Merhaba kızlar bende bugün neşe aşıcıya gittim ilk defa çok memnun kaldım sanırım bundan sonra neşe hanıma devam edicem gerçektende açık açık söylüyo herşeyi ben mesai saatleri dışında gelemiyorum şimdiden bilgilendireyim dedi haftayada kontrole çağırdı teşekkür ederim yönlendirmeleriniz için
Aaaa cnm cok sevindimmm
Dr un gonlune gore olmasina bebisin nasilmiss
iyi çok şükür şimdilik bi aksilik yok dönmemişti hala ters duruyodu çok şükür dönmüş kilosu artınca dönemezde sezeryan olmak zorunda kalırım diye korkuyodum.neden turgay beye devam etmek istemediniz diye sorunca bende sezeryan taraftarı olduğunu duyunca istemedim dedim o da bizde öyleyiz özel hastaneler hep öyle riskli durumlardan uzak durmaya çalışırız genelde doğum evi sonuna kadar zorlar ama dedi çok açık sözlü bi doktor ama bildiğim kadarıyla kendide riskli bir durum görmediği sürece normal doğum taraftarı hem o da daha önce başka bir doğum evinde çalışmış umarım bi aksilik olmazda normal olur herşey.yaren anladığım kadarıyla sen hamile değilsin yeni doğum yaptın değil mi?
hım ınsalla doner tatlım cunku kım nasıl ıstıyosa o sekılde doğum yapsın ıcınde kalmasın ısterım ben sezeryan degıl normal doğum yapsaydım mutlu olmazdım sanırım
bıde ılk doğuun sezeryan olunca ıkıncıde olucak ıcınde kalıcak ama daha zamanı var donmeye benım oğlum her gıdısınde farklı pozısyondaydı
benım 6 aylık bı oğlum var bu topiğe geldıgımde sızın gıbı hamıleydım
doğum yaptım yıne takıp etmeye devam edıyorum sızlerı
ne güzel Allah size bağışlasın darısı başımıza inşallah:) bu arada adatıpın otelcilik hizmeti nasıl sen memnun kaldın mı?ebelerin filan tavırları?gezmek istediğimizde gezdiriyolar mı doğum katını?
Cnm brn cok memnun kaldim gerek takip gerrk hizmet guzeldi kapi susu lohusa serbeti vardi
Odalari gez cnm sezeryan olursanda sec odanu mutlska insalla yeni odalara yetisirsin makesef odalar cok karamsar
hadi yaaa cam filan mı yok nasıl karamsar?yeni oda mı yapılıyomuş 1,5 aya yetişir mi acaba:)
Cam var ama yukarida ay kucuk slklcl bi ofa kuzum ya bence kontrole gittim mi sor derim mutlaka he dogum kati disindada odalar var 2.katta onlar daja ferah
hmm sorarım artık bidahaki gittiğimde ama normal doğum olursa oda seçme şansım olmaz heralde aman neyse herşey yolunda gitsinde oda çok önemli değil :)
kızlarr bizim buluşma işi ne oldu son durum nedir
Nerdesiniz kac gundur yokmu dr a giden yrni haberler getirenn
ben gittim 4 mayısta tekrar gidicem sezeryan gününü belirlicez
Wesranj sende neşe hanıma gidiyosun anladığım kadarıyla memnun musun doktorundan?bende 2 haftadır ona gidiyorum geçen hafta tahlil yaptırmıştık sonuçlarını göstermek için gittik dün bebek 1 haftada 60 gr almış diye doğum evine gönderdi doppler çekilmek için benden bebeğe az kan gidiyo olabilirmiş öyle oluncada bebeği erken almak gerekiyomuş yeterince gelişemiyomuş anne karnında moralim bozuldu baya ama doktorada güvenmek istiyorum yarın doğum evine randevu aldım ama aynı gün doppler ultrason çekmezler heralde başka drda denemek istemiyorum yoruldum artık kime güvenceğimi düşünmekten.sen şimdiye kadar herhangi bi güven sorunu yaşadın mı neşe hanımla ilgili?
wesranj sende neşe hanıma gidiyosun anladığım kadarıyla memnun musun doktorundan?bende 2 haftadır ona gidiyorum geçen hafta tahlil yaptırmıştık sonuçlarını göstermek için gittik dün bebek 1 haftada 60 gr almış diye doğum evine gönderdi doppler çekilmek için benden bebeğe az kan gidiyo olabilirmiş öyle oluncada bebeği erken almak gerekiyomuş yeterince gelişemiyomuş anne karnında moralim bozuldu baya ama doktorada güvenmek istiyorum yarın doğum evine randevu aldım ama aynı gün doppler ultrason çekmezler heralde başka drda denemek istemiyorum yoruldum artık kime güvenceğimi düşünmekten.sen şimdiye kadar herhangi bi güven sorunu yaşadın mı neşe hanımla ilgili?
ben de 8. Ayımda gitmeye başladım. Herkes çok memnun bende memnun kaldım. çatım dar olduğu için sezeryan dedi çevremdekiler de daha erkenden nasıl öyle kaarar veriyo dedi. Sağlık ocağındaki hemşire öyle diyosa doğrudur riske atma bebek oksijensiz kalabilir normal doğum yaparsan dedi. Burdaki herkes neşe hanımdan çok memnun dedi. Ben de ona güvenmek zorunda oldğmu düşündm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?