Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız bizim bu gün kızımla bi ayımız doldu zaman nasıl geçti hiç anlamadım kızımla bn iyiyiz yarın kontrole gidicem kızımnnda aşısı olucak sarılığı daha tam geçmiş deil ama düşüo yawaş yawaş
Maşallah size.nice yaşlatınıaz olsun birlikte inş. biz 23 günlüğüz bugün...her geçen gün tatlılaşıyorlar di mi .
Hepinizden Allah razi olsun arkadaslarim
Ay ewet cannm yaa her gecn gun daha cok sewiirm buyusnde bana guluckler atsn die bakiorm
Princess birşey sorcam Sami bey hiç nts e almıyor mu ben haftaya gideceğim 37.3 de ama hiç nts den bahsetmedi daha önceki doğumumda 36 ve 37 de nts ye girmiştim diğer hastanelerde de girdiklerini duydum gidince sorucam ama sonradan mı alacak acaba diye meraktayım
Kızlar nerelerdesiniz nasılsınız bizim bu gün kızımla bi ayımız doldu zaman nasıl geçti hiç anlamadım kızımla bn iyiyiz yarın kontrole gidicem kızımnnda aşısı olucak sarılığı daha tam geçmiş deil ama düşüo yawaş yawaş
Princess birşey sorcam Sami bey hiç nts e almıyor mu ben haftaya gideceğim 37.3 de ama hiç nts den bahsetmedi daha önceki doğumumda 36 ve 37 de nts ye girmiştim diğer hastanelerde de girdiklerini duydum gidince sorucam ama sonradan mı alacak acaba diye meraktayım
Sami Bey'in hastası olarak ben hiç nts ye gerek kalmadan doğum yaptım. Bana 4 kritere bakarak nts kararı veriyorum dedi. Bebeğin ultrasonda kalp atışlarının takibi, suyu ve eşinin iyilik hali bir de bebeğin hareket sayısı. Bunlardan birinde sorun varsa nts ya alıyormuş. Mesela ablamda bebeğin kalp atışlarını beğenmedi nts istedi 3 hafta üst üste...
Gunaydin cnm
Bende 36+4 e kadae nst ye girmedim dedigin gibi usg de sevgi hanim kalp atisu begenmedi o zaman soktu ilk gebeligimde hic girmeden doguma girdim
Ay zaten nst cok slklcl ve stresli birsey sevmedim
Usg tecrubelerinden dolayo sanirim
Merhaba Yarencim... Nasılsınız merak ediyordum Seni?
Ben çok yorgunum arkadaşlar. Oğlum 26 günlük oldu. Ama dün geceden beri tek derdi göğsümde emerken uyumak. İkna olmuyor, herkeste ağlıyor. Hayalet gibi geziyorum yaklaşık 24 saattir. Tam düzene giriyor uyku ve emmesi derken dün birden işler değişti...
Aslında bende onu emzirmekten çok mutluyum ama çokta yoruluyorum. Bir de sürekli herkesin acaba doymuyor mu diye sorması yok mu?
Kara kara düşünüyorum. Haftaya 1 ay kontrolü var bakalım sonuçlar çıkacak ortaya :)
merhaba gulenmoyel nasılsın
Sami Bey'in hastası olarak ben hiç nts ye gerek kalmadan doğum yaptım. Bana 4 kritere bakarak nts kararı veriyorum dedi. Bebeğin ultrasonda kalp atışlarının takibi, suyu ve eşinin iyilik hali bir de bebeğin hareket sayısı. Bunlardan birinde sorun varsa nts ya alıyormuş. Mesela ablamda bebeğin kalp atışlarını beğenmedi nts istedi 3 hafta üst üste...
merhaba kızlar... Ben bugün adatıpa ertan beye gittim.. Bebişin kalp atışlarını duyduk.. Doktor bey gerçekten çok iyi biri her soruma cevap veriyor. Yardımcı oluyor. Doktor olarak çok memnunum ancak sizden de fikir almak istedim..internetten bakınca adatıpta bir kaç ölüm olayını öğrendim. Canım sıkıldı baya. Ne yapsam? Daha çok başındayız?
Adatıpta doğum yapanınız varmı? Yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?