Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

aslında nornal doğumda bıraz daha beklenebılır
valla neşe hanım ole dedıyse soylenmezde beklemek ısterım dıye:)
kg nasılş gıdıyor

cn gerçekten zor durumdasın anlattıklarına bakılırsa
evet bır gunkardır ama sana ezıyet olmaya başladı
sonuçta 38 haftanın ıcındesın bence kararlı ol drdan cuma gunu ıcın gun al sonuçta kg sıde yeterlı ole dehgılmı

canım ben ısrarcı olacağım ama bakalım sami bey ne diyecek bakalım
3kg yu çoktan geçti, en son 3300dü geçen hafta ki aslında kafa büyüklüğü kiloyu daha fazla gösteriyormuş da sami bey ona güvenemeyiz dedi ve bence ona uygun doğacak. zaten kilosu da çok dert değil artık doğsun da kilo aldırırım inşallah ben kuzuma.

dusun aras bıle 36+5 te dogdu senın beben kurtardı kendını
sıkıntılarını nlatınca dr un hakverıcektır cnm sana
kg de gayet ıyı dışarıda da buyur hemencık

sami bey'le 13ocak tarihinde anlaştık. o zamana kadar ilaca ve yatmaya devam dedi. pazartesi ben de kuzuma kavuşacağım inşallah. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
tazeanne, boswer ve nisa nisa tlfnlarınızı mesajlayın bana lütfen

inşallah canım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
evet tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun..

evet ya birşeyde diyemiyorum kakasını yapar filan diyor bu riski alamayız dedi
40 tamaladığı an yatırırım hastaneye dedi ilk kızım 41 haftayı tamaladım 2.de 40+4 de doğdu her ikiside suni sancıyla oldu
inanırmısın kilosunu duyunca dr haftasıyla uyumlu mu değilmi diye sormak aklıma gelmedi
gerçi kilosundan belli normale döndü bebişim çok şükür
kilosu 3040gr boyu 49 cm çıktı

hadi hayırlısı az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim sağsalim birbirinize kavuşmayı nasip etsin

Son düzenleme:

ya inanmıyorum geliyomu bebiiiş :) ay çok az kalmış çok heyecanlı Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Kevsercik.özelden atıyorum no mu

ya inanmıyorum geliyomu bebiiiş :) ay çok az kalmış çok heyecanlı Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Kevsercik.özelden atıyorum no mu

canım tamamdır, aldım numaranı. çok sağol canım, ahhh bana da kısa gelse o kadar keşke ama evet haklısın, bir şey kalmadı inşallah. hem 39.haftanın içinde olacağım daha iyi olur inşallah. sen nasılsın? ceyda kuzum nasıl? keyfiniz yerinde mi?

Amanin toprak pasanin gelmesine gunler kalmis ya cnm.insalla.slklntilarin son bulucak cinarim da abi olcak
Hadi son 4 gun

Ay ciddimisin masalla bizim kiza
Ben emindim.zaten yakalayacagina bosyere slkintilar yasadin
Birde saglikla.kucagina aldimmi bal bocegini tamamdir

Aaaa geldimi dogum zamanı. Çok heyecanlı :)) bir bebegimiz daha geliyor..

Numaramı yolladim

inşallah canım
evet biraz sıkıntı yaşadık çok şükür bitti
şimdi mutlu sona az kaldı rabbim bütün bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun

Muhtemelen doğum oldu. İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsun Savas. Endişeni hissettim inan okuyunca. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bir çırpıda sağlığına kavuş inşallah. Cuma gecesi bu gece inşallah Şafi ismiyle başarılı bir ameliyat ve iyileşme süreci nasip etsin Sana.

Maşallah Sevgi Size de ...Bizler doğurduk da sıra Size geldi bile :)) İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatın bu günleri Sizde...

Sağ salim kucağınıza, kollarınıza alın inşallah yavrunuzu. 13 Ocak çok güzel bir tarih bence.

Kızlar ara ara kısa aralıklarla girip okuyorum. Yazamadan çıkıyorum oğluşum çağırıyor.
Biz bugün 40 günü tamamladık çok şükür. Allah hamile arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu günlere erişmeyi..

Sami Bey'e gittim dün. Her şey yolundaymış çok şükür. Ameliyat sonrasını da sıkıntısız atlatmış olduk.
Nasıl rahatladım anlatamam. Hamilelik, sezeryan sonrası süreç, lohusalık hepsi geride kaldı artık bebeklerimizin gülücükleri, mis gibi teni ilgilendiriyor bizleri inşallah. Artık sıkıntılarımızın karşılığını alma zamanı :)
Allah herkese nasip etsin. Yavrularımıza, bizlere, sevdiklerimize sağlık versin inşallah.

Altınova hastanesinde muayene ücreti 57 lira olmuş bilgisi olmayanlar için yazmak istedim.

Princess Senin mis kokulun nasıl? Neler yapıyorsunuz?
Yaren oğluşun, kızın nasıllar? Biraz daha iyi misiniz?
Nisa teşekkür ederim güzel dileklerin için Senin ufaklıklar nasıllar?

Oh masalla cnm onuda atlattiniz hersey yolunda demekki
Minik.oglum nasil.duzeniniz oturdumu
Benim yavrucuklqe ayni yarenim.okula gidiyor gorduklwrini okuma.meraki beni cok mutlu ediyor
Arasim evimizin neseli anlatmaya calismasiufaktan kelimeler soylemesi bizi cok mutlu ediyor

Hastaneler genel.olarak zamlandi sanirim sevgi hanimda 55 olmus
Ama cocuk dr u sabit fiyattq simdilik

evet canım sıra bizde galiba en son ben alıcam bebeğimi kucağıma
Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun her türlü musibet ve kazalardan...

Artık keyifli zamanlar ohh :) Rabbim sağlıkla,bol bol mutlu anıyla doldursun günlerinizi,mahrum etmesin birbirinizden..Nasıl bir huzurdur şimdilik hayal ediyorum sadece :)
Bende altınovaya gidiyorum,Şenol Bey'e..
Hatırlıyorsanız birşey sormak istedim,önümüzdeki haftalarda şeker taraması olacak,doğumevinde şansımı her denememde mutsuz ayrıldım o yüzden orada yaptırmak istemiyorum,siz altınovada mı yaptırmıştınız şeker taramasını?Yaptırdıysanız tahminen ne kadardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…