hadı bakalım ınsalla senınde guzel dogum hbr ını okuruz bu arada oglun nasıl oldu atlatabıldımı bronsıtıiyiym canım çok sağol doğuma 2 hafta kaldı en son 10 u demişti sami bey salı günü yine gideceğim bakalım daha erkene almazsa
kızlar vaktim yok tek tek yazamıycam yaren kontrol iidi bebişim bi kilo almış iki santm uzamış aşı yaparken çok ağladı içim gitti
buzdevri kontrole gittim son olarak baktı ii bakmışsan kendine dedi bi sorun yok sertlk ve şişlik üç ayla altı ay arasnda geçer dedi kornmayla ilgilide sütüm korr die düşünme öyle bişi yok adet hemen görmeye bilirsin emzir diin sürece dedi sipral taktıramazsn adet olmadan dedi öyle işte
gulen molyel buz devri çok güzel açıklamış
çok kötüyüm kızlar birden çok hasta oldum dün geceden beri öksürük ve ateşimvar hafif heryerm dkülüo resmn çocuu emzirmeye halm yok
ay evet ozlettın canım kendını tabı senın kız emeklee modunda heryerı karıstırıyor degılmıkızlaaar nasılsınız?
Ben çok giremiyorum bu sıralar nete malum kızım çok hareketli devamlı bi kaza atlatıyoruz yanından ayrılamıyorum o yüzden .uyuyunca girebiliyorum anca o da çok uzun sürmediği için anca işlerimi yapıyorum o arada.sizler napıyosunuz geçmişide okuyamadım inş. Bi sıkıntı yoktur kimsede özledim sizleri vallahi
gecmıs olsun cnm ınsalla daha fazla yukselmez masalla cok guzel kg almıs mınıgınmerhaba hatunlar
dün aşımız vardı akşam ve gece ateş yaptı 38,4 çıktı 38,1 den aşağıya düşmedi oğlumla uğraştım bütün gece sabaha doğru anca 37,7 leri gördük
sağlık ocağına göre 1 ayda 800 gr.almışız
benim oğlumda bütün gün memede durmak istiyor ordab uyuyor yatırınca hemen uyanıyor.dün ebeye srdum kaç saatte bir emmesi gerekiyor diye3-4 saatte bir 20-25 dak.büyümüşüz artık.inan 2 saat bile beklemiyor.napayım yani bağırtayımmı uşağı emziriyorum bende
merhaba yarencim... Nasılsınız merak ediyordum seni?[/b
ben çok yorgunum arkadaşlar. Oğlum 26 günlük oldu. Ama dün geceden beri tek derdi göğsümde emerken uyumak. Ikna olmuyor, herkeste ağlıyor. Hayalet gibi geziyorum yaklaşık 24 saattir. Tam düzene giriyor uyku ve emmesi derken dün birden işler değişti...
Aslında bende onu emzirmekten çok mutluyum ama çokta yoruluyorum. Bir de sürekli herkesin acaba doymuyor mu diye sorması yok mu?
Kara kara düşünüyorum. Haftaya 1 ay kontrolü var bakalım sonuçlar çıkacak ortaya :)
merhaba duygucum benım gırmekte uygun olmadıgım bır donemde aramıza katılmıssın oncelıkle hosgeldın
bebegın hayırlı olsun rabbım kucagınada nasıp etsın ınsalla
ben ıkı ve ablam ıkı dogumumuzuda orada yaptık yakın arkadaslarım da aynı sekılde
babamda 3 kez bamcam bırkez amelıyat olmasına ragmen bız hıc bır sıkıntı yasamadık
en son ogretmen bır anne olmustu benım lıse arkadasımın omsusuymus yakınan tanıyorlar cok rısklı bır gebelıgı varmıs hayatı tehlıke oldugu ıcın gebelıgı sonlandırılması teklıf edılmıs kabul etmemıs hepımız cok uzulduk tabı ama rabbım okaar omur vermıs
dr un buyuk ablamın dr uydu ozaman muaynanesı vardı cok memnun du eger dr undan gereken elektrıgı aldıysan fıkrımce degıstırme derım
aklında olan soru ısaretlerınıde dr unla paylasırsan senı aydınlatıcaktır
Cok tesekkur ederim canim.. ben doktor beyden cok memnunum. Biraz kafam karismisti ancak sayende baya rahatladim.. cok tesekkur ederim...
Svg sen nereleredesin
Bu arada nisa nisa nin hepinize selami var yogunluktan pek guremiyor
bende bugün dr gittim bebek 35+3 günlük çıktı (karın bölgesi)
kilosu 2628gr dr normal dedi 3 kilo üstü doğarmış :))
nts çektirdi biraz gereksiz geldi bana ama neyse vardır bir bildiği diyorum
benden böyle canım
sen ne yapıyorsun iyisindir inşallah
Aaa gercekten mi e tamam senin kiz kurtarmis kendini ay 3 kg ustu dogarmis birde super gercekten
Ne kadar stresli gunler gecirdin cnm cok sukur rabbime
Nst bana da cok slklcl geliyor ama her dr un farkli dusuncesi vardir bildigi
Kontrol artik haftada bir e dustu degilmi bebegini alk slk goruceksin ne guzel
Bana gelince cok sukur daha iyiyim.topladim kendimi
çocuklar insana çok iyi geliyor özellikle eşin için bizde 3 yıl önce kayınpederimi kaybettik çocukların evdeki sesleri insanı hayata bağlıyor yoksa nasıl insan kendini toplayabilir ki rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin çok zor bir durum gerçekten
evet canım ya rabbime binlerce şükürler olsun inan dr gitmek bile içimden gelmiyordu
hayırlısıylada kucağımıza almayı rabbim nasip eder inşallah
10 gün sonra kontole çağırdı heralde bundan sonra daha sık görüşecez geriye 18 günüm kalmış oluyor:18:
gün geçtikçe doğum korkusu sarıyor beni
Ole cnm digru diyosun daha bir dusti siz olmasaniz ne yapardim.diyir annecigi oldu babasi cok.kendi havasinda abisi fransads bir erkek kardesi var onlada ykin oturmuyoruz uzuluyorum esimin adina
Dr da hep olumsiz seylerle karsilasinca tabi hep bir korku olur tabi
Ama ben hep.emindim bebeginun yakalayacagina normal standartlarda dogacagina
Ay aylar gecer de son gunler gecmez
Sen iki.dogum yapmis birisin 3.yude bir avazda cikarirsin insalla
Dogumuna dr un da denk.gelirse super olur
merhaba kızlar... ben bugün Adatıpa Ertan beye gittim.. bebişin kalp atışlarını duyduk.. doktor bey gerçekten çok iyi biri her soruma cevap veriyor. yardımcı oluyor. doktor olarak çok memnunum ancak sizden de fikir almak istedim..internetten bakınca adatıpta bir kaç ölüm olayını öğrendim. canım sıkıldı baya. ne yapsam? daha çok başındayız?
Adatıpta doğum yapanınız varmı? yardımcı olurmusunuz?
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun mevlam sağlıkla kucağına aldırsın bende adatıpta doğum yaptım senin dediğin gibi çok kararsızdım ama dr.dan çok memnun olduğum için kabul ettim hamd olsun bir sorun olmadı oğlum şimdi 4,5 aylık.bu işlerde biraz şans işi insan söz konusu hamilelik ve çocuk olunca gönlüne göre bir dr. bulması çok zor gerçekten
ama şunu söylemeden duramayacağım benim zamanımda inşaat vsrdı ve hastane çok temiz değildi benim yattığım yer sanki terkedilmiş bina görüntüsündeydi inş. inşaat bitince düzelmiştir.ama dediğim gibi ben dr. değiştirmek istemediğim için orda olmayı kabul ettim
Herkese hayırlı seneler...
Bugün 1aylık kontrolümüze gittik. 5200 gr 56 cm olmuş oğlum.. çok şükür süte devam ediyoruz şimdilik sadece.
Aşı, kalça ultrasonu işlerini hallettik 2 gündür.
İnşallah herkes iyidir.
Herkese hayırlı seneler...
Bugün 1aylık kontrolümüze gittik. 5200 gr 56 cm olmuş oğlum.. çok şükür süte devam ediyoruz şimdilik sadece.
Aşı, kalça ultrasonu işlerini hallettik 2 gündür.
İnşallah herkes iyidir.
Oy maşallah maşallah uzun boylu yakışıklı bi erkek çocuu olcak annesi inş
Ya bana kalça usgsi için bişi dien olmadı bizimde kırkımız doldu bu gün
Oy maşallah maşallah uzun boylu yakışıklı bi erkek çocuu olcak annesi inş
Ya bana kalça usgsi için bişi dien olmadı bizimde kırkımız doldu bu gün
Canim simdi tam zamani cocuk dr unuz bu konuda bilgi vermedimi
Simdilerde yapilmasi gerekiyor biz dr umuzun yonlendirmesi ile dogumevinde yaptirdik oranin sonuclarini daha guvenilir buluyor kendisi
Bence dogumevinden randavu alip halledeinderim
4-5 haftalıkken çektiriliyor kalça ultrasonu. Doğum evinde herhangi bir doktora sıra alıp çektirmek istediğini söylersin aynı gün hemencik hallediyorlar o detaylı ultrason çektirdiğimiz kata yollayıp. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. 40 çıkmış güzel kızının nice nice yıllarınız olsun inşallah. Benim oğluşum çirkin ya ama çok sevimli geliyor bana :)
Bugün oğlumu ablama götürdüm. ama yabancı mekan ayırt etti. Zor bir gün geçirdik, şimdi yorgun düştü uyuyor.
Evet canım doğum evi daha sağlıklı oluyormuş diye bende oradan randevu aldım.
Yazmışsın ya dün gece geçen sene hamile bile değildin diye. Hala bakıp inanamıyorum bazen ona. Kimin kucağında olursa olsun bana gelmek istemesi, sıkı sıkı koynuma sokulması, emzirmek tarifsiz hisler bunlar... İnşallah Senin oğluşun gibi koşturduğu günleride görürürüz...
hadı bakalım ınsalla senınde guzel dogum hbr ını okuruz bu arada oglun nasıl oldu atlatabıldımı bronsıtı
oh masalla annesı sutun yaradı demekkı
aglamasına ınsan cok uzuluyor kalca usg de atlattınızmı tamamdır
senınde kontrol ıyı gecmesıne sevındım
nrmalde 40 gun alınca spıral takıyor dr lar aslında
bu arada ben hala adet olmadım 14 ay oldu bır sabah bır alarm aldım ama yanlısmıs
bu arada gecmıs olsun cok uzuldum annelıkte hasta olmak cok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?