He umit bey gibi mamaya karsi bi dr verdiyse cnm o zaman mutlka devam et cunku o kadar cok inceliyo okadar soru soruyorki son care mama diyor
Plesa ya mesela asla.mama yok demis duruma gire degerlendiriyo
Mesela arasa 6 ay sadece anne sutu verdirdi ama kendi oglunun 5.5 aylikken muhallebi yireddettiginden bahsetmisti demek tamemen duruma gore
Insalla zamanla oturur cnm sutin
Pekala simdi nasil.aglamasi biraz duruldumu annesi humana nin bagirsak bozmasina uzuldum
Rezene dene cnm helva boza bulgur pilavi bol.meybe suyu
Boswer digru soyluyo guzel uyudummu gogusler de doluyo bide dusunmemeye calis
Bu arda dogum nasil di rahatsizligin sorun cikarmadi degilmi
selam hanımlar
ben 21 haftalık hamileyim ama sakaryada doğum yapma konusunda endişelerim var. 3 tane özel hastane var onlarda da yeni doğan yoğun bakım ünt. küvez yeni doğan doktoru var mı bilmiyorum aratırmaya başlaycağız
Sizler bana hastane tavsiye edebilir misiniz? Ve de doktor.. Doktorum ersin gürsel özel muayenehanesi var ama doktor da tavsiye edersenz sevinirim.Özellikle normal doğuma teşvik eden doktor..
ayılırken biraz zorluklan çektim.hava falan verdiler.ama çok sakin uyandım bilincim yerindeydi.dua ederek uyumuştum.allahım sen yardım et diyerek uyandım.hemen bebeğimi sordum kaç kg ve iyi mi diye:) odama çıktığımda da hava falan verdiler işte.ayağa çabuk kalktım ama gaz sıkıntısı yaşadım.gazımı çıkaramadım.serum verdiler olmadı.mrerhem gibi lavma yaptılar olmadı en sonunda dr.umu aradım ben kötüyüm diyre gece hemen başkas dr.gönderdi serum şişesi gibi sıvı büyük lavma yaptılar ondan sonra rahatladım.ondan 6 saat sonrada kendim çıkardım gazımı öyle yani
bende ersin beyde doğum yaptım 10 gün önce çok memnunum bbana herşeyi çok açıklayıcıydı benim son haftyaya girene kadar normal doğumdu nefes problemim var benim bebekte biraz iriydi son hafta sezeryana karar verdik
:)yok o kadar karizmatik değil ama iyi bi insan ben bi sorun olduğunda kardeşime aratıyorum direk çocuk yataklı bölümünde 5.katta odasında muayene ediyo.araştırmada nörolog profu var bide tanıdığımız o çok methediyo bahri beyin doktorluğunu.bu sefer sordum bi sorun olduğunda ya da aylık kontrollerde size mi gelelim yoksa tavsiye ettiğiniz bi dr var mı diye gelebilirsin sorun yok dedi başkası olsa senlemi uğraşcam der bide adama başka bi dra gittiğimi belli ettim çok başın sıkıştığındada ona git diyebilirBende cok iyi seylernduydum merak ettim aslinda bizim.odaya girmisti yanlislikla sonra oner beyon hastaso demislerdu acaba o mu ki cunku duz cocuk drlarinin hepsi bayan
Ben hala bahri beyi deniz yildizindaki bahri hoca gibi canlandiriyorum gozumde
Aaa rukiye simdi netten baktim resmine eveto dr odaya girmisken kacirdik iyi mi keske bahri bey bi el ativer bizim cocuga deseydim
Ama gercekten hic prof tipi yok adamda
Ama.gencecik cok iyi bi basari
2 eylülu bekliyemiyecem tabi. Yarin çocuk norolojisine gidecem sabah. Inş. Endiselerim yersizdir. Sabahtan beri ağlıyorum. Esim ben inanıyorum sağlıklı bizim kızımız diyor. Inş. Oyledir
ayılırken biraz zorluklan çektim.hava falan verdiler.ama çok sakin uyandım bilincim yerindeydi.dua ederek uyumuştum.allahım sen yardım et diyerek uyandım.hemen bebeğimi sordum kaç kg ve iyi mi diye:) odama çıktığımda da hava falan verdiler işte.ayağa çabuk kalktım ama gaz sıkıntısı yaşadım.gazımı çıkaramadım.serum verdiler olmadı.mrerhem gibi lavma yaptılar olmadı en sonunda dr.umu aradım ben kötüyüm diyre gece hemen başkas dr.gönderdi serum şişesi gibi sıvı büyük lavma yaptılar ondan sonra rahatladım.ondan 6 saat sonrada kendim çıkardım gazımı öyle yani
bende ersin beyde doğum yaptım 10 gün önce çok memnunum bbana herşeyi çok açıklayıcıydı benim son haftyaya girene kadar normal doğumdu nefes problemim var benim bebekte biraz iriydi son hafta sezeryana karar verdik
:)yok o kadar karizmatik değil ama iyi bi insan ben bi sorun olduğunda kardeşime aratıyorum direk çocuk yataklı bölümünde 5.katta odasında muayene ediyo.araştırmada nörolog profu var bide tanıdığımız o çok methediyo bahri beyin doktorluğunu.bu sefer sordum bi sorun olduğunda ya da aylık kontrollerde size mi gelelim yoksa tavsiye ettiğiniz bi dr var mı diye gelebilirsin sorun yok dedi başkası olsa senlemi uğraşcam der bide adama başka bi dra gittiğimi belli ettim çok başın sıkıştığındada ona git diyebilir
evet prof olmak için genç baya.yaren bu arada bahri beyin ihtisası neonatolojiden yani yenidoğan hastalıklarındanmış ama uzmanlık alanlarında akciğer hastalıkları alerjik bronşitte varmış en iyi hekim sitesinde biri alerjik astım tedavisinden çok iyi sonuç aldığını yazmış istersen sende bi göster arası bahri beye
ya boswer ağlancak kadar ciddi bir problem olsa ümit beyin gözünden kaçmazdı merak etme.ümit beyde iyi bi dr sonuçta herşeyi ayrıntılı olarak araştırıyo eğer ciddi bi durum olsaydı seni yönlendirirdi uzman bi dr a yareninde dediği gibi merak etme.ama tabi insan oturduğu yerden rahatlayamıyo bi görün nöroloğada rahatlarsın inşallah
geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür sorunsuz bi şekilde ama o gaz olayı çok feci bişey yaa ben son kontrole gittiğimde bi kızı doğuma aldılar ben doğurdum hastaneden çıktım o kız hala hastane koridorlarında geziyodu gaz çıkarmak için ama ebeler birinden bahsetmişti ameliyatlı halimle gülmekten ölmüştüm bi hasta gaz çıkardım demiş taburcu işlemlerini yapmışlar sonra nasıl anladılar bilmiyorum ama meğer mide gazını çıkarmış sonra çıkarmamışlar kızı:) bende aynı gün gaz sorununu halledince ebe gelip sordu bana mide gazı değil demi diye
OH NE Kdar ıyı rukıye en azında huzursuz olduğun durumda gosterırsı benımde aklımda bulunsun
aras bı kere bronsıt oldu 8 ay once cok sukur tekrarlamadı tabı sık kontrol sayesıde ınsalla ole bı sağlık sorunumuz olmaz ama olurda olursa arası goturdugumuz prof varya o alerjı ve astımlı çocuklara bakıyor dırek kendı dalına gotururum
zate umıt beyde uzma tedavısınden yana
ama bahrı beyde aklımda olucak esımı yegenıne almıştım sıra seker hastası olduğunu fala o tespıt etmıstı kı kac dr a gıttı
muaye dışında proflar yataklı bolumde duruyor bız yattıgımzdada ordalardı
sız de tek kısılık odadamıydınız
evet mesai dışı poliklinikte duruyo zaten ptesi günleri 5 ten 8 e kadar onun dışında hep yataklı bölümde.bize herhangi bi oda verilmedi zaten öyle yatcak bi durumumuz yoktu çok şükür biz ortalarda dolandık öyle müdahale odasında emzirdim orda kontrol ettim çişini.sonra bahri bey bekleme salonunda oturun dedi bize enfeksiyonlu çocuklar olduğu için kızımada geçmesin diye sonra biz orda durduk hep
anladım cm o konuda hassaslar doğum evde 4 hasta çocukla yattık resme bak yıne kızdım kendıme
arasında hastalığı yok dıye tek kısılık odada kaldık 7 saat boyuca rabbım vermesın ama tum ozel hastanelerde cok daha temız ve ıtınalılardı hemsıreler asıstalar cok guleryuzluydu dr da
yaı hastane ortamı oldukça sasırttı benı
bı tanışıklığınız var rutınde bahrı beyde gorebılır aslında ceydayı
bende takıntı oldu artık cok dr degıstık ya cnm
Kızlar dünden beri babası oyuncak etti elayi. Kollarından tutup kaldırıyor sürekli:) oda zavallim kaldirmaya calisiyor artik. Birde haziran annelerinden bizden bir iki hafta buyuk bebislerin bazilarininda kaldiramadigini ogrenince her Bebek bir olmuyormus tanisini icime sindirdim.
Bugun gitmiyorum doktora.onumuzdeki hafta bugun bahri beye randevu aldim onu bekliyecem.
ya zaten hastanede bi kadınla tanıştım torununu getirmişti hastaneye bebek kanlı kaka yapıyomuş o kadar ciddi bi durum anla yani ve doğumevine gitmişler 1 hafta boyunca çocukta delinmedik yer bırakmamışlar ne bi tanı koymuşlar ne tedavi etmişler öyle yatmışlar sadece kadın en sonunda illallah deyip çıkmış doğumevinden çocuk artık halsizlikten başını kaldıramıyodu sonra araştırmaya gelmiş hemşireler bize delcek yer bırakmamışlar filan diyolardı bebek için sonra ertesi gün gittiğimde yine karşılaştık bu sefer taburcu oluyolardı çocuk 1 günde toparlanmış resmen kadın çok dua ediyodu drlar hemşireler çok iyi özel hastane gibi diye.
zaten düşünüyorum bahri beye devam etmeyi araştırma özellerden daha iyi gerçekten
belkide tembeldir senin kız biraz neden olmasın:)ben spor yaptırıyorum sabahları kolları bacakları çalıştırıyorum sende yaptır senin kız rahata alışmıştır belkide annesi:)kendini rahatlatmana sevindim görceksin bak sorun çıkmıycak Allahın izniyle
Babasi gibi isine gelmiyorsa yapmiyor belkide yada usengec :)
ıyı geceler herzama beklerız
sızındoğuma kadar çocuk dr u kousuda uzman oluruz cok gorusuruz daha nasıpse
Yaren,Rukiye ve bende beyhekim hastanesine yakiniz :)aa evet o da var değil mi bir de çocuk doktoru lazım iyi fikir danışırım size..Nerelerdesiniz sakaryada? Ben beyhekim hastanesine yakın oturuyorum
komşular çoğalıyo:)
Evet... Butun kk bizim mahallede ikamet ediyor galiba :))
kızlar ben bi çılgınlık yapmaya karar verdim zaten başka türlüde buluşamıycaz sanırım
yarın müsait olan herkesi bekliyorum evime beyhekim ve eser okulu arasında oturuyorum özellikle yakın olanları ve müsait olan herkesi bekliyorum...
Bana cok uzaksin ama zar zor gelecem Artik :)
kızlar ben bi çılgınlık yapmaya karar verdim zaten başka türlüde buluşamıycaz sanırım
yarın müsait olan herkesi bekliyorum evime beyhekim ve eser okulu arasında oturuyorum özellikle yakın olanları ve müsait olan herkesi bekliyorum...
Kızlar dünden beri babası oyuncak etti elayi. Kollarından tutup kaldırıyor sürekli:) oda zavallim kaldirmaya calisiyor artik. Birde haziran annelerinden bizden bir iki hafta buyuk bebislerin bazilarininda kaldiramadigini ogrenince her Bebek bir olmuyormus tanisini icime sindirdim.
Bugun gitmiyorum doktora.onumuzdeki hafta bugun bahri beye randevu aldim onu bekliyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?