Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

sağol canım. benim aslında 15 mayısta 40 haftam doluyoda ben 8 mayısta sezeryan olacağım için öyle yazdım :) yoksa bekletmiyo yani.

inşallah öyledir.sonucu verirler heralde hemen ultrason sonuçta ayrıntılıyıda hemen verdiler çünkü.ona göre sonucu neşe hanıma göstericem ama çarşamba gösteremem heralde çünkü randevum 5 te yetişemem neşe hanıma.inşallah sonuç iyi çıkarda perşembede ona gösteririm

sağol canım. benim aslında 15 mayısta 40 haftam doluyoda ben 8 mayısta sezeryan olacağım için öyle yazdım :) yoksa bekletmiyo yani.

ayy öylemii:)bende çok şaşırdım nasıl böyle bişeye cesaret edebiliyo diye.ya bu arada neşe hanım ne zaman çatı muayenesi yapıyo kaçıncı haftada yani?şimdide onun korkusu sardı :S elide hafiftir inşallah

sanırım 36. haftamda yapmıştı yanlış hatırlamıyosam canım benm çatım dar olduğu için acıdı biraz :)

sanırım 36. haftamda yapmıştı yanlış hatırlamıyosam canım benm çatım dar olduğu için acıdı biraz :)

hadi yaaa bende gittiğimde 36. haftam olcak gel yapalım diyebilir demek :S sende artık bu gece uyuyamazsın yarın kavuşuyosun bebeğine hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah kucağına:)heyecan vardır çok

eveeet sabırsızlanııyorum. canım sabah 8de orada olucam hazırlıcaklar beni artık 9 gibi falan doğuma girerim :)

eveeet sabırsızlanııyorum. canım sabah 8de orada olucam hazırlıcaklar beni artık 9 gibi falan doğuma girerim :)

off çok heyecanlı:)insan son zamanlardada nasıl bişey diye merak ediyo ilk defa görcek olmak bile geriyo insanı.Allah yardımcın olsun dua edicem sana inşallah hiç bir sorun çıkmaz.epidural sezeryan mı olcak yoksa bayıltcaklar mı?

saglikla bebisini kucagina irsin ina canim.guzel haberlerle doneceksin ins.epidural mi genel anesfezimi ola aksin

kizlar normal dogumda cok sik ve rahat nefesmi almak gerekoyor.ben normal dogum istiyorum ama bende tiroid nodulu var 8cm falan normal dogum comu zor olurki

Rukıye ınsaalla hayırlı sonuclar ıle gelırsın
ben cok pısman oldum neden vesranj ın adını almadık hastaneden arar konusur bılgı alırdık

Rukıye ınsaalla hayırlı sonuclar ıle gelırsın
ben cok pısman oldum neden vesranj ın adını almadık hastaneden arar konusur bılgı alırdık

doğru söylüyosun yaa ben aslında yarın adatıpa gidicem orda olur mu hala ama adını bilmiyorumki:)geldim drdan çok şükür kan akışıyla ilgili bi sorun yokmuş ama zayıfmış bebiş gününe göre neyse sağlıklı olsunda zayıf olsun daha 1 ay var nasıl olsa şöyle 3 kilo olsa yeter bize:)

Ah cnm sabah beri bakiyorym sana inan cokswvindim tatlim aman saglikli olsun disaridada buyur bebegin hic dert etme bazi seyler genetik dun kk da okufum kadin dogum uzmani dogum yapmis zamanli 27oo ki o bizden iyi bilir beslenme konusunu
Hem normal dogum icin ideal tatlim
Bu arada kac gr olmus gwven haftadan beri almismi benim kizim 28oo du son 1o gunde atakyapti 348o gr dogdu

Son düzenleme:

öyle yaa bende zayıf yapılıydım zaten çocukluğumdan beri şimdi doktorlar asıl kilolu bebek sevmiyolar ilerde daha çok sorun çıkabiliyo çünkü 2250 olmuş geçen haftadan bu yana 170 gr almış

öyle yaa bende zayıf yapılıydım zaten çocukluğumdan beri şimdi doktorlar asıl kilolu bebek sevmiyolar ilerde daha çok sorun çıkabiliyo çünkü 2250 olmuş geçen haftadan bu yana 170 gr almış

Ooo tatlim.benim 17o gr gayet iyi bir aya vurursan 7oo gr i gecer en az 3 kg dogar hersey yolunda gozukuyo dedigin gibi normal dogum icin dr larimizin istedigi kg de
Ee bu sayfada burda kapandi sira geldi cati muaynesine duygularin neler

kizlar yaa ben bugun saglik ocagina gittim seker yuklemesi i in acken 134cikti yuklemeyi yapmadi. ebe yarin tekrar bakalim dedi yuklemeyi yapmadi.yarinki sonucta yuksek cikarsa ne olacak simdi

kizlar yaa ben bugun saglik ocagina gittim seker yuklemesi i in acken 134cikti yuklemeyi yapmadi. ebe yarin tekrar bakalim dedi yuklemeyi yapmadi.yarinki sonucta yuksek cikarsa ne olacak simdi

Tatlim benim.bildigim kadariyla sinir 135 eger 135 cikarsa bide tokluk sekerine bakilicak eger ondada sorun cikarsa belli diyet verilick cnm ama genelde cok nadir tokluk unda yuksrk cikmasi seninki tam sinurda oldugu icin tekrar bakicaktir canini slkma tatlim

Son düzenleme:

yok canim siniri 105-110arasi aliyorlar ben birbucuk ay once kan vermiatim ozaman bile tokjen seker119 cikmisti bakalim yarin sabah ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…