he onu denemedim hiç bilmiyorum yan dönüyo kafayı dikiyo bende boynuna bişe olcak diye hemen çeviriyorum eski haline:)
doğru söylüyosun o yüzden ben drlara karşı çok önyargılıyım hemen soğuyuveriyorum
ee sen böyle hayırlı olursan severler tabi seni drlar:)
bu arada ben kremi şimdilik kullanmıycam horman kremi sonuçta bide gerçekten bişe yoksa boşuna çocuğa hormon vermiim hem ümit beyde az demişti birde başka dra gidicem yakın bi zamanda bakalım o ne diycek.bahri beye 3 kez sordum kullanma dedi valla yok bişe dedi ona rağmen sürmek gelmiyo içimden.benimkide e ile başlıyo sanırım
araştırma hastanesinde dörtlü test yaptırdım teste gönderen doktor ultrasonda yanlış ölçüm yapmış bebeğiimi 2 hafta +5 gün büyük göstermiş ve ona göre dörtlü taramaya girmiş ve bebğim down sendromu riski çok yüksek çıktı ağlaa ağlaya bi hal oldum yine araştırmadaki profesöre gittim farketmedi yanlışlığı özel bi prof farketi izmitte ben o çektiğim sıkıntıdan sonra kimseye güvenemiyorum bir de yoğun demişler offf ne sıkıntılı bir iş
peki yenidoğan yoğubakım ünitesi küvezi var mı eğitim aaştırmanın
Allah razı olsun canım.nasıl alıyordun sabah erken saatte internetten mi yoksa telefonla mı aldin.bende bel fıtığı var doktorm iyi olması lazım aslında remzi beyde uzmandi.sedat beye gideyim en azından bilindik
Aaa ciddimsin yengemde inan ayni durumu yasadi ama onunkini farkedip.iptal etmisler yeniden kan alalim dediler oda vazgecri hic yapmasinlar daha iyi dedi
Cnm yenidogan yogun bakim unitesi altinova hastanedinde var devletlede anlasmasi var arkadasimin bebegi 9oo gr dogdu uc ay yatti kuvezde
Diar gecmis olsun bu arada eminim.ne.kadar zor gunlwr gecirdin kimbilir
Ah bi randevu alabilsem kim denk gelirse gidicem.orada gebe izlem bölümüne alıyoruz dimi. Çok istiyorum orayı çok ferah geliyor. Bazen yolluyorlarmiş doğumevine doğuma.
Bakalım inşallah randevu işini halledersem araştırmaya gidebilirim teşekkür ederim
Yok tatlim.gece tam.onikide netten aliyorum ben simdi bakayim ilk bos randavusu ne zaman yazarim burayada
Kendi riskli gebeliktete uzman
Birazdan yazicam.cnm uygunsan bekle beni
sormayın ne çektiğimi bayrama 2 -3 gün kala öğrendik sonuçları profesörler (Eğitim araştırmadaki ve izmittieki) bayram tatiline gitmiş bile ailelerimize hiç bişey söyleyemedik berbat bi bayram geçirdik
bayramdan hemen sonra amniyosentez randevum vardı prof selçuk özdende eğitim araştırmada ama yaptırmadım amniyosentezi. Ayrıntılı ultrasonda bişey çıkmadı izmitteki çok güzel baktı içimiz rahatladı
Canım Baktın mi var mi.12den sonra olduğunu hiç duymadim hep sabah Baktım ben
cnm sımdı baktım yok saat 1 e geliyor ben 00.00 da alıyordumhep yarı gece dene cnm mutlaka
of ne kotu bı durum ınsanın gebelıgınde yasayabılecegı e kotu sey daha otesı yok ee bunu hesabıı kım verıcek kı sımdı o gözyaşlarını belkı ızmıte gıtmese hıc ogreemıcektı amnıyosentes ora düşükte olsa tehlıkesı ola bısey cıddı anlamda kızdım
mesela benım suyum alt sıınırmıs bebegı yasaması ıcın yeterlıymıs ama altı tehlkeylıymıs ama dr um stres olmayım dıye soylememıs bebegı gelısımı takıp etmıs ben 36 da ogrendım
bu arada cınsıyetımız ne annesı
hayırlı evlat olsu cnm ılk mı
benım o aylık bı oğlum 6.5 yasıda bıkızım var cm
evt ilk bebğimizsızıde ılk bebekmı
hamılelık takvımı bıtmıs görüce acaba dedım ıkıcımı:)
ben yapamdım hamilelik takvimini muhtemel doğum tarihi kaytlı duruyor ama çıkmıyor 21.haftamdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?