Sakarya///54

selam sakaryammmmmopuyorumnanaktan
diloşummm hoşgeldinn öpüyorum beroşumu yok uzaktan öpücük atıyorummmkaydirigubbakcemile3 malum öpmek yasakkklmaz:
sakaryamın güzel hatunlarııı sizlerede kocaman kokulu öpücükler ama uzaktannnŞenizŞeniz

Son düzenleme:
tünaydın sakaryam,
diloşum hoşgelmşin,
seni özlememek mümkün mü kuzuumŞeniz
beroşun yeni resimlerini gördüm ne kadar büyümüş maş,yüzündende afacanlık akıyo,
saa çook kök söktürcek gibi bakıyo heelaelaelaelaelae
bi kerem avatarımdaki benim dublörümzemuszemus
bayram dolasıyla nur topu gibin 1 kilo aldım sadece:kedi:
en kısa zamanda vericiim amaalkisalkisalkis

canımmmmm özlememmi..sen özlenmicek hatın mısın kıs..Şeniz
ah sdiloşum ah sen yat kalk bu zamanlarına..şinci yaramazda olsa dizinin dibinde..iki kızar oturtursun.büyünce nerdeeee.

myhopem bende senlen tosunumu :ecrin_bebek:öpiim ama 2 sokak öte uzaktanyerimsenibenŞeniz

GünaydııııııııınnŞeniz

Ne oldu sizlere ya nerde sizin sohpetleriniz topic bomboş:1shok:

Bu gün cuma huzurluyum ve mutluyummm
:teytey:

selamkizlar.Sonunda siteye ugrayabildim hele sükür.Cocuklardan bir türlü firsat bulamiyorum.Hic isim bitmiyor ya.Ben geldim kimseler yok yaUmarimhepiniz iyisinizdir.Hepinizi öptüm..

iyigeceler hanımlar uzun zamandır uğrayamadım nasılsınız benim pek iyi olduğum söylenemez aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım ama ben yine işsiz kaldım bu nasipsizlik uğursuzluk benim yakamı bırakmıcak off valla çalışmadan çalışma hayatından bıktım yine, hayırlısı olsun demekten başka çare gelmiyo elimden dileimden yine dualarınızı eksik etmeyin diyorum ve sizleri çok özledim bilesinizopuyorumnanaktan

üzüldüm beyazcım yaa,
ne diyelim ,yine bundada vardır bi hayır ,
inş.en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun:Saruboceq:
benim kocişiminde hala bi işi olamadı ,
rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Beyazım toprağımbiliyorum işsizlik zor ama demekki hayırlısı buymuş.İnşallah en kısa zamanda güzelbir iş bulursun..
Zamanında bende çokiş değiştirdim çok bunaldım senin gibi düşündümhatta..4yıl oldu aynı yerde çalışıyorum.Umudunu kaybetme

iyi geceler sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazımmm nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden demiş atalarımız seninde o işteki nasibin bu kadarmış demekki Rabbim daha iyi daha hayırlı kapılar açsın biran önce gönlündekini nasip etsin inşallahhhhhhh:1hug:

slm canlar..beyazım hayırlısı olsun kardeşim.. rabbim bir kapıyı kapatır öbür kapıyı açar...
gerçekten zor işsizlik elden bişey gelmiyor...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun..

aylacım sen de uğramışsın hoşgeldin sefalar getirdin..Şeniz

yani bizim memlekete gelin gelicensositososito
şimdiden hoşgeldin cnm,opuyorumnanaktan
kısmetse ne zaman düğün,
geldiinde buluşmalarımıza katılırsan tanışırız inş.alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım :)
ama düğünümüze daha çok vardaha benim okulum,onun askerliği ooohhhoooo biz evlenene kadar akannehir ama nişanımız bu yaz inş. el öpmeye gelicez sakaryayaopuyorumnanaktan
hepinizi öpüorrmmmmm opuyorumnanaktan

günaydın sakaryamm
beyazım üzüldüm kuzum.ama herşeyde vardır bir hayır.allah daha iyilerini getirsin karşına..
kızlar hiçkeyfim yok ya..rahatsızlıklarımdan dolayı ilaç kullanmaya başladım.ama ilaçlar beni mahvediyo.bünyem alışna kdar bayağı zorlancam galiba..

Beyazım üzüldüm senin adına. İşsizlik zordur bilirim. Hele iş bulmak hepsinden daha zor. Bende 13 yıl çalışıp işsiz kaldım. Anlıyom seni. Ama herşeyin hayırlısı... Üzülme ne olur hiç ummadığın anda bir başka kapı açılır.
Öpüyom sakaryam sizi.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…