Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

karar vermek çok zor bende geçen aya kadar doğum evine gittim şimdi özele gidicem bu hafta artık özelde devam edicem orhan solakoğluna gitmeye karar verdim özel muayenehanesine orhan beye giden varmı aranızda?

yok cnm gitmedim internetten çok araştırma yaptım çatı darlığıyla ilgili gerçkten zor doğumlar oluyomuş bebek ilerlemiyomuş falan sıkıntılı yani

Dogru soyluyosun tatlim benim
Ama boyle durumlarda nedense 1 dr daha gormelimi diyede suphede kalmiyo degilim
Cevremde cok var cati dar denilip normal difum yapan yada baaska dr tarafindan ayni fikir olmayan

Oh cnm masalla tosuna daha iki ay var doguma 4 u gecer cnm kesin
Gecen yasadigin sorun hakkinda konustinuzmu cnm

Valla kilo böyle devam ederse dediğin gibi olacak galiba..Zaten ele avuca gelen bir bebek olsun istiyorum :)

Doktorum o sıkıntım için teleşlanma sorun yok dedi

Valla kilo böyle devam ederse dediğin gibi olacak galiba..Zaten ele avuca gelen bir bebek olsun istiyorum :)

Doktorum o sıkıntım için teleşlanma sorun yok dedi

ohoh cnm masalla ele avuca gelınce rahat buyuyo cnm ben erken dogum yapacagım zaman en cok ondan korktum ama sukur kg ıyı olunca sorun olmadı

sıkıntının da sorun yaratmamasına sevındım
bu arada havalar cok sıcak rabım kolaylık versın arkadasım

ya bende güvenmek istiyorum ama insan neler duyuyo güvenemiyo o yüzden hemen gerçi çok güzel açıklıyo herşeyi güven veriyo insana bugünde doğum evine gittim 8 mayıs için randevu verdiler dopplere.muayene eden doktor bence normal dedi yapısı bu olabilir dedi ama zaten neşe hanımda emin olmak istediği için gönderdi sonuçta daha 2 kez gittim ona.seninde doğuma çok az kalmış Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider artık doğumdan sonra öğreniriz ayrıntıları:) umarım memnun kalırsın

ayrıntılıya girdim daha önce yine doğumevinde kilosu gayet iyiydi gününe göre suyum falanda iyi neşe hanımda suyun iyi dedi emin olmak istiyorum dedi ama sezeryana bahane arıyodur diye korkuyorum ben sadece yoksa bebeğin sağlığı söz konusuysa ve sezeryan olmam daha hayırlısıysa öyle olmalı tabi ben sadece yok yere bıçak altına yatmak istemiyorum.doppler damarlardaki kan akışını gösteriyo ayrıntılıda bununla ilgili bişe söylemiyolar.bende kötü düşünmek istemiyorum zaten bebeğim maşallah çok hareketli heralde kan gitmese halsiz olurdu bu kadar hareket edemezdi.bugun nst ye girdim doğum evinde o bile bebeğin çok hareketli dedi.neyse inşallah bişe çıkmaz hayırlısıyla

Cnm dr dan gelincw yaz mutlaka insalla sorun yoktur

doğum evine sinan çankayaya gittim bugün anlattım neşe hanım ona kağıtta yazmıştı hızlandırsınlar diye işlemi ona gösterdim önce ultrasonla baktı bence sorun yok ama gönderelim dedi dopplere bide nst ye gönderdi çok şükür bişe çıkmadı doppler içinde 8 mayısa gün verdiler umarım bi sorun çıkmaz o güne kadar yerim artık kendi kendimi:)

Cnm insalla ondada sorun cikmaz ve bebidini saglickla kucagina alirsin ben emzirme odasinda bi bayanla tanismistim ayni sorundan dolayi erkn alinmis bebegi ama onun tansiyon sorunuda bas gistermis benim bildigim tansiyonda yuksek cikiyo

Belki bi hafta icin olan gelisimidir

Dr konusunda cok haklisin cnm ozeller malesef guven sarsici pozisyondalar
Nese hanim icin degil genel konusuyorum
Cogu anne adaylarimizin gozunu korkutarak sezerysna yonlendiriyo bence takibini dogum evinde yaptir o zaman sonuc o sekilde cikarsa bebegin sagligi icin mecbur olucaksin tabi

Ama normal dogum sansin varsa sonuna kadar git cnm cunku sezeryan olduktn sonra istesrnde normal dogumu yasayamicaksin
Brn cok sezeryan istwdim kiximda normal dogum yasasaydim icimde kalirdi tamtersi durum anlayacagin

Rukiyecim bide usg cihazlari farkli sonuclar verebikiyo belki gecen haftaki belki bu haftaki olcimde hata olmustur
Sonucta o xihaz olcende bi insan
Icini ferah tut cnm
Bence sorun olsa obceki aylardada ayni sekilde olurdu birden mi degidicrk damar yapisi
Bu arada bebis kac gr

karar vermek çok zor bende geçen aya kadar doğum evine gittim şimdi özele gidicem bu hafta artık özelde devam edicem orhan solakoğluna gitmeye karar verdim özel muayenehanesine orhan beye giden varmı aranızda?

Ablam gebelik takibini Orhan Bey'de yaptırdı.Ama hastane ile ilgili sebeplerden doğumunu Sami Bey gerçekleştirdi.
Orhan Bey'i tavsiye ederim.

2 hafta önce cuma 2020 gr çıkmıştı bu ctesi 2080 gr çıktı.ama benim şüphelendiğim geçen hafta bebek baş aşağı pozisyondaydı bu hafta makat pozisyonuna dönmüştü yine öyle olunca ölçülerde çok oynama oluyo sıkışıyo çünkü bebek haliyle.boyu 1 haftada 2.5 cm uzamış ama karın ölçüsü küçülmüş bence döndüğü için sonuç öyle çıkıyo yoksa diğer gelişimide iyi olmazdı heralde

Benim tansiyonum normal çok şükür.doğum evindeki doktorların muamelesinide beğendim başhekim değişince baya değişmiş tavırlar herkes bi güleryüzlü sorulara cevap veriyolar.ama muayeneye ne eş alınıyo ne başka kimse bebeğide göstermiyo ne kilo ne boy hiçbişe demedi doktor o biraz sinir bozucu.ama bidahaki hafta neşe hanıma gidicem eğer sorunlu filan derse doğumevine devam etmeyi düşünüyorum bende en azından ordakilerde sorun var derse öyle adatıpta sezeryan olurum

ne yapalım artık kandırıyolarsa Allah'a havale :) inşallah sorunsuz ameliyatım olur korkuyorum bakalım :18:

hım tatlım aslında bu acıdan hıc dusunmemıstım mesela bebege kan akısında problem olmus olsa bebegın beslenmesını etkılıcekse saece kg alımını degıl boy uzamasınıda etkılemezdı bence 2.5 cm bı hafta ıcın ust duzeyde
bıdse soyle dıyım haata ıcınd kıyogunlugunda etkıler
benım ablam dogumdan 10 gun once cok yogun hafta gecırdı cocuk 10 gun once 2800 du 10 gun sonra yıen 2800 dogdu
yorgunluk fazla enerjı harcaak dınlenenemkten

bak benkansızım dıye son hafta kecı boynuzu pekmezı yedım ac karnına ve bıhaftada 500 gr aldı

bence hıcbı sorun cıkmıcak cnm 2.5 cm de uzamıs bıde
eger sonuc normal cıkarsa sancın geldıgınde gıdersın adatıpa hangı dr olursa dogumunu yaparsın nasuılsa nese hsanım gırmıyo dımı ama
ama dogum evıde aynısını derse nese hanım sezeryan yapar
benım oglumda acıl sezryanşla 37 hatalık dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…