Sakarya///54

beyazım ben gitmişin sen gelmişin,senin adına sevindim,
hayata her koşulda pozitif bakmak benimde felsefemdir,zaman zaman bırakırım kendimi ama şükür toparlanırım hemen,
1 saat sora yafrularım gelcek yemek hazırlığındayım,görüşmek üzere ,öperimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar valla 3ay oldu birtane bile komşum yok alışkın değilim ben bu duruma sıkılıyorumm bütünnn gün evde tek başına

çok sağolun kızlar valla 3ay oldu birtane bile komşum yok alışkın değilim ben bu duruma sıkılıyorumm bütünnn gün evde tek başına

seddaacanım inşallah.ya geliriz.. sende buluşmalarımıza katıl kaynaşalım canım..beyazım mutlu olman bizleride mutlu ediyor canım..roşum boşnağım pisiden haber verdiğin için teşekkürler..panterim canım oh bu günü atlattın..nasıl geçti ilk iş günü anlat bakalım..yoruldunmu çokŞeniz

buluşmalara katılmayı çok istedim ama ikisinede kısmet olmadı ablam allah nasip ederse bidahakine inş.Şeniz

haydecım ıııdı ama
oncekı calısan gırmek ıstıyomus tekrar ıse
bende patrona ddım kız ısı bılıyo sızın ısınızedaa yarara ben cıkarım sorun dııl yanı dedım
kızda ablanın ıse daaha ck ıhtıyacı war demıs
bakalım 2 hafta deneme suresı kısmet ıste haydecım ne olcak bılmıyom
obur turlu ııdı pek yogunluk yktu patron yanımda dııldı hesapta ısı oretecektı
hayırlısı olsun ne dıyım gulum

inş. panterim ya çok istiyorum buluşmalara katılmayı
ben merkez yeni caminin arka tarafında fen lisesi var onun arka tarafında oturuyorum

hmm bılıyom oraları fethıye camısının orda ark.war
gelırsın gorusuruz ınss gulum artık bulusalım kaynasalım yeter dımı??

hmm bılıyom oraları fethıye camısının orda ark.war
gelırsın gorusuruz ınss gulum artık bulusalım kaynasalım yeter dımı??

yeter valla pantercim tanışalım artık:) fethiye camisini bilmiyorumda bizim burda sezginler camisi var yolun düşerse butarafa beklerim:))) Şeniz

iyiakşamlar kıslarr......
ne güzel muhabbet varmış bugün kaçırmışım tüh.
bugün çok yoğundum.ev iş çoktu.bütün dolapları düzelttim.sil süpür yemek derken akşam oldu.bide akşam üstükısgardaşım geldi çaya.
haydeç aplam kızçemi sormuş.çok şükür toparladı kırıklığı devam ediyo ama daha iyi.okula göndermedim bugün tedbiren.
panterim şkerim yeni işin hayırlıolsun.sen şincik reglisin ya oda moralini etkiliyordur.herşey düzelir gülüm kalbini bozma..gel bi öpem senüde moralin düzelsinn
emine ablacım inşallah görüşürüz.sedacım senide bekleriz buluşmalara

yeter valla pantercim tanışalım artık:) fethiye camisini bilmiyorumda bizim burda sezginler camisi var yolun düşerse butarafa beklerim:))) Şeniz
yolum duserse cat kapı surprız yaparım gulumŞeniz

oh ısleride bıtırmıssın ne guzel prensesımızde iilesmıs maasallah bende dun yerlestırmıstım dolapları
cıktı yıne kalın gıysıler ıcım darldı yerlestırırken pısıcım
saol cnm bakalım uzun soluklu olacakmı yenı ısım cokkk agrım war yarın duzelırım dıyetahmın edıyorum sabahtan toyotada randewum war once oraya ssona ıse gıdıcem opuyorum hepicinizi

GUNAYDIN SAKARYAM
COKKKK AGRIM WAR GECECEGINE ARTMIS KARNIMIN AGRISI mafoldumben

canım benimm sıcak bişeyler iç sürekli,dediğim gibi birde adaçayı
elinden eksik olmasın bugün bardak
fazla yeme genel olarak sıvı tüket yani
hem şişkinliğin bi an önce iner böyleliklee,öpüyorum seni çok,bide aklım sen ve beyazda hep,inşallah güzel haberler verirsiniz diye,,,,

yeni bir gün inşallah herbirimiz içingüzellikler geitirsin beraberinde
derken zil çaldı:))
temizlik vergisine borç yapmışız7 gün içinde ödemessek icra gelirmiş ölee yazıyo iii miii:)))
Allah sağlıktan ayırmasın herşeyin bi çaresi bulunur inş.
günaydın tekrar ,hepiciğinizi öpüyorummmmmmmm opuyorumnanaktan

günaydın güzel hatunlar
panterim nazar mı oldun kıs.şaka bi yana üşüttün sanırsamCADIARZU.inşallah biran önce toparlarsın.:teselli:
valla kışlıklar çıktı.soğuklar başladı.gerçi bugün hava güsel ama..:1rolleyes:
bugün kocişim izinli.biraz çarşı işlerim var onları halledicez bakalımkaydirigubbakcemile.bide kısın okulana uğramayı düşünüyoruz.
akşama gene uğrarım.şimci hepinizi öpüyorum şekerler..Şeniz...

canom sanada günaydın...kıs sende vergi kaçakçısımıoldun..hemide en temizindenkaydirigubbakcemile3

slm mıllet sımdı geldım dr dan yazacam hepıcınızı sımdılık ızın mucksssss

hepinize iyi günler
gününüz güzel olsun bügün hava çok güzel
dün patladım sıkıntıdan kız okuldan gelsin bi çarşı edek de gelek açık içim açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…