Nerdesiniz kac gundur yokmu dr a giden yrni haberler getirenn
tatlım baska dr a gıdıcektın gıttınmı
gıtmedıysen gıt derım cnm
Yarın adatıpta olan varmı??
yok cnm gitmedim internetten çok araştırma yaptım çatı darlığıyla ilgili gerçkten zor doğumlar oluyomuş bebek ilerlemiyomuş falan sıkıntılı yani
Perşembe gittim bende..
Kızım iyiymiş.2200 gr olmuş..İri bir bebek dedi doktorum...18 Mayısta yine adatıptayız
Oh cnm masalla tosuna daha iki ay var doguma 4 u gecer cnm kesin
Gecen yasadigin sorun hakkinda konustinuzmu cnm
Valla kilo böyle devam ederse dediğin gibi olacak galiba..Zaten ele avuca gelen bir bebek olsun istiyorum :)
Doktorum o sıkıntım için teleşlanma sorun yok dedi
ben de 8. ayımda gitmeye başladım. herkes çok memnun bende memnun kaldım. çatım dar olduğu için sezeryan dedi çevremdekiler de daha erkenden nasıl öyle kaarar veriyo dedi. sağlık ocağındaki hemşire öyle diyosa doğrudur riske atma bebek oksijensiz kalabilir normal doğum yaparsan dedi. burdaki herkes neşe hanımdan çok memnun dedi. ben de ona güvenmek zorunda oldğmu düşündm.
cnm belkı tedbır amaclıdır benım arkadasımıda suyun az dedınese hanım ıstanbula prof a yonlendırmıs erken dogum olurmus su az olursa kız cok uzuldu ıstenbulda prof hıc bısey yok suyun cok guzel dedı
yenıden nese hanıma geldı anlattı oda hayır suyun az dedı
ıstanbula gonderdı fakat yınede gonderdıgı dr un cvb ına karsılık yıe az dedı
arkadas sonra dogum evıne devam ettı sonuc 40 hafta doldu normal dogumla sıkıntısız dunyaya geldı cnm
cnm bu arada ayrıntılıya gırmısmuydın detaylıda bu gozukebılıyo kasım topiinde bı arkadasımızdada aynı problem vardı bebegı son anda atak ta yaptı ve gununde 29 ekımde normal dogumla dunyaya geldı
erken almak sozkonusu olmadı sen yarın dr a detaylı anlat cnm
kotusunu dusunme
Cnm dr dan gelincw yaz mutlaka insalla sorun yoktur
doğum evine sinan çankayaya gittim bugün anlattım neşe hanım ona kağıtta yazmıştı hızlandırsınlar diye işlemi ona gösterdim önce ultrasonla baktı bence sorun yok ama gönderelim dedi dopplere bide nst ye gönderdi çok şükür bişe çıkmadı doppler içinde 8 mayısa gün verdiler umarım bi sorun çıkmaz o güne kadar yerim artık kendi kendimi:)
karar vermek çok zor bende geçen aya kadar doğum evine gittim şimdi özele gidicem bu hafta artık özelde devam edicem orhan solakoğluna gitmeye karar verdim özel muayenehanesine orhan beye giden varmı aranızda?
Rukiyecim bide usg cihazlari farkli sonuclar verebikiyo belki gecen haftaki belki bu haftaki olcimde hata olmustur
Sonucta o xihaz olcende bi insan
Icini ferah tut cnm
Bence sorun olsa obceki aylardada ayni sekilde olurdu birden mi degidicrk damar yapisi
Bu arada bebis kac gr
Cnm insalla ondada sorun cikmaz ve bebidini saglickla kucagina alirsin ben emzirme odasinda bi bayanla tanismistim ayni sorundan dolayi erkn alinmis bebegi ama onun tansiyon sorunuda bas gistermis benim bildigim tansiyonda yuksek cikiyo
Belki bi hafta icin olan gelisimidir
Dr konusunda cok haklisin cnm ozeller malesef guven sarsici pozisyondalar
Nese hanim icin degil genel konusuyorum
Cogu anne adaylarimizin gozunu korkutarak sezerysna yonlendiriyo bence takibini dogum evinde yaptir o zaman sonuc o sekilde cikarsa bebegin sagligi icin mecbur olucaksin tabi
Ama normal dogum sansin varsa sonuna kadar git cnm cunku sezeryan olduktn sonra istesrnde normal dogumu yasayamicaksin
Brn cok sezeryan istwdim kiximda normal dogum yasasaydim icimde kalirdi tamtersi durum anlayacagin
ya bende güvenmek istiyorum ama insan neler duyuyo güvenemiyo o yüzden hemen gerçi çok güzel açıklıyo herşeyi güven veriyo insana bugünde doğum evine gittim 8 mayıs için randevu verdiler dopplere.muayene eden doktor bence normal dedi yapısı bu olabilir dedi ama zaten neşe hanımda emin olmak istediği için gönderdi sonuçta daha 2 kez gittim ona.seninde doğuma çok az kalmış Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider artık doğumdan sonra öğreniriz ayrıntıları:) umarım memnun kalırsın
Ablam gebelik takibini Orhan Bey'de yaptırdı.Ama hastane ile ilgili sebeplerden doğumunu Sami Bey gerçekleştirdi.
Orhan Bey'i tavsiye ederim.
2 hafta önce cuma 2020 gr çıkmıştı bu ctesi 2080 gr çıktı.ama benim şüphelendiğim geçen hafta bebek baş aşağı pozisyondaydı bu hafta makat pozisyonuna dönmüştü yine öyle olunca ölçülerde çok oynama oluyo sıkışıyo çünkü bebek haliyle.boyu 1 haftada 2.5 cm uzamış ama karın ölçüsü küçülmüş bence döndüğü için sonuç öyle çıkıyo yoksa diğer gelişimide iyi olmazdı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?