Sakarya///54

tünaydın sultanlar,
yine sırılsıklam bi gün...sositososito
cumanız mübarek olsun:Saruboceq:
bugün çook işim var benim,
evdeki işleri bitirip kızımın okuluna toplantıya gitçem,
sonacııma akşam arkadaşımın kardeşinin kınasına gidecemkaydirigubbakcemile
eh gecede geç dönerim sanırsam,
anlıcaanız bugün yorucu bigün olcak banalaelaelaelaelae

Sakaryayım güzel hatunları,
Umarım herkes iyidir. Şu mübarek cuma günü allahım herkese yüreğindeki güzellikleri versin.....
Sakaryam yine aynı yağmurlu puslu :)

aaaaaaaa dün benden sonna uğrayan olmamış.neysem herkeşlere iyi pazarlar..bugün evde yanlızım.kızım ananesiyle geziye gitti.kocişim işe gitti.bende bi arkadişle kafa dinlicemm.

iyigeceler kızlar nasıllarsınız ben pek iyi değilim bugünlerde bunalım takılıyorum haydeç ablam buluşmadan bahsetmiş çok güzel olurdu ama bu haftayı atlattıktan sonra yapsak çok güzel olur motor sınavına girecem iyi bi çalışmam lazım gerçi havalarda icee soğdu ama biz buluruz sıcacık bi yer değilmi olmadı bizim sıcak muhabbetimiz ortamı ısıtır..
hee aklıma gelmişken sözde kendisi girip yazacaktı ama haberi ben vereyim bari yazmamış boşverimizi dün akşam isteme gittiler babasıda alında kurtarın beni bundan demişkaydirigubbakcemile3artık sözlü biri hanım kızımızyerimsenibenartık detaylı o anlatır sizlere tuzlu kahvesi bile varmış tam anlamıyla bi söz gecesi yaşamışlar anlıcanız allah tamamına erdirsin inş.

günaydın sakaryam,herkese ii haftalar,
yine sırılsıklam bi güne uyandık,
kargalar mamasını yemeden burdayım bendekaydirigubbakcemile3sositososito
bi an önce işlerime sarılmam lazım,
ev işi,yemek sonada günüme gitçem

beyazcım tşkler,boşverin güzel haberine çok sevindim,
hayırlı olsun,
allah daim etsin ,herşey gönlünce olsun inş:Saruboceq:

Günaydıınnnn

Beyazım toprağım haberleri vermiş.İstediler babam verdi şimdi sözlüyüm galiba..Daha alışamadım bu duruma..

Saolasın rcanım benim

Günaydın sakaryam,
Sakaryamın güzel hatunları iyi bir hafta olması dileğiyle....
BOŞWER hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah. Ne diyelim artık başıma müzmin bir bekar olarak.....
hihoyyyt

Teşekkürler canım.

Darısı başına
sengözlerimebaksanab

slm sakaryam cok uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı aradan sona gırıom ...
ama netım hala kapalı
olesıne bı gırdım ne war ne yk dıe boswerım rabbım tamamına erdırsın
haydecım gecmıs d.g. kutlu olsun
hepıcınızı operem

iyi akşamlar sakaryammm
panterim kıs ösledik valla..inşallah netin açılırda gene bizimle olursun canımm..
boşwercim hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.
beyazcık sanada allah zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…