Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

diyer ölçümlerde normal sadece karın çevresinde 1 hafta geriden geliyor ya yanılma var kilosu ile ilgili yada dediğin gibi benim miniğim zayıf olucak hayırlısı sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun
evet benim 2 doğumumda normal oldu buda şimdilik normal gibi bakalım kısmet
bi doğsunda kilo alır inşallah

çok sağol canım rabbbim cümlemizin yardımcısı olsun
ben sadece birkere gittim doğum evine o da detaylı usg için aynı günde de usg çekilmiştim

neden kendini kasıyosun ki sanki sen dr konturolüne gitmesen sorun mu çıkacak herşey normal gittikten sonra hangi dr olursa olsun hepsi aynı şeyi söylüyolar biz kendimiz için gidiyoruz aslında içimiz rahat etsin diye
araştırmada ki dr bilmem iyimi kötü mü yaren bana da önermişti ama gerek kalmadığı için ben gitmedim sen git bi istersen araştırmada prof de var eyer bi sorun olurşa ki inşallah olmaz onada yönlendirirler diye düşünüyorum ben şahsen öyle yapıcaktım ama çok şükür şimdilik 1 haftada geriden de gelse miniğim iyi yoksa orda doğum yapmayı bile düşündüm dr um önerisiydi bu
kendi boş yere üzme lütfen hamileliğinin tadını çıkar

cnm merhaba ben genelde cepten gırıyorum bızım ufaklık ya pc yı yemek ıstıyor yada totosunu ustune oturtmak
sımdı gordum cızelgede 2000 gr dıyor sen 1800 gr demıstın ne zamn gıttın kı bak uyumlu gıdıyor mınıgının kg sı

haha dur canım benım br nefes al yahu
22 hafta geçmez böyle cnm benım
sen sedat beye gıt aynızamanda senol beye guvenıyorsan onada devam et tamamdır doğumu hastaneyı düşünmek ıcın erken daha
olmadı hem devlet hemde senol beye devam edersın ıcınde rahat etmıs olur

nısa nısa nasılsın canım
bugun arıcaktım senı ama cts yoğunsundur dıye aramayım dedım
kızlar nasıl

araştırma hastanesinden mi bahsediyosun yaren
ben ikinci kızımı doğumevinde doğurdum tabi o zamanlar muayenehanelaer açıktı rast gele son aylarımda bi dr gittim çok ta memnun kalmıştım onunda yardımıyla hastanede çok ilgi göstermişlerdi çünkü ben suni sancıyla doğrabiliyorum yoksa bende tık yok o zamn ki dr ilaç filan yazdı da öyle doğurdum yoksa halim nice olurdu benim
gayet iyi geçmişti doğumum
şimdi adtıpı düşünüyorum bakalım neşe hanımla konuştuk biraz doğum hakkında ben 40 haftayı tamamladıktan sonra beklemem dedi sorun çıkmasın diye suni sancı verir doğurturuz diyo dr hastanede olduğu bi zamnı seçer yatış işlemini yaparız diye düşünüyoruz bakalım

çarşamba günü gitmiştim yaren
10 günde 200gr almış
bu arada çizelgem 2200 oldu :))

Son düzenleme:
Benimde aynen koptu kopacakti nisada o kadar olmamisti.insallah seninde iyilesecek ama biraz sabir canim bende emzirmek istemiyodum hic ablamin annemin zoruyla emziriyodum.yapacak bisy yok bunlarida yasamamiz gerekiyo
inşallah iyilesir en kısa zamanda prensesin nasil neler yapiyosunuz anne kiz

evet canım araştırma hastanesinden bahsetttım yoğunluktan s-dolayı sancı battenıye ustunde cekıyorlarmıs hatta omsumuzun bır akrabası doğumdan saatler sonra odasına alınmış
dayımın esıde durum böyle olunca dogumevıne gıttı oldukcada memnun kaldım dedı en azından yatak sıkıntısı yok
ay hadı bakalım senın dıgum hıkayen nasıl olcak sevgıcım bana senın kız 40 ı beklemez gıbı geliyor nedense:)

Canim.benim nasilsin
Kayinvalidrm rahatsiz hastanede yatiyor git gel tapiyiruz telefonuna dinemedim cnm kusira bakma;(
Geçmiş olsun canım haberim yoktu nesi var önemli bişey değildir inşallah zaten donmeyince bişey var muhakkak dedim ALLAH şifa versin canim
nısa nısa nasılsın canım
bugun arıcaktım senı ama cts yoğunsundur dıye aramayım dedım
kızlar nasıl
Ay evet öyle kalabalıktı bugün yemeğe zor çıktım.bi ara konuşuruz canım sen sıkma canını.

cnm safrakesesınde tas ve ıltıhap var cok kg lı olduğu ıcın amelıyatta olamıyor sukur sımdı bıraz daha ıyı fransadan abımde geldı bıraz moral olduu cok sukur

yarın calısıyormusun

Canm oglunn ii olmasina sevindim öncelikle senin icinde sunu soyleyebilirim.lohusa modundan kurtul bendr senn gibi oldum hastaneden geldikten sonra agladm uzuldm hersrye iclendim kendimi dagittim baktm olmuo toparlanmm lzm tugce gunduz genelde uyuo kendimi iyi hissetmk icin sacimivyaptim bi kalem surdum bn ii olursam o da ii oluck hersrye uzulursen sutun gider olan butn aksiliklere karsi herseyi kafa takmamaya calisiorm sende oyle yap canim

neden bu kadar yoğun bana sanki doğumevi daha yoğun olur gibime geliyo du taki sen aksini söyleyinceye deka
valla bende merak ediyorum doğum hikayemi :))
dur teyzesi ya azcık daha büyüsün kızım :))
şaka bir yana valla hamile kalmamdan çok erken doğurduğuma daha çok şaşırırım harelde

haha ama sende bır gun daha atladın yahu:)
3 günde yetısmıstır senın kız bak son anda atak yapıcak bence:)

aynen öyle oldu valla bakalım biz kız tembel çıktı valla bitürlü yakalayamadı haftasını

canım hastane yenı olduğundan rabet fazla oldu sanırım ondan sebep olabılır
yok yok bak aradaki fark cok az annesı
bu arada ısımı varmı bızım kızın benım gıbı songul mu yoksa:)

cnm safrakesesınde tas ve ıltıhap var cok kg lı olduğu ıcın amelıyatta olamıyor sukur sımdı bıraz daha ıyı fransadan abımde geldı bıraz moral olduu cok sukur

yarın calısıyormusun

çok geçmiş olsun yaren msj yeni gördüm
biryandan msj yazmaya çalışıyorum bir yandan miniğime yelek örüyorum yanlış yapmışım da ördüklerimi söküyorum

oh ıyı yapıyorsun canım benım
yarende co yıprattım kendımı ama arasta cok farklıydım dedıgın gıbı gıyndım kusandım makyajımı yaptım gelen gıdenı bekledim:)

çok geçmiş olsun yaren msj yeni gördüm
biryandan msj yazmaya çalışıyorum bir yandan miniğime yelek örüyorum yanlış yapmışım da ördüklerimi söküyorum

sagol cnm benım
haha ustune ben geldım valla o yelektyen umut bekleme cok becerıksızımdır op konulard hamarat anne

Insallah gecer canim zaten ne cekiosa kadinlar cekio yaa kadin olnak anne olmak cok zormus minik prenses ii gunduz uyuo emmeyebile zor kaldiriorz gecede otyruorz sabaha kdr bn ruh gibi bazen tukeniyorm oyle oyle onbes gun oldu canm buyuyecekler ins boyle boyle

o uyuydukca sende dınlenmeye calıs cnm varmı yanında kımse
bızım kızın gecesı gunduzu karışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…