Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızlar akşamdan beri sol göğsümde bi kitle var canım çok acıyo sanırım süt düğümlenmiş bende sabaha kadar meme kanseri oldum diye uyuyamadım :s var mı içinizde böyle bişe yaşayan?

Aramıza hoş geldin canm hayırlı olsun bebeğinde üyeliğinde umarım aradığım arkadaşlık ortamını bulabilirsin

kızlar akşamdan beri sol göğsümde bi kitle var canım çok acıyo sanırım süt düğümlenmiş bende sabaha kadar meme kanseri oldum diye uyuyamadım :s var mı içinizde böyle bişe yaşayan?

Cnm.en son bir ay once oldum.fenaydiii yani
O gogsunu slk slk.emzir.bosaltsin egwr bitiremezse mutlaka.sag
Sicak havlu ve sicak dus cok rahatlatiyor
Gecmis.olsun

Gunaydin kizlar..
Benim kizim tam bir tiyatrocu oldu. Sabah 7-8 arasi uyaniyor.ikiniyor agliyor. Ben masaj yapiyorum yok gazi var hala. Yandaki daireyle yatakodalari bitisik. Hadi rahatsiz olmasinlar diyorum. Kizimi aliyorum salona gidiyorum. Az once gaz sancisi ceken kizim basliyor gulucuk atmaya agulamaya. Derdi gaz degil salona gelmek sipanin :))

Yaren tatil erken bitmis. Aslinda bugun resmi tatil sonrada haftasonu degilmiydi.hosgeldin :)

Princess canim her baba bir degil bozma moralini. Bizim babamiz hala dogru duzgun tutamiyor kizimi mesela korkuyor :) kucaginda mizmizlaninca meme istiyor diye bana veriyor. Uyutamiyor. Sen bunlari Yao Ben evi temizler gerekirse yiyecek birseyler hazirlarim diyor :)

yapmayın kızlar yha korkutuosunuz beni o kadr duyarsız mı oluolar zamanla alışıolar mı ne oluo

korkunun ecele faydası yoktur canım şaka yapıyorum ama erkekten erkeğe değişiyo benim eşimde başlarda çok istiyodu kucağına almayı oyalıyodu ama o zaman zaten bi sorunu yoktu gaz gibi.şimdi bizim ufaklık hep gezmek istiyo sabit durmak istemiyo eşimde 2 gezdiriyo hemen oturuyo sonra bizim kızda ağlıyo o zamanda bana veriyo seni istiyo diye:)ama bi işim olsa veriyorum oyalıyo baya

Haha bakma.cnm.kizkar ole.takiliyorlar
Meseka.biz yoldan geldik babasi uyutti arasimizi simdiden motiveye basla:)

maşallah eşine benimkide ayakta hayatta sallayamaz ama beşiğinde uyutur

Cnm.en son bir ay once oldum.fenaydiii yani
O gogsunu slk slk.emzir.bosaltsin egwr bitiremezse mutlaka.sag
Sicak havlu ve sicak dus cok rahatlatiyor
Gecmis.olsun

emziriyorum ama çok değişmiyo durum sankisıcak havluda koydum gece iyi geldi gibi ama sabaha kadar arttı yine sanki.bide duşu deneyeyim inş. geçer olmadı bi genel cerreha göstericem yarın

ne biliim çevremdende o tarz şeyler duyuorum eşimde baya istekli ve hevesli ama üç beş ay hevesi geçene kdr fln diolar =)

sen rahata alıştırma canım eşini .ağladığı zamanlarda filan alma kucağından.evladı sonuçta hevesi geçmez ama zora gelmiyo erkekler işte

oyunbaz seni:)benim kız benim gibi gündüz uykusunu seviyo 10 a kadar uyuyoruz biz.
ela zaten konuşmayı çok seviyo belli her halinden bişeyler söylede bende konuşayım diye insanın gözünün içine bakıyo.bizimki çok ciddi canı istemezse hayatta konuşturamazsın

Canm senin ki de iimis yapiosa sorun yokne biliim durmayan aglayan bebekler bunalıp daralan anneleri gördükce bnde mi böyle diye düşünüorm yani

Bak sen elaya simdiden anlAmis isi hAdi pasa yapiyorda adam oldu bizim ki

Cnm esime resmi tatil yok ozel sektorde
Cok sevdigim arkadasim istanbuldan geldi cok uzatmadim cuma gorustuk

Cnm babaniza caktirmadan ver lababoysu banyoydi zamanla alisir

Canm senin ki de iimis yapiosa sorun yokne biliim durmayan aglayan bebekler bunalıp daralan anneleri gördükce bnde mi böyle diye düşünüorm yani

Tatlim benim ole disunme tabi bebegin slklntilari olabilir ama annelik varya tarif edilemez bi duygi heyecan hayatiniza renk gelicek eminim cok jyi bi anne olucaksib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…