Hadi yaa çok geçmiş olsun canım duyduğum kadarıyla doğum yaklaşınca ishal olabiliyomuş dikkat et kendine bol bol su iç.yalnız doktorun son güne kadar sezeryan için bekletmesi çok ilginç ya sancın başlarsa hakikaten suyun gelirse ama bebek içinde iyi bişe tabi gününü doldurması.hadi az kaldı bebeğine kavuşmana darısı başıma:)hayırlısıyla atlatırsın inşallah
cnm bende ınanmıyorum acıkcası sen boyu 2.5 cm uzamıs dedın o bıl yeterlı geldı gelısımı yavaslayan bı bebegın boyu okadar uzarmı gelısmeseı sadece kg ıle sınırlı degıl sonucta
gelınce yazarsın dımı cnm
sonuc hemen alınıyomukı
sağol canım. benim aslında 15 mayısta 40 haftam doluyoda ben 8 mayısta sezeryan olacağım için öyle yazdım :) yoksa bekletmiyo yani.
ayy öylemii:)bende çok şaşırdım nasıl böyle bişeye cesaret edebiliyo diye.ya bu arada neşe hanım ne zaman çatı muayenesi yapıyo kaçıncı haftada yani?şimdide onun korkusu sardı :S elide hafiftir inşallah
kızlar bu dönemde hafif adet sancıları normal mi yaaa:S karnımda ağrılar var bebek erken gelmez di mi
sanırım 36. haftamda yapmıştı yanlış hatırlamıyosam canım benm çatım dar olduğu için acıdı biraz :)
ben de 1 aydır çekiyorum o sancıları bişey olmuyo canım rahat oll :)
hadi yaaa bende gittiğimde 36. haftam olcak gel yapalım diyebilir demek :S sende artık bu gece uyuyamazsın yarın kavuşuyosun bebeğine hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah kucağına:)heyecan vardır çok
eveeet sabırsızlanııyorum. canım sabah 8de orada olucam hazırlıcaklar beni artık 9 gibi falan doğuma girerim :)
eveeet sabırsızlanııyorum. canım sabah 8de orada olucam hazırlıcaklar beni artık 9 gibi falan doğuma girerim :)
sağol canım. evet seçtircekmiş neşe hanım. eşimin iş arkadaşları da o odalar güzel demiş eşim bakmış boşmuş inşallah dolmazsa ben seçicem. yarın kayınvalidemler falan gelicek ev kalabalık olucak bakalım fırsat bulursam girerim canım. ben yarın sabah 9.30 da gidicem
Rukıye ınsaalla hayırlı sonuclar ıle gelırsın
ben cok pısman oldum neden vesranj ın adını almadık hastaneden arar konusur bılgı alırdık
doğru söylüyosun yaa ben aslında yarın adatıpa gidicem orda olur mu hala ama adını bilmiyorumki:)geldim drdan çok şükür kan akışıyla ilgili bi sorun yokmuş ama zayıfmış bebiş gününe göreneyse sağlıklı olsunda zayıf olsun daha 1 ay var nasıl olsa şöyle 3 kilo olsa yeter bize:)
Ah cnm sabah beri bakiyorym sana inan cokswvindim tatlim aman saglikli olsun disaridada buyur bebegin hic dert etme bazi seyler genetik dun kk da okufum kadin dogum uzmani dogum yapmis zamanli 27oo ki o bizden iyi bilir beslenme konusunu
Hem normal dogum icin ideal tatlim
Bu arada kac gr olmus gwven haftadan beri almismi benim kizim 28oo du son 1o gunde atakyapti 348o gr dogdu
öyle yaa bende zayıf yapılıydım zaten çocukluğumdan beri şimdi doktorlar asıl kilolu bebek sevmiyolar ilerde daha çok sorun çıkabiliyo çünkü 2250 olmuş geçen haftadan bu yana 170 gr almış
kizlar yaa ben bugun saglik ocagina gittim seker yuklemesi i in acken 134cikti yuklemeyi yapmadi. ebe yarin tekrar bakalim dedi yuklemeyi yapmadi.yarinki sonucta yuksek cikarsa ne olacak simdi
Tatlim benim.bildigim kadariyla sinir 135 eger 135 cikarsa bide tokluk sekerine bakilicak eger ondada sorun cikarsa belli diyet verilick cnm ama genelde cok nadir tokluk unda yuksrk cikmasi seninki tam sinurda oldugu icin tekrar bakicaktir canini slkma tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?