Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canim benim ya bebegine kavusmana saatler kaldi
Rabbim.hayirlisi ile kucagina almayi nasio eder jnsalla

Canim.benim.bugun yarin derken melegin kucaginda hemde bir haftalik.oldu he
Sarilik.cocgu cocukta oluyor bizim hepimizin kan grubu ayni oldugu ocin yasamadik
Bol emzir aticaktir zamanla

Ama ben dogum hikayenide okumak.istiyorum
Uygun zamanda bekloyoruZ:)

canım benim ancak yazabildim çok sevindim saatler kaldı yavrunu kucağına almana inşallah,dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

Allah razı olsun... Dua en çok ihtiyacım olan şey. İnşallah güzel haberlerimi yazarım buraya pazartesi taburcu olunca nisacım.

Çok geçmiş olur inşallah Yaren... Benim yeğenlerimin ikiside kusma, ishal şeklinde acilde aldılar soluğu. Çok salgın olduğunu söylemişler. Miniklere dikkat edin.

Canim benim ya bebegine kavusmana saatler kaldi
Rabbim.hayirlisi ile kucagina almayi nasio eder jnsalla

Aminnnn. Çok teşekkür ederim.Sizler uyurken ben doğurmuş olacağım belki de Yaren :)
Sezeryan korkusu bambaşka bir şey, merak , heyecan bambaşka bir şey... Çok garip duyguları tadıyorum.
Bir an önce haftasonu geçsinde pazartesi mutlu mutlu bebeğimle evime geleyim istiyorum inşallah...

Son düzenleme:

Ah canim benim.tutarmi uyku
Hem yarin sadece bir bebek degil.onun gelisi ile bir anne de dunyaya gelicek
Ya dusunsene bu gece karninda yarin kucaginda
Sezeryana gelince sakin korkma.canim.ben ilkinde korkmadim hele ikincisinde hic korkmadim
Tabiki aci oluyor amq dayanilmicak gibi degil ameriken bezi taktiginda yizde 5o azalicak
Ay buzdevri cok heyecanli yatmadan sana yavruna bol bol.dua edicem
Bebegini emzirirken benim.sutim.var bebegimi doyuruyorum diye dusun
Inan ikisindede hemen sutum.geldi sezeryana ragmen
Ki aras 23 gun ince dogdu
He birde hem emzirme oncesi ve sonrai gogsunu sutun ile sil.nemlensin denedim.hic yara olmadi

Sezeryan korkusu bambaşka bir şey, merak , heyecan bambaşka bir şey... Çok garip duyguları tadıyorum.
Bir an önce haftasonu geçsinde pazartesi mutlu mutlu bebeğimle evime geleyim istiyorum inşallah...
[/B]

Hayırlısıyla,sağlıkla kavuşmuşsunuzdur inşallah bebeğinizle.Bir minik daha aramızda İnşallah ikinizde iyisinizdir.

Merhaba..
Kendi doktorumdan başka doktora görünmemiştim 7.haftadan sonra.Bu sebeple doğumevine gittim Aralık 6'da tetanoz aşım var onuda danışmak için farklı bir doktora.Araştırmaya gitmek istiyordum ama randevu tarihleri çok uzak.Doğumevinde Mehmet Küçükbaş tarafından kontrol edildim,rutin tahlilleride yaptırdı,detaylı ultrason için günde verildi.Şenol beyde Mehmet beyde direk kıza benziyor ama olmayadabilir dediler meraktayım :) Aralık 13 detaylı utrason var onda belli olacak inşallah.Ay sonunda da Şenol bey'e rutin kontrolümüz için gideceğiz,o ayrıca ister mi ayrıntılı ultrason?Tahliller testler için en başında başka yerde yaptırıp bana getirebilirsiniz demişti.Ve Şenol beyle olan randevumuzu Ocak ayına ertelemezsem 1 ay içinde detaylı ile birlikte 4. kez ultrasona girmiş olacağım bir zararı yok diye biliyorum ama fikirlerinizi merak ettim bu konular hakkında.Ve özellikle aşı konusunda?:78:

yaren geçmiş olsun benim oğlumada alerjik bronşit dedi doktor doğum evindeki doktor buhar yaptık 10 gün sonrasında geçti her çocukta olabiliyor sanırım bizde duyunca şok olduk ama sanırım öksürmeye başlayınca ihmal etmemek lazım biz ettik açıkcası bal ile geçer hemen doktora gitmeyelim dedim ama hata ettik geçmiş olsun tekrardan

Cok gecmis olsun cnm sizede artik cagimizin hastaligi sanirim
Biz ve dr umiz artik arasi tanidi ondan dolayi en gec 3.gun ordayiz
Sizin oldukca uzun surmus bizim. Dedigin gibi belkide.daha gec donemde gidildiginden olmus olabilir
Bi sefer hava bile almadan atlattik cok sukur
Diger ikisindede iki gunde atlattik dr umuzun tedavisi arasi tanimasida bize avantak oldu tabi
Insalla bir daha olmazlar arkadasim insan ilk bronsiti duyinca bir soklariniyir ama yasayinca ve cabuk atlatinca gripten farksiz oldiguni anliyor

Canim benim.dr una sonuclarla birlikte gidersin daha iyi okur oda zaten detayli.usg isticeginicin sana avantaj olur
Ben usg ye okadar slk girmenin cok ta zararli olacagini dusunmuyorum
Ay bana her hafta gel dese giderdim dr a:)
Evine cihaz alanlar bile var dusun
Riskli gebeliklerde surekli girmek zorunda olanlar var
Bebeginin pozisyon mi ters acabbenim.kizim.7.ayda kadar ters ve kapamikti nerdeyse dogurunca ogrenicektim
Oglum.ise 11 haftalikken serdi ortaya ne var ne yok
O zamansan belliydi farkli huyu suyu farkli iki yavrucugumun olacagi

an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina

an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina

Ah brnim.minik.kusumun disi hayirli olsun annesi
Ne buyuk bir heyrcan degilmi
Sende herkeze hbr verdin mi
Babaniz hediye yaninda birde pizza.ismarlasin haketti artik evladim

İlk zamanlar çok sıkılıyordum randevu araları,şimdi hareketlerini hissediyorum çok iyi geliyor bana :)
Doğru diyorsunuz sık girmek zorunda kalanlarda oluyor,Rabbim sağlık versin.
Kıza benziyor deseler,%80-90 deseler merakım gidecek gb :) Direk kıza benziyor ama olmayadabilir deyincee garip geliyor :)
Erkek işte hemen 11. haftada işte burda der gb :))))
Desteklenmek iyi geliyor sağolun usg konusunda daha rahatım
Rabbim sağlık versin yavrucuklarınıza,size..

anammm yerim onu ben ya maşallah hadi darısı başımıza.
Ceyda herşeyde önde gidiyo maşallah subhanallah bizimkilerde sırayla takip edecek inşallah

Buzdevri canim bugum cikicaksin buyuk.ihtimalle yada dun cikmissindir
Guzel.haberlerini bekliyoruz
Prensess bebisun nasil.oldi

Ah brnim.minik.kusumun disi hayirli olsun annesi
Ne buyuk bir heyrcan degilmi
Sende herkeze hbr verdin mi
Babaniz hediye yaninda birde pizza.ismarlasin haketti artik evladim

:)) sağol yaren teyzesi çok değişik bi duygu büyüdüğüne şahit oluyoruz işte.dün aramışsın arabada duymadım sonrada fırsat bulamadım ama arıycam seni inş. doğru söylüyosun pizzada yiyebilir artık hem nasıl olsa dişide çıktı dimi :)

anammm yerim onu ben ya maşallah hadi darısı başımıza.
Ceyda herşeyde önde gidiyo maşallah subhanallah bizimkilerde sırayla takip edecek inşallah

amin teyzesi bizimki aceleci :) jel sürerken bi baktım elime bişe takıldı.oysaki dr çok kabarmış ama hemen çıkcak gibide durmuyo demişti ama biraz huysuz durduk yerde çığlığı basıyo sanırım diş eti yarılıyo diye canı acıyo kuzumun inş. geçer bikaç güne bu ağrılarıda

Merhaba kızlar...
Biz bugün saat 11 itibariyle evimizdeyiz çok şükür ailecek...
Cumartesi 11 gibi kollarıma aldım oğlumu..
Oğlum sağlıklı doğdu çok çok şükür..
3860 gr, 52 cm kapkara saçlı çirkin ama mis kokulu bir oğlum oldu...
Hiç kucağımdan indirmeden onu seyrediyorum. Sütüm bugün biraz başladı gelmeye inşallah artar.

Bu arada beni ziyarete gelen Princesse çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni nazik ziyaretinle.

canım benim çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün mutlu huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin.
o cennet kokusunu içine çek bol bol ikinizide çok öpüyorum
darısı diğer gebelerimizin başına inşallah

çok güzel bir haber rabbim banada nasip eder inşallah buraya böyle msj yazmayı
ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömür versin rabbim

Ah canim benim
Bak sanada nasip oldi iste bize bu guzel haberi vermek
Cok sevindim.saglicakla kucagina almana ah insan sabAhlara kadar uyuyamiyor mutlulukta izlemekten
Bol bol humana ic cnm daha da artar sutun
Masalla kg boy da yerinde 4o dolsa 4 u gecicekmis
Bu kadar kg ki beklemiyordunuz degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…