Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

İnşallah benim kiziminda birşeyi yok. İnanıyorum ben. Aras gibi oda saglikli

İnşallah benim kiziminda birşeyi yok. İnanıyorum ben. Aras gibi oda saglikli

Insala cnm hatta biz umit beye kafasi yamuk dedim hepayni yonde uyudu dedim sandimki sagli sollu yatir yatmaktandir diyecek
Noroloji gorsun diyince tedirgin oldum tabi diyecegim biz evhan yapmadik ama.o yapti
Ki cildinde kizarma vardi biz opulmekten hassasliktan dedik aras alerjik cocuk dedi ve dedigi cikti ondan elada problem olsa asla atlamazdi

Cnm benin ya oh ne guzel daveet
Ben bugun pek.giremedim.cebeciye gidicem yarin canta hazirlugu falan ama cok isterdim biliyorsunuz
Siz on tanisma yapin nasip.olursa ben cumadonucem onumuzdeki hafta mutlaka bana bekliyorum siz gunude belirlersiniz

tamam canım kısmet artık .sana hayırlı yolculuklar iyi tatiller o zaman.dönünce konuşuruz buluşma işini

Doktora güvenmek önemli bu durumda. Önümüzdeki ay yine bakacak ınş. Ozaman başını kaldırıyor olacak elada

Rukiye arkadasimin bebegide eklere gwcince alerji durumu ortaya cikmis sut urunlerine mamalara
Randavu aldilar oner beye
Mesai disi demis.o zaman sistem nasio.oluyor

Rukiye arkadasimin bebegide eklere gwcince alerji durumu ortaya cikmis sut urunlerine mamalara
Randavu aldilar oner beye
Mesai disi demis.o zaman sistem nasio.oluyor

canım ben hiç randevulu gitmedim 1 kez randevu aldım ondada randevuyu beklemeden gittim direk yanına.internetten almıştım ben mesai dışı yazıyo acaba prof olduğu için ekstra bi ücret veriliyomu diye hastaneye arayıp sordum ama yok dediler.direk netten alcak arkadaşın 17 den 20 ye kadar bakıyolar

Yok tatlim.netten alinmiyor cocuk alerjiye burdan binarkadas gitti hastaneye aldi carsamba 6 ya bende merak ettim.netten baktim.ucret yokmus

Alerjidde cok duyar oldum.hadi bizim.yumurtada bide onun sut ve sut urunleri mamadan kabariyormus.cocuk onun isi daha zor eklere gecene kadar bisey yoktu

iyiki kendi sütüne alerjisi olmamış çocuğunun o en kötüsü işte o zaman emziremiyosunda.ya vallahi havalardan mı sulardan mı bilmem nesil gittikçe hastalıklı oluyo eskiden hiç böyle şeyler duymazdık umarım geçici bişeydir çünkü çok önemli süt ürünleride çocuklar için

Sorma tatlim.benim ya rabbim dermanszindan korusun ama zor yani 1982 de iki aylikken eklre baslanirmis sut bal hic kisitlanmazmis biz simdi ne kadar dikkatliyiz yok yani

Sorma tatlim.benim ya rabbim dermanszindan korusun ama zor yani 1982 de iki aylikken eklre baslanirmis sut bal hic kisitlanmazmis biz simdi ne kadar dikkatliyiz yok yani

evet birde ben bile hatırlıyorum bi dönem sadece 6 ay anne sütü diyolardı drlar birde çokta kıymetli bişe değilmiş gibi bahsedilirdi herkes mama vermeyi marifet bilirdi sütü bile olsa ve o çocuklarda genelde tombul çocuklar olmuştu.ya yemeğin suyuna filan emziği batırırlarmış düşünsene zavallıların bağırsakları daha gelişimini tamamlamamışken yemek yedirirlermiş:) hala daha onu marifet sananlar var.benim ananemde teyzeme 6 aylıkken yumurta yedirmiş resmen teyzemin gıdısı aşağı doğru uzamış o kadar kabarmış sonra bidaha yedirmemiş korkudan:)ama onlarda napsın bilgi şimdiki gibi ellerinin altında değilmişki yaşayarak öğreniyolarmış çoğu şeyi

ayy yerim ben seni bu ne tatlılık tam ısırmalık artık bu gelsinde bi ısıralım artık malum bizim kız daha ısırma kıvamına gelmedi:)ben annedende bi ön tanışma resmi istiyorum

Haha sagol teyzesi bende yenidogam ozledim pasamiz buyudu:)
Burdamisin 5 dk koyayom kaldirirm sonra annesini arasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…