Sakarya///54

ins cnm ama bıraz daha zaman war netın acılması ıcın .....:a015:

slmün aleyküm güzeller,
allahım nasıl sefindim topicte bi kaç kişiyi görünce,
pantercim hoşgelmişin ,özlettin kendinikaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız pantercim gelmiş hoşgelmiş hemen kaynaştırmış topici en yakın zamanda yine aramızda görme temennisiyle canikomŞeniz
bugün kızımın okul taksitini yatırmaya gittim aman bi dondum bi dondum allahtan canomun evi yakındı ona bi kahve içmeye gideyim hemde biraz ısınayım dedim neysemki allahın sevgili kuluymuşum oda yeni girmiş eve yaa evde olmasaydıkafamçokkarıştı neysem girdim bi güzel ıhlamurda içtim kahvede ısındımda sonra evime döndüm oda derse gitti

evet dersten geldim yemeğimi yaptım şimdi bi bakayım dedimmm
boşvercim a canım allah tamamına erdirsin,çok sevindim haberineee
iyi akşamlar ossunn herkeşlereee

Saolasın canım benim

Boşwer hayırlı olsun inşallah hihoyyyt
panterim seni gördüğüme çok sevindim, hepinizi öptüm tatlı bacılar opuyorumnanaktan

slm dostlar panterim hoşgeldin canım..doğum günü mesajın için teşekkür ederim... nasılsınız dostlar..ben bu ara yine yorgunum..yine pekmez yaptık..bu 4 cü oldu..1 kere daha yaptımmı bu sene bitecek inşallah...elişlerimde olunca istediğim sıklıkta gelemiyorum siteye...inşallah bundan sonra daha sık beraber oluruz.. kısmetsiz kedim senin dr işin sonuçlandımı.merak ettim..

nazelmas_41 hoşgeldin canım aramıza..herzaman bekleriz...Şeniz

Günaydın sakaryamın güzel hatunları,
Nasılsınız bugün bakalım
herkes iyidir inşallah
panter de aramıza dönmüş hoş gelmişşş
ilerleyen saatlerde yazışmak üzere
öpüyommm sizleri

slm hatuncuklar.Sayfalarin hepsini okuyacagimdiye canim cikti valla.Uzun zaman girmeyince böyle oluyo.Nereden baslayayim yazmaya.önce hayirli haberden baslayayim.Boswercim hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Beyazcim kendi kardesimmissin gibi yasadiklarina cok üzüldüm .Allahim hayirli bir kapi sanada acsin insallah.Rosum nolodu bacim.Senin gibi arada banada geliyorlar inanki.Yasam sevincimi kaybettim bende.Insallah atletcez .Haydec ablam yeni yasin hayirlim olsun Allah sihhat afiyetler versin.Myhope cum bebisini cok cok öpüyorum.Allah hepinizin dualarini dileklerini kabul etsin insallah.Almanyadan hepinize öpücükler,selamlar.

Teşekkür ederim canım
opuyorumnanaktan

bende sakaryalıyım merkezden

hoşgeldin güzelim aramıza herzaman bekleriz böyle bi selam verip kaçma olurmu bu sıralar durgum topicimiz ama bakma normalde çok hareketlidir şimdi kış ağırlığı var üzerimizde bi atlatalım cıvıl cıvıl oluruz yine bizkaydirigubbakcemile2

çok tşk ederim aylacım sizlerin verdiği moralle kendime geliyorum zaten bende, canım sende benim gurbette olan bi kardeşim gibisin bu hatunlar neyse benim için seninde hiç bir farkın yok emin olabilirsin seni hiç görmemiş olsam bile hepinizi çok seviyorum:1hug:

bende sakaryalıyım merkezden
cnm hoşgelmişin ,
madem hemşehriyiz,hep aramızda olmanı isterizkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ablacım hoşgelmişin ,şükür kavuşturana,
allah kolaylık versin sana:Saruboceq:
eltim ilaç tedavisine başladı,önce ilaçlar dokunmuştu ama ,
son görüştüümde alışmaya başladım iyiym demşti,daha ii olcak inş.:Saruboceq:

sende hoşgeldin fıstıkım,gurbet kuşumopuyorumnanaktan
ööle bi esti geçti cnm banada,bide üstüne gribimde tekrarladıakannehir
şimdi hamdolsun iyiyim,:Saruboceq:
bikaç gündür iyiym ama kafama takıldı,
bugün dr çıktım,
kan tahlilerim temiz çıktı çok şükür:Saruboceq:

bu arada kıslar bugün ergenim kızımıda dr çıkardım,
yaklaşık 1 yıldır boyun ve sırt ağrısı çekiyodu,
yazın hava ısınınca daha ii gibiydi,
havalar soğuduundan beri hep ağrısı var ,
dr muayene ederken acaip canı acıdı ,
dr kesinlikle bi ciddi sorun var bunda dedi,
anne yada babada bel -boyun fıtığı gibi sorunlar var mı dedi,
olmamı :bbo:ikimizdede bel boyun sakat dedim,
oda dediki hıım anlaşıldı,senin inşaat sakat dedi çocuğaakannehir
bende diyomki ama dr bey daha çok küçük ,yanlış dedilmaz:
omurga bozukluğu otomatik geçişliymş meğer,
çocuklarımızı direkt etkiliyomuş,bide druş bozukluundan iyice ağrı yaparmış,
sona film çektirdik ,belde ve boyunda düzleşme başlamış,egzersiz yapçak sürekli,
dr güzel muayene etti yanlız sölemeden geçmiimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
slm hatunlar buldum bı net emaneten gırem dedım yarın sabah beyazımla canoma kahwaltıya gıdııııs....
hepıcınızı operem ck osledım sızlerı:sinifsinif:

günaydın herkeşlere
arkadaşlar kahvaltıya gelceklerdi göya ben yanlış anladım yada akşam yemeğimi dedi bunlar:)
hala yoklar
yolu düşen gelsin kızlar beklerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…