Sakarya///54

gunaydın pisicim
walla geldi ne yalan soliyim
ozelliklede pıncırım sırnaşık şey
ewt cnm yha yarın ki sanırım olmaz
haftaya olsun
solemiimmm diom yha bozulmaya baslıom haberiniz olsun bi toparlanamadı karar werilemedi

canım benim senibööle keyifli görmek çok güzell
dün beyazlda konuştuk.tarihisen belirle.az çok fikirler belli.ona göresen koy tarihi bizde ona göre ayarlanalım.doumgünü çocuğu sensin demee

günaydınlar sakaryam,a.s.
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inş.:Saruboceq:
pıntırım hade gözünaydın olsun,işede başlamışın hayırlısı olsun,sevindim valla,
akşamda ucundan çekiştirdik seni,kaydirigubbakcemile
güzel oluyo böle konu sahibi yoiken,
akşam aklıma muzur bişeler yazmak geldi,:jeyyar:
yazdım ama göndermekten vazgeçtim son anadakaydirigubbakcemile3
buluşma için de c.tesileri banada uyar ,pazar biraz zor olur gelemeyebilirim

saol kusum
bnde sewindim cnm
cekıstırmıssınız ucundan diil bayagı eni konu ossun canınızsaolsun hade bakalım ctesı ıcın bulusalım o zaman
hıım taam o zaman,aşşadakiler çaylar benden olsun muukaydirigubbakcemile5

cnm benım makkaj yapıom 2de gorusmeye gıdecem ondan asagıda gorunuom

( cmts 21i ayınnn benim kocamında doğumgünü nasıl bırakayım benimkisi yine başka buluşmaya kaldı ozaman napalım

ayyy kısmetsizim çaylar çok güzel görünüyo valla canım istedi şimdi gideyimde bi çay demliyeyim bari

burda olursak gelmeye çalışrım çok istiyorum çünkü ama istanbula gitmek istiyo ozaman zor işte

slm kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş.panterim gözün aydın canım senin adına çok sevindim bidaha böyle uzun küslükler yaşamazsınız umarım ,bugün tarafiğe çıktım kızlar bende ayy allahım bi heyecanlandım yeniden oofff yaa gözüm korttu bugün niyeyse köy yolları sakin sakin güzeldi:sinifsinif:

saol beyazım
inss bı daha olmaz hıcbırımıze tabıı
trafık derken nerde kullnadım beyazım??

ayyy kısmetsizim çaylar çok güzel görünüyo valla canım istedi şimdi gideyimde bi çay demliyeyim bari
afiyet olsun tatlımmmbuyrunnnnnnnnn
ne var kıs helecanlanıcak..nerelerde gesdiniz bakkemmşakkıdı

herkese selamlar a.s. haydeç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben geldimvereliniortak

bundan sonra inşallah burada olacağımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…