korkunun ecele faydası yokturcanım şaka yapıyorum ama erkekten erkeğe değişiyo benim eşimde başlarda çok istiyodu kucağına almayı oyalıyodu ama o zaman zaten bi sorunu yoktu gaz gibi.şimdi bizim ufaklık hep gezmek istiyo sabit durmak istemiyo eşimde 2 gezdiriyo hemen oturuyo sonra bizim kızda ağlıyo o zamanda bana veriyo seni istiyo diye:)ama bi işim olsa veriyorum oyalıyo baya
maşallah eşine benimkide ayakta hayatta sallayamaz ama beşiğinde uyutur
emziriyorum ama çok değişmiyo durum sankisıcak havluda koydum gece iyi geldi gibi ama sabaha kadar arttı yine sanki.bide duşu deneyeyim inş. geçer olmadı bi genel cerreha göstericem yarın
sen rahata alıştırma canım eşini .ağladığı zamanlarda filan alma kucağından.evladı sonuçta hevesi geçmez ama zora gelmiyo erkekler işte
oyunbaz seni:)benim kız benim gibi gündüz uykusunu seviyo 10 a kadar uyuyoruz biz.
ela zaten konuşmayı çok seviyo belli her halinden bişeyler söylede bende konuşayım diye insanın gözünün içine bakıyo.bizimki çok ciddi canı istemezse hayatta konuşturamazsın
Kizlar carsamba gunu uygunmuyuz bakalimm
Cnm esimde salincakta salkiyo pasa ayak sevmiyor
Gogsun nasil oldu merakrayim
Tamamdir xnm bekliyorumBenim bir planim yok canim.
Tamamdir cnn bekliyorum mutlakabenimkide ayak hiç sevmiyo ama keşke sevse çünkü ayağımı heryere götürebiliyorum ama beşiği malesef.göğsüm geçti gibi yaren.sıcak banyo ve masaj iyi geldi ananemede okuttum nazardanda çok oluyomuş şimdi çok azaldı ilk gün çok canım acımıştı korktum baya
Ay aymi fikirdeyim.ama.slklstimmi.uyuyo.aras el.mahkum
Cok sevindim.cnm.gecmesine fena bi durum.cunku
benim içinde uygundur
Eğer kabul ederseniz oğlumla biz de çarşamba günü aranızda olmak isteriz. Saat kaç gibi ve nerede buluşuyorsunuz?
Tamamdir xnm bekliyorum
Tamamdir cnn bekliyorum mutlaka
Tabikide cnm senide beklerim
Carsamba benim.evimde bulusuyoruz
Ben adresimi telefonunmu.evimi.en kolay nasil bulabikirsiniZ sali gunu ozel mesaj olarak yazicam
Cnm seninle tanisamadik biraz kendibden bahsetsene on tanusma olsun
Tabiki tanıtayım kendimi;ismim kevser. 23 aylık bir oğlum var, ismi çınar. Aynı zamanda 20haftalık hamileyim. Buraya bursa'dan taşındık eşimin işi dolayısıyla. Ankara üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum. Aslen samsunluyum ve 29 yaşındayım. Kısaca böyle
Memnun oldum kevsercim
Benim.adimda songul 28 yasindayim
6.5 yasinda bi kizim 1o aylik bi oglum.var evimim hanimiyim:)
Bu arada masalla.sizin ara oldukca az bebislerin
Ne kadar oldubtasindiginiz alisabildinizmi
Benimde.sut oglumun adi cinar bursali oda:)
Kizlar bugun bahri beyde randevumuz var. Kizin hala basini kaldirmiyor. Bakalim Ne diyecek
Tatlim benim ole disunme tabi bebegin slklntilari olabilir ama annelik varya tarif edilemez bi duygi heyecan hayatiniza renk gelicek eminim cok jyi bi anne olucaksib
korkunun ecele faydası yokturcanım şaka yapıyorum ama erkekten erkeğe değişiyo benim eşimde başlarda çok istiyodu kucağına almayı oyalıyodu ama o zaman zaten bi sorunu yoktu gaz gibi.şimdi bizim ufaklık hep gezmek istiyo sabit durmak istemiyo eşimde 2 gezdiriyo hemen oturuyo sonra bizim kızda ağlıyo o zamanda bana veriyo seni istiyo diye:)ama bi işim olsa veriyorum oyalıyo baya
sen rahata alıştırma canım eşini .ağladığı zamanlarda filan alma kucağından.evladı sonuçta hevesi geçmez ama zora gelmiyo erkekler işte
amin canm inş kendime herşeyi çok fazla dert ediorum sanırım hamilelik psikolojisinden mi bilemedim
Bosver cnm seni bekliyorum heyecanla.insalla.guzel.hbrler gelirsin
Tabiki tanıtayım kendimi;ismim kevser. 23 aylık bir oğlum var, ismi çınar. Aynı zamanda 20haftalık hamileyim. Buraya bursa'dan taşındık eşimin işi dolayısıyla. Ankara üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum. Aslen samsunluyum ve 29 yaşındayım. Kısaca böyle
Kizlar bugun bahri beyde randevumuz var. Kizin hala basini kaldirmiyor. Bakalim Ne diyecek
Canim randevu 19:50 de. Donunce muhakkak yazacam
Kizlar ciktik doktordan. Bas tutmasi 4. Aya oturmasi 9. Aya kadar dedi. Sonra kucagina aldi yavas yavas tutmaya baslamis zaten dedi. Sorun yok yani. Her sordugum soruya Umit beyin verdigi cevaplari Verdi. Kilomuz 5760 olmus. Kilosu cok iyi dedi. Icin rahatladi kizlar ya... Simdide esimle yemekteyiz kutluyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?