Cok keyifli bir gündü. Yeniden tesekkurler. Bizim kızlarımız usluydu bugün annelerine zorluk çıkarmadılar maaşallah subanallah onlara :)
ohh masallah bulusmalar ayarlanmistabi ben fwlemiyorum ya hep bulusun zaten:-(ins. benim rahst gezebilecwfim zamanlarda da bulusma ayarlarsiniz bendw gelirimbre
İyiyiz canim sen nasılsın.
Kızım ıyi cok şükür. Benim endiselerim sadece olan birsey yok aslinda
Ah canım yaa bn okumadım buluşacağınızı bide bn merkezde değilim gelip gitmem sorun oluo ama bi dahakine uyarsa isterim gelebilseniz sizide beklerim aslında çokta sevinirimbiz iyiyiz sen nasılsın sende gelebilseydin keşke bugün bize.biz artık boswerle başbaşa oturcaz:)tabi minikler oturtursa
bnde iyiym ccanm teşekkürler kızınn iyi olmasınada sevindim kendine çok sıkıntı yapma sende...
Ah canım yaa bn okumadım buluşacağınızı bide bn merkezde değilim gelip gitmem sorun oluo ama bi dahakine uyarsa isterim gelebilseniz sizide beklerim aslında çokta sevinirim
Pamukovadayım belki vardır bana yakın olanınıznerde oturuyosun sen?
Pamukovadayım belki vardır bana yakın olanınız
hmmm uzakmışsın biraz:)ama olurda yolun düşerse bekleriz
ohh masallah bulusmalar ayarlanmistabi ben fwlemiyorum ya hep bulusun zaten:-(ins. benim rahst gezebilecwfim zamanlarda da bulusma ayarlarsiniz bendw gelirimbre
Pamukovadayım belki vardır bana yakın olanınız
Oh kizlar bulusma olmus ne kadar da keyifli gecmis
Aklimda kalmadi degil ama nasip.iste
Tekrar bende gorusmek tek avuntim:)
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben sakarya'da çok yeniyim. 23 aylık bir oğlum var ve 20haftalık da hamileyim. Burada iyi bir dr ararken siteyi keşfettim ve bu topik karşıma çıktı. Açıkcası çok sevindim. Çünkü geldiğimiz şehirde(bursa'da) çok güzel dostlar, arkadaşlıklar bıraktık. Oğlum da, ben de o ortamı özlüyoruz. Burada kimsemiz olmadığı için yalnız kaldık. Sizlerle buluşup kaynaşmayı çok isteriz. Sizler için de uygun olursa buluşmalarınızda biz de yer almak isteriz.
yaren ben haftaya tatile çıkıyorum yapazar günü döncem
Bir tatilci daha. Gözümüz yok tatil yapın siz.tabi büyüttünuz bebisleri.
Canim hoşgeldin aramıza. Burda cok guzel dostluklar kurduk. Rukiyeyle ilk bulusmamizi gerçekleştirdik. Bundan sonra seni ve diğer arkadaslarimizida aramızda görmek isteriz..
Çok teşekkür ederim boswer:) ismim kevser, oğlum da çınar. Sizinle tanışmak güzel bir deneyim olacak bize inşallah:)
Canim hoşgeldin aramıza. Burda cok guzel dostluklar kurduk. Rukiyeyle ilk bulusmamizi gerçekleştirdik. Bundan sonra seni ve diğer arkadaslarimizida aramızda görmek isteriz..
Nerde oturuyorsun canim. Sende bize komsu çıkma :)
malesef uzağım canm genelde eşimle gelioruz arabayla ii oluo otobüsler çeklmio hele sıcakta zor oluo
Biz bir on bulusma yaptık iste. Bildiğin komsuymusuz rukiyeyle cok yakınız :) seninlede tanışmak guzel olacak eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?