pnarcım allah tamammına erdirsin sağlıcakla al bebeşini kucana bu arada hoşgeldin aramıza:kedi:
saol cnmm
bu arada panter sen normal doğum yapabildinmi 30kg donunda
ewt cnm normal dogum du 4kılo 52 cm tosunum dogdu seni bilmıyorum ama ben ırı bı hatunum
66 ile başladım 20haftada 10kilo aldım düşün artıkın nası iri olduumu akannehir
bebekim tekmelio:dance:
oomuhabbet güzel....
pınarcım hayırlıolsun bebğin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu akşam eltimcim bendeydi.bi güzel oturduk.yarı muhabbet yarı dizi yarı çocuklara yapma etmekaydirigubbakcemile3
panter kıs 4 kilomudoğdu boncuğun .maşşallahh.pınarcım iriyim dediğine bakma..fıstık gibi hatundur kendisi.
elibayan hoşgeldin canım
ilk bebis mi cnm:CüvCüv:
eet ilk oğluşum olcak.inş sağlıkla kavuşmayıda nasip eder Rabbimopuyorumnanaktan
deli gibi alışveriş yapasım var ama annemden yasak geldi.bebek alışverişi adapazarından olcakmış.burda kazıklanırmışım öle dio.bende öle arada kendimi tatmin etmek için bişiler alıom o kdr.zmn çbk geçsin istiom bi taraftanda -pınar bu gzl konforlu günlerin tadını çıkar-diomkaydirigubbakcemile3
senin oğlun kaç yaşında
oomuhabbet güzel....
pınarcım hayırlıolsun bebğin.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
bu akşam eltimcim bendeydi.bi güzel oturduk.yarı muhabbet yarı dizi yarı çocuklara yapma etmekaydirigubbakcemile3
panter kıs 4 kilomudoğdu boncuğun .maşşallahh.pınarcım iriyim dediğine bakma..fıstık gibi hatundur kendisi.
elibayan hoşgeldin canım
benim oglusum kocaman ablası 13 bıtecek boncugumun
bazen bende gezerken bole wıtrınlere takılıo gozum bebıs kıyafetlerını gorunce benım bıle alasım gelıo ne yapacaksam artıkın :kedi:
daha bekarken bile hevesle bakıodum.3yıllık evliim geçen zmn içinde çocuk düşünmedik ama bi gün doğurursam sırf şunları almak için diodum eşime.hamileyiz ama alamıoz.bide erkek derler ama kızda çıkar diolar bende korkuom.kızımı maviler içinde yatırmakta istemem doğrusu.eet seninki bayaa adam olmuş oğluş fln deme kızar.bende 13 olduunu görcekmiim.maşallah
dimi kıs ne kaaçok seviliyo evlatlar..bideçok çabuk büyüyolar..daha dün gibi geliyo kucağımaaldığım.şimdi büyüde cep cep laf yetitiriyo vallaewlat bambaska gulum kucagına alınca anlıcaksın gunlerın nasıl gectıgını bı cırpıda buyudugunude anlayamayacaksın goreceksın tabıkı sekerım dr kız mı erkek mı olayına gelınce ewt bazen dr yanılabılıyolar sana cınsıyetı ne gıbı gelıyo benım hamılelıgımde dr dahıl olmak uzere herkes erkek demıstı yok oglusuma kızmıo benım boncugum:1hug:
evet cancağazım benim bina yeşüll...
anaaaa bi dane daha paşa oğluş gelecek ha topiciğimize..hadi hayırlısı..
dimi kıs ne kaaçok seviliyo evlatlar..bideçok çabuk büyüyolar..daha dün gibi geliyo kucağımaaldığım.şimdi büyüde cep cep laf yetitiriyo valla
sorma yıfrım..bebişkene biran önce konuşsun diye gözüne bakardık.şimci ise tutabilene aşkolsunnkaydirigubbakcemile3ahh be pisicik ustune bastın ayagını kaldır lutfen
takmıs sımdı benımkı konusma lennn
bıde tuhaf bıses böööööööggg die allahım yhalaelaelaelaelae
sorma yıfrım..bebişkene biran önce konuşsun diye gözüne bakardık.şimci ise tutabilene aşkolsunnkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:al benden de okadarkaydirigubbakcemile5dr um bana hamile iken dewamlı bebisinle konus derdi irtibat halinde ol herseyi anlat derdi
nerden anlattım simdi7 24 cenesi kapanmıo sıpanın:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?