Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Maşallah size.nice yaşlatınıaz olsun birlikte inş. biz 23 günlüğüz bugün...her geçen gün tatlılaşıyorlar di mi .

kizlar nasilsiniz kimselerin sesi solugu cikmiyor.temizkige kalkisacagim eger havalar guzelken bitirebilirsem sizleri cagirmaya niyetim var ins yetistiririmde toplasiriz ozledim sizleri

Ay ewet cannm yaa her gecn gun daha cok sewiirm buyusnde bana guluckler atsn die bakiorm

Princess birşey sorcam Sami bey hiç nts e almıyor mu ben haftaya gideceğim 37.3 de ama hiç nts den bahsetmedi daha önceki doğumumda 36 ve 37 de nts ye girmiştim diğer hastanelerde de girdiklerini duydum gidince sorucam ama sonradan mı alacak acaba diye meraktayım

merhaba gulenmoyel nasılsın

nasıl gectı cnm kontrol

Sami Bey'in hastası olarak ben hiç nts ye gerek kalmadan doğum yaptım. Bana 4 kritere bakarak nts kararı veriyorum dedi. Bebeğin ultrasonda kalp atışlarının takibi, suyu ve eşinin iyilik hali bir de bebeğin hareket sayısı. Bunlardan birinde sorun varsa nts ya alıyormuş. Mesela ablamda bebeğin kalp atışlarını beğenmedi nts istedi 3 hafta üst üste...

Princess nasılmış küçük kuzun kontrol nasıl geçti?
Sami Bey'in randevusuna gittin mi? Nasıl muayene ediyor?

Gunaydin cnm
Bende 36+4 e kadae nst ye girmedim dedigin gibi usg de sevgi hanim kalp atisu begenmedi o zaman soktu ilk gebeligimde hic girmeden doguma girdim
Ay zaten nst cok slklcl ve stresli birsey sevmedim
Usg tecrubelerinden dolayo sanirim

Gunaydin cnm
Bende 36+4 e kadae nst ye girmedim dedigin gibi usg de sevgi hanim kalp atisu begenmedi o zaman soktu ilk gebeligimde hic girmeden doguma girdim
Ay zaten nst cok slklcl ve stresli birsey sevmedim
Usg tecrubelerinden dolayo sanirim

Merhaba Yarencim... Nasılsınız merak ediyordum Seni?

Ben çok yorgunum arkadaşlar. Oğlum 26 günlük oldu. Ama dün geceden beri tek derdi göğsümde emerken uyumak. İkna olmuyor, herkeste ağlıyor. Hayalet gibi geziyorum yaklaşık 24 saattir. Tam düzene giriyor uyku ve emmesi derken dün birden işler değişti...
Aslında bende onu emzirmekten çok mutluyum ama çokta yoruluyorum. Bir de sürekli herkesin acaba doymuyor mu diye sorması yok mu?
Kara kara düşünüyorum. Haftaya 1 ay kontrolü var bakalım sonuçlar çıkacak ortaya :)

Son düzenleme:

Buzdevri aynı sıkıntıları bende yaşadım ki hala yaşıyorum aynı şekilde aynı sıkıntılar devam ediyo bizde kızım hala göğsümde uyumak istiyo o yüzden gündüz bir türlü uyutamıyorum uykusu geliyo karnı tok emmeden uyumuyıo ayaktada sallatmıyo çıldırtıyo anlayacağın insanı gecede hala 2 saatte bir uyanıp emiyo ek gıda vermeme rağmen böyle.aynı şeyleri banada diyolardı acaba sütün mü yetmiyo diye ama oluk oluk sütüm akıyodu aynı zamanda kilo alımı boy uzaması hep iyiydi emin ol seninde öyledir endişe etme milletinde moralini bozmasına izin verme.bazı bebekler düşkün oluyo memeye seninkide böyle sanırım ben memeyi keserkende çok kolay olacağını düşünmüyorum bu yüzden :/

kızlaaar nasılsınız?
Ben çok giremiyorum bu sıralar nete malum kızım çok hareketli devamlı bi kaza atlatıyoruz yanından ayrılamıyorum o yüzden .uyuyunca girebiliyorum anca o da çok uzun sürmediği için anca işlerimi yapıyorum o arada.sizler napıyosunuz geçmişide okuyamadım inş. bi sıkıntı yoktur kimsede özledim sizleri vallahi

merhaba hatunlar
dün aşımız vardı akşam ve gece ateş yaptı 38,4 çıktı 38,1 den aşağıya düşmedi oğlumla uğraştım bütün gece sabaha doğru anca 37,7 leri gördük
sağlık ocağına göre 1 ayda 800 gr.almışız

benim oğlumda bütün gün memede durmak istiyor ordab uyuyor yatırınca hemen uyanıyor.dün ebeye srdum kaç saatte bir emmesi gerekiyor diye3-4 saatte bir 20-25 dak.büyümüşüz artık.inan 2 saat bile beklemiyor.napayım yani bağırtayımmı uşağı emziriyorum bende

kızlar vaktim yok tek tek yazamıycam yaren kontrol iidi bebişim bi kilo almış iki santm uzamış aşı yaparken çok ağladı içim gitti
buzdevri kontrole gittim son olarak baktı ii bakmışsan kendine dedi bi sorun yok sertlk ve şişlik üç ayla altı ay arasnda geçer dedi kornmayla ilgilide sütüm korr die düşünme öyle bişi yok adet hemen görmeye bilirsin emzir diin sürece dedi sipral taktıramazsn adet olmadan dedi öyle işte
gulen molyel buz devri çok güzel açıklamış
çok kötüyüm kızlar birden çok hasta oldum dün geceden beri öksürük ve ateşimvar hafif heryerm dkülüo resmn çocuu emzirmeye halm yok

çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz zaman yaklaştıkça korkular iyice sarmaya başladı

merhaba kızlar... ben bugün Adatıpa Ertan beye gittim.. bebişin kalp atışlarını duyduk.. doktor bey gerçekten çok iyi biri her soruma cevap veriyor. yardımcı oluyor. doktor olarak çok memnunum ancak sizden de fikir almak istedim..internetten bakınca adatıpta bir kaç ölüm olayını öğrendim. canım sıkıldı baya. ne yapsam? daha çok başındayız?
Adatıpta doğum yapanınız varmı? yardımcı olurmusunuz?

merhaba duygucum benım gırmekte uygun olmadıgım bır donemde aramıza katılmıssın oncelıkle hosgeldın
bebegın hayırlı olsun rabbım kucagınada nasıp etsın ınsalla
ben ıkı ve ablam ıkı dogumumuzuda orada yaptık yakın arkadaslarım da aynı sekılde
babamda 3 kez bamcam bırkez amelıyat olmasına ragmen bız hıc bır sıkıntı yasamadık
en son ogretmen bır anne olmustu benım lıse arkadasımın omsusuymus yakınan tanıyorlar cok rısklı bır gebelıgı varmıs hayatı tehlıke oldugu ıcın gebelıgı sonlandırılması teklıf edılmıs kabul etmemıs hepımız cok uzulduk tabı ama rabbım okaar omur vermıs

dr un buyuk ablamın dr uydu ozaman muaynanesı vardı cok memnun du eger dr undan gereken elektrıgı aldıysan fıkrımce degıstırme derım
aklında olan soru ısaretlerınıde dr unla paylasırsan senı aydınlatıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…