merhaba nasılsınız
çok acıktım ben yaa burda herşey çok güzel kokuyo ben yemek yiyemiyorum yaa:sinifsinif:
off birileri çiğ köfte demiş.şimdi bende yedim dürüm içine marulunu atmışlar ayh doymadım valla.düş işten çıkarken anlaşmıştık arkadaş getirdi saolsun.hala acısı boğazımda.muhteşem bi nimet yhaa bu
bide ne zmndır ıslama köfte yemiom ımmmh ne gzl yenirdi şimdi(ayh bide ben hamileym:))
ayy madem hamilesin kendi kendini ozendirme cnm yhazemuszemus
20.haftadaım 10kilo aldım şimdiden halbuki yeni vermiştim tamda bu kiloyu.kilo almamda sorun deil ama bu gidişle normal douramıcam die korkuom bakalım nasipte ne var???
bu .iğ köfte yeterli deildi.sbh çıkcam iştende nasıl geçcek bakalm zmnkafamçokkarıştı
bizdeoglusumla yalnızız yemegimizi yedikcokacimcoook
bi taraftan dizimizi serediyoz
bitaraftanda kestane yiyos ohhh keyfimiz gıcır hepicinizi operizsırnaşık şey
off birileri çiğ köfte demiş.şimdi bende yedim dürüm içine marulunu atmışlar ayh doymadım valla.düş işten çıkarken anlaşmıştık arkadaş getirdi saolsun.hala acısı boğazımda.muhteşem bi nimet yhaa bu
bide ne zmndır ıslama köfte yemiom ımmmh ne gzl yenirdi şimdi(ayh bide ben hamileym:))
kestanemii aman allahım bi aşkımda obenim ooof offf olsada yesek
hosgeldin cnm zemuszemus
bizler cok iis sen nasılsın bakalım
ayy ccnm yha sende benim bugunku gibim awcunu yala barim bi yerin sismesinyerimsenibenyakınlarda bi yerde olsaydın kaçarı yok sendeydim çıkışta
ne yaparsın kimlerdensin gulum anlat bakalım tanısalım kaynasalım demi yhakaydirigubbakcemile5hoşbulduk :)
teşekkür ederim bende iyiyim
iyi olmanıza sevindim =)
ne yaparsın kimlerdensin gulum anlat bakalım tanısalım kaynasalım demi yhakaydirigubbakcemile5
bende sakaryadayım sapancada ewdeyim yaptığım bişey yok pek işte kitap okurum bol bol film izlerim tabi ev işinden kalandan zamanda :)
bu arada ben elif ya sen
hmm sapancadansın yalmaz:ni guselmis ismimi ozelden yazarım cnm
tamam yeni sayılırım daha burda neyin ne olduğunu karıştırarak öğreniyorum :) yanlış yaptıysam özür :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?