günaydın sakaryamm
beyazım üzüldüm kuzum.ama herşeyde vardır bir hayır.allah daha iyilerini getirsin karşına..
kızlar hiçkeyfim yok ya..rahatsızlıklarımdan dolayı ilaç kullanmaya başladım.ama ilaçlar beni mahvediyo.bünyem alışna kdar bayağı zorlancam galiba..
amin güzelim amin inş. sizlerede banada çok hayırlı uzun ömürlü bereketli kapılar açar umudumuzda olmasa nasıl yaşarız zaten...ama fitneci insanlarda uzak olsunlar lütfen iş bulunmaya bişekilde bulunuyo ama kalpleri kötü insanlar oldukça bizim gibilerin tutunması zor oluyo malesefmafoldumbenüzüldüm beyazcım yaa,
ne diyelim ,yine bundada vardır bi hayır ,
inş.en kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulursun:Saruboceq:
benim kocişiminde hala bi işi olamadı ,
rabbim hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
umut fakirin ekmeği be gülüm inş. sizlerin duaları sayesinde daha uzun ömürlü daha hayırlı bi iş kapısı açılır..Beyazım toprağımbiliyorum işsizlik zor ama demekki hayırlısı buymuş.İnşallah en kısa zamanda güzelbir iş bulursun..
Zamanında bende çokiş değiştirdim çok bunaldım senin gibi düşündümhatta..4yıl oldu aynı yerde çalışıyorum.Umudunu kaybetme
allah razı olsun canım benim haklısın nasipten öte köy yok inş. şu nasibim açılır benimde bi güniyi geceler sakaryammmmopuyorumnanaktan
beyazımmm nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden demiş atalarımız seninde o işteki nasibin bu kadarmış demekki Rabbim daha iyi daha hayırlı kapılar açsın biran önce gönlündekini nasip etsin inşallahhhhhhh:1hug:
slm canlar..beyazım hayırlısı olsun kardeşim.. rabbim bir kapıyı kapatır öbür kapıyı açar...
gerçekten zor işsizlik elden bişey gelmiyor...rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun..
aylacım sen de uğramışsın hoşgeldin sefalar getirdin..Şeniz
teşekkür ederim canım :)
ama düğünümüze daha çok vardaha benim okulum,onun askerliği ooohhhoooo biz evlenene kadar akannehir ama nişanımız bu yaz inş. el öpmeye gelicez sakaryayaopuyorumnanaktan
hepinizi öpüorrmmmmm opuyorumnanaktan
günaydın sakaryamm
beyazım üzüldüm kuzum.ama herşeyde vardır bir hayır.allah daha iyilerini getirsin karşına..
kızlar hiçkeyfim yok ya..rahatsızlıklarımdan dolayı ilaç kullanmaya başladım.ama ilaçlar beni mahvediyo.bünyem alışna kdar bayağı zorlancam galiba..
Beyazım üzüldüm senin adına. İşsizlik zordur bilirim. Hele iş bulmak hepsinden daha zor. Bende 13 yıl çalışıp işsiz kaldım. Anlıyom seni. Ama herşeyin hayırlısı... Üzülme ne olur hiç ummadığın anda bir başka kapı açılır.
Öpüyom sakaryam sizi.....kaydirigubbakcemile3
hepinize ii haftalar güzeller,
ooy eltim hasta olmuş ,geçmşler olsun eltimopuyorumnanaktan
herkesler iyidr inş.
arada bi gelip ses verin böle yaa,kaydirigubbakcemile5
bakınıp çıkıyom kimse olmayınca bende,
hadin hepinize kolay geleopuyorumnanaktan
hoşgeldin nilim çok özlettin kendini sende çalışıyomuşsun çok sevindim senin adına çalışmak iyi şey yaa görüşelim en yakın zamanda sen de uğra böyle çok boşlama bizikaydirigubbakcemileselam kızlarrrr.sizleri çok özledim.umarım bi ara görüşürüzz.PİSİCİM GEÇMİŞ olsun.roşumcum sende burdasın .beyazım sen hiç üzülme bebğim.en iyi iş sana nasip olcak ben inanıyorum.ve diğer arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdirr.çalışıyorum.sanırım nisana kadar sürer.sizi seviyorum.
selam sakaryammmmmmkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun pisimm Allah şifa versinnnn
haydeç ablam nasılsınnnn:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
iyi geceler ,haydeç ablacım allah kolaylık versin, bool bol müşteri varsin inş.:Saruboceq:
hoşbuldum roşumm opuyorumnanaktan
ben gelirim bi çarşamba, şansıma ne çıkarsa artık hihoyyyt
boş boş da olsa pazar gezmeye bayılırım ben hihoyyyt
napim roşum, pcyi balkona attık :roflol: giremiyorum o yüzden çok sık :roflol:
eski mo lar gibi ooturuyorum şu anda balkonda :roflol:
VALLA NE İİ YAPMIŞSIN BENDE ATACAM AZ KALDI ZİRA EVDE PC KAPIŞ KAPIŞ HİÇ RAHAT YOK BEEE AH AH AH sırnaşık şey
günaydın herkezlere
aldığım bi duyuma göre topiğimizin tatlısııı haydec ablamızın dogum günüsüymüşşşşş
yeni yaşın mutluluklar, bereketli kazançlar sağlık huzur
hepsini beraberinde getirsin ablam
Allah ,sevdiklerinle beraber uzunnnnnn bir ömür ,iki cihan mutluluğu nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?