Sakarya///54

QUOTE=panter_f;9917318]ohh afıyet ossun kaydirigubbakcemile5
yemekte ne wardı sedosum:uhm:sırnaşık şey
[/QUOTE]

sağol canm yemekte domates çorbası, ıspanak, biber dolması var güzelim gel yemeğe beklerim...Şeniz

sağol canm yemekte domates çorbası, ıspanak, biber dolması var güzelim gel yemeğe beklerim...Şeniz[/QUOTE]

miss misscokacimcoook
afiyet olsun gulum inss oda olurŞeniz

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
roşumm iyi gezmelerr benim yerimede gezin ben bağlandım kaldım evee havalarda soğudu artık hiçbiyere gidemem sanırımmmm:gitme:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

sağol canm yemekte domates çorbası, ıspanak, biber dolması var güzelim gel yemeğe beklerim...Şeniz[/QUOTE]
yemeye bende gelebilirmiyim tam ağzıma layık şeyler varmış beyaaacokacimcoook:kedi:

hoşgeldin güzelim yakışıklımız nasıl öp bizim için onu biz öpmeyelim domuz gribi neyin kol geziniyo etrafta sengözlerimebaksanab
roşum seni kıskanmamak elde değil canım günler gezmeler ahh ah nerde bende o günlerfisfisfis

uyuyo teyzesii ben hepinizin yerine öperim onuuuuopuyorumnanaktan
geçen pazar gelecektik eşimi kandırdım baktım eve doğru döndüü ee dedim bosna caddesinde demedinmi diyooo ki hiçde öyle bişi demedimm tekrar geri dönmeyede üşendi bizim iş kaldıı aklım hala çiğköftede ama gelecem inşallahhhhh şu eşime bi takılmasammmkaydirigubbakcemileama onsuzda gelemem kii hem hava hem bebişşş:hulya:

canım biz sedatkirtepe caddesindeyiz diasanın karşısıkaydirigubbakcemile beklerim her zaman

iyi akşamlar güzel hatınlarr
panterim kıs ben senin yerine çarşambaya gittim..babamın deyimle çula çaputa yatırdım paraları geldim.gerçi çok bişee de almadım çorap picama felan...ama çok kalabalıktı yaf bugünnnakannehir
kıs eltim habire ges sen.haftayada beraber geselimmmkaydirigubbakcemile
beyazım kıs senin ordan geçtim bugün. bakındım emme göremedim seni.CADIARZU.içeri girmeyede vaktim yoktu.görseydim bi selam edicektim.buyrunnnnnnnnn.

alt kata çay almaya falan gitmişimdir canım tüh yaa bi nasip olmuyo görüşmek bi çiğ köfte ikram ederdim sanayerimseniben

canım biz sedatkirtepe caddesindeyiz diasanın karşısıkaydirigubbakcemile beklerim her zaman
reklam mı yapıon yawrim:lepi:
hadı yha pazarcılar ozlemısmı benım kusum bıse dedıler mı sana sırnaşık şey
alt kata çay almaya falan gitmişimdir canım tüh yaa bi nasip olmuyo görüşmek bi çiğ köfte ikram ederdim sanayerimseniben

hangı usta yapmıstı kofteyı beyazım
ben yorumyapayım hemnecıkın :icecream:

saol bebekımŞeniz
bugun carsamba aglar demi beni goremıcek :1rolleyes::çok üzgünüm:
pazarcıların gozlerı yolda kalacaksırnaşık şey
benı yerımede gez kusummmgamyoncuiremsu
tüüh yasıktır insanlara fazla mahrum etme kendinden,haftaya telafüü edersin:hulya:
gesiim eltim valla,ooh sefam ossuun,bi daamı geliciim dünnayazemuszemus
senlen zevklen geserim ne demek,şimdiden deyim,perşembe doluyum haftaya,
onun harici her bi yere gidebiliriz
hatta öncesinde saada gelebilirim anlarsın nee olduğunu kaydirigubbakcemile3

bende isterim bendeekaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrr kocamı gönderdim işe tekrar yattım ama uyku tutmadı kalktım bende işimde yok yemeğimde var. anlaşılan bugün gün geçmeyecek bana(

gunaydın sakaryam bırazdan doncem su ortalıgı bı halledeyımdezemuszemus

aksam yemegımı yedım sobanın yanına uzandım sole8 de bı actım gozumu sabah 6,30 cok uyumusum yha

günaydın kıslar,Şeniz
pıntırım ii olmuş yarasın,ne ii gelmiştir,demek ihtiyacı varmış bünyenin,:hulya:
myhopem bebiş büyütmek çok fedakarlık isteyen bi görev,bizlerde geçtik ,ikisi üstüste oldu benimde,kendi başıma bi yere kıpırdamazdım,
eşim arabayla götürüyodu,büyüdükçe dertleri büyüyo ama diğer taraftanda rahat oluyo,beişini öp benim için,
beyazım bizim kıskanılacak bişemiz yok be gülüm,biz seni kıskanalım ,
en güzeli çalışıp ekonomik özgürlüünü elinde tutuyosun,vereliniortakbende gezmelerden şööle işlerimi bitirip evimde oturmaa özledim bugünlerde,
bi işim yok diyorum haydii çocuklar bişe çıkarıyo,çarşı ,pazar felan yoruldum yaa,akannehir
oğluşumun ihtiyaçları için akşam üstü çarşıya çıkiim diyorum,gidersem eltimede uğruyacam inş.
neysem kalkıp işlere dalsam anca çıkarım,-tatlicadiarzu-
hepimize kolay gele inş:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydınlar hanımlar hepinizi günü dünden güzel olsunŞeniz
bugünlerde gözlerimde bi problem var yaa her sabah şiş kalkıyorum acıyorlar bişey batar gibi mikropmu kaptı ne oldukiCADIARZUneysem ben yine buralardayım öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…