Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Git cnm.en azndan kafan rahat olur
Ay esime ben artik 112 acil.servis diyorum.ben bisey oldigunda netten de bakiyorum senoryayi yaziyorum esimede anlatiyorum.oda haydi dr a
Sizde durum.nasil.isliyo
Rukiye ben yarende daha rahattim simdi arasin dk daki nefes saysina kadar biliyorum neden boyle oldum.bilmem

Inan umit beyy adam kan damlasi verdi yok paraben bilmemne sordum da sordum ikna oldum neyseki
Benim gibi bikac olsa adam meslegi birakir
Toparlanmam.lazim

Aaa ciddimsin yengemde inan ayni durumu yasadi ama onunkini farkedip.iptal etmisler yeniden kan alalim dediler oda vazgecri hic yapmasinlar daha iyi dedi

Cnm yenidogan yogun bakim unitesi altinova hastanedinde var devletlede anlasmasi var arkadasimin bebegi 9oo gr dogdu uc ay yatti kuvezde

Allah razı olsun canım.nasıl alıyordun sabah erken saatte internetten mi yoksa telefonla mı aldin.bende bel fıtığı var doktorm iyi olması lazım aslında remzi beyde uzmandi.sedat beye gideyim en azından bilindik

Yok tatlim.gece tam.onikide netten aliyorum ben simdi bakayim ilk bos randavusu ne zaman yazarim burayada
Kendi riskli gebeliktete uzman

Birazdan yazicam.cnm uygunsan bekle beni

Diar gecmis olsun bu arada eminim.ne.kadar zor gunlwr gecirdin kimbilir

sormayın ne çektiğimi bayrama 2 -3 gün kala öğrendik sonuçları profesörler (Eğitim araştırmadaki ve izmittieki) bayram tatiline gitmiş bile ailelerimize hiç bişey söyleyemedik berbat bi bayram geçirdik

bayramdan hemen sonra amniyosentez randevum vardı prof selçuk özdende eğitim araştırmada ama yaptırmadım amniyosentezi. Ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı izmitteki çok güzel baktı içimiz rahatladı

cnm sımdı baktım yok saat 1 e geliyor ben 00.00 da alıyordumhep yarı gece dene cnm mutlaka

of ne kotu bı durum ınsanın gebelıgınde yasayabılecegı e kotu sey daha otesı yok ee bunu hesabıı kım verıcek kı sımdı o gözyaşlarını belkı ızmıte gıtmese hıc ogreemıcektı amnıyosentes ora düşükte olsa tehlıkesı ola bısey cıddı anlamda kızdım
mesela benım suyum alt sıınırmıs bebegı yasaması ıcın yeterlıymıs ama altı tehlkeylıymıs ama dr um stres olmayım dıye soylememıs bebegı gelısımı takıp etmıs ben 36 da ogrendım

bu arada cınsıyetımız ne annesı

erkek sizin doğum oldu galiba değil mi ilk bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…