amin,allah razı olsun cnmcım:Saruboceq:ooy roşum çok üzüldüm ya, allah sabır ve kolaylık versin ailesine kuzularına mafoldumben
dikkat edin hepiciniz kendinize, bayramda grip krizi yaşadık biz de ailece
bayram biter bitmez annemle elele tutuştuk gittik aşımızı olduk, baktık bu tedirginlikle yaşanmıyor :))
sitedeki sorunlardan bi cümle yazamaz olduk yahu, şu saldıranlara bi saldırıcam göreceklerklava:
amin beyazım,allah razı olsun:Saruboceq:iyigeceler hanımlar
valla cidden görüşemez olduk yazık bize beyaasenağlama
roşum çok üzücü bi haber allah sabır versin ailesine evlatlarına mekanı cennet olsun arkadaşınında inş:çok üzgünüm:
allah rahatlık versin hanımlar..
amin eltim saolasın,dün çok üzüldüüm için hala kafamı toparlıyamadım,kendimi dışarı atıp kafamı daatçam inş.kaydirigubbakcemilegünaydın hatunlar..
2gündür geliyorum ama yazamıyorum.yazıyorum gönderemiyorum.akannehir
çenemkı komşum hemşom hoşgelmişin anacım.
eltimcim başın sağolsun.gerçekten çok üzücü.allah ailesine sabır versin.
yaf kızlar hakket çok uzak kaldık he.görüşemiyoruz.:sinifsinif:
inş.çenem yaa,kedim canım hoşbulmuşum, artık düzeldi inşallah site kızlar, bugün sorun yok gibi hihoyyyt
peki öpmem seni roşum..geçmş olsun sengülcüm, ama beni öpme oomas anca kurtuldum gripten zati:ecrin_bebek:
mmerkezdyim cnm,bu kadar tiyo verebiliyorum burdanyerimsenibenpeki öpmem seni roşum..
Sen neresindesin adapazarının :)
Şenizslm sakaryamın güzel hatunları.bayram bitti.. anca gelebildik.kk da yazamıyorduk .kimseler kalmamış...hanımlar nerdesiniz...opuyorumnanaktan
Günaydın kedimmm,bir gördüm,selam vereyim dedim.günaydın sakaryamm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?