Şeker mahallesinde oturuyorum boswer. Kipanın hemen karşısında. Siz nerede oturuyorsunuz? Yakın mıyız acaba?
kızlar akşamdan beri sol göğsümde bi kitle var canım çok acıyo sanırım süt düğümlenmiş bende sabaha kadar meme kanseri oldum diye uyuyamadım :s var mı içinizde böyle bişe yaşayan?
Buz denedinmi canim
arkadaşım var diye çok koyamadım ama sanki iyi geldi.ne kadar tutmam gerekiyo?kızım kucağımdan pnse yine koycamda devamlı kucağımda
Ne kadar koyacagini bimiiyorum durabildigi kadar dursun. Kizinida ver babasina :)
babasının daha önemli işleri var canım tv izlemek gibi.oturduğu yerden anca acile gidelim mi demesini bilir o
Aaa ayni bizim babamiz :)
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben sakarya'da çok yeniyim. 23 aylık bir oğlum var ve 20haftalık da hamileyim. Burada iyi bir dr ararken siteyi keşfettim ve bu topik karşıma çıktı. Açıkcası çok sevindim. Çünkü geldiğimiz şehirde(bursa'da) çok güzel dostlar, arkadaşlıklar bıraktık. Oğlum da, ben de o ortamı özlüyoruz. Burada kimsemiz olmadığı için yalnız kaldık. Sizlerle buluşup kaynaşmayı çok isteriz. Sizler için de uygun olursa buluşmalarınızda biz de yer almak isteriz.
evet otobüsle çok zor olur senin için yinede uyarsa sende gelirsin buluştuğumuz gün inşallah
babasının daha önemli işleri var canım tv izlemek gibi.oturduğu yerden anca acile gidelim mi demesini bilir o
Aaa ayni bizim babamiz :)
yapmayın kızlar yha korkutuosunuz beni o kadr duyarsız mı oluolar zamanla alışıolar mı ne oluo
kızlar akşamdan beri sol göğsümde bi kitle var canım çok acıyo sanırım süt düğümlenmiş bende sabaha kadar meme kanseri oldum diye uyuyamadım :s var mı içinizde böyle bişe yaşayan?
Haha bakma.cnm.kizkar ole.takiliyorlar
Meseka.biz yoldan geldik babasi uyutti arasimizi simdiden motiveye basla:)
yapmayın kızlar yha korkutuosunuz beni o kadr duyarsız mı oluolar zamanla alışıolar mı ne oluo
Haha bakma.cnm.kizkar ole.takiliyorlar
Meseka.biz yoldan geldik babasi uyutti arasimizi simdiden motiveye basla:)
Cnm.en son bir ay once oldum.fenaydiii yani
O gogsunu slk slk.emzir.bosaltsin egwr bitiremezse mutlaka.sag
Sicak havlu ve sicak dus cok rahatlatiyor
Gecmis.olsun
ne biliim çevremdende o tarz şeyler duyuorum eşimde baya istekli ve hevesli ama üç beş ay hevesi geçene kdr fln diolar =)
Gunaydin kizlar..
Benim kizim tam bir tiyatrocu oldu. Sabah 7-8 arasi uyaniyor.ikiniyor agliyor. Ben masaj yapiyorum yok gazi var hala. Yandaki daireyle yatakodalari bitisik. Hadi rahatsiz olmasinlar diyorum. Kizimi aliyorum salona gidiyorum. Az once gaz sancisi ceken kizim basliyor gulucuk atmaya agulamaya. Derdi gaz degil salona gelmek sipanin :))
Yaren tatil erken bitmis. Aslinda bugun resmi tatil sonrada haftasonu degilmiydi.hosgeldin :)
Princess canim her baba bir degil bozma moralini. Bizim babamiz hala dogru duzgun tutamiyor kizimi mesela korkuyor :) kucaginda mizmizlaninca meme istiyor diye bana veriyor. Uyutamiyor. Sen bunlari Yao Ben evi temizler gerekirse yiyecek birseyler hazirlarim diyor :)
Aramıza hoş geldin canm hayırlı olsun bebeğinde üyeliğinde umarım aradığım arkadaşlık ortamını bulabilirsin
Gunaydin kizlar..
Benim kizim tam bir tiyatrocu oldu. Sabah 7-8 arasi uyaniyor.ikiniyor agliyor. Ben masaj yapiyorum yok gazi var hala. Yandaki daireyle yatakodalari bitisik. Hadi rahatsiz olmasinlar diyorum. Kizimi aliyorum salona gidiyorum. Az once gaz sancisi ceken kizim basliyor gulucuk atmaya agulamaya. Derdi gaz degil salona gelmek sipanin :))
Yaren tatil erken bitmis. Aslinda bugun resmi tatil sonrada haftasonu degilmiydi.hosgeldin :)
Princess canim her baba bir degil bozma moralini. Bizim babamiz hala dogru duzgun tutamiyor kizimi mesela korkuyor :) kucaginda mizmizlaninca meme istiyor diye bana veriyor. Uyutamiyor. Sen bunlari Yao Ben evi temizler gerekirse yiyecek birseyler hazirlarim diyor :)
Gunaydin kizlar..
Canm senin ki de iimis yapiosa sorun yokne biliim durmayan aglayan bebekler bunalıp daralan anneleri gördükce bnde mi böyle diye düşünüorm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?