Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cok keyifli bir gündü. Yeniden tesekkurler. Bizim kızlarımız usluydu bugün annelerine zorluk çıkarmadılar maaşallah subanallah onlara :)

bencede çok güzel bigündü geldiğin için teşekkür ederim tekrar boswer:)kırk yıllık arkadaşımla görüşüyo gibiydim vallahi hiç yabancılık çekmedim.benim kızımdan beklediğim bi performans değildi ama insan sesini seviyo vallahi biz konuştukça o uyudu:)ama sen gider gitmez huysuzlanmaya başladı anca şimdi uyutabildim.ela naptı yolda sana sıkıntı vermemiştir inşallah

ohh masallah bulusmalar ayarlanmistabi ben fwlemiyorum ya hep bulusun zaten:-(ins. benim rahst gezebilecwfim zamanlarda da bulusma ayarlarsiniz bendw gelirimbre

İyiyiz canim sen nasılsın.
Kızım ıyi cok şükür. Benim endiselerim sadece olan birsey yok aslinda

bnde iyiym ccanm teşekkürler kızınn iyi olmasınada sevindim kendine çok sıkıntı yapma sende...

biz iyiyiz sen nasılsın sende gelebilseydin keşke bugün bize.biz artık boswerle başbaşa oturcaz:)tabi minikler oturtursa
Ah canım yaa bn okumadım buluşacağınızı bide bn merkezde değilim gelip gitmem sorun oluo ama bi dahakine uyarsa isterim gelebilseniz sizide beklerim aslında çokta sevinirim

nerde oturuyosun sen?

Oh kizlar bulusma olmus ne kadar da keyifli gecmis
Aklimda kalmadi degil ama nasip.iste
Tekrar bende gorusmek tek avuntim:)

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben sakarya'da çok yeniyim. 23 aylık bir oğlum var ve 20haftalık da hamileyim. Burada iyi bir dr ararken siteyi keşfettim ve bu topik karşıma çıktı. Açıkcası çok sevindim. Çünkü geldiğimiz şehirde(bursa'da) çok güzel dostlar, arkadaşlıklar bıraktık. Oğlum da, ben de o ortamı özlüyoruz. Burada kimsemiz olmadığı için yalnız kaldık. Sizlerle buluşup kaynaşmayı çok isteriz. Sizler için de uygun olursa buluşmalarınızda biz de yer almak isteriz.

Canim hoşgeldin aramıza. Burda cok guzel dostluklar kurduk. Rukiyeyle ilk bulusmamizi gerçekleştirdik. Bundan sonra seni ve diğer arkadaslarimizida aramızda görmek isteriz..

Canim hoşgeldin aramıza. Burda cok guzel dostluklar kurduk. Rukiyeyle ilk bulusmamizi gerçekleştirdik. Bundan sonra seni ve diğer arkadaslarimizida aramızda görmek isteriz..

Çok teşekkür ederim boswer:) ismim kevser, oğlum da çınar. Sizinle tanışmak güzel bir deneyim olacak bize inşallah:)

Nerde oturuyorsun canim. Sende bize komsu çıkma :)

Şeker mahallesinde oturuyorum boswer. Kipanın hemen karşısında. Siz nerede oturuyorsunuz? Yakın mıyız acaba?

malesef uzağım canm genelde eşimle gelioruz arabayla ii oluo otobüsler çeklmio hele sıcakta zor oluo

evet otobüsle çok zor olur senin için yinede uyarsa sende gelirsin buluştuğumuz gün inşallah

Oh kizlar bulusma olmus ne kadar da keyifli gecmis
Aklimda kalmadi degil ama nasip.iste
Tekrar bende gorusmek tek avuntim:)

görüşürüz inş. canım bizim görüşmemiz çok güzel geçti seninlede çik iyi anlaşacağımıza eminim.baya baya yakınmışız biz boswerle

Biz bir on bulusma yaptık iste. Bildiğin komsuymusuz rukiyeyle cok yakınız :) seninlede tanışmak guzel olacak eminim

vallahi sahiden komşuymuşuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…