günaydın kıslarrrrrrrrr
panterim şikerim keyfin yerine gelmiş.he dün seni kaynattık topikçe..
sevdiğimizden kıs..baksana ne kaa güzel haberlerle gelmişin.pıncırınla barışmışın+işe başlıcakmışsın.daha ne olsunzemuszemussositososito
bu arada buluşma işi 21 cumartesi olabilürmü nidersiniz..
aklıma gelmişkene hayırlı cumalar hepinize..
canım benim senibööle keyifli görmek çok güzell
dün beyazlda konuştuk.tarihisen belirle.az çok fikirler belli.ona göresen koy tarihi bizde ona göre ayarlanalım.doumgünü çocuğu sensin demee
saol kusumgünaydınlar sakaryam,a.s.
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inş.:Saruboceq:
pıntırım hade gözünaydın olsun,işede başlamışın hayırlısı olsun,sevindim valla,
akşamda ucundan çekiştirdik seni,kaydirigubbakcemile
güzel oluyo böle konu sahibi yoiken,
akşam aklıma muzur bişeler yazmak geldi,:jeyyar:
yazdım ama göndermekten vazgeçtim son anadakaydirigubbakcemile3
buluşma için de c.tesileri banada uyar ,pazar biraz zor olur gelemeyebilirim
hıım taam o zaman,aşşadakiler çaylar benden olsun muukaydirigubbakcemile5
( cmts 21i ayınnn benim kocamında doğumgünü nasıl bırakayım benimkisi yine başka buluşmaya kaldı ozaman napalım
slm kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş.panterim gözün aydın canım senin adına çok sevindim bidaha böyle uzun küslükler yaşamazsınız umarım ,bugün tarafiğe çıktım kızlar bende ayy allahım bi heyecanlandım yeniden oofff yaa gözüm korttu bugün niyeyse köy yolları sakin sakin güzeldi:sinifsinif:
burda olursak gelmeye çalışrım çok istiyorum çünkü ama istanbula gitmek istiyo ozaman zor işte
afiyet olsun tatlımmmbuyrunnnnnnnnnayyy kısmetsizim çaylar çok güzel görünüyo valla canım istedi şimdi gideyimde bi çay demliyeyim bari
ne var kıs helecanlanıcak..nerelerde gesdiniz bakkemmşakkıdıslm kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş.panterim gözün aydın canım senin adına çok sevindim bidaha böyle uzun küslükler yaşamazsınız umarım ,bugün tarafiğe çıktım kızlar bende ayy allahım bi heyecanlandım yeniden oofff yaa gözüm korttu bugün niyeyse köy yolları sakin sakin güzeldi:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?