Sakarya///54

çok acıktım ben yaa burda herşey çok güzel kokuyo ben yemek yiyemiyorum yaa:sinifsinif:

off birileri çiğ köfte demiş.şimdi bende yedim dürüm içine marulunu atmışlar ayh doymadım valla.düş işten çıkarken anlaşmıştık arkadaş getirdi saolsun.hala acısı boğazımda.muhteşem bi nimet yhaa bu

bide ne zmndır ıslama köfte yemiom ımmmh ne gzl yenirdi şimdi(ayh bide ben hamileym:))

bizdeoglusumla yalnızız yemegimizi yedikcokacimcoook
bi taraftan dizimizi serediyoz
bitaraftanda kestane yiyos ohhh keyfimiz gıcır hepicinizi operizsırnaşık şey

ayy madem hamilesin kendi kendini ozendirme cnm yhazemuszemus

ayy madem hamilesin kendi kendini ozendirme cnm yhazemuszemus

20.haftadaım 10kilo aldım şimdiden halbuki yeni vermiştim tamda bu kiloyu.kilo almamda sorun deil ama bu gidişle normal douramıcam die korkuom bakalım nasipte ne var???
bu .iğ köfte yeterli deildi.sbh çıkcam iştende nasıl geçcek bakalm zmnkafamçokkarıştı

cnm sana kotu ornek olmak istemem:kedi: ben 33 kilo aldım:1shok:
oglusuma hamile iken:CüvCüv:
birazı yemekten cogu ilaclardandı kafamçokkarıştı
hepicini wermistim kısa zmanda ama dedigim gibi hepsi yemekten degildi :sm_confused:
benim tawsiyem saglıklı beslenmen

pnarcım allah tamammına erdirsin sağlıcakla al bebeşini kucana bu arada hoşgeldin aramıza:kedi:

ne yaparsın kimlerdensin gulum anlat bakalım tanısalım kaynasalım demi yhakaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

bende sakaryadayım sapancada ewdeyim yaptığım bişey yok pek işte kitap okurum bol bol film izlerim tabi ev işinden kalandan zamanda :)
bu arada ben elif ya sen

ne yaparsın kimlerdensin gulum anlat bakalım tanısalım kaynasalım demi yhakaydirigubbakcemile5

bende sakaryadayım sapancada ewdeyim yaptığım bişey yok pek işte kitap okurum bol bol film izlerim tabi ev işinden kalandan zamanda :)
bu arada ben elif ya sen[/QUOTE]

hmm sapancadansın yalmaz:ni guselmis ismimi ozelden yazarım cnm

bu arada ben elif ya sen

hmm sapancadansın yalmaz:ni guselmis ismimi ozelden yazarım cnm [/QUOTE]

tamam yeni sayılırım daha burda neyin ne olduğunu karıştırarak öğreniyorum :) yanlış yaptıysam özür :bbo:

hmm sapancadansın yalmaz:ni guselmis ismimi ozelden yazarım cnm

tamam yeni sayılırım daha burda neyin ne olduğunu karıştırarak öğreniyorum :) yanlış yaptıysam özür :bbo:[/QUOTE]

olsun cnm benim takılma ben hala yapıyorum hata sorun deıl yani:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…