oomuhabbet güzel....
pınarcım hayırlıolsun bebğin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu akşam eltimcim bendeydi.bi güzel oturduk.yarı muhabbet yarı dizi yarı çocuklara yapma etmekaydirigubbakcemile3
panter kıs 4 kilomudoğdu boncuğun .maşşallahh.pınarcım iriyim dediğine bakma..fıstık gibi hatundur kendisi.
elibayan hoşgeldin canım
canım benim.:1hug:heer daimbulbizi.buluşmalarada bekleriz.merhaba teşekkür ederim kusuruma bakmayın anca karıştıra karıştıra buldum a.s
canım benim.:1hug:heer daimbulbizi.buluşmalarada bekleriz.
kıslar ben kaçar.göslerimden uyku akıyomirmirmirmirhepiciğinize iyi uykularr..ay birazçocuk uyutur gibi oldu ama idare ediverin kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanbende sakarya doğumluyum ama babam ve annemin işi dolayısıyla 71 yılında beri kocaelinde oturuyoruz.ama her hafta geliyoruz.babaannem ve halamlar orada oturuyor.donatım ilkokulunun ve serdivan da hatta akçakamışta da babamıın kuzenleri var.dayılarıda belki tanırsınız lokantacı ÇAKAR kardeşler
hepinize kocaelinden kucak dolusu sevgiler öpücüklerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[B]canom tsk ettim unutmadıgın ıcınhihoyyyt
sımcık gırdım ewe pıncırımla kahwaltı ettık ordanda geldım ıste:jeyyar:
beyazım pıncır ısımız cıkmazsa gıderiz dedi yani aasama gelırmısız yemegecokacimcoook[/B]
cumanız mubarek olsun dostlar..akşam sohbet pek bi güzelmiş ama ben pc nin başına oturamadım .malum tubi hanım kalkmadı..çocuklar oldumu sıra pek geç geliyor..birde pc de işi vardı format attı...neyse yeni gelen hanımlar hoşgelmişler sefa getirmişler..hepiciğinizi öpüyorum..bu arada tubi nin bademcikleri alınacak.sanırım zor bi ameliyat değildir.Şeniz
hosgeldın topıgıe cnm hep gtel beklerız beyazımın dedıgı gıbı bulusmalarada beklerızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende sakarya doğumluyum ama babam ve annemin işi dolayısıyla 71 yılında beri kocaelinde oturuyoruz.ama her hafta geliyoruz.babaannem ve halamlar orada oturuyor.donatım ilkokulunun ve serdivan da hatta akçakamışta da babamıın kuzenleri var.dayılarıda belki tanırsınız lokantacı ÇAKAR kardeşler
hepinize kocaelinden kucak dolusu sevgiler öpücüklerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haydecım gulum tekrar gecmıs olsun ck kolay bı amelıyat bı ay once yakın bı arkadasım oldu benım bademcık amelıyatı rabbım bı an once sıfa wersın gusel tubıse:Saruboceq:Şenizcumanız mubarek olsun dostlar..akşam sohbet pek bi güzelmiş ama ben pc nin başına oturamadım .malum tubi hanım kalkmadı..çocuklar oldumu sıra pek geç geliyor..birde pc de işi vardı format attı...neyse yeni gelen hanımlar hoşgelmişler sefa getirmişler..hepiciğinizi öpüyorum..bu arada tubi nin bademcikleri alınacak.sanırım zor bi ameliyat değildir.Şeniz
selam güzel hatınlarr
canom başınız sağolsun.
beyaz uğruyacam bi ara yanına..özellikle çiğköfte yemeğe..
haydeç aplam acilşifalar diliyorum.tubiş en kısa zamanda iyileşir inşallah.
berna41 hoş gelmişin canımm
ay bugün benpek biyorgunum.her bir yerim ağrıyo.hasta mı olcem ne
selam güzel hatınlarr
canom başınız sağolsun.
beyaz uğruyacam bi ara yanına..özellikle çiğköfte yemeğe..
haydeç aplam acilşifalar diliyorum.tubiş en kısa zamanda iyileşir inşallah.
berna41 hoş gelmişin canımm
ay bugün benpek biyorgunum.her bir yerim ağrıyo.hasta mı olcem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?