsk ettim unutmadıgın ıcınhihoyyyt
sımcık gırdım ewe pıncırımla kahwaltı ettık ordanda geldım ıste:jeyyar:
beyazım pıncır ısımız cıkmazsa gıderiz dedi yani aasama gelırmısız yemegecokacimcoook
[/B]

cumanız mubarek olsun dostlar..akşam sohbet pek bi güzelmiş ama ben pc nin başına oturamadım .malum tubi hanım kalkmadı..çocuklar oldumu sıra pek geç geliyor..birde pc de işi vardı format attı...neyse yeni gelen hanımlar hoşgelmişler sefa getirmişler..hepiciğinizi öpüyorum..bu arada tubi nin bademcikleri alınacak.sanırım zor bi ameliyat değildir.Şeniz

beklerim canımkaydirigubbakcemile

geçmiş olsun ablam bende oldum oameliyatı çok zor değil ama anestezi olmasını tavsiye ederim ayık olunca kötü oluyor yaa ve 1 günde iyileşiyor insan

selam güzel hatınlarr
canom başınız sağolsun.
beyaz uğruyacam bi ara yanına..özellikle çiğköfte yemeğe..
haydeç aplam acilşifalar diliyorum.tubiş en kısa zamanda iyileşir inşallah.
berna41 hoş gelmişin canımm
ay bugün benpek biyorgunum.her bir yerim ağrıyo.hasta mı olcem ne

hosgeldın topıgıe cnm hep gtel beklerız beyazımın dedıgı gıbı bulusmalarada beklerızopuyorumnanaktan
haydecım gulum tekrar gecmıs olsun ck kolay bı amelıyat bı ay once yakın bı arkadasım oldu benım bademcık amelıyatı rabbım bı an once sıfa wersın gusel tubıse:Saruboceq:Şeniz

al benden de o kadar bı wurdum kafayı 4te kalktım sersem oldumyha adetım gecıktı benıde mahwettı bu ay:kedi:

beklerim gülüm opuyorumnanaktanaman aman bide dikkat edin kendicinize hasta olmayın:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…