çok sağolun kızlar valla 3ay oldu birtane bile komşum yok alışkın değilim ben bu duruma sıkılıyorumm bütünnn gün evde tek başına
seddaacanım inşallah.ya geliriz.. sende buluşmalarımıza katıl kaynaşalım canım..beyazım mutlu olman bizleride mutlu ediyor canım..roşum boşnağım pisiden haber verdiğin için teşekkürler..panterim canım oh bu günü atlattın..nasıl geçti ilk iş günü anlat bakalım..yoruldunmu çokŞeniz
buluşmalara katılmayı çok istedim ama ikisinede kısmet olmadı ablam allah nasip ederse bidahakine inş.Şeniz
çok sağolun kızlar valla 3ay oldu birtane bile komşum yok alışkın değilim ben bu duruma sıkılıyorumm bütünnn gün evde tek başına
allah kısmet ederse 15ınde toplanıaz cnm benım dogum gunu serefıme o zman gelırsın olarmı??
inş. panterim ya çok istiyorum buluşmalara katılmayı
ben merkez yeni caminin arka tarafında fen lisesi var onun arka tarafında oturuyorum
hmm bılıyom oraları fethıye camısının orda ark.war
gelırsın gorusuruz ınss gulum artık bulusalım kaynasalım yeter dımı??
yolum duserse cat kapı surprız yaparım gulumŞenizyeter valla pantercim tanışalım artık:) fethiye camisini bilmiyorumda bizim burda sezginler camisi var yolun düşerse butarafa beklerim:))) Şeniz
iyiakşamlar kıslarr......
ne güzel muhabbet varmış bugün kaçırmışım tüh.
bugün çok yoğundum.ev iş çoktu.bütün dolapları düzelttim.sil süpür yemek derken akşam oldu.bide akşam üstükısgardaşım geldi çaya.
haydeç aplam kızçemi sormuş.çok şükür toparladı kırıklığı devam ediyo ama daha iyi.okula göndermedim bugün tedbiren.
panterim şkerim yeni işin hayırlıolsun.sen şincik reglisin ya oda moralini etkiliyordur.herşey düzelir gülüm kalbini bozma..gel bi öpem senüde moralin düzelsinn
emine ablacım inşallah görüşürüz.sedacım senide bekleriz buluşmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?