doğum evnde kime görünmüştü peki
doğum evnde kime görünmüştü peki
Serkan kumbasara tatlim
Bence normal istiyosan 1 2 dr a daha gorun derim
aynen öyle yapayım normal istiyorum çnkü
cnm onun dısında kontrol nasıl gectı nasılmıs bebısımız
bıde anlamadıgım baska dr demıs ya o ne anlamda kı nese hanım dar dıyosa baskası nasıl yaptırck kafam karıtı
bebek iyi sorun yok canım.
ya benim söylemem seni tatmin etmediyse başka doktora da yönlendirebilirim seni dedi yani. normal yapamam dedi. hani sakatlık olur üstüne kalır falan diye herhalde bilemiyorum. haftaya izmit konakta bi doktora gidicem bir de doğum evine gideyim bakalım onlarda zor derse riske atmam. 9 ay taşımışım bi normal istiyorum diye çocuğu ve kendimi riske atamam
ne kadar çok sakaryalı hemşerilerimiz varmış ve buluşmaya bile karar vermişler arada sakarya 54 topiğine uğrasanızda biz eskilerinde sizlerden haberi olsa buluşmaları hep beraberaber yapsak kaynaşsak ne güzel olur özledim eski günleri
bebek iyi sorun yok canım.
ya benim söylemem seni tatmin etmediyse başka doktora da yönlendirebilirim seni dedi yani. normal yapamam dedi. hani sakatlık olur üstüne kalır falan diye herhalde bilemiyorum. haftaya izmit konakta bi doktora gidicem bir de doğum evine gideyim bakalım onlarda zor derse riske atmam. 9 ay taşımışım bi normal istiyorum diye çocuğu ve kendimi riske atamam
canım doğumevinde sancılar başlayınca çatı muayyenesi yapılıyor diye biliyorum..
aaaa onceden yapmıyorlarmı
bılgem54 e sormustm catı muayne nasıl gectı dıye cvpllayamadan doğumu oldu
acaba durumu dırek anlatsa nasıl olurkı
Ben öyle duydum canım..Ne kadar doğru bilemiyorum tabi
hım anladım cnm ama mmmutlşaka baska dr a da gorun bencede
konakta kıme gıdıceksın erkan bay deme sakın kesmeyı pek sever
kazım bey ıcın de ıyı seyler duydum
konak hastanesınde her dr un odasında 4 boyutlu usg var ona bayılıyorum
canım doğumevinde sancılar başlayınca çatı muayyenesi yapılıyor diye biliyorum..
konakta kime gitceğimi bilmiyorum kayınvalidemin bi doktoru bayan adını bilmiyorum canım.
doğum evinde de hangi doktora gidiceğimi bilmiyorum erkek istemiyorm ya çekinirim sanırm ben.
baktın mı ttalı kadın dr lara bı oznur hanım dı yanlıs hatırlamıyorsam o vardı yengemın bebegının kalbı durdugunda kurtaj yapmıstı
hıc kadın dr da duymadım sanırım
arastırmada hamuyet var bıde
aslında doğumevınede gıtsen durumunu anlatsan dr um bu sekılde dedı dıye bıde sızde baksanız desen cunku normal doğum ıcın cabalıyorlar gercektn sorun varsa yapmıyorlar
gecmisi okumaya calistim biraz bir suredir pc bozuktu giremedim..
yarencim 16 nisan da adatiptaydim nete girebilseydim gorusurduk..babana acil sifalar dilerim.
bulusma dusunuluyomus aslinda katilmak isterim ama oglum yeni krese basladi onunla ilgileniyorum bu ara alisma donemindeyiz..
bu arada nese asici randevularimiz hep bikac gun arayla sanirimbenim kontrolumde 25 nisanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?