Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Princes sevindim biraz olsin rahatlamana.bende aventin gogus kalkani var obu kullandim o emzirirken degilde normal zamansa aniliyor.hem icine sut.birikiyor onu cocuga verebiliyorsun sut akinca gogsun rahatliyor

ins.kizinin sariligida biran once duser

Hayırlı cumalaarr :)
Herkes iyidir inşallah.
PRİNCESS Allah kolaylık versiinn,merakla okuyorum yazdıklarını.İnşallah sarılığıda geçer miniğin daha uzun sürmeden o da rahatlar sende.

Arkadaşlar bilen var mıdır?Benim 13ünde detaylı ultrasonum var doğumevinde,kendi doktorumdan başkasına hiç gitmedim diye geçen hafta oraya gitmiştim doktor ayrıntılı ultrason için gün vermişti.Normal kontrollerde içeriye kimseyi almıyorlar ya detaylıda girebiliyor mu yanına kimse merak ettim?

bende doğum evinde detaylı ultrason çektirdim eşim kapıda bekledi zaten çok uzun sürmüyor sorarsınız ama alıcaklarını sanmıyorum çünkü ben girdiğimde başka bir hasta vardı çıktığımda da benden sonra detaylıya girecek hastayı hazırda bekletiyolardı
umarım herşey yolunda gider detaylıda güzel haberler alırsınız

minik kızım hala bir hafta geriden geliyor boy ve baş çevri haftasıyla uyumlu kilosu 1800 gr olmuş doğuma kadar inşallah 3 kiloyu tamamlarız

Canim gozun aydin bir kisi daha saglikla javustu bebegine hamd olsun mevlaya.rabbim evladina saglikli uzun omurler versin ins

Amin çok teşekkür ederim Savas, bende her gün hamd ediyorum geçti gitti şükür...

Oyy Rabbim nazarlardan korusun,birbirinizden mahrum etmesin sizi.Sağlıkla bir ömür inşallah.Maşallah bebişe :) Gözünüzaydın.

Çok teşekkür ederim .Allah razı olsun, darısı başına olsun inşallah..

Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eder inşallah

Aminn Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.

buzdevri gözün aydın. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin evladını. bol sütlü günler dilerim. darısı da başıma inşallah

İnşallah sağlıkla darısı başına Seninde tüm bekleyenlerinde... Çok şükür buraya güzel haber yazmak nasip oldu.

Cnm benim.ya kiyamam
Sarilik degeri kaclardaki ablamin kizinin uzun surdu ama birkez tahlil oldu sonra dr yuzune goz icleri vb yapip tahlil yapmadi yuksek duzryde degil diye.
Insanin ici gidiyo dimi
biraz daha yüksektide 16.7 e düşmüştü 15.83 e düşmüş dört günde falan artık düşmeye başlamış ama bakalım sener bey saolsun tam sınıra yakın olduu için her sefernde tahlil yaptık ama 17 e çıksa fototerapi vericeklerdi ondaki ışıkda çok yogun olduu için gözlerinn çok ii kapanması gerekiomş bebeğin eger biraz ışık kaçarsa gözlerine kör edebilrmiş Allah korusun mama süt bişiler yapioruz işte geçicek inş

Gögüs kalkanıda farklı amaç için kullanılıo ama çok işe yariolar yoksa bn emziremzdm sütüm giderdi yani
Sarılıgımzda düşecek iinş

Hayırlı cumalaarr :)
Herkes iyidir inşallah.
PRİNCESS Allah kolaylık versiinn,merakla okuyorum yazdıklarını.İnşallah sarılığıda geçer miniğin daha uzun sürmeden o da rahatlar sende.
Amiinn Allah hepimze kolaylık versin anne olmak zor işmiş Allah sizleride kurtarsın bi an önce

buzdevri senin yakışıklın nasıl yaramaz mı geceleri uyutuomu seni alışabildiniz mi

Aaa evet cnm sinitra yakinmis ablamindki 13 tu sonra git gide dustu sizin sinira yakinmis ama dusus baslamis bundan sonrada devam eder
Bol bol.emzirme.ile.atkaticak insalla.minik.kizin

minik kızım hala bir hafta geriden geliyor boy ve baş çevri haftasıyla uyumlu kilosu 1800 gr olmuş doğuma kadar inşallah 3 kiloyu tamamlarız

Oh masalla.cnm en azindan kg aliyor daha doguma oldukca var
Ablaminki 28oo dogdu sonra dogumca topladi kendini.
Bence senin minik.atak yapip 3 kg yi bile gecicek

Oh masalla.cnm en azindan kg aliyor daha doguma oldukca var
Ablaminki 28oo dogdu sonra dogumca topladi kendini.
Bence senin minik.atak yapip 3 kg yi bile gecicek

inşallah yaren
2800 ile 3 kilo arası olsa onada razıyım dediğin gibi en azında kilo alıyor buna şükür

Canim onuda yaptik krem suruorm zeytinyagi karbonatlisu gecsin bi an once die napicami sasirdim

Canim bende de ayni oldu birtek lanolin ve madegassol kremi karistirip surdum o fayda etti.benimde cok kotu yara olmustu ne denediysem gecirmedi bunu komsum soylemisti hatta kremleride o verdi bir surmede bile aci azaliyo ve cok cabuk iyilestiriyo mutlaka dene

inşallah yaren
2800 ile 3 kilo arası olsa onada razıyım dediğin gibi en azında kilo alıyor buna şükür

Canım bence geç döllenme olmuş olabilir o yüzden küçük gorunuyodur belki her bebek tosuncuk olacak diye bişey yokki bazilarida zayıf doguyo benimki gibi hem senin normal dogumdu gibi hatırlıyorum doğumun rahat olur inşallah sen daha tecrubelisin bol bol emzirir kilo aldirirsin

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim.Doğumevi hep hüsran yani :) Mehmet Küçükbaş'a gitmiştim doğumeviyle ilgili tek normal gündü sanırım.Şimdi araştırmada Sedat Umur'a randevu aldım hem öneriler hemde sağlık ocağındaki hemşiremizin yönlendirmesi sonucu,deneyecem.Şenol Şafak normalde doktorum.İyice karıştım ne yapacağımıda bilemiyorum.
Rabbim yardımcınız olsun sizinde,miniğinizde sizde sağlıkla kurtulursunuz inşallah.Doya doya koklarsınız

Tatlim benim.dayimin esi gebeligi biyunca hep sedat umura gitti inanilmaz memnun kg boy cinsiyetini herseyi soyluyor
Aymi zamanda herzamab usg ciktisida veriyor
Giden herkez oldukca memnun
Ne zaman randavu

Canim.benim nasilsin
Kayinvalidrm rahatsiz hastanede yatiyor git gel tapiyiruz telefonuna dinemedim cnm kusira bakma;(

canım lansinoh var mustela var o saydıklarımı sürüorumkantoron yağı sürüorum ama çok kötü oldu bnm çaltak değil bildiğin yarık az daha emzirsen kopacakmış ucu dio annm uzun süre kapanmaz onn için

Tatlim benim.dayimin esi gebeligi biyunca hep sedat umura gitti inanilmaz memnun kg boy cinsiyetini herseyi soyluyor
Aymi zamanda herzamab usg ciktisida veriyor
Giden herkez oldukca memnun
Ne zaman randavu

Sevindim bir iyi haber daha duyduğuma :) Çok önerdiler kendisini.19 Aralık randevum Sedat Bey'e.Hastane hakkındada bilgi almak istiyorum.Altınova seçimim yenidoğan ünitesi olduğundan ağırlıklıydı,araştırmada da varmış sanırım.Bazen üzülüyorum böyle geziniyorum iyi bir seçim yapamıyor muyum diye,başka hiçbirine gitmedim diye de en başta üzülüyordum yeterince dikkat etmiyor muyum diye :) Değişik

Merhaba kızlar,

Bugün bizde Altınovadaydık kontroldeydik oğluş için. Sarılığıa bakıldı, işitme testi yapıldı. Geçti şükür testi. Sarılıkta 8,75 çıktı.
Princess okudum şimdi kızının sarılığınıda Rabbim şifa versin inşallah. Bir kere kan alınırken bile bugün ruh gibi dolandım hastanede...

Biz iyi gibiyiz. Sütüm biraz daha arttı. Göğüs uçlarıma düzenli sütümü, ayva çekirdeği jölesini ve zeytinyağı sürerek idare etmeye çalışıyorum. Aslında psikolojim çok garip Size onun için yazmak istedim. Sizlerde böyle miydiniz?
Bir an çok iyiyim, bir an çok mutsuzum. Bebeğime bakıp yeterli olamam hissi yaşıyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. Her akşam üstü ağlama isteği geliyor. Öyle idare ediyoruz şükür ama lohusalık zormuş gerçekten...

Cok devindim tatlm herseyin yolunda olmasina
Lohusa huznunu ben yarenimde cok yasadim canim insan hergun aglarmi been aglardim cok anlatilmaz bir ruh haliydi
Birde benim.yarenimin iki ay gaz problemi vardi uykusuzdum esimle nobetlese bakiyorduk inan adamcagiz aglama duvari oldu
Icinden aglamak geliyorsa agla cnm inan insan rahatliyor en cok esinin destegi seni rahatlaticak ona ruh halini anlat

Benim esim ikinci dogimda aynilarini yasamamdan korkuyordu cok sukur yasamadim.

Gecici bir donem.oldugunu dusun zaman gectikce hersey yoluna giricek emin ol
Sen cok iyi bir annesin ogluna cok iyi bakiyorsun ole.olmasa bu endiseyi yasamazdin:)

Son düzenleme:

Evet cnm var anne otelide var hatta sartlar cok guzel
Sezeryan olmabi gerektiren bir durum varsa cok iyi
Ama nirmal dogumsa aman yaklasma dayimin esi kontrollerden aonra dogumada oraya gitmeye karar verdi battaniye ustunde sancilarini cekenleri gorunce hoppp dogumevine

Aman aman Bir aksilik çıkmazsa gerekmezse normal istiyorum,sezeryandan çok korkuyorum ben:18:
Doğumevinide hiç sevmiyorum hiçç Kesin böyle diyorum ya oraya düşecem:18:
Karar veremiyorum,veremedikçe üzülüyorum,korkularım endişelerim başlıyor.Dün gece durup dururken iç çeke çeke ağladım 1 saat Eşimde şaşırıyor ne yapacağını,istersen hiç değiştirme Şenol Bey'e devam edelim diyor.Miniğimede üzülüyorum ben onun için iyi bir seçim yapamıyormuşum gb geliyor.Yine gözlerim doluyor yazarken:26: Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bakalım şu kontrollerede bir gideyimde acele etmeyim karar vermek için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…