canım benim çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin.
o cennet kokusunu içine çek bol bol ikinizide çok öpüyorum
darısı diğer gebelerimizin başına inşallah
çok güzel bir haber rabbim banada nasip eder inşallah buraya böyle msj yazmayı
ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin rabbim
Ah canim benim
Bak sanada nasip oldi iste bize bu guzel haberi vermek
Cok sevindim.saglicakla kucagina almana ah insan sabAhlara kadar uyuyamiyor mutlulukta izlemekten
Bol bol humana ic cnm daha da artar sutun
Masalla kg boy da yerinde 4o dolsa 4 u gecicekmis
Bu kadar kg ki beklemiyordunuz degilmi
Canim sezeryandan korkuyordun nasil korkulcak gibimi.?
an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina
Merhaba kızlar...
Biz bugün saat 11 itibariyle evimizdeyiz çok şükür ailecek...
Cumartesi 11 gibi kollarıma aldım oğlumu..
Oğlum sağlıklı doğdu çok çok şükür..
3860 gr, 52 cm kapkara saçlı çirkin ama mis kokulu bir oğlum oldu...
Hiç kucağımdan indirmeden onu seyrediyorum. Sütüm bugün biraz başladı gelmeye inşallah artar.
Bu arada beni ziyarete gelen Princesse çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni nazik ziyaretinle.
Merhaba kızlar...
Hiç kucağımdan indirmeden onu seyrediyorum. Sütüm bugün biraz başladı gelmeye inşallah artar.
Bu arada beni ziyarete gelen Princesse çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni nazik ziyaretinle.
Merhaba kızlar...
Ohhh masallah bizim tatli kizimiza disler cikmaya baslamis
bizde yavas ysvas donmeye ugrasiyoruz artik gotu bayagi bir kaldiriyor donmeye calisiyor saga sola dogru ama cabuk devriliyor
Buzdevri
Rica ederm canm biraz ayak ustu oldu ama bn ugramak istedm yinede
Yaren kizimi sormustu sanirim sarilifgi gecmedi daha tam sinrda dogdugu gundn beri git gel yollarda hastanede kan ver perisan olduk o da bnde ellerini delk desik yaptilar kuzumn bide bu yetmezmisgibi goguslerimn ucu catladi aglaya maglaya emziriodm krem fayda etmedi etmio ama bu gun biraktm mama vericm bi iki gun gosumu elmle sagp iciriorm anne sutude alsn die cok kotu hissediorm ya emmek istemezse sonra die ama baska carem yok ac birakamam prensesimi
buzdevri canım geçmiş olsun hazır mevsimindeyken ayva çekirdeğini denesene hemen çoğu kremden daha çok işe yarıyo 8 10 tane çekirdeği yarım çay bardağı suda beklet geceden sabahta sür göğüs uçlarına arkadaşlarım çok faydasını gördü
Merhaba kızlar...
Oh çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz birbirinize Rabbim hiç ayırmasın.Kilo boy maşallah barekallah çok güzel.her ne kadar biliyoruz deselerde ana rahmini Allahtan başkası bilemiyo işte takdir-i ilahi.
aman indirme kucağından senin kokun ona onunkide sana lazım hem sütün daha çabuk gelir o sana temas ettikçe.bol bol hurma ye hem süt yapar hem hurma çok iyi yara kapatıcıdır Allahın izniyle.fırsat buldukçada uyumanı tavsiye ederim en çok süt yapan şeylerden biride dinlenmek çünkü.
Rabbim tekrar hayırlı eylesin evladını sen biraz iyileştikten sonra okumak isteriz tecrübelerini:)
ah Ömer beyde çok aceleci canım daha 40 günlüktü kafayı tutuyodu o da bizim kız gibi:) ne kadarlık oldu savaş bizim kız tam 3 aylık olduğu gün sırtüstünden yüzüstüne dönmüştü
Canim onuda yaptik krem suruorm zeytinyagi karbonatlisu gecsin bi an once die napicami sasirdim
Merhaba kızlar...
an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina
Buzdevri
Yaren kizimi sormustu sanirim sarilifgi gecmedi daha tam sinrda dogdugu gundn beri git gel yollarda hastanede kan ver perisan olduk o da bnde ellerini delk desik yaptilar kuzumn bide bu yetmezmisgibi goguslerimn ucu catladi aglaya maglaya emziriodm krem fayda etmedi etmio ama bu gun biraktm mama vericm bi iki gun gosumu elmle sagp iciriorm anne sutude alsn die cok kotu hissediorm ya emmek istemezse sonra die ama baska carem yok ac birakamam prensesimi
Buzdevri
biz 3,5 aylık olduk canım tam yüzüstü dönemiyor sağa sola dönmeye çalışıyor çabalarken konumu değişir divanda bırakamıyorum
ben mastit olmuştum eğer göğsünü tam boşaltamazsan sende olabilirsşin ki kesinlikle çok acı verii çatlak yanında halt etmiş 10 gün tepine tepine ağlaya ağlaya emzirdim resmen meme başı çocuğun ağzına sığmıyordu başparmağım büyüklüğünde olduydu.sana tavsiyem ağlıya ağlıya da olsa emzirmeye çalış.bana dr.um carbosol diye bir merhem verdi emzirirken memebaşını yıkamana gerek yok çocuğa geçmiyormuş bana iyi geldi dene istersen.inş. biran önce geçer yaraların canım
saol canm inşprincess senin kuzu da gelmiş hoşgelmiişşşşRabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. ağrıların sızıların da tez zamanda gelip geçsin inşallah.
ya doumdan önce bana kimse kremle falan demedi böyle bişile karşılaşıcamı tahmin edemedim önceden almaya çaalıırdm önlemini zeytin yagı sürüodm ama pekde bi faydası olmadı sen biliosn böle bişile karşılaşıcaını krem fln alıp sürsene dourmadan bide silikn ucla bn rahat ettim emzirrken ağlamıorm en azındancanım çok geçmiş olsun ben iki kızımda da aynı durumla karşılaştım ama emzirmeye devam ettim zamanla geçti biraz sabır yapıcak bişey yok malesef eyer emzirmezsen sütün azala bilir bunuda göz ardı etme
beni de şimdiden düşüncesi aldı valla düşünüyorum ne yapsamda çatlamasa diye ama cilt yapısı sanırım bunda da aynı şeyleri yaşıyacağım galiba(
ceyda kuzuuuummm inci gibi dizilsin tüm dişleri inşallahgözünüz aydın canım
sen öyle yazınca mastit falan bnde silikon memeucunu denedim onunla emziriorum daha az ağrısı oluo bi süre çyle devam edicem geçer inş
saol canm inş
ya doumdan önce bana kimse kremle falan demedi böyle bişile karşılaşıcamı tahmin edemedim önceden almaya çaalıırdm önlemini zeytin yagı sürüodm ama pekde bi faydası olmadı sen biliosn böle bişile karşılaşıcaını krem fln alıp sürsene dourmadan bide silikn ucla bn rahat ettim emzirrken ağlamıorm en azından
Kizlar benimde yarende inanulmaz yara oldu aglayarak emziriyordun bin sukur arasta hic olmadi
Yarende neler denedim gecmedi
En sin komsu sabun seklinde olan kakao yagi dedi.iki gune birseu kalmadi
Prencess hic yazmadin yahu normal dogunmmu sezeryabmi nasil gecti?
Canm bnm maceraliydi baya sami hocaya sezeryan oldm anlatmaya firsatim yok bebisim durmuo bide su sarilik mevzusu cok mahvetti bizi kendimize gelemeden hastanelrdn cikamadk tahlil tahlil dellk desik ettiler kuzumu yol sarsio illa bide gece hic uyumuo bnde ayakta kafam sarhos gibi bayiliorm artik buldugm yere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?