iyi akşamlar sakaryammm
panterim kıs ösledik valla..inşallah netin açılırda gene bizimle olursun canımm..
boşwercim hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.
beyazcık sanada allah zihin açıklığı versin
tamam bebişimmm..ama arada gelmeye çalış özleriz senü ssorraaaa:1hug:ins cnm ama bıraz daha zaman war netın acılması ıcın .....:a015:
slm sakaryam cok uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bı aradan sona gırıom ...
ama netım hala kapalı
olesıne bı gırdım ne war ne yk dıe boswerım rabbım tamamına erdırsın
haydecım gecmıs d.g. kutlu olsun
hepıcınızı operem
iyi akşamlar sakaryammm
panterim kıs ösledik valla..inşallah netin açılırda gene bizimle olursun canımm..
boşwercim hayırlı olsun .allah tamamına erdirsin.
beyazcık sanada allah zihin açıklığı versin
Günaydıınnnn
Beyazım toprağım haberleri vermiş.İstediler babam verdi şimdi sözlüyüm galiba..Daha alışamadım bu duruma..
Boşwer hayırlı olsun inşallah hihoyyyt
panterim seni gördüğüme çok sevindim, hepinizi öptüm tatlı bacılar opuyorumnanaktan
canım tebrikler...senin adına mutlu oldum..rabbim tamamına erdirsin inşallah...opuyorumnanaktan
slm hatuncuklar.Sayfalarin hepsini okuyacagimdiye canim cikti valla.Uzun zaman girmeyince böyle oluyo.Nereden baslayayim yazmaya.önce hayirli haberden baslayayim.Boswercim hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Beyazcim kendi kardesimmissin gibi yasadiklarina cok üzüldüm .Allahim hayirli bir kapi sanada acsin insallah.Rosum nolodu bacim.Senin gibi arada banada geliyorlar inanki.Yasam sevincimi kaybettim bende.Insallah atletcez .Haydec ablam yeni yasin hayirlim olsun Allah sihhat afiyetler versin.Myhope cum bebisini cok cok öpüyorum.Allah hepinizin dualarini dileklerini kabul etsin insallah.Almanyadan hepinize öpücükler,selamlar.
bende sakaryalıyım merkezden
slm hatuncuklar.Sayfalarin hepsini okuyacagimdiye canim cikti valla.Uzun zaman girmeyince böyle oluyo.Nereden baslayayim yazmaya.önce hayirli haberden baslayayim.Boswercim hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Beyazcim kendi kardesimmissin gibi yasadiklarina cok üzüldüm .Allahim hayirli bir kapi sanada acsin insallah.Rosum nolodu bacim.Senin gibi arada banada geliyorlar inanki.Yasam sevincimi kaybettim bende.Insallah atletcez .Haydec ablam yeni yasin hayirlim olsun Allah sihhat afiyetler versin.Myhope cum bebisini cok cok öpüyorum.Allah hepinizin dualarini dileklerini kabul etsin insallah.Almanyadan hepinize öpücükler,selamlar.
cnm hoşgelmişin ,bende sakaryalıyım merkezden
ablacım hoşgelmişin ,şükür kavuşturana,slm dostlar panterim hoşgeldin canım..doğum günü mesajın için teşekkür ederim... nasılsınız dostlar..ben bu ara yine yorgunum..yine pekmez yaptık..bu 4 cü oldu..1 kere daha yaptımmı bu sene bitecek inşallah...elişlerimde olunca istediğim sıklıkta gelemiyorum siteye...inşallah bundan sonra daha sık beraber oluruz.. kısmetsiz kedim senin dr işin sonuçlandımı.merak ettim..
sende hoşgeldin fıstıkım,gurbet kuşumopuyorumnanaktanslm hatuncuklar.Sayfalarin hepsini okuyacagimdiye canim cikti valla.Uzun zaman girmeyince böyle oluyo.Nereden baslayayim yazmaya.önce hayirli haberden baslayayim.Boswercim hayirli olsun,Allah tamamina erdirsin.Beyazcim kendi kardesimmissin gibi yasadiklarina cok üzüldüm .Allahim hayirli bir kapi sanada acsin insallah.Rosum nolodu bacim.Senin gibi arada banada geliyorlar inanki.Yasam sevincimi kaybettim bende.Insallah atletcez .Haydec ablam yeni yasin hayirlim olsun Allah sihhat afiyetler versin.Myhope cum bebisini cok cok öpüyorum.Allah hepinizin dualarini dileklerini kabul etsin insallah.Almanyadan hepinize öpücükler,selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?