hamılelık takvımı bıtmıs görüce acaba dedım ıkıcımı:)
ben iyigeceler diliyorum yine konuşuruz sizden öğreneceğim ço şey var eminim :) sorularımla rahatsiz ederim sizi iyi gecelrr
Boswer senin suphelendigun en cok gevsek bebektee oluyor o zaman kafa capida dah buyuk oluyormus ki o bile geriden de olsa takip ediyo
Kucagimda dik diyorsun sorun olsa o zamanda salar kendisini
Moralim sıfırlandı resmen. Rukiyenin gittiği doktora randevu aldim 2 ekime. Cocuk nörolojisine sıra alinmiyormus Netten. Yarin ariyacam. En yakın zamanda onada gidecem. Kafam rahat olmayacak yoksaYaren şimdi gevseklikle ilgili bir profesörun videosunu izledim. Ümit bey gibi kollarından tutunca başını tutamıyor. Dik yere bastirmak isteyince basmıyor elada.. of içime oturdu.
Moralim sıfırlandı resmen. Rukiyenin gittiği doktora randevu aldim 2 ekime. Cocuk nörolojisine sıra alinmiyormus Netten. Yarin ariyacam. En yakın zamanda onada gidecem. Kafam rahat olmayacak yoksa
Ah cnm benim icin rahat etmedi degil mi gotur tatlim bide uzman gorsun
Cocuk norolojiye netten randavu alinmiyorsa gidip aluyorsun alerjide o sekildeydi hemen ayni gun girdim 182 den de alamiyorsun bende calisma listeye bak yarin al gotur elayi inan saatler gecmez sumdi sana
Bak kendinide cok korkutma burasa beysal arkadasimiz vardi bilirmisin oglu erdeme gevsek bebek teshisi kondu istanbulda acibademde biraz geriden geldi ama su an nerdeyse arasla ayni desteksiz oturabiliyor geri emeklemeye basladi aynu yasitlari gibi insalla yakinda basicakta istersen yarin sabah buraya cagiririm sana yazar ayrintilarini sende icinde kalanlari sorarsin
Yarin erkenmi gitmem gerekiyor hastaneye. Randevuyu nerden alacam.
Beyazlı bilmiyorum. Ama görüşmek isterim. En iyi o cevap verir bana
Cnm hemen hastaneye girdigunde bi bolum var oradan sira veriliyor
Hatta biz ilk gittigimzde yok tu yukari bolume ciktik sekreter rica ile hemen verdi alamazsan o sekilde dene cnm
Biz ogleden sonra gitmis 4 hastadan sonra girmistik aslinda esin yarin sabah erkwn gidip randavu alirsa senin icin cok iyi olur ole bir sans varmi boswer
Moralim sıfırlandı resmen. Rukiyenin gittiği doktora randevu aldim 2 ekime. Cocuk nörolojisine sıra alinmiyormus Netten. Yarin ariyacam. En yakın zamanda onada gidecem. Kafam rahat olmayacak yoksa
Esim 7.30 da izmite gidiyor canim. Benim gidip alacam mecbur. Sabah giderim numara alırım şansına belki fazla bekletmezler
ah biz evham perileri:) iyi yapmışsın boswer git valla aklımıza takılıp kalıyo yoksa iyice büyütürsün kafanda yoksa.bahri bey yenidoğan profu onunla ilgili nette çok güzel yorumlar yapmışlar çokta güler yüzlü inşallah memnun kalırsın
Insalla cnm.ya gitti icin rahat etsin
Umit bey iki uc ayda goruselim dedi ama arass 4 kez ayri ayri gunlerde sanki nefes alirken tikandi
Bi tanesi dun gece oldu bi gosterelim icim.rahat etmedi esim gece 4 te geldi anlattim acaba astim mi cocul diyorum illa enkotusunu dusunme diyo goturcez bakalim
ah biz evham perileri:) iyi yapmışsın boswer git valla aklımıza takılıp kalıyo yoksa iyice büyütürsün kafanda yoksa.bahri bey yenidoğan profu onunla ilgili nette çok güzel yorumlar yapmışlar çokta güler yüzlü inşallah memnun kalırsın
Yarin sizde doktordasiniz yani. Annelik ne zormus bende birsey olsa erteledim. Ama sonuç ela olunca olmuyor.
Esim sürekli cok hareketli bizim kızımız inanıyorum birşeyi yok diyor.aksam ablasiyla konuşmuş yeğeni 5. Ayda tutmaya başlamış başını. Şimdi ilkokula başlıyacak hareketli sağlıklı bir cocuk
Cnm ablamin gorumcesinin bebegide oleydi hemrn ortaya toplanirdi kucsk ta simdi yasimda yuruyor
Bende elanin sorunu olmadigina inaniyorum
Ama ikna olman icin gitmekle.iyi ediyorsun
Ista annelik cnm dunyanin en guzel varliklari bizim icin ne edelim
Aslinda.hersey dogumla.basliyo bi bebekle birlikte bi annede dunyaya geliyor
Boşuna cennet annelerin ayakları altında denmiyor. Babamız uyuyor ben arastirip üzülüyorum
Ah keskeAcaba bazen bizmi abartiyoruz dun gecw bende nette arastirdim.durdum
Puf keske biraz rahat olabilseydik
Boswer cnm dr calisma listesinde cocuk noroloji gozukmuyo hergun olmayabiliyor 182 den ogrensen daha iyi okur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?