Canım bence geç döllenme olmuş olabilir o yüzden küçük gorunuyodur belki her bebek tosuncuk olacak diye bişey yokki bazilarida zayıf doguyo benimki gibi hem senin normal dogumdu gibi hatırlıyorum doğumun rahat olur inşallah sen daha tecrubelisin bol bol emzirir kilo aldirirsin
Çok teşekkür ederim.Doğumevi hep hüsran yani :) Mehmet Küçükbaş'a gitmiştim doğumeviyle ilgili tek normal gündü sanırım.Şimdi araştırmada Sedat Umur'a randevu aldım hem öneriler hemde sağlık ocağındaki hemşiremizin yönlendirmesi sonucu,deneyecem.Şenol Şafak normalde doktorum.İyice karıştım ne yapacağımıda bilemiyorum.
Rabbim yardımcınız olsun sizinde,miniğinizde sizde sağlıkla kurtulursunuz inşallah.Doya doya koklarsınız
Aman amanBir aksilik çıkmazsa gerekmezse normal istiyorum,sezeryandan çok korkuyorum ben:18:
Doğumevinide hiç sevmiyorum hiççKesin böyle diyorum ya oraya düşecem:18:
Karar veremiyorum,veremedikçe üzülüyorum,korkularım endişelerim başlıyor.Dün gece durup dururken iç çeke çeke ağladım 1 saatEşimde şaşırıyor ne yapacağını,istersen hiç değiştirme Şenol Bey'e devam edelim diyor.Miniğimede üzülüyorum ben onun için iyi bir seçim yapamıyormuşum gb geliyor.Yine gözlerim doluyor yazarken:26: Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bakalım şu kontrollerede bir gideyimde acele etmeyim karar vermek için.
neden kendini kasıyosun ki sanki sen dr konturolüne gitmesen sorun mu çıkacak herşey normal gittikten sonra hangi dr olursa olsun hepsi aynı şeyi söylüyolar biz kendimiz için gidiyoruz aslında içimiz rahat etsin diye
araştırmada ki dr bilmem iyimi kötü mü yaren bana da önermişti ama gerek kalmadığı için ben gitmedim sen git bi istersen araştırmada prof de var eyer bi sorun olurşa ki inşallah olmaz onada yönlendirirler diye düşünüyorum ben şahsen öyle yapıcaktım ama çok şükür şimdilik 1 haftada geriden de gelse miniğim iyi yoksa orda doğum yapmayı bile düşündüm dr um önerisiydi bu
kendi boş yere üzme lütfen hamileliğinin tadını çıkar
Aman amanBir aksilik çıkmazsa gerekmezse normal istiyorum,sezeryandan çok korkuyorum ben:18:
Doğumevinide hiç sevmiyorum hiççKesin böyle diyorum ya oraya düşecem:18:
Karar veremiyorum,veremedikçe üzülüyorum,korkularım endişelerim başlıyor.Dün gece durup dururken iç çeke çeke ağladım 1 saatEşimde şaşırıyor ne yapacağını,istersen hiç değiştirme Şenol Bey'e devam edelim diyor.Miniğimede üzülüyorum ben onun için iyi bir seçim yapamıyormuşum gb geliyor.Yine gözlerim doluyor yazarken:26: Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin bakalım şu kontrollerede bir gideyimde acele etmeyim karar vermek için.
Evet cnm var anne otelide var hatta sartlar cok guzel
Sezeryan olmabi gerektiren bir durum varsa cok iyi
Ama nirmal dogumsa aman yaklasma dayimin esi kontrollerden aonra dogumada oraya gitmeye karar verdi battaniye ustunde sancilarini cekenleri gorunce hoppp dogumevine
cnm merhaba ben genelde cepten gırıyorum bızım ufaklık ya pc yı yemek ıstıyor yada totosunu ustune oturtmak
sımdı gordum cızelgede 2000 gr dıyor sen 1800 gr demıstın ne zamn gıttın kı bak uyumlu gıdıyor mınıgının kg sı
Benimde aynen koptu kopacakti nisada o kadar olmamisti.insallah seninde iyilesecek ama biraz sabir canim bende emzirmek istemiyodum hic ablamin annemin zoruyla emziriyodum.yapacak bisy yok bunlarida yasamamiz gerekiyocanım lansinoh var mustela var o saydıklarımı sürüorumkantoron yağı sürüorum ama çok kötü oldu bnm çaltak değil bildiğin yarık az daha emzirsen kopacakmış ucu dio annm uzun süre kapanmaz onn için
araştırma hastanesinden mi bahsediyosun yaren
ben ikinci kızımı doğumevinde doğurdum tabi o zamanlar muayenehanelaer açıktı rast gele son aylarımda bi dr gittim çok ta memnun kalmıştım onunda yardımıyla hastanede çok ilgi göstermişlerdi çünkü ben suni sancıyla doğrabiliyorum yoksa bende tık yok o zamn ki dr ilaç filan yazdı da öyle doğurdum yoksa halim nice olurdu benim
gayet iyi geçmişti doğumum
şimdi adtıpı düşünüyorum bakalım neşe hanımla konuştuk biraz doğum hakkında ben 40 haftayı tamamladıktan sonra beklemem dedi sorun çıkmasın diye suni sancı verir doğurturuz diyo dr hastanede olduğu bi zamnı seçer yatış işlemini yaparız diye düşünüyoruz bakalım
çarşamba günü gitmiştim yaren
10 günde 200gr almış
bu arada çizelgem 2200 oldu :))
Geçmiş olsun canım haberim yoktu nesi var önemli bişey değildir inşallah zaten donmeyince bişey var muhakkak dedim ALLAH şifa versin canimCanim.benim nasilsin
Kayinvalidrm rahatsiz hastanede yatiyor git gel tapiyiruz telefonuna dinemedim cnm kusira bakma;(
Ay evet öyle kalabalıktı bugün yemeğe zor çıktım.bi ara konuşuruz canım sen sıkma canını.nısa nısa nasılsın canım
bugun arıcaktım senı ama cts yoğunsundur dıye aramayım dedım
kızlar nasıl
Geçmiş olsun canım haberim yoktu nesi var önemli bişey değildir inşallah zaten donmeyince bişey var muhakkak dedim ALLAH şifa versin canim
Ay evet öyle kalabalıktı bugün yemeğe zor çıktım.bi ara konuşuruz canım sen sıkma canını.
Canm oglunn ii olmasina sevindim öncelikle senin icinde sunu soyleyebilirim.lohusa modundan kurtul bendr senn gibi oldum hastaneden geldikten sonra agladm uzuldm hersrye iclendim kendimi dagittim baktm olmuo toparlanmm lzm tugce gunduz genelde uyuo kendimi iyi hissetmk icin sacimivyaptim bi kalem surdum bn ii olursam o da ii oluck hersrye uzulursen sutun gider olan butn aksiliklere karsi herseyi kafa takmamaya calisiorm sende oyle yap canimMerhaba kızlar,
Bugün bizde Altınovadaydık kontroldeydik oğluş için. Sarılığıa bakıldı, işitme testi yapıldı. Geçti şükür testi. Sarılıkta 8,75 çıktı.
Princess okudum şimdi kızının sarılığınıda Rabbim şifa versin inşallah. Bir kere kan alınırken bile bugün ruh gibi dolandım hastanede...
Biz iyi gibiyiz. Sütüm biraz daha arttı. Göğüs uçlarıma düzenli sütümü, ayva çekirdeği jölesini ve zeytinyağı sürerek idare etmeye çalışıyorum. Aslında psikolojim çok garip Size onun için yazmak istedim. Sizlerde böyle miydiniz?
Bir an çok iyiyim, bir an çok mutsuzum. Bebeğime bakıp yeterli olamam hissi yaşıyorum. Yalnız kalmak istemiyorum. Her akşam üstü ağlama isteği geliyor. Öyle idare ediyoruz şükür ama lohusalık zormuş gerçekten...
evet canım araştırma hastanesinden bahsetttım yoğunluktan s-dolayı sancı battenıye ustunde cekıyorlarmıs hatta omsumuzun bır akrabası doğumdan saatler sonra odasına alınmış
dayımın esıde durum böyle olunca dogumevıne gıttı oldukcada memnun kaldım dedı en azından yatak sıkıntısı yok
ay hadı bakalım senın dıgum hıkayen nasıl olcak sevgıcım bana senın kız 40 ı beklemez gıbı geliyor nedense:)
haha ama sende bır gun daha atladın yahu:)
3 günde yetısmıstır senın kız bak son anda atak yapıcak bence:)
neden bu kadar yoğun bana sanki doğumevi daha yoğun olur gibime geliyo du taki sen aksini söyleyinceye deka
valla bende merak ediyorum doğum hikayemi :))
dur teyzesi ya azcık daha büyüsün kızım :))
şaka bir yana valla hamile kalmamdan çok erken doğurduğuma daha çok şaşırırım harelde
aynen öyle oldu valla bakalım biz kız tembel çıktı valla bitürlü yakalayamadı haftasını
cnm safrakesesınde tas ve ıltıhap var cok kg lı olduğu ıcın amelıyatta olamıyor sukur sımdı bıraz daha ıyı fransadan abımde geldı bıraz moral olduu cok sukur
yarın calısıyormusun
Canm oglunn ii olmasina sevindim öncelikle senin icinde sunu soyleyebilirim.lohusa modundan kurtul bendr senn gibi oldum hastaneden geldikten sonra agladm uzuldm hersrye iclendim kendimi dagittim baktm olmuo toparlanmm lzm tugce gunduz genelde uyuo kendimi iyi hissetmk icin sacimivyaptim bi kalem surdum bn ii olursam o da ii oluck hersrye uzulursen sutun gider olan butn aksiliklere karsi herseyi kafa takmamaya calisiorm sende oyle yap canim
çok geçmiş olsun yaren msj yeni gördüm
biryandan msj yazmaya çalışıyorum bir yandan miniğime yelek örüyorum yanlış yapmışım da ördüklerimi söküyorum
Insallah gecer canim zaten ne cekiosa kadinlar cekio yaa kadin olnak anne olmak cok zormus minik prenses ii gunduz uyuo emmeyebile zor kaldiriorz gecede otyruorz sabaha kdr bn ruh gibi bazen tukeniyorm oyle oyle onbes gun oldu canm buyuyecekler ins boyle boyleBenimde aynen koptu kopacakti nisada o kadar olmamisti.insallah seninde iyilesecek ama biraz sabir canim bende emzirmek istemiyodum hic ablamin annemin zoruyla emziriyodum.yapacak bisy yok bunlarida yasamamiz gerekiyo
inşallah iyilesir en kısa zamanda prensesin nasil neler yapiyosunuz anne kiz
Insallah gecer canim zaten ne cekiosa kadinlar cekio yaa kadin olnak anne olmak cok zormus minik prenses ii gunduz uyuo emmeyebile zor kaldiriorz gecede otyruorz sabaha kdr bn ruh gibi bazen tukeniyorm oyle oyle onbes gun oldu canm buyuyecekler ins boyle boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?