Sakarya///54

sağolasın çenebazım..Şeniz

selamün aleyküm güzeller,
neler yapıyonuz,
bu ara bende bi halsizlik, bi tatsızlık var anlıyamadım gitti,
aslında arkadaşımın ölümüne üzüldüümden beri böleyim :gitme:
psikolojim bozuldu bea,
düşünün günlerime bile gitmemeye başladım,akannehir
akşam arkadaşım aradı ,sabah kahvesine gel diye cnm istemedi, gitmedim,
cnm evden çıkmak istemii,süslenmek istemii,:1shok:
bana ne oluyo kıslar bi deyiverin hele:kedi:

haydeç ablam iyiki doğmuşun cnm ablam,opuyorumnanaktan
rabbim daha nice sağlık, mutluluk ve huzur dolu doğum günlerini,
sevdiklerinle birlikte geçirmeni nasip etsin:Saruboceq:

selam sakaryaaaaaaaa
haydeç ablam doğum günün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömür boyunca mutlu huzurlu sağlıkla yaşa inşallah..ablacım yaş konusunda niye hayıflanıyosun kii.biz hatunlar hep genciz hegüzeliz.zaten geceleride saymassan daha ufacığız.mesala ben 34 gözüküyorum emm gecelerisaymazsan daha 17,5 yaşında bi tazeyimmmkaydirigubbakcemile3yerimseniben
çenebaz kıs gelcen mi bizim çarş.pazarına...ben bugün gittim güzel sayılırdı.belkim panteride görerim dedim.malumoda bizimgibi pazar kuşu ama :sm_confused:
evet bugün kendimi iyihissediyorum ve hepiciğinizi öpeyrum

ooy eltim üstümdeki bu ağırlıkla silkelenemiimmafoldumben
sen gelip bi silkelesenkaydirigubbakcemile5

slm kızlar :ecrin_bebek:
hayırdır roşum bi kasvetlermi çöktü üzerine dua et güzelim kuran oku birazcık yapıyosundur gerçide ben daralınca iyice öyle yapıyorum ilaç gibi geliyo valla sanada önereyim dedim
kısmetsizim pisicim sen nasılsılsın seni daha iyi gördüm sankimopuyorumnanaktan
haydeç ablacım ablaların ablası güzel ablam benim doğum günün kutlu olsun daha nice yaşlara inş. sevdiklerinle birlkte sağlıkla hayırla ablamŞeniz
çenebazım o senin uğursuzluğun değil gülüm benim uğursuzluğum arkadaşlar çok iyibilir benim girip çıktığım işin haddi hasabı yok malesef kıramadım yine şeytanın bacağınımafoldumben
neysem bugünde gittik bakalım bi iş görüşmesine hayırlısı ile bi haber bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin canlarım
canocuğumuzda pazara gitmiş panterde kesin oralardaddır bakalım karşılaşır beraber cicik alırlar belkim gelince bizede haber verin huuu
ben kaçtım hatun kişiler ayın 26sında biliyonuz tekrar sınava girecem şu motoru bu sefer geçmem lazım gidemde biraz ona çalışam hadi bakalım öpüldünüzŞeniz

selam sakaryammmmopuyorumnanaktan
haydeç ablam doğum günün kutlu olsunn tüm sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu geçireceğin nice nice seneler senin olsunna.s.
roşumm hayırdır yaaa çık dışarı biraz açılırsın belkii hatta gel nasılsa 5 dakka biraz yeğen sev ilaç gibi gelir sanaaaa:1hug:
sakaryamın güzel hatunlarıı hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

beyazcım öyle deme, her işte bir hayır vardır, belki daha iyisini bulacaksındır :1hug:
roşum kuzum bana da geliyolar öyle arada, enerjin düşünce güzel şeyler düşün, ne seviyosan onu yap, kötü şeyler düşünmemeye çalış, buluşma yap, gel izmite kaydirigubbakcemile3
ben de öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

slm millet nasılsınız yağmurlu bi kış günü, ben eh işte orta şekerli tabi keyfim birazdan tam olacak panter cano ve ben küçük çamta bi buluşma yapıyoruz katılmak isteyenler bizi akmde bulabilir öpüldünüz ben kaçtım

Siz buluşun biz çalışalım ne bu yaaaa:umursamaz:

EVET YA PANTER NEDEN GÖZÜKMÜYOR HİÇ. YA BENDE GELMEK İSTİYOM AMA GRİBİM HALA GEÇMEDİ 1 HAFTADIR DIŞARI ÇIKMADIM ÖFF YAAAAbenneyaptımki

geçmiş olsun canım, lokman hekimlik yapayım az
ben grip belirtileri göstermeye başlayınca yaptığım şeyi söyleyim
limonu kabuğuyla rendele, içine bal ve zencefil ekle, 1 çay kaşığı yut
çok iyi geliyor yerimseniben

TAMAM TATLIM YAPAYIM BALI SEVMEM AMA ARTIK YAPACAĞIZ ..... kaydirigubbakcemile3

Siz buluşun biz çalışalım ne bu yaaaa:umursamaz:

sanki çalışmadığı gün çağırsak gelecek hatun açtırma şimdi bayramlık ağzımı :mymeka:birileri izin vermiyo dimee:dilcikar:

hepiniz birbirinizi öpün bizim yerimize opuyorumnanaktan
panterle cano neden hiç görünmüyor fisfisfis
bol bol öpüştük koklaştık canım dedikodu yaptık kaynaştık canım hepinizide andık kulaklarınızı cınladımı,panterlerin evinde net kapalı şuan canoda fırsat bulamıyo sanırım ne diyeyim onuda böyle kurtarayım-tatlicadiarzu-

EVET YA PANTER NEDEN GÖZÜKMÜYOR HİÇ. YA BENDE GELMEK İSTİYOM AMA GRİBİM HALA GEÇMEDİ 1 HAFTADIR DIŞARI ÇIKMADIM ÖFF YAAAAbenneyaptımki

çok geçmiş olsun gülüm bidaki sefere senide bekleriz sen yeterki iyi ol bizim buluşmalar bitmezyerimseniben

güzel bi buluşmaydı kızlar valla dejarz oldum diyebilirim tabi hatunların sigara zevkleri yüzünden malum yerlerim donduakannehir ama neyseki sonra acıdılar banada içere girdik ısındım birazkaydirigubbakcemile5sizlerin gününasıl geçtibakalım pek giripte bahseden olmamış:sinifsinif:

ooh ii yapmışınız beyazcım,sefanız olsun valla,
ben eltişime kaffaltıya gittim bugün,
sonacııma benim saçımı boyadı sağolsun,
saat 3 e doğru kalktım çarşıdaydım bende,
aslında 12 den sonra baktım ama,benden sona yazmışın msjı görsem belkim gelebiliidim,
zemuszemus

slm güzeller...doğum günü dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlar..ah bende erken görseydim bugün sanırım bi kaçamak yapardım...bu hafta derken hafta içi olabilir yapalım mı buluşma hepinizi özledim....opuyorumnanaktan

sengulderman geçmiş olsun canım..havalar soğudukca gripte artacakmış..rabbim yardımcımız olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…