10. Haftamda 2. Kontrole gittim.ultrasondan kalp atisini duyamadi.alttan kontrol etti..kesenin duzensiz oldugunu ve hala kalp atisinin olmadigini soyleedi.sonlanmis bi gebelik dedi.yarina kurtajla alalim daha fazla beklemeyelim,yoksa sana zarar verebilir dedi.Merhaba;
Ben gebeliğimi adatıpta kan testiyle öğrendim ve hemen randevu için boş olan doktor sorduğumuzda cevap Deniz Hanımdı.
İlk baktıgında kese duzensız dedı( kesem yuvarlak değil uzun inceydi) ve haftaya tekrar gel dedi.Haftaya gittğimde kese büyümüş ama düzensiz bu sağlıklı bir gebelik olmaz cumaya kadar bekleyelim alalım dedi.Aynı gun başka doktora gittigimde kese içinde yolk var ama evet bebege dair birsey yok bekleyelim dedi ve 15 gun sonra kalp atişini duyduk..Deniz hanımı dinleyeseydik 2 hafta beklemeyi göze almadı benim operasyonum zor olur gibi saçma bir cümle kurdu.
Eğer içinizde bir sorun olursa kesinlikle tek doktora bağlı kalmayın derim
10. Haftamda 2. Kontrole gittim.ultrasondan kalp atisini duyamadi.alttan kontrol etti..kesenin duzensiz oldugunu ve hala kalp atisinin olmadigini soyleedi.sonlanmis bi gebelik dedi.yarina kurtajla alalim daha fazla beklemeyelim,yoksa sana zarar verebilir dedi.
Aslinda dr a kizdigim bi durum vardi bugun. Bana neden bu kadar bekledin ?niye bana daha once gelmedin ?gibi sacma sorular sordu...ilk muayenemden sonra (ki 6. Haftadaydim )kalp atisinin duyulmamasinin normal oldugunu 2 hafta sonra görmek istedigini soyledi.ben de onun kontrolunden 1 hafta sonra devlet hastanesine gitmistim hem muayene hem de kontrol icin.oradaki dr da 2 hafta sonra kalp atisinin duyulabilecegini soylemisti...hatta daha erken gelme demisti...bundan dolayi 1 hafta daha beklefim,9. Haftayi doldurup oyle gittim ve azarlar bir ses tonu ile neden daha erken gelmedigimi sordu Deniz hanim....(hassas oldugum icin bana mi oyle geldi diyecegim ama kesinlikle sevecen degildi...)
Kararinin dogru veya yanlis olmasi durumu cook onemli simdi...eger sizin gibi bir durumla karsilasirsam direkt gidip konusacagim kendisiyle...
Yarin 1. Dogumumu yaptigim dr uma gideceğim. Bakalim o ne diyecek ...
Herseyin hayirlisi icin dua ediyorum...veren de Allah, alan da...
Lutfen dua edin benim icin...
10. Haftamda 2. Kontrole gittim.ultrasondan kalp atisini duyamadi.alttan kontrol etti..kesenin duzensiz oldugunu ve hala kalp atisinin olmadigini soyleedi.sonlanmis bi gebelik dedi.yarina kurtajla alalim daha fazla beklemeyelim,yoksa sana zarar verebilir dedi.
Aslinda dr a kizdigim bi durum vardi bugun. Bana neden bu kadar bekledin ?niye bana daha once gelmedin ?gibi sacma sorular sordu...ilk muayenemden sonra (ki 6. Haftadaydim )kalp atisinin duyulmamasinin normal oldugunu 2 hafta sonra görmek istedigini soyledi.ben de onun kontrolunden 1 hafta sonra devlet hastanesine gitmistim hem muayene hem de kontrol icin.oradaki dr da 2 hafta sonra kalp atisinin duyulabilecegini soylemisti...hatta daha erken gelme demisti...bundan dolayi 1 hafta daha beklefim,9. Haftayi doldurup oyle gittim ve azarlar bir ses tonu ile neden daha erken gelmedigimi sordu Deniz hanim....(hassas oldugum icin bana mi oyle geldi diyecegim ama kesinlikle sevecen degildi...)
Kararinin dogru veya yanlis olmasi durumu cook onemli simdi...eger sizin gibi bir durumla karsilasirsam direkt gidip konusacagim kendisiyle...
Yarin 1. Dogumumu yaptigim dr uma gideceğim. Bakalim o ne diyecek ...
Herseyin hayirlisi icin dua ediyorum...veren de Allah, alan da...
Lutfen dua edin benim icin...
Sevgili arkadaslar gebeligim sona erdi bugun itibariyle. ..Rabbim sizin evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Kendi dr um bos kese oldugunu soyledi ,ufak bi operasyonla temizlendi rahim insallah...
Hayırlısı olsun hepimiz icin...
Sevgili arkadaslar gebeligim sona erdi bugun itibariyle. ..Rabbim sizin evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Kendi dr um bos kese oldugunu soyledi ,ufak bi operasyonla temizlendi rahim insallah...
Hayırlısı olsun hepimiz icin...
Teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin...dualarim sizlerle olacak...Geçmiş olsun..Hayırlısı olsun demek dışında birşey gelmiyor elimizden zaten.
İnşallah istediğiniz zaman hayırlı haberlerinz ile tekrar buralarda olursunuz
Cok teşekkür ederim....insallah hayirlisi olur hakkimizda herzaman....Vardır bunda da bir hayır muhakkak bizler bilemiyoruz tabiki bazı şeyleri. Rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla, sağlıkla yeni bir bebek haberi almanızı nasib etsin.
Evet internette randevusu gözükmüyor Reyhan hanımın ama ben hastaneyi arayıp 29una randevu aldım Bayram öncesi tatile gitmeden bi görüşeyim istedim bakalım ilk deneyimden sonra yazarım kızlar
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Tuba duzcan devlet hastanesinde iken ben gitmiştim ana memnun kalmamıştım çünkü hiç açıklama yapmıyordu sanki baştan savma gibi gelmişti bana tabii su an özelde olunca nasıl olur onu bilmiyorum yaklaşımı farklı olur muMerhabalar,
Ben forumun yeni üyesiyim ve son 6 ay içerisinde yazılanları dikkatlice okudum. Bebeğini sağlıkla kucağına alanlara hayırlı olsun kaybedenler için ise geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Daha beş haftalık yeni bir hamileyim. Hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremiyorum. Konak hastahanesi Tuğba Düzcan hakkında hiç yorum yapılmamış. Tuğba hanıma giden var mı memnun kaldınız mı? Mesajım hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim. İyi günler...
Cevabınız için teşekkür ederim. Yarına randevu aldım. Gidip bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sakarya ya dışarıdan geldiğim için pek fazla tanıdığım yok. Doktorlar hakkında sadece forumlarda yazılanlarla yetinmek zorundayım. Peki siz hangi hastahane ve hangi doktorda doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Tuba duzcan devlet hastanesinde iken ben gitmiştim ana memnun kalmamıştım çünkü hiç açıklama yapmıyordu sanki baştan savma gibi gelmişti bana tabii su an özelde olunca nasıl olur onu bilmiyorum yaklaşımı farklı olur mu
Hadi ya çok üzüldüm senin adına. Çok geçmiş olsun. Sevilay hanım ayrılmış sanırım konak hastahanesinden çünkü doktorlar arasında ismi yoktu. Ebe de önemli anladığım kadarı ile. İkinci defadır konaktaki ebelerle ilgili olumsuz yorumlar duyuyorumM mervekiymaz ben 4 ay once konak hastanesinde dogum yaptım doktorum sevilay bozkurttu hem ebeden hemde doktorumdan hiç memnun kalmadım beni mahvettiler psikolojimi bozdular kaç ay hep ağladım zor toparladım bence hiç düşünme parana yazık
Evet ayrılmış sanırım eve çok önemli o kadar para aldılar bana bi iğne bile yapmadılar normal sancimi sonuna kadar çektim çocukta rahim ağzındaydı kafası falan gözüküyordu öyle olduğu halde ebe doğurtamadı doktoru da annem kavga ederek getirtirdi yoksa geleceği yoktu sadece çatıda 6 saat kaldım düşün doktor geldi 5 dk bile uğraşmadı hemen sezeyana aldı istemediğim hâlde ben paramın 1 kuruşunu dahi helal etmedim bence çok iyi araştır illa özel hastane olsun diye gittim araştırdığım halde ama eminimki ben devletin hastanesine gitseydin normal doğurtturlardı demem o ki iyi araştır hemen karar verme sadece doktoru değil ebeleri falanda araştırHadi ya çok üzüldüm senin adına. Çok geçmiş olsun. Sevilay hanım ayrılmış sanırım konak hastahanesinden çünkü doktorlar arasında ismi yoktu. Ebe de önemli anladığım kadarı ile. İkinci defadır konaktaki ebelerle ilgili olumsuz yorumlar duyuyorum(
Tamam canım çok teşekkür ederim. Bütün bunları yarın doktoruma da soracağım. Görüşmelere göre karar veririm artık. Senin adına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda çektiğin sıkıntıları unutursun. Bebeğinle ve ailenle mutluluklar...Evet ayrılmış sanırım eve çok önemli o kadar para aldılar bana bi iğne bile yapmadılar normal sancimi sonuna kadar çektim çocukta rahim ağzındaydı kafası falan gözüküyordu öyle olduğu halde ebe doğurtamadı doktoru da annem kavga ederek getirtirdi yoksa geleceği yoktu sadece çatıda 6 saat kaldım düşün doktor geldi 5 dk bile uğraşmadı hemen sezeyana aldı istemediğim hâlde ben paramın 1 kuruşunu dahi helal etmedim bence çok iyi araştır illa özel hastane olsun diye gittim araştırdığım halde ama eminimki ben devletin hastanesine gitseydin normal doğurtturlardı demem o ki iyi araştır hemen karar verme sadece doktoru değil ebeleri falanda araştır
Saol canım allah razı olsun sende inş. Sağlıklı birşekilde bebişin kucağına alırsın iyi günlerTamam canım çok teşekkür ederim. Bütün bunları yarın doktoruma da soracağım. Görüşmelere göre karar veririm artık. Senin adına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda çektiğin sıkıntıları unutursun. Bebeğinle ve ailenle mutluluklar...
Evet ayrılmış sanırım eve çok önemli o kadar para aldılar bana bi iğne bile yapmadılar normal sancimi sonuna kadar çektim çocukta rahim ağzındaydı kafası falan gözüküyordu öyle olduğu halde ebe doğurtamadı doktoru da annem kavga ederek getirtirdi yoksa geleceği yoktu sadece çatıda 6 saat kaldım düşün doktor geldi 5 dk bile uğraşmadı hemen sezeyana aldı istemediğim hâlde ben paramın 1 kuruşunu dahi helal etmedim bence çok iyi araştır illa özel hastane olsun diye gittim araştırdığım halde ama eminimki ben devletin hastanesine gitseydin normal doğurtturlardı demem o ki iyi araştır hemen karar verme sadece doktoru değil ebeleri falanda araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?