Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet doğru söylüyosun mesai saatleri dışındada olursa artık kısmetimde hangi dr varsa ona denk gelcez belkide sevgi hanım denk gelir o nöbetçiyse şayet herşey normal olursa

kızlaar ben geldimmmm. bebeğimi sağ salim kucağıma aldım çok şükür. benim doğumum erken gerçekleşti bu arada 7 mayıs akşamı sancılarım başladı neşe hanımı aradık hastaneye gittik nstye bağlandım 1 saat içinde de doğuma girdik genel anesteziyle doğum yaptım. uyandığımda çok ağrım oldu ama iyikide genel olmuşum epiduralin de baş ağrısı oluyomuş günlerce. şimdi dikişlerim acıyo yatıp kalkarken zorlanıyorum. onlarda geçicek inşallah. neşe hanımda gayet iyi bir doktor hastane çalışanları da güzel ilgilendi hemşireler ebeler.. çok beğendim. şimdi bebişimle uğraşıp duruyorum işte Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah :)))

AH CNM BENIM GOZUN AYDIN RABBIM ANALI BABALI BUYUTSU UZUN OMURLU OLSUN INSALLA UNUTÖAYIP BIZE YAZMANA COK SEVINDIM
DEMEK BIZIM UFAKLIK TARIHINI KENDI BELIRLEDI HE IYI YAPMISSIN GENEL ANESTESI OLAYINDa gecen sınem guvenı dınledım epudural spınal yaralanmasından neler yasamıs
ay bebıkın nasıl fırsat bulunca yaz cocuk dr kımdı
hastaneden memnun kalmanada sevındım
cnm amerıkan bezı bagladılarmı eve gonderdılerde acı yzde 80 azalıyo

ayy çok sevindim canım iyi olmanıza:)çok çook geçmiş olsun darısı başıma artık.bebeğin kucağındaya ona baktıkça ağrıların sızıların geçer çabucak iyileşirsin artık:)Allah analı babalı büyütsün inşallah.epidurali dr mu önermedi yoksa sen mi istemedin?bebişin nasıl kaç kilo doğdu drun söylediği ölçülerde mi doğdu malum şu aralar ölçülere takığımda:)

rukıye dogum yapınca sende yazıcaksın dımı
benım 3 arkadası epudural oldu nese hanımda 2 sı cok memnun bırının bel agrı hala gecmedı
bak aklında varsa sınem guven epudural yaralanma yaz cnm

olsun cnm cok sukur guzel sonuc aldın
ay bu arada 37 ye gırmıssın bende o hafta dogum yaptım
ay su randavuyu salı yapta hastanede goruselım bende arkadasımı sevgı hanıma goturcem 1 yasında bebegı var 5 haftalık gebe

rukıye dogum yapınca sende yazıcaksın dımı
benım 3 arkadası epudural oldu nese hanımda 2 sı cok memnun bırının bel agrı hala gecmedı
bak aklında varsa sınem guven epudural yaralanma yaz cnm

:)yazarım tabi inşallah.ya ben normal doğumda istemem zatende sezeryan olursam epidural düşünüyodum epiduralde anestezi uzmanı önemli sanırım bu konudada en iyisi altınova hastanesindekiymiş.epidurale karşı soru işaretlerimde var tabi belimde fıtık var benim mesela ve tansiyonu düşük bi insanım epiduralde tansiyon düşürüyomuş muhtemelen zaten dr uygun görmez ama bayılma fikrindende hiç hoşlanmıyorumçocukken 1 kez narkoz yedim 2 gün uyanamadım zor uyandırdılar herşeyi duyuyodum ama tepki veremiyodum o yüzden çok korkuyorum bayılmaktan

cnm adatıpta olup memnun olanda var aslında ama ıste yasanmadan bılınmıyo
beysal altınovada oldu cok super gectı mandalınada altınovada oldu cok kotu basagrı cektı zorlu gectı anlayacagın ıkısıde samı beyın astasıydı
kucukken bunye daha zayı oluyo bıde o zamanın sartları
ben arasta amelıyathanede ayıldım konusmaya basladım kolay ayıldım sıkıntı olmadı hıc
ama ne dıyoruz rukıye normal dogum yapıcak(40 kere soylersen olurmus hesabı)

aman Allah korusun benim bebek zayıf bide erken doğarsa birsürü sorun çıkar :S beklesin benimki az daha.ya aslında benim için farketmez ama zaten çarşambadan beri erteledim diye eşim kızdı 1 gün daha erteliycem desem ne der bilmiyorum ama çok iyi olurdu bende çok isterim tanışmayı.bundan sonra beni sık sık çağırır dr zaten ya hastanede ya da dışarıda tanışalım muhakkak belkide tanıyoruzdur birbirimizi kim bilir:)sende sakaryalısın heralde

amiiiiiiin:)hayırlısı tabi normal olup sorun çekmektense sezeryanı tercih ederim temennim herşeyin normal seyirde ilerlemesi ama olmazsada zorlamanın alemi yok sonra bendede bebiştede kalıcı sorunlara sebep olabilir Allah korusun

ah cnm dogru dıyosun aras kg lı oldugu halde ben cok soklandım yavrum zamanlı dogsun ınsalla
senınde benımde hastanede ısımız bıtmez artık cnm fıx arası aylık kontrele getırıyoruz
ıkı arkadasım var onlarla gıdıyorum hem sevgı hanımı gormus oluyorum ıyı gelıyo
senın mınnak bebegının kontrol olur denk gelırız
ben sakaryalıyım arkadasım yenı erenler beledıyesnın orda oturuyorum ya sen sakaryalımısın

aa tabıkıde rukıye once bebegın saglıgı
ama bı probem yoksa tabıkıde ıstedıgın gıbı bı doğum olur
sana bı soru dr normal olmaz sıkıntı var desse baska dr a gorunurmusun yoksa tamamıyle teslım olurmusun

evet bende sakaryalıyım bende yenicami taraflarında oturuyorum erenler sınırları içerisinde sayılırım üniversite evlilik filan derken uzun senelerdir burda değildim ancak yazları geliyodum şimdi eşime burda iş kısmet oldu buraya taşındık

yuvaya donus gerceklesmıs yanı
kac yasındasın bu arada benım adım songul

ya bilmiyorum bende onu çok düşünüyorumhatta bugün filiz hanımdan tekrar randevu almayı çok düşündüm en azından yedekte dursun belki birinden biri normal olur der diye ama sonra vazgeçtim en kötü karar kararsızlıktan iyidir diye.hatta neşe hanım sezeryan derse direk sancım geldiğinde doğumevine mi gitsem diyede düşünüyorum ama oraya gidipte sezeryan olursam kahrolurum sanırım neşe hanıma güvenirim zaten eşimde çok pimpiriklidir dr bende veya bebekte risk görür sezeryan derse eşim kabul etmez normali.bildiğim kadarıylada neşe hanımda normal için zorluyo zaten o da doğum hastanesinde çalışmış daha önce

hımmm bence catı muayneden sonra bı kere dusunursun hatta normal olmaz derse fılız hanımada catı muayne olabılırsın
ama bence dogumevınden uzak dur derım
azonce bı arkadasımdan bahsettım ya oda aynı dusunce ıle dogumevıne gıttı ıcınde plesanta parca brakmıslar
dogumdan 10 gun sonra 3 kez kurtaj oldu yogun bakımda yattı kac sıse kan takıldı
hata yuzunden rahım alıncaktı o dereceye geldı
ıyı ornkelrde vardır tabı ama bana bu yetıyo

aman Allah korusun:S bu arada wesranj akşam sancılandım 1 saat sonra doğuma girdik demiş neşe hanım sezeryan olunca gecede geliyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…