aslında nornal doğumda bıraz daha beklenebılırgittim canım herşey yolunda nts de normal çıktı
neşe hanım 40 hafatayı geçirmem diyor
ben biraz bekleme taraftarıyım ama bakalım daha dr bir şey demedim çok kesin konuştu
haftaya tekrar konturolüm var bakalım ne olucak
ev işinede başlamadım daha....(
songülcüm ilaç iyi geliyor ama ayağa kalkarsam yine sancı. yada baş dönmesi oluyor. ben en geç bu cuma sezaryenimi olayım da bitsin istiyorum. yat yat nereye kadar, sıkıldım yahu))
svg24 sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna. benim normal olsaydı doğumlarımız epey yakın olacaktı sanırım. yine de belli olmaz tabi ki bu işler. sağlıkla doğsun güzel yavrun inşallah.
aslında nornal doğumda bıraz daha beklenebılır
valla neşe hanım ole dedıyse soylenmezde beklemek ısterım dıye:)
kg nasılş gıdıyor
cn gerçekten zor durumdasın anlattıklarına bakılırsa
evet bır gunkardır ama sana ezıyet olmaya başladı
sonuçta 38 haftanın ıcındesın bence kararlı ol drdan cuma gunu ıcın gun al sonuçta kg sıde yeterlı ole dehgılmı
canım ben ısrarcı olacağım ama bakalım sami bey ne diyecek bakalım
3kg yu çoktan geçti, en son 3300dü geçen hafta ki aslında kafa büyüklüğü kiloyu daha fazla gösteriyormuş da sami bey ona güvenemeyiz dedi ve bence ona uygun doğacak. zaten kilosu da çok dert değil artık doğsun da kilo aldırırım inşallah ben kuzuma.
songülcüm ilaç iyi geliyor ama ayağa kalkarsam yine sancı. yada baş dönmesi oluyor. ben en geç bu cuma sezaryenimi olayım da bitsin istiyorum. yat yat nereye kadar, sıkıldım yahu))
svg24 sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah kuzuna. benim normal olsaydı doğumlarımız epey yakın olacaktı sanırım. yine de belli olmaz tabi ki bu işler. sağlıkla doğsun güzel yavrun inşallah.
aslında nornal doğumda bıraz daha beklenebılır
valla neşe hanım ole dedıyse soylenmezde beklemek ısterım dıye:)
kg nasılş gıdyor
cn gerçekten zor durumdasın anlattıklarına bakılırsa
evet bır gunkardır ama sana ezıyet olmaya başladı
sonuçta 38 haftanın ıcındesın bence kararlı ol drdan cuma gunu ıcın gun al sonuçta kg sıde yeterlı ole dehgılmı
sami bey'le 13ocak tarihinde anlaştık. o zamana kadar ilaca ve yatmaya devam dedi. pazartesi ben de kuzuma kavuşacağım inşallah. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
tazeanne, boswer ve nisa nisa tlfnlarınızı mesajlayın bana lütfen
sami bey'le 13ocak tarihinde anlaştık. o zamana kadar ilaca ve yatmaya devam dedi. pazartesi ben de kuzuma kavuşacağım inşallah. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
ya inanmıyorum geliyomu bebiiiş :) ay çok az kalmış çok heyecanlı Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah Kevsercik.özelden atıyorum no mu
Amanin toprak pasanin gelmesine gunler kalmis ya cnm.insalla.slklntilarin son bulucak cinarim da abi olcakcanım tamamdır, aldım numaranı. çok sağol canım, ahhh bana da kısa gelse o kadar keşkeama evet haklısın, bir şey kalmadı inşallah. hem 39.haftanın içinde olacağım daha iyi olur inşallah. sen nasılsın? ceyda kuzum nasıl? keyfiniz yerinde mi?
inşallah canım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza
evet tarihlerimiz aynı hayırlısı olsun..
evet ya birşeyde diyemiyorum kakasını yapar filan diyor bu riski alamayız dedi
40 tamaladığı an yatırırım hastaneye dedi ilk kızım 41 haftayı tamaladım 2.de 40+4 de doğdu her ikiside suni sancıyla oldu
inanırmısın kilosunu duyunca dr haftasıyla uyumlu mu değilmi diye sormak aklıma gelmedi
gerçi kilosundan belli normale döndü bebişim çok şükür
kilosu 3040gr boyu 49 cm çıktı
hadi hayırlısı az kalmış bebeğine kavuşmana rabbim sağsalim birbirinize kavuşmayı nasip etsin
neşe çakmakçı hangi hastanede artık... bilgisi olan var mı?
Amanin toprak pasanin gelmesine gunler kalmis ya cnm.insalla.slklntilarin son bulucak cinarim da abi olcak
Hadi son 4 gun
Ay ciddimisin masalla bizim kiza
Ben emindim.zaten yakalayacagina bosyere slkintilar yasadin
Birde saglikla.kucagina aldimmi bal bocegini tamamdir
Bebeginu kucaguna aldin mi
mrh anneler geçen salı samiye gittim 10u mu 9 umu diye sordu bende 9 u dedim artık bir korkuyla ve 3 gün sonra perşembe günü inşallah sabah erkenden gideceğiz bakalım bir aksilik olmazsa bebeğimi kucağıma alacağım 2 gündür acayip kasılıyorum umarım perşembeye kadar beklerde bizi heyecanlandırmaz herkes hakkını helal etsin dualarınızı bekliyorum
doğum yapacak olan arkadaşlarım lohusa arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım benim için dua eder misiniz?
ben bu ay sonunda tiroid ameliyatı olacağım nasipse ve biraz riskli çok köklü ve ses tellerini sarmış bu yüzden ses tellerime zarar gelme riski var.nolur dua edinde hayırlısıyla sağlıklıca çıkayım ameliyattan
gittim canım herşey yolunda nts de normal çıktı
neşe hanım 40 hafatayı geçirmem diyor
ben biraz bekleme taraftarıyım ama bakalım daha dr bir şey demedim çok kesin konuştu
haftaya tekrar konturolüm var bakalım ne olucak
ev işinede başlamadım daha....(
Kızlar ara ara kısa aralıklarla girip okuyorum. Yazamadan çıkıyorum oğluşum çağırıyor.
Biz bugün 40 günü tamamladık çok şükür. Allah hamile arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu günlere erişmeyi..
Sami Bey'e gittim dün. Her şey yolundaymış çok şükür. Ameliyat sonrasını da sıkıntısız atlatmış olduk.
Nasıl rahatladım anlatamam. Hamilelik, sezeryan sonrası süreç, lohusalık hepsi geride kaldı artık bebeklerimizin gülücükleri, mis gibi teni ilgilendiriyor bizleri inşallah. Artık sıkıntılarımızın karşılığını alma zamanı :)
Allah herkese nasip etsin. Yavrularımıza, bizlere, sevdiklerimize sağlık versin inşallah.
Altınova hastanesinde muayene ücreti 57 lira olmuş bilgisi olmayanlar için yazmak istedim.
Princess Senin mis kokulun nasıl? Neler yapıyorsunuz?
Yaren oğluşun, kızın nasıllar? Biraz daha iyi misiniz?
Nisa teşekkür ederim güzel dileklerin için Senin ufaklıklar nasıllar?
Muhtemelen doğum oldu. İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok geçmiş olsun Savas. Endişeni hissettim inan okuyunca. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bir çırpıda sağlığına kavuş inşallah. Cuma gecesi bu gece inşallah Şafi ismiyle başarılı bir ameliyat ve iyileşme süreci nasip etsin Sana.
Maşallah Sevgi Size de ...Bizler doğurduk da sıra Size geldi bile :)) İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatın bu günleri Sizde...
Sağ salim kucağınıza, kollarınıza alın inşallah yavrunuzu. 13 Ocak çok güzel bir tarih bence.
Kızlar ara ara kısa aralıklarla girip okuyorum. Yazamadan çıkıyorum oğluşum çağırıyor.
Biz bugün 40 günü tamamladık çok şükür. Allah hamile arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu günlere erişmeyi..
Sami Bey'e gittim dün. Her şey yolundaymış çok şükür. Ameliyat sonrasını da sıkıntısız atlatmış olduk.
Nasıl rahatladım anlatamam. Hamilelik, sezeryan sonrası süreç, lohusalık hepsi geride kaldı artık bebeklerimizin gülücükleri, mis gibi teni ilgilendiriyor bizleri inşallah. Artık sıkıntılarımızın karşılığını alma zamanı :)
Allah herkese nasip etsin. Yavrularımıza, bizlere, sevdiklerimize sağlık versin inşallah.
Altınova hastanesinde muayene ücreti 57 lira olmuş bilgisi olmayanlar için yazmak istedim.
Princess Senin mis kokulun nasıl? Neler yapıyorsunuz?
Yaren oğluşun, kızın nasıllar? Biraz daha iyi misiniz?
Nisa teşekkür ederim güzel dileklerin için Senin ufaklıklar nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?