Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

cnm onun dısında kontrol nasıl gectı nasılmıs bebısımız

bıde anlamadıgım baska dr demıs ya o ne anlamda kı nese hanım dar dıyosa baskası nasıl yaptırck kafam karıtı

bebek iyi sorun yok canım.
ya benim söylemem seni tatmin etmediyse başka doktora da yönlendirebilirim seni dedi yani. normal yapamam dedi. hani sakatlık olur üstüne kalır falan diye herhalde bilemiyorum. haftaya izmit konakta bi doktora gidicem bir de doğum evine gideyim bakalım onlarda zor derse riske atmam. 9 ay taşımışım bi normal istiyorum diye çocuğu ve kendimi riske atamam

hım anladım cnm ama mmmutlşaka baska dr a da gorun bencede
konakta kıme gıdıceksın erkan bay deme sakın kesmeyı pek sever
kazım bey ıcın de ıyı seyler duydum
konak hastanesınde her dr un odasında 4 boyutlu usg var ona bayılıyorum

cnm ben geldum bıkac defa kımsecıkler yoktuuuuu

canım doğumevinde sancılar başlayınca çatı muayyenesi yapılıyor diye biliyorum..

canım doğumevinde sancılar başlayınca çatı muayyenesi yapılıyor diye biliyorum..

konakta kime gitceğimi bilmiyorum kayınvalidemin bi doktoru bayan adını bilmiyorum canım.

doğum evinde de hangi doktora gidiceğimi bilmiyorum erkek istemiyorm ya çekinirim sanırm ben.

konakta kime gitceğimi bilmiyorum kayınvalidemin bi doktoru bayan adını bilmiyorum canım.

doğum evinde de hangi doktora gidiceğimi bilmiyorum erkek istemiyorm ya çekinirim sanırm ben.

baktın mı ttalı kadın dr lara bı oznur hanım dı yanlıs hatırlamıyorsam o vardı yengemın bebegının kalbı durdugunda kurtaj yapmıstı
hıc kadın dr da duymadım sanırım
arastırmada hamuyet var bıde
aslında doğumevınede gıtsen durumunu anlatsan dr um bu sekılde dedı dıye bıde sızde baksanız desen cunku normal doğum ıcın cabalıyorlar gercektn sorun varsa yapmıyorlar

hımmm tamam canımm bakalım araştırıcam

32 haftalik hamileyim malatya universal hastanesine gidiyorum ama maalesef doktorum degisti yeni doktorun ado murat bozkurt bilen duyan var mi lutfen yardim edin

Merhaba arkadaşlar :) Hepinizi Allah kurtarsın diyerek başlıyayım...

Yıllardır 2. bebeği yapmak için uğraşan ben deniz artık galiba bu hayalime ulaşmama aylar kaldı. Kızım oldu 11 yaşında ama olsun :) Biz genede ümidimizi kaybetmedik :)

Bende Sami beye gidiyorum... Yalnız Altınova Has. ilgili sorularım var
1- Odalar tek kişilik mi?
2- Oda süslemesini onlar mı yapıyor biz mi ?
3- Doğum için doğum fotografçısına izin var mı ?
4- Epidural sezaryan kaç tl ?

Bilenler cevaplarsa çoook sevinirim :)

gecmisi okumaya calistim biraz bir suredir pc bozuktu giremedim..

yarencim 16 nisan da adatiptaydim nete girebilseydim gorusurduk..babana acil sifalar dilerim.

bulusma dusunuluyomus aslinda katilmak isterim ama oglum yeni krese basladi onunla ilgileniyorum bu ara alisma donemindeyiz..

bu arada nese asici randevularimiz hep bikac gun arayla sanirim benim kontrolumde 25 nisanda...

Merhaba tatlim uzun zamandir yoktun
Nasil gidiyo geblik kizimiz nasil
Keske haberlesebikseydik gorusursuk rahatlikla
Ben pazartesi dr kontrolumuze gidicez nasip olursa
Yokmu randavusu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…