Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm esimde salincakta salkiyo pasa ayak sevmiyor

Gogsun nasil oldu merakrayim

Cnm esimde salincakta salkiyo pasa ayak sevmiyor

Gogsun nasil oldu merakrayim

benimkide ayak hiç sevmiyo ama keşke sevse çünkü ayağımı heryere götürebiliyorum ama beşiği malesef.göğsüm geçti gibi yaren.sıcak banyo ve masaj iyi geldi ananemede okuttum nazardanda çok oluyomuş şimdi çok azaldı ilk gün çok canım acımıştı korktum baya

Kizlar carsamba gunu uygunmuyuz bakalimm

benim içinde uygundur

Benim bir planim yok canim.
Tamamdir xnm bekliyorum
Tamamdir cnn bekliyorum mutlaka
Eğer kabul ederseniz oğlumla biz de çarşamba günü aranızda olmak isteriz. Saat kaç gibi ve nerede buluşuyorsunuz?

Tabikide cnm senide beklerim
Carsamba benim.evimde bulusuyoruz
Ben adresimi telefonunmu.evimi.en kolay nasil bulabikirsiniZ sali gunu ozel mesaj olarak yazicam

Cnm seninle tanisamadik biraz kendibden bahsetsene on tanusma olsun

Kizlar carsamba gunu uygunmuyuz bakalimm

Tabiki tanıtayım kendimi;ismim kevser. 23 aylık bir oğlum var, ismi çınar. Aynı zamanda 20haftalık hamileyim. Buraya bursa'dan taşındık eşimin işi dolayısıyla. Ankara üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum. Aslen samsunluyum ve 29 yaşındayım. Kısaca böyle

Memnun oldum kevsercim
Benim.adimda songul 28 yasindayim
6.5 yasinda bi kizim 1o aylik bi oglum.var evimim hanimiyim:)
Bu arada masalla.sizin ara oldukca az bebislerin

Ne kadar oldubtasindiginiz alisabildinizmi
Benimde.sut oglumun adi cinar bursali oda:)

Ben de memnun oldum songül oooo sen maşallah tecrübeli anneymişsin, ilkini büyütmüşsün bile. Evet bizimkilerin arası az oldu, öyle istedik eşimle, umarım pişman olmayız bayramdan sonraki hafta sonu taşındık, alışmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.

Kizlar bugun bahri beyde randevumuz var. Kizin hala basini kaldirmiyor. Bakalim Ne diyecek

nasihatlarını dikkate alıcam şekerim teşekkürler heheh=)

merhaba kevser Allah yardımcın olsun işin zor vallahi daha çok küçükmüş oğlunda Allah yardımcın olsun inşallah.şimdiki kız mı erkek mi?

Kizlar bugun bahri beyde randevumuz var. Kizin hala basini kaldirmiyor. Bakalim Ne diyecek

Canim randevu 19:50 de. Donunce muhakkak yazacam

boswer aklım hep sende sabahtan beri giremedim nete misafirim vardı inşallah güzel haberlerle dönersin haber bekliyoruz mutlaka

Kizlar ciktik doktordan. Bas tutmasi 4. Aya oturmasi 9. Aya kadar dedi. Sonra kucagina aldi yavas yavas tutmaya baslamis zaten dedi. Sorun yok yani. Her sordugum soruya Umit beyin verdigi cevaplari Verdi. Kilomuz 5760 olmus. Kilosu cok iyi dedi. Icin rahatladi kizlar ya... Simdide esimle yemekteyiz kutluyoruz :))

Of ya ben bi degisik oldim.taniyamiyirum kendimi ay okurken gozlerim doldu resmen
Sevincini hissettim.gunlerdir yasadigin kaygilari aklindaki siru isaretlerinin hepsibin silinmesi cok mutlu etti beni
Gecmis olsun arkadasim benim bunuda atlattin
Elamiz cok saglikli.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…