14 ay abooww çok uzun ya adet olmadan takmaya kalkarsan rahim yırtılabilir kapalı oluo dedi
Hastalıımda geçti çok şükür birden kötü oldum üç gün ateşim düşmedi hiç şimdi iim grip olucm die korktm bebişimede geçerse napardm bn
herkese mutlu seneler
buzdevri maşallah oğlun çok güzel kg almış
ewet yaren bnm doğumuma yetişmedi bina ama ben çatı katında değildim zaten boşluğa bakan bir odaydı şimdi güzel olmasına sevindim o zman gerçekten çok kötüydü
kızlar nerelerdesiniz yahu özledim o güzel muhabbetleriş
herkese mutlu seneler
buzdevri maşallah oğlun çok güzel kg almış
ewet yaren bnm doğumuma yetişmedi bina ama ben çatı katında değildim zaten boşluğa bakan bir odaydı şimdi güzel olmasına sevindim o zman gerçekten çok kötüydü
kızlar nerelerdesiniz yahu özledim o güzel muhabbetleriş
14 ay abooww çok uzun ya adet olmadan takmaya kalkarsan rahim yırtılabilir kapalı oluo dedi
Hastalıımda geçti çok şükür birden kötü oldum üç gün ateşim düşmedi hiç şimdi iim grip olucm die korktm bebişimede geçerse napardm bn
Cnm nasilsin
Sizin goz dr unuz median tip merkezibe gecmis hbr in olsun
Eski carsi adatip in oldigu bina
Nese cakmakci da oraya gecmis hastaneden arayip bilgi verdiler
kızlar merhaba ben giremiyorum pek internete fırsat bulupta vaktimi kızımla geçirmeye çalışıyorum daha çok malum ilgi, oyun istedikleri bir dönem ayrıca başından hiç ayrılamıyorum biyerlere tutunupta ayağa kalktığı için devamlı düşüp ağlama hallerindeyiz etrafında etten duvar olmaktan başka bişe yapamıyorum o yüzden :) sizler nasılsınız yavrular ne alemde görüşemedik uzun zamandır özledim hepinizi en çokta kevseri merak ediyorum doğumada az kaldı bi haber alan var mı yakın zamanda ondan?
herkese merhaba arkadaşlar. benim de malesef uzun zamandır girme fırsatım olmadı. umarım herkes iyidir.
ben fenayım salıdan bu yana sancı çekiyorum. toprak kuzum çok hareketli. sami bey ilaç verdi rahim kasılmalarını engellesin diye. onu kullanıyorum ve devamlı yat dedi. sıkıcı ve zor bir süreç. hayırlısıyla artık doğsun istiyorum. sami bey'e çarşamba günü gittim, beklemek taraftarı. aslında alalım deseydi itiraz etmeyecektim ama tercih etmedi. anne karnında bir gün bir gündür dedi. salı günü tekrar görüşüp durum değerlendirmesi yapacağız. bana kalsa en geç cuma alınsın istiyorum, böyle dayanamıyorum cidden çok fena bu sancılar. uyumak, yatmak, kalkmak hepsi işkence oldu. dua edin bana bol bol e mi?
Allah'tan annem burada da çınar'la o ilgileniyor, ben de yatıyorum.
Bu arada telefonum bozuldu ve servise gitti, şimdi kullandığım tlfnda da numaralarımın çoğu görünmüyor. benim numaramın olduğu arkadaşlar bana isimle birlikte mesaj gönderebilirlerse çok memnun olurum. arayan ya da mesaj atan bilmediğim numaralara kim olduklarını bilemediğim için dönüş yapamıyorum. kusura bakmayın ve bana numaralarınızı mesaj atın lütfenşimdi kullandığım tlfn akıllı tlfn da değil, o yüzden whats app vs de kullanamıyorum. umarım en kısa zamanda tlfnuma kavuşurum.
sizler nasılsınız arkadaşlar? herkes iyi mi? kuzular nasıl? yeni doğmuş kuzular sıkıntısız ve bol sütlü büyüyorlardır inşallah. şu doğumu bir yapayım sahalara bomba gibi döneceğim inşallah. hepinizi çok özledim. sevgiler..
mrh anneler geçen salı samiye gittim 10u mu 9 umu diye sordu bende 9 u dedim artık bir korkuyla ve 3 gün sonra perşembe günü inşallah sabah erkenden gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa bebeğimi kucağıma alacağım 2 gündür acayip kasılıyorum umarım perşembeye kadar beklerde bizi heyecanlandırmaz herkes hakkını helal etsin dualarınızı bekliyorum
mrh anneler geçen salı samiye gittim 10u mu 9 umu diye sordu bende 9 u dedim artık bir korkuyla ve 3 gün sonra perşembe günü inşallah sabah erkenden gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa bebeğimi kucağıma alacağım 2 gündür acayip kasılıyorum umarım perşembeye kadar beklerde bizi heyecanlandırmaz herkes hakkını helal etsin dualarınızı bekliyorum
rabbim yardımcınız olsun....
aaa ne güzelhadi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. senin doğumun 18i imiş sanırım. umarım beni bir hafta daha bekletmez de ben de bu hafta kucağıma alırım kuzumu. epey yorucu oldu benim son zamanlarım. en geç cuma olsun istiyorum artık ama bakalım sami bey nasıl uygun görürse. belki de birlikte doğar bizim kuzular. yarın randevum var, neler söyleyecek bekliyorum merakla.
doğum yapacak olan arkadaşlarım lohusa arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım benim için dua eder misiniz?
ben bu ay sonunda tiroid ameliyatı olacağım nasipse ve biraz riskli çok köklü ve ses tellerini sarmış bu yüzden ses tellerime zarar gelme riski var.nolur dua edinde hayırlısıyla sağlıklıca çıkayım ameliyattan
doğum yapacak olan arkadaşlarım lohusa arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım benim için dua eder misiniz?
ben bu ay sonunda tiroid ameliyatı olacağım nasipse ve biraz riskli çok köklü ve ses tellerini sarmış bu yüzden ses tellerime zarar gelme riski var.nolur dua edinde hayırlısıyla sağlıklıca çıkayım ameliyattan
canım az kaldı valla ıslerı toparlamal dımı ama ay gözümde buyudu bak bırdeniyiyim canım bu aralar midemle aram iyi değil :)) onun dışında iyi gidiyor gün sayıyorum
zaman daralıyor
daha hiç hazırlık yapmadım ev temizliği
doğum çantam hazırlanacak bebeğin kıyafetleri yıkanacak ütülenecek
umarım hazırlıksız yakalanmam :18:
evet canım öğrendim sonunda önce inciden randevu aldık sonra aradılar dr hastaymış diye demek numaradan hastaymış
o ara inciden ayrılmış...
neyse geçen hafta göz Dr na gittik
neden hastaneden ayrıldı onuda anlamadım :44:
bu aralar buralar pek sessiz
ozlettın cnm kendını ama toprak bebekımız abısıne kavuşmak ıcın sabırszlanıyr bellıkı artık kendınıde kurtardı gelmeye hazırherkese merhaba arkadaşlar. benim de malesef uzun zamandır girme fırsatım olmadı. umarım herkes iyidir.
ben fenayım salıdan bu yana sancı çekiyorum. toprak kuzum çok hareketli. sami bey ilaç verdi rahim kasılmalarını engellesin diye. onu kullanıyorum ve devamlı yat dedi. sıkıcı ve zor bir süreç. hayırlısıyla artık doğsun istiyorum. sami bey'e çarşamba günü gittim, beklemek taraftarı. aslında alalım deseydi itiraz etmeyecektim ama tercih etmedi. anne karnında bir gün bir gündür dedi. salı günü tekrar görüşüp durum değerlendirmesi yapacağız. bana kalsa en geç cuma alınsın istiyorum, böyle dayanamıyorum cidden çok fena bu sancılar. uyumak, yatmak, kalkmak hepsi işkence oldu. dua edin bana bol bol e mi?
Allah'tan annem burada da çınar'la o ilgileniyor, ben de yatıyorum.
Bu arada telefonum bozuldu ve servise gitti, şimdi kullandığım tlfnda da numaralarımın çoğu görünmüyor. benim numaramın olduğu arkadaşlar bana isimle birlikte mesaj gönderebilirlerse çok memnun olurum. arayan ya da mesaj atan bilmediğim numaralara kim olduklarını bilemediğim için dönüş yapamıyorum. kusura bakmayın ve bana numaralarınızı mesaj atın lütfenşimdi kullandığım tlfn akıllı tlfn da değil, o yüzden whats app vs de kullanamıyorum. umarım en kısa zamanda tlfnuma kavuşurum.
sizler nasılsınız arkadaşlar? herkes iyi mi? kuzular nasıl? yeni doğmuş kuzular sıkıntısız ve bol sütlü büyüyorlardır inşallah. şu doğumu bir yapayım sahalara bomba gibi döneceğim inşallah. hepinizi çok özledim. sevgiler..
hadı ya cnm cattımı buyuk gun rabbım hyrlısı ıle kucagna almayı nasıp etsın ınsallamrh anneler geçen salı samiye gittim 10u mu 9 umu diye sordu bende 9 u dedim artık bir korkuyla ve 3 gün sonra perşembe günü inşallah sabah erkenden gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa bebeğimi kucağıma alacağım 2 gündür acayip kasılıyorum umarım perşembeye kadar beklerde bizi heyecanlandırmaz herkes hakkını helal etsin dualarınızı bekliyorum
bakalım ne zamanı uygun gorcek draaa ne güzelhadi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. senin doğumun 18i imiş sanırım. umarım beni bir hafta daha bekletmez de ben de bu hafta kucağıma alırım kuzumu. epey yorucu oldu benim son zamanlarım. en geç cuma olsun istiyorum artık ama bakalım sami bey nasıl uygun görürse. belki de birlikte doğar bizim kuzular. yarın randevum var, neler söyleyecek bekliyorum merakla.
canım benım dualarım senınledoğum yapacak olan arkadaşlarım lohusa arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım benim için dua eder misiniz?
inşallah canım çok iyi geçer amaliyatın
iyi düşün ki iyi olsun
Rabbim kolaylık versin Dr lara da
umarım herşey yolunda gider de bir an önce normal yaşantına dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?