Ooo super tatlim cok iyi etmissin dedigim.gibi benim.iki cocugumunda gelisimleri farkli oldu
Bi standaryo uok anlayacagin
Sen ilgili bi annesin dr a da goturdum.bahri beyde gorur
Norolojiye gitcen inan cocuga bi cok tetkik.yapicaklat en basitinden aras iki aylikken mr cekildi cokta saglikli degol ama mecburdu sukur bisey cikmadi
İnşallah benim kiziminda birşeyi yok. İnanıyorum ben. Aras gibi oda saglikli
Cnm benin ya oh ne guzel daveet
Ben bugun pek.giremedim.cebeciye gidicem yarin canta hazirlugu falan ama cok isterdim biliyorsunuz
Siz on tanisma yapin nasip.olursa ben cumadonucem onumuzdeki hafta mutlaka bana bekliyorum siz gunude belirlersiniz
Insala cnm hatta biz umit beye kafasi yamuk dedim hepayni yonde uyudu dedim sandimki sagli sollu yatir yatmaktandir diyecek
Noroloji gorsun diyince tedirgin oldum tabi diyecegim biz evhan yapmadik ama.o yapti
Ki cildinde kizarma vardi biz opulmekten hassasliktan dedik aras alerjik cocuk dedi ve dedigi cikti ondan elada problem olsa asla atlamazdi
Doktora güvenmek önemli bu durumda. Önümüzdeki ay yine bakacak ınş. Ozaman başını kaldırıyor olacak elada
Babaniz bu kadar calismaya devam ederse bi daha ki aya kalmaz:)
Siz gidicekmisiniz yazliga bosver
Rukiye arkadasimin bebegide eklere gwcince alerji durumu ortaya cikmis sut urunlerine mamalara
Randavu aldilar oner beye
Mesai disi demis.o zaman sistem nasio.oluyor
canım ben hiç randevulu gitmedim 1 kez randevu aldım ondada randevuyu beklemeden gittim direk yanına.internetten almıştım ben mesai dışı yazıyo acaba prof olduğu için ekstra bi ücret veriliyomu diye hastaneye arayıp sordum ama yok dediler.direk netten alcak arkadaşın 17 den 20 ye kadar bakıyolar
Yok tatlim.netten alinmiyor cocuk alerjiye burdan binarkadas gitti hastaneye aldi carsamba 6 ya bende merak ettim.netten baktim.ucret yokmus
Alerjidde cok duyar oldum.hadi bizim.yumurtada bide onun sut ve sut urunleri mamadan kabariyormus.cocuk onun isi daha zor eklere gecene kadar bisey yoktu
iyiki kendi sütüne alerjisi olmamış çocuğunun o en kötüsü işte o zaman emziremiyosunda.ya vallahi havalardan mı sulardan mı bilmem nesil gittikçe hastalıklı oluyo eskiden hiç böyle şeyler duymazdık umarım geçici bişeydir çünkü çok önemli süt ürünleride çocuklar için
Sorma tatlim.benim ya rabbim dermanszindan korusun ama zor yani 1982 de iki aylikken eklre baslanirmis sut bal hic kisitlanmazmis biz simdi ne kadar dikkatliyiz yok yani
Kizlar oglumla bi on tanisma olsunnEki Görüntüle 786842
ayy yerim ben seni bu ne tatlılık tam ısırmalık artık bu gelsinde bi ısıralım artık malum bizim kız daha ısırma kıvamına gelmedi:)ben annedende bi ön tanışma resmi istiyorum
Haha sagol teyzesi bende yenidogam ozledim pasamiz buyudu:)
Burdamisin 5 dk koyayom kaldirirm sonra annesini arasin
resim kaldırılıyomuki?istersen özelden gönder
Evet cnm kaldirliyor
Ozelden gonderolmiyor koyuyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?