Princess, Sarılığı içinde biraz sabır inşallah annesi, çok az erken doğduğu için biraz yükselmiş olabilir.
Sen uykusuz kalacaksın bol bol onu uyandırıp emzireceksin, geçecek. Zaten yapıyorsundur bunları.
Allah güç kuvvet versin. Kendini de iyi besle bol bol sütün olsun inşallah.
canım benim ancak yazabildim çok sevindim saatler kaldı yavrunu kucağına almana inşallah,dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizlar yarin sabah 11.45 te randavumuz var bizim icin dua edin hersey yolunda gitsin sukur aras baya toparladi bir surubu var bronsitten kullandigu sanirim.o iyi geldi
Ay bu arada sabah yazmisim
Umit bey sbaah bekliyorum dedi saat o9.45 ten bir saymaya basladi ben 11.45 te durdum
Bir ben miyim.uykucu yahu odum.koptu o9.45 tr gitcez diye
Canim benim ya bebegine kavusmana saatler kaldi
Rabbim.hayirlisi ile kucagina almayi nasio eder jnsalla
Allah razı olsun... Dua en çok ihtiyacım olan şey. İnşallah güzel haberlerimi yazarım buraya pazartesi taburcu olunca nisacım.
Çok geçmiş olur inşallah Yaren... Benim yeğenlerimin ikiside kusma, ishal şeklinde acilde aldılar soluğu. Çok salgın olduğunu söylemişler. Miniklere dikkat edin.
Aminnnn. Çok teşekkür ederim.Sizler uyurken ben doğurmuş olacağım belki de Yaren :)
Sezeryan korkusu bambaşka bir şey, merak , heyecan bambaşka bir şey... Çok garip duyguları tadıyorum.
Bir an önce haftasonu geçsinde pazartesi mutlu mutlu bebeğimle evime geleyim istiyorum inşallah...
Sezeryan korkusu bambaşka bir şey, merak , heyecan bambaşka bir şey... Çok garip duyguları tadıyorum.
Bir an önce haftasonu geçsinde pazartesi mutlu mutlu bebeğimle evime geleyim istiyorum inşallah...
[/B]
Kizlar yarin sabah 11.45 te randavumuz var bizim icin dua edin hersey yolunda gitsin sukur aras baya toparladi bir surubu var bronsitten kullandigu sanirim.o iyi geldi
Ay bu arada sabah yazmisim
Umit bey sbaah bekliyorum dedi saat o9.45 ten bir saymaya basladi ben 11.45 te durdum
Bir ben miyim.uykucu yahu odum.koptu o9.45 tr gitcez diye
yaren geçmiş olsun benim oğlumada alerjik bronşit dedi doktor doğum evindeki doktor buhar yaptık 10 gün sonrasında geçti her çocukta olabiliyor sanırım bizde duyunca şok olduk ama sanırım öksürmeye başlayınca ihmal etmemek lazım biz ettik açıkcası bal ile geçer hemen doktora gitmeyelim dedim ama hata ettik geçmiş olsun tekrardan
Merhaba..
Kendi doktorumdan başka doktora görünmemiştim 7.haftadan sonra.Bu sebeple doğumevine gittim Aralık 6'da tetanoz aşım var onuda danışmak için farklı bir doktora.Araştırmaya gitmek istiyordum ama randevu tarihleri çok uzak.Doğumevinde Mehmet Küçükbaş tarafından kontrol edildim,rutin tahlilleride yaptırdı,detaylı ultrason için günde verildi.Şenol beyde Mehmet beyde direk kıza benziyor ama olmayadabilir dediler meraktayım :) Aralık 13 detaylı utrason var onda belli olacak inşallah.Ay sonunda da Şenol bey'e rutin kontrolümüz için gideceğiz,o ayrıca ister mi ayrıntılı ultrason?Tahliller testler için en başında başka yerde yaptırıp bana getirebilirsiniz demişti.Ve Şenol beyle olan randevumuzu Ocak ayına ertelemezsem 1 ay içinde detaylı ile birlikte 4. kez ultrasona girmiş olacağım bir zararı yok diye biliyorum ama fikirlerinizi merak ettim bu konular hakkında.Ve özellikle aşı konusunda?:78:
an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina
Canim benim.dr una sonuclarla birlikte gidersin daha iyi okur oda zaten detayli.usg isticeginicin sana avantaj olur
Ben usg ye okadar slk girmenin cok ta zararli olacagini dusunmuyorum
Ay bana her hafta gel dese giderdim dr a:)
Evine cihaz alanlar bile var dusun
Riskli gebeliklerde surekli girmek zorunda olanlar var
Bebeginin pozisyon mi ters acabbenim.kizim.7.ayda kadar ters ve kapamikti nerdeyse dogurunca ogrenicektim
Oglum.ise 11 haftalikken serdi ortaya ne var ne yok
O zamansan belliydi farkli huyu suyu farkli iki yavrucugumun olacagi
an itibariyle tek dişli bir canavarim var teyzoslar:) simdi ona hediye almaya gidiyoruz istanbula malum ben gördüm dişi JEL sürerken ama babamiz zararli çikicak bu durumdan maalesef:)darisi diğer kuzularin basina
Ah brnim.minik.kusumun disi hayirli olsun annesi
Ne buyuk bir heyrcan degilmi
Sende herkeze hbr verdin mi
Babaniz hediye yaninda birde pizza.ismarlasin haketti artik evladim
anammm yerim onu ben ya maşallah hadi darısı başımıza.
Ceyda herşeyde önde gidiyo maşallah subhanallah bizimkilerde sırayla takip edecek inşallah
Merhaba kızlar...
Biz bugün saat 11 itibariyle evimizdeyiz çok şükür ailecek...
Cumartesi 11 gibi kollarıma aldım oğlumu..
Oğlum sağlıklı doğdu çok çok şükür..
3860 gr, 52 cm kapkara saçlı çirkin ama mis kokulu bir oğlum oldu...
Hiç kucağımdan indirmeden onu seyrediyorum. Sütüm bugün biraz başladı gelmeye inşallah artar.
Bu arada beni ziyarete gelen Princesse çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni nazik ziyaretinle.
Merhaba kızlar...
Hiç kucağımdan indirmeden onu seyrediyorum. Sütüm bugün biraz başladı gelmeye inşallah artar.
Bu arada beni ziyarete gelen Princesse çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni nazik ziyaretinle.
Merhaba kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?