sanada ckkk gecmıs olsun bu ne yha topık battı gıdıyocanım benimm sıcak bişeyler iç sürekli,dediğim gibi birde adaçayı
elinden eksik olmasın bugün bardak
fazla yeme genel olarak sıvı tüket yani
hem şişkinliğin bi an önce iner böyleliklee,öpüyorum seni çok,bide aklım sen ve beyazda hep,inşallah güzel haberler verirsiniz diye,,,,
saol kusum ıcıyom adacayı ykta ıste kant yapıyorum beyazın durumun duzelttı sukur
sıra bende
agzım hala uyusuk
yeni bir gün inşallah herbirimiz içingüzellikler geitirsin beraberinde
derken zil çaldı:))
temizlik vergisine borç yapmışız7 gün içinde ödemessek icra gelirmiş ölee yazıyo iii miii:)))
Allah sağlıktan ayırmasın herşeyin bi çaresi bulunur inş.
günaydın tekrar ,hepiciğinizi öpüyorummmmmmmm opuyorumnanaktan
bılmıyom kı gulum nazar mı oldum ne oldum basımdan hamdolsun eksık omuyolargünaydın güzel hatunlar
panterim nazar mı oldun kıs.şaka bi yana üşüttün sanırsamCADIARZU.inşallah biran önce toparlarsın.:teselli:
valla kışlıklar çıktı.soğuklar başladı.gerçi bugün hava güsel ama..:1rolleyes:
bugün kocişim izinli.biraz çarşı işlerim var onları halledicez bakalımkaydirigubbakcemile.bide kısın okulana uğramayı düşünüyoruz.
akşama gene uğrarım.şimci hepinizi öpüyorum şekerler..Şeniz...
ins.. gulum optummgünaydıınn beklerim panterim çok mutlu edersin beni
merhaba hanımlar yoruldum valla ben havanın güzelliğinden faydalanıp sabahtan beri temizlik yapıyorum öldüm yorgunluktan valla şimdi bi kahve yapayım kendime geçeyim tvnin karşısına keyif yapayım biraz:))
ohh mıss gıbı olmustur ewın sımcık gulumkaydirigubbakcemile5
bende yaptım sımdı ıcıyorum bende tw yk -tatlicadiarzu-
pc ıle ıdare edıyom:1rolleyes:
:1hug: afıyet olsun
valla misss gibi oldu evim canm ama bende bittim ev büyük tek başıma çok zor oluyosanada afiyet olsun Şeniz
bende hıc bı zman babamı annemle we kımseyle paylasamazdım cnm takııı akılm baska erkeklere kayana kadarsositososito:1rolleyes:iyi geceler hatın kişilerrrr
sedaacım güle güle kirlet şikerimm..
he valla panterim anca fırsat bulmuşum kıs okulda azcuk keyiif yapıyım didim.yoksam benim kısçem çok kıskançtır.babsının yanına yanaştırmaz beni otururken bileekaydirigubbakcemile3
iyi geceler sultanlar,
bugün girip baktım size ama fazla kalamadım,
hem yoğunluktan hemde pcmizde sorun vardı,neti kullanamadık,
canısı format istemş meğer,temislendi geldi,
hadin görüşmek üzere,hepinize allah rahatlık versin...
günaydın güzellerrrrrr,
bu sabah erkenciyim.uyku tutmadı.dolanıyorum buralarda..
valla bende uykuyu çok istedim emme kargalar çok ısrar etti:roflol::roflol::roflol::roflol:kıs get yat ne isin war kargaların brunch'ında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla bende uykuyu çok istedim emme kargalar çok ısrar etti:roflol::roflol::roflol::roflol:
günaydınlar tünaydınlar selamlar herkezlerekaydirigubbakcemile3nasılsınız güzeller ben dün giremedim pc yi getirmemiştim işe özledim sizleri ama güzel muhabbeti kaçırmışım tabii yine neysem bugün burdayım kahvelerde hazıryerimseniben
tünaydın fıstıklar,
bugün çok işim vaa,başka zaman iş olmaz ,gezmek olmaz,
gezmek zamanında iş yetişmii,
nasıl iştir anlamadım,
işte böle koşturuyorum,işlerim bitince bi duşa girip süsleniciim,gezmeme gidiciim
pıntırım demek iyileştin hee,
ben saa demiştim diimi,geçince rahatlarsın diyeyerimseniben
hadin bakem ,gününüz güzel geçsin,opuyorumnanaktan
tünaydınnn nasılsınız hanımlar sabah muhabbet varmış ama kaçırmışım. daha yeni fırat bulup girebildim yemeğimi yaptım sabahtan sonra keyfe dalınca zor geliyoda:))) hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?