Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Masalla rukiyecim sende en az ceyda kadar guZelsin
Sen kac yasindaydin rukiye cok.kucuk.gosteriyor yasin

sağol yarencim teveccühün ama kızım benden daha güzel.eşime diyorumki ben doğurmasam bu kız benden değil diycem:)hiçç benzemiyo bana

Tabinonlarin guzellikleri hic biseyle olculemez ama masalla sende cok guzelsin sanki 2o 21 yaslarda vibisin o sekildemi
Ben 48 saat once 28 oldum

yok canım :)hadi yaa sahimi çok sevindim 27 yaşındayım.sen kaçtın
Aa ciddimisin cok kucuk duruyorsun ama ben 28
sormaaa:))bi yandanda ceydayı emziriyorum sol elimle kaldırıverdim hemen:)

Hehe biz kasim anneleeinde super anne ilan ediyoruz boyle yetenekli annelere
Ben pc aras yatinca aciyorum.ustunde ziplama.istegi var pamugumun

Tabinonlarin guzellikleri hic biseyle olculemez ama masalla sende cok guzelsin sanki 2o 21 yaslarda vibisin o sekildemi
Ben 48 saat once 28 oldum

aaaa Allah hayırlı ömür nasip etsin eşinle evlatlarınla inşallah.belki yakından görünce fikrin değişir ama diyen oluyo küçük gösteriyosun diye.bak yarın gelseydin kutlardık d.gününü

Aa ciddimisin cok kucuk duruyorsun ama ben 28

Hehe biz kasim anneleeinde super anne ilan ediyoruz boyle yetenekli annelere
Ben pc aras yatinca aciyorum.ustunde ziplama.istegi var pamugumun

valla sorma yaa eşimde süper eş ilan etcek yakında bazen yürürken bile emziriyorum çok gülüyo halime ama napayım memeye yapışık geziyo bütün hayat fonksiyonlarımı o kucağımdayken gerçekleştirebiliyorum artık:)
arascık napsın anne kapatsada az benle ilgilense diye kırmaya çalışıyo belkide pc yi:)benimkide az benle konuş diye yaygarayı basıyo valla

aaaa Allah hayırlı ömür nasip etsin eşinle evlatlarınla inşallah.belki yakından görünce fikrin değişir ama diyen oluyo küçük gösteriyosun diye.bak yarın gelseydin kutlardık d.gününü

Sagol.cnm.benim
Gercekten cok.isterdim.yaron orada olmayi ama iste uymadi
Yok resimden belli kucuk gosteriyorsun sahsen bana.kimse ole demiyor.sadece yarenim.biraz buyikce oldugindan o zaman genc yasta kocaman kizin var diyorlar

Haha masalla sana ay yarende bende oleydim bazen is yaparken disarida biraktigimi farkediyordum yada disarida uyudugumi
Ah pasam uyanikken pc acmak mumkun degildi yaren ablasindan sanirim.bekliyo o ilgiyi:)
Cocukcagiz kapali kapilar ardinda bu sicakta

Sagol.cnm.benim
Gercekten cok.isterdim.yaron orada olmayi ama iste uymadi
Yok resimden belli kucuk gosteriyorsun sahsen bana.kimse ole demiyor.sadece yarenim.biraz buyikce oldugindan o zaman genc yasta kocaman kizin var diyorlar

yaren kusura bakma benim acilen çıkmam lazım inşallah daha yüzyüze kaynatırız haftaya.burda olmanı bende çok isterdim ama görüşürüz inşallah bırakmam ben artık bu buluşma işinin peşini.hadi iyi tatiller sana:)bizim yerimizede eğlen

aynen bende öyleyim eşim devamlı uyarıyo kapat diye ama napayım hep açık geziyoruz:)geçen kardeşime yakalandım ben hatta açık unutmuşum nasıl utandım:)

Tamamdir tatlim.benim.pasada uyandi teli yeere carpmadan bende kacayim
Gelince gorusmek.uzere
aynen bende öyleyim eşim devamlı uyarıyo kapat diye ama napayım hep açık geziyoruz:)geçen kardeşime yakalandım ben hatta açık unutmuşum nasıl utandım:)

Ah kuzum.sen yine iyi benim dogum.evinde tepeme carsaf attilar iki.kez beyinsiz erkek guvenlikci yuzunden

Merhaba kızar nasılsınız bn giremiorum bu aralar muhabbetlerinizi baya kaçırmışım okudum ama hepsini okuyamadım
Boşver kızın iyidir umarım canım...

Tamamdir tatlim.benim.pasada uyandi teli yeere carpmadan bende kacayim
Gelince gorusmek.uzere

Ah kuzum.sen yine iyi benim dogum.evinde tepeme carsaf attilar iki.kez beyinsiz erkek guvenlikci yuzunden

ne işi varmış onun orda.sende dağıtıyosun demek kendini ben gibi:)görüşürüz inşallah gelince

biz iyiyiz sen nasılsın sende gelebilseydin keşke bugün bize.biz artık boswerle başbaşa oturcaz:)tabi minikler oturtursa

Cok keyifli bir gündü. Yeniden tesekkurler. Bizim kızlarımız usluydu bugün annelerine zorluk çıkarmadılar maaşallah subanallah onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…