Sakarya///54

tünaydın güzellerr
eltim gel kıs beklerimm..
beyasım inşallah bi gün uğruyacam.amaçiğ köfte sözünü unutmaaaaa
panterim kıs tam kedigillere yakışır bişee sobanın başında kıvrılmakk
meyhopem paşa oğluşumuzu öp kocaman kocamn.varsın olsun çıkma sen.bizim büyük sıpalar hasta oluyo ki küçümen oğluşumuzu korumak lazım....
sedoşkıs bugünlerin tadını çıkar .valla yarın bigün çoluk-çocuk oldum mu ararsın valla anacım..
ya kıslar gümüşümden haberi olan var mı..kayboldu hatunn?
emine aablam kolay gele..
ben bugün salçalık biber aldıydım onlarla uğraşıcam azcuk..hadi bana kolay gele..

valla öyle olacak galiba kısmetsizim ya bugünlerde çok rahatım ama yarın çocuk olunca napçaz bakalım böyle rahat rahat uyku tutmadı deyip oturmak kalmayacak amann napalım allah bi bebiş versinde değer onlar için:))

geçenlerde benim kızımında öle oldu,tam geçiyo diyorum,soğukta gezince yine başlayo kızarıp yanmaya,çayla pansuman yap,bide buharına tut,geçmşler olsunyerimseniben
ooy hamarat eltim kolay gelmiştir inş.
bugün sana programlanmıştım kii,kardeşcezime gitmem gerekti,alacaam olsun ama,
telafi ediciimzemuszemus

allah sağlıkla gönlüne göre versin cnmda,acele etme derim,hayatını yaşa,sona göz açtırmıyolar insana,
biz ergenleri gördükçe keşki bu kaa çabuk büyümeseler diye hayıflanır olduk :sinifsinif:,sağlıklı olsunlarda görevimizbuyrunnnnnnnnn

iim rosumum
en azından saglıgım yerınde
ck sukur sagım solum agrımıyo

ben gidiim geç olmadan toparlayım muffağımı,erkenden uykum geliyo bidaa yarına kalır daa zor,
hadin öpiim hepiniziopuyorumnanaktan

iyigeceler hatınlarr
napırsınız bea..biberlerimi şeetiremedim.banada kardeşceğizim geldi.oturduk yumuşak..
eltimcim her daim beklerimmzemuszemus

dediğini bi yapayım bu akşam roşumcum bakalım inş iyi gelir şuan nasıl yanıyo valla zor bi durum tşk ederim ilgin için:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…