Sakarya///54

günaydın hatunlar..
2gündür geliyorum ama yazamıyorum.yazıyorum gönderemiyorum.akannehir
çenemkı komşum hemşom hoşgelmişin anacım.
eltimcim başın sağolsun.gerçekten çok üzücü.allah ailesine sabır versin.
yaf kızlar hakket çok uzak kaldık he.görüşemiyoruz.:sinifsinif:

amin,allah razı olsun cnmcım:Saruboceq:
amin beyazım,allah razı olsun:Saruboceq:
amin eltim saolasın,dün çok üzüldüüm için hala kafamı toparlıyamadım,kendimi dışarı atıp kafamı daatçam inş.kaydirigubbakcemile
kedim canım hoşbulmuşum, artık düzeldi inşallah site kızlar, bugün sorun yok gibi hihoyyyt
inş.çenem yaa,
kk diye bi sitemiz olduunu unutuyoduk nerdeyse,:sinifsinif:
bu arada seni burda görmek çok güzel hee,
baya hemşo olduk artıkın ne mutlu,sositososito
hep gel ama kaydirigubbakcemilebizi alıştırıp gitme taam mıyerimseniben

ooy roşum benim, gelirim tabi, sizi de burda görmek çok güzel :))
sevdiğim insanları hep bulabileceğim bi topik olması harika :lepi:
belki kpssye yoğun çalışmaya başlarsam çok sık gelemem, onun dışında buralardayım canım benim opuyorumnanaktan

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
roşummm başın sağolsun mekanı cennet olsun arkadaşınınn Allah sabır versin yardımcısı olsun geride kalanlarınn:Saruboceq:
çenemm hoşgeldinnn:1hug:
hepinizi öpüyoruzz sakaryamın güzel hatunlarııııŞenizŞeniz

tünaydın güzeller,
topicimiz sahipsiz kaldı yaf,
nerelerdesiniz,
myhopecim saolasın,allah razı olsun,
hepinize ii haftalar...

Sakaryanın güzel hatunları nasılsın bakalım. Uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Bayram vs....
Umarım herkes iyidir.. Ben salya sümük evde yatıyom hastayım yaaa hele bugün baya bi kötüyüm. Hadi hayırlısı bakalım.
Öptüm hepinizi...
mirmirmirmir

geçmş olsun sengülcüm, ama beni öpme oomas anca kurtuldum gripten zati:ecrin_bebek:

Şenizslm sakaryamın güzel hatunları.bayram bitti.. anca gelebildik.kk da yazamıyorduk .kimseler kalmamış...hanımlar nerdesiniz...opuyorumnanaktan

ay kıyamam sakaryamı 2. sayfada buldum....sanırım herkesin işleri var..panter yok kimse de yok....CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…