QUOTE=panter_f;9917318]ohh afıyet ossun kaydirigubbakcemile5
yemekte ne wardı sedosum:uhm:sırnaşık şey
QUOTE=panter_f;9917318]ohh afıyet ossun kaydirigubbakcemile5
yemekte ne wardı sedosum:uhm:sırnaşık şey
selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
roşumm iyi gezmelerr benim yerimede gezin ben bağlandım kaldım evee havalarda soğudu artık hiçbiyere gidemem sanırımmmm:gitme:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
hoşgeldin güzelim yakışıklımız nasıl öp bizim için onu biz öpmeyelim domuz gribi neyin kol geziniyo etrafta sengözlerimebaksanab
roşum seni kıskanmamak elde değil canım günler gezmeler ahh ah nerde bende o günlerfisfisfis
yemeye bende gelebilirmiyim tam ağzıma layık şeyler varmış beyaaacokacimcoook:kedi:sağol canm yemekte domates çorbası, ıspanak, biber dolması var güzelim gel yemeğe beklerim...Şeniz
uyuyo teyzesii ben hepinizin yerine öperim onuuuuopuyorumnanaktan
geçen pazar gelecektik eşimi kandırdım baktım eve doğru döndüü ee dedim bosna caddesinde demedinmi diyooo ki hiçde öyle bişi demedimm tekrar geri dönmeyede üşendi bizim iş kaldıı aklım hala çiğköftede ama gelecem inşallahhhhh şu eşime bi takılmasammmkaydirigubbakcemileama onsuzda gelemem kii hem hava hem bebişşş:hulya:
iyi akşamlar güzel hatınlarr
panterim kıs ben senin yerine çarşambaya gittim..babamın deyimle çula çaputa yatırdım paraları geldim.gerçi çok bişee de almadım çorap picama felan...ama çok kalabalıktı yaf bugünnnakannehir
kıs eltim habire ges sen.haftayada beraber geselimmmkaydirigubbakcemile
beyazım kıs senin ordan geçtim bugün. bakındım emme göremedim seni.CADIARZU.içeri girmeyede vaktim yoktu.görseydim bi selam edicektim.buyrunnnnnnnnn.
reklam mı yapıon yawrim:lepi:canım biz sedatkirtepe caddesindeyiz diasanın karşısıkaydirigubbakcemile beklerim her zaman
hadı yha pazarcılar ozlemısmı benım kusum bıse dedıler mı sana sırnaşık şeyiyi akşamlar güzel hatınlarr
panterim kıs ben senin yerine çarşambaya gittim..babamın deyimle çula çaputa yatırdım paraları geldim.gerçi çok bişee de almadım çorap picama felan...ama çok kalabalıktı yaf bugünnnakannehir
beyazım kıs senin ordan geçtim bugün. bakındım emme göremedim seni.CADIARZU.içeri girmeyede vaktim yoktu.görseydim bi selam edicektim.buyrunnnnnnnnn.
alt kata çay almaya falan gitmişimdir canım tüh yaa bi nasip olmuyo görüşmek bi çiğ köfte ikram ederdim sanayerimseniben
tüüh yasıktır insanlara fazla mahrum etme kendinden,haftaya telafüü edersin:hulya:saol bebekımŞeniz
bugun carsamba aglar demi beni goremıcek :1rolleyes::çok üzgünüm:
pazarcıların gozlerı yolda kalacaksırnaşık şey
benı yerımede gez kusummmgamyoncuiremsu
gesiim eltim valla,ooh sefam ossuun,bi daamı geliciim dünnayazemuszemusiyi akşamlar güzel hatınlarr
alt kata çay almaya falan gitmişimdir canım tüh yaa bi nasip olmuyo görüşmek bi çiğ köfte ikram ederdim sanayerimseniben
r
hangı usta yapmıstı kofteyı beyazım
ben yorumyapayım hemnecıkın :icecream:
bende isterim bendeekaydirigubbakcemile5
nasılsınız kızlar
hepinize sağlıklı huzurlu bereketli günler dilerimopuyorumnanaktan
ben iyim ama uykum varmirmirmirmirsiz nasılsınızşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?