Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

10. Haftamda 2. Kontrole gittim.ultrasondan kalp atisini duyamadi.alttan kontrol etti..kesenin duzensiz oldugunu ve hala kalp atisinin olmadigini soyleedi.sonlanmis bi gebelik dedi.yarina kurtajla alalim daha fazla beklemeyelim,yoksa sana zarar verebilir dedi.
Aslinda dr a kizdigim bi durum vardi bugun. Bana neden bu kadar bekledin ?niye bana daha once gelmedin ?gibi sacma sorular sordu...ilk muayenemden sonra (ki 6. Haftadaydim )kalp atisinin duyulmamasinin normal oldugunu 2 hafta sonra görmek istedigini soyledi.ben de onun kontrolunden 1 hafta sonra devlet hastanesine gitmistim hem muayene hem de kontrol icin.oradaki dr da 2 hafta sonra kalp atisinin duyulabilecegini soylemisti...hatta daha erken gelme demisti...bundan dolayi 1 hafta daha beklefim,9. Haftayi doldurup oyle gittim ve azarlar bir ses tonu ile neden daha erken gelmedigimi sordu Deniz hanim....(hassas oldugum icin bana mi oyle geldi diyecegim ama kesinlikle sevecen degildi...)
Kararinin dogru veya yanlis olmasi durumu cook onemli simdi...eger sizin gibi bir durumla karsilasirsam direkt gidip konusacagim kendisiyle...
Yarin 1. Dogumumu yaptigim dr uma gideceğim. Bakalim o ne diyecek ...
Herseyin hayirlisi icin dua ediyorum...veren de Allah, alan da...
Lutfen dua edin benim icin...

İnşaAllah gönlünüzü ferahlatacak haberler alırsınız...

İnşallah güzel sonuclarla dönersiniz.Bende adet düzensiszliği hatta polikistik over vardı.Kendisine gec döllenme olabilir mi dedim durumumu anlattım bu kan değerinde görmem lazım dedi.Sonraki kontole kan testi yapmadı mesela artışa bakmadı.Benimde ilk gidişimde alttan bakmıştı kese yuvarlak olmadığı için keseyi büyütüp bakmamıştı bile..
Bu gibi durumda doktorun ağzından çıkacak iki kelime inan hayatını değiştiriyor.Bana kanaman olursa oyle heyecanlanıp gece gelme gunduz gelırsın cumlesını bile kurdu.Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

İnşallah güzel sonuclarla dönersiniz.Bende adet düzensiszliği hatta polikistik over vardı.Kendisine gec döllenme olabilir mi dedim durumumu anlattım bu kan değerinde görmem lazım dedi.Sonraki kontole kan testi yapmadı mesela artışa bakmadı.Benimde ilk gidişimde alttan bakmıştı kese yuvarlak olmadığı için keseyi büyütüp bakmamıştı bile..
Bu gibi durumda doktorun ağzından çıkacak iki kelime inan hayatını değiştiriyor.Bana kanaman olursa oyle heyecanlanıp gece gelme gunduz gelırsın cumlesını bile kurdu.Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Sevgili arkadaslar gebeligim sona erdi bugun itibariyle. ..Rabbim sizin evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Kendi dr um bos kese oldugunu soyledi ,ufak bi operasyonla temizlendi rahim insallah...
Hayırlısı olsun hepimiz icin...

Sevgili arkadaslar gebeligim sona erdi bugun itibariyle. ..Rabbim sizin evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin...
Kendi dr um bos kese oldugunu soyledi ,ufak bi operasyonla temizlendi rahim insallah...

Geçmiş olsun..Hayırlısı olsun demek dışında birşey gelmiyor elimizden zaten.
İnşallah istediğiniz zaman hayırlı haberlerinz ile tekrar buralarda olursunuz

Vardır bunda da bir hayır muhakkak bizler bilemiyoruz tabiki bazı şeyleri. Rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla, sağlıkla yeni bir bebek haberi almanızı nasib etsin.

Vardır bunda da bir hayır muhakkak bizler bilemiyoruz tabiki bazı şeyleri. Rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla, sağlıkla yeni bir bebek haberi almanızı nasib etsin.
Cok teşekkür ederim....insallah hayirlisi olur hakkimizda herzaman....
Güzellikler sizinle olsun...

Evet internette randevusu gözükmüyor Reyhan hanımın ama ben hastaneyi arayıp 29una randevu aldım Bayram öncesi tatile gitmeden bi görüşeyim istedim bakalım ilk deneyimden sonra yazarım kızlar

Ben bugün gittim ilk kez gittim reyhan hanıma, ilk doğumum riskliydi biraz ondan konuştuk biraz, haftaya tekrar gidicem inş. Bu muayenede tahlil falan istemedi, belki haftaya isteyecektir tekrar gideceğim için önemsemedim bu muayenede bende. İlk görüşme için memnun kaldım. Darısı size :))

Merhabalar,
Ben forumun yeni üyesiyim ve son 6 ay içerisinde yazılanları dikkatlice okudum. Bebeğini sağlıkla kucağına alanlara hayırlı olsun kaybedenler için ise geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Daha beş haftalık yeni bir hamileyim. Hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremiyorum. Konak hastahanesi Tuğba Düzcan hakkında hiç yorum yapılmamış. Tuğba hanıma giden var mı memnun kaldınız mı? Mesajım hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim. İyi günler...

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Tuba duzcan devlet hastanesinde iken ben gitmiştim ana memnun kalmamıştım çünkü hiç açıklama yapmıyordu sanki baştan savma gibi gelmişti bana tabii su an özelde olunca nasıl olur onu bilmiyorum yaklaşımı farklı olur mu

Cevabınız için teşekkür ederim. Yarına randevu aldım. Gidip bi deneyeceğim bakalım nasıl olacak. Sakarya ya dışarıdan geldiğim için pek fazla tanıdığım yok. Doktorlar hakkında sadece forumlarda yazılanlarla yetinmek zorundayım. Peki siz hangi hastahane ve hangi doktorda doğum yaptınız? Memnun kaldınız mı?

M mervekiymaz ben 4 ay once konak hastanesinde dogum yaptım doktorum sevilay bozkurttu hem ebeden hemde doktorumdan hiç memnun kalmadım beni mahvettiler psikolojimi bozdular kaç ay hep ağladım zor toparladım bence hiç düşünme parana yazık

Hadi ya çok üzüldüm senin adına. Çok geçmiş olsun. Sevilay hanım ayrılmış sanırım konak hastahanesinden çünkü doktorlar arasında ismi yoktu. Ebe de önemli anladığım kadarı ile. İkinci defadır konaktaki ebelerle ilgili olumsuz yorumlar duyuyorum (

Evet ayrılmış sanırım eve çok önemli o kadar para aldılar bana bi iğne bile yapmadılar normal sancimi sonuna kadar çektim çocukta rahim ağzındaydı kafası falan gözüküyordu öyle olduğu halde ebe doğurtamadı doktoru da annem kavga ederek getirtirdi yoksa geleceği yoktu sadece çatıda 6 saat kaldım düşün doktor geldi 5 dk bile uğraşmadı hemen sezeyana aldı istemediğim hâlde ben paramın 1 kuruşunu dahi helal etmedim bence çok iyi araştır illa özel hastane olsun diye gittim araştırdığım halde ama eminimki ben devletin hastanesine gitseydin normal doğurtturlardı demem o ki iyi araştır hemen karar verme sadece doktoru değil ebeleri falanda araştır

Tamam canım çok teşekkür ederim. Bütün bunları yarın doktoruma da soracağım. Görüşmelere göre karar veririm artık. Senin adına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda çektiğin sıkıntıları unutursun. Bebeğinle ve ailenle mutluluklar...

Saol canım allah razı olsun sende inş. Sağlıklı birşekilde bebişin kucağına alırsın iyi günler

beyzanur4154 Çok geçmiş olsun size. Sevilay hanim ile ilgili yorumlarinizi okuyunca çok şaşırdım. Tanıdığım birkaç hanım onun gebelik takibinden çok memnun. Doğum yapan bir iki kişi de biliyorum, onlar da memnunlar. İnsan neyr guvenecegini şaşırıyor gerçekten. Peki siz Sevilay hanimin gebelik takibinden memnun muydunuz? Neden onu tercih ettiniz? Cevap verirseniz çok sevinirim, benim de aklımda idi Sevilay hanımla doğum yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…