Sakarya///54

çok geçmiş olsun pisim....:Saruboceq:

selam sakaryammmmmmkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun pisimm Allah şifa versinnnn
haydeç ablam nasılsınnnn:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

hepinize ii haftalar güzeller,
ooy eltim hasta olmuş ,geçmşler olsun eltimopuyorumnanaktan
herkesler iyidr inş.
arada bi gelip ses verin böle yaa,kaydirigubbakcemile5
bakınıp çıkıyom kimse olmayınca bende,
hadin hepinize kolay geleopuyorumnanaktan

selam kızlarrrr.sizleri çok özledim.umarım bi ara görüşürüzz.PıSıCıM GEÇMıŞ olsun.roşumcum sende burdasın .beyazım sen hiç üzülme bebğim.en iyi iş sana nasip olcak ben inanıyorum.ve diğer arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdirr.çalışıyorum.sanırım nisana kadar sürer.sizi seviyorum.

nilyycim hoşgeldin,burdayım evet ama sen gitmişsin,bizde seni seviyoruzopuyorumnanaktan
kolay gelsin arkadaşım arada uğra özletme kendini bööle:gitme:

amin güzelim amin inş. sizlerede banada çok hayırlı uzun ömürlü bereketli kapılar açar umudumuzda olmasa nasıl yaşarız zaten...ama fitneci insanlarda uzak olsunlar lütfen iş bulunmaya bişekilde bulunuyo ama kalpleri kötü insanlar oldukça bizim gibilerin tutunması zor oluyo malesefmafoldumben

umut fakirin ekmeği be gülüm inş. sizlerin duaları sayesinde daha uzun ömürlü daha hayırlı bi iş kapısı açılır..

allah razı olsun canım benim haklısın nasipten öte köy yok inş. şu nasibim açılır benimde bi gün

ah ablacım ahh sorma çok zor yaa gerçekten insan bunalıyo daralıyo kaçmak istiyo ama kaçamıyo rabbim yardımcımız olsun..

hayırlısı olsun güzelim allah tamamına erdirsin hoşgeldin bu arada aramızaopuyorumnanaktan

geçmiş olsun kısmetsizim allah tez zamanda şifa versin tatlım,yine keyifli msjlarını bekliyoruz.

hiç sorma canım yaa gerçekten oldukça zor bi durum buda benim imtihanım sanrım allah sabırla atlatmayı nasip etsin..

haklısın güzelim hepten boşlamışız topiğimizi herkez düştü hayat derdine detleşmek bile aklımıza gelmez olmuşbenneyaptımki
hoşgeldin nilim çok özlettin kendini sende çalışıyomuşsun çok sevindim senin adına çalışmak iyi şey yaa görüşelim en yakın zamanda sen de uğra böyle çok boşlama bizikaydirigubbakcemile

selam sakaryammmmmmkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun pisimm Allah şifa versinnnn
haydeç ablam nasılsınnnn:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarııı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

iyiyim canım..hala pekmez telaşındayım bitiremedim..inşallah son olarak cumartesi gireceğim..biterse rahatım bu kış..sen neler yapıyorsun ufaklık nasıl yanacığından öpüyorum....Şeniz

iyi geceler ,haydeç ablacım allah kolaylık versin, bool bol müşteri varsin inş.:Saruboceq:

ooy kedim çok geçmiş olsun :1hug:
sakaryam nabersiniz, kızlar sizin çarş pazarı meşhurmuş duyduğuma göre,
geçen gün mevlüdümüz vardı, ordan akrabalar geldi de onlar dedi
ayy bi iştahım kabardı, meraklandım delikafadulden

çenem ,hoşgeldin kuşuum,sen nassın bakemopuyorumnanaktan
çarş.pazarımız güzeldir cnmcımda,
her hafta bir olmuyo yaa,
bazen hiç bişeye benzemeyen mallar geliyo,
boşuna gittimizde oluyo anlıcaankaydirigubbakcemile

hoşbuldum roşumm opuyorumnanaktan
ben gelirim bi çarşamba, şansıma ne çıkarsa artık hihoyyyt
boş boş da olsa pazar gezmeye bayılırım ben hihoyyyt

napim roşum, pcyi balkona attık :roflol: giremiyorum o yüzden çok sık :roflol:
eski mo lar gibi ooturuyorum şu anda balkonda :roflol:

anam nee attınız kıs pc ciği balkona ,
koccaa evde yer mi yoktu yazık,
grip neyin olur,kaydirigubbakcemile3
valla bende bazı,hiç bişe almasamda pazarda bakınıp gezmee bayılıyomkaydirigubbakcemile5

kız roşum yok valla evde yer yok, yakında insanları da balkona atmaya başlıcez sanırsam :roflol:
bu pc var ya bu pc, pc deyip geçmemek lazım, masası kasası tam bir oda kaplıyo
attık gitti balkona, yorgan gitti kavga da bitti ,
şimdi soğuk diye kavga da yok pc için :))
bi ben manyağı varım başında artık, tek hükümdarı ben oldum :hooray:
bizim ulus pazarı gibi dağın başına atmasınlar da gelirim ben o pazara delikafadulden

iyi geceler ,haydeç ablacım allah kolaylık versin, bool bol müşteri varsin inş.:Saruboceq:

iyi geceler canım.... çok teşekkür ederim... nasılsın canım ya görüşemiyoruz...kimseler kalmadı kk da..arada gelip bakıyorum ..sizler yoksunuz iyi bi dağıldık...Şeniz

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız ses seda yok yine bugün bende gelemdim iş arıyorum ama yok malesef:sinifsinif:

günaydın herkezlere
aldığım bi duyuma göre topiğimizin tatlısııı haydec ablamızın dogum günüsüymüşşşşş
yeni yaşın mutluluklar, bereketli kazançlar sağlık huzur
hepsini beraberinde getirsin ablam
Allah ,sevdiklerinle beraber uzunnnnnn bir ömür ,iki cihan mutluluğu nasip etsin

VALLA NE İİ YAPMIŞSIN BENDE ATACAM AZ KALDI ZİRA EVDE PC KAPIŞ KAPIŞ HİÇ RAHAT YOK BEEE AH AH AH sırnaşık şey

VALLA NE İİ YAPMIŞSIN BENDE ATACAM AZ KALDI ZİRA EVDE PC KAPIŞ KAPIŞ HİÇ RAHAT YOK BEEE AH AH AH sırnaşık şey

valla en güzeli at kurtul, soğukta kimse fazla takılamıyor
hem internet bağımlılarına iyi geliyor, hem insan içine çıkmaya başlıyosun yavaş yavaş, sosyal bi canlı olduğunu hatırlıyosun sositososito

bu arada haydeç abla iyiki doğdun, mutlu yıllar hihoyyyt

byeazcım sen işinden ayrıldın mı fisfisfisuğurlu gelmedim mi nedir :gitme:

canımmmmm çok teşekkür ederim..hepberaber inşallah....Şenizof of 1 yaş daha gittiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…