Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Cnm kusura bakma yanlis hatirlamis simdi baktim aclik degeri 75 ile 115 tokluk 12o ilr 165 mus

kizlar yaa ben bugun saglik ocagina gittim seker yuklemesi i in acken 134cikti yuklemeyi yapmadi. ebe yarin tekrar bakalim dedi yuklemeyi yapmadi.yarinki sonucta yuksek cikarsa ne olacak simdi

canım çok çıkmış yaa dikkat et yemene benim açlık 65 çıkmıştı iki taraftada şeker hastası var diye herkese 50 mglık yükleme yapılırken bana 100 mglık yapıldı 3 saat arayla bakıldı en yüksek 106 çıkmıştı tokluk şekerim.şekerden undan uzak dur şimdilik en azından dr kesin tanı koyana kadar inşallah düzelir

Ooo tatlim.benim 17o gr gayet iyi bir aya vurursan 7oo gr i gecer en az 3 kg dogar hersey yolunda gozukuyo dedigin gibi normal dogum icin dr larimizin istedigi kg de
Ee bu sayfada burda kapandi sira geldi cati muaynesine duygularin neler

ayy bilmiyorum yaa düşünmek istemiyorum ama illa ki gelcek başıma kaçış yok ctesi gitcem sonuçları göstermeye pat diye yapalım der mi bilmiyorum artık

ayy bilmiyorum yaa düşünmek istemiyorum ama illa ki gelcek başıma kaçış yok ctesi gitcem sonuçları göstermeye pat diye yapalım der mi bilmiyorum artık

Yarin gitmcekmiydin tatlim
Ay kimi kolay kimi zor zor diyo kasma kendini dicem ama neyseki zarif bi bayan nese hanim sevgi hanimda masalla bi el var sorma gitsin kendide kocaman zaten

merhabalar....bende 8 ay önce altınova hastanesinde sami kemik kontrolünde spinal anestezi ile sezeryan doqum yaptım..bilqi vermek amaçlı yazıyorum sonuna kadar qözü kapalı güvenilebilecek bir hastane ve hekim birliği benim gözümde ..bugün olsa tekrar oraya giderim...bu arada benim 3. sezeryanımdı ve daha öncekilerden kalma yapışıklıklar vardı..doqum evi tehlikeli buldu benim ameliyatımı ve ünv.hastanesine sevk etti fakat sami kemik ^e güvendiğim için ben onu tercih ettim çokta iyi yapmışım diyorum şimdi..umarım bi fikir edinebilmenize sebep olabilmişimdir...hakkınızda hayırlısı olsun inş bayanlar..

Cok sevinfim. Cnm rabbim uzun omur versinkizlar icin iyi oldu bu paylasum

Yarin gitmcekmiydin tatlim
Ay kimi kolay kimi zor zor diyo kasma kendini dicem ama neyseki zarif bi bayan nese hanim sevgi hanimda masalla bi el var sorma gitsin kendide kocaman zaten

ya sonuç kötü çıksaydı gidicektim hemen yarın ama şimdi iyi çıkınca dolmuşla gitmeyeyim dedim ctesi eşimle gideriz artık randevu almana gerek yok demişti sonucu göstermeye gidiceğim için.ayy neşe hanımda çok ciddi ama korkuyorum o konuşurken kızıyo mu normal konuşması mı öyle anlayamıyorum:)ellerine bakarım artık direk zaten ctesi günü:))

cnm ya benım arkadasım gıttı gecen kadın benı yuzuyle dovdu bı daha gıtmem asla dedı
bıraz terslemıs bıakc soru sorunca bı arkadasımda gebeyken gıttı oda aynısını dedı bende 7 sene once gıttım hıc gulmedı
ama burda cok memnun olan var belkı dedım bana denk geldı ben soru sormaya cok cekınmıstım
ama bak vesranj ıle jhonson bıde benım bı arkadasım cok memnun
acaba o ankı ruh hallerıne goremı degısıyo
bılgem e de sevgı hanım gulmemıs sasırdım
ay cıkılma ısın ıcınden anlıcagın

ya bence kadının yapısı o bi insan hiç mi gülümsemez yaa:) ama kötü biri değil azarlama filan yok yani öyle bişeye hakkıda yok gerçi sonuçta özel hastanede çalışıyo para verip gidiyoruz babasının hayrına bakmıyo:)neşe hanımda hoşuma giden herşeyi zaten kendinin açıklaması soru sorarken bile neden sorduğunu açıklıyo önce insanın aklında soru işareti bırakmıyo işinde iyi olduğunu düşünüyorum gülümsememesine çok takılmıyorum bu yüzden.çünkü bana turgay bey bebe aspirini vermişti neşe hanıma gidene kadar kullandım ilaçları sorunca aspirine çok kızdı neden böyle bişey verdi filan dedi faydasının aksine bebekte ciddi sorunlara sebep olabilir bu haftalarda dedi sonra bende araştırdım gerçektende bebeklerde ömür boyu kalp hastalığına yol açabiliyomuş.o yüzden doktorluğuna güveniyorum yoksa insan azcık muhabbet istiyo ki eski drum öyleydi çok güzel muhabbet ediyodu arkadaş gibi.herkesin bi huyu var işte

cnm dedıgın gıbı hekımlıgı cok onemlı ama ıkısı bı arada olsaydı cok daha ıyı olurdu cunku moorale duygularımızı paylasmaya ıhtıyacımız olan bı donem
ama kadın dogum uzmanlarının sosyal anlamdada hastasını tatmın etmesı gerektıgıne ınanıyorum
ben bı kere detaylı usg de radyologa gıttım tamam adam ısını ıyı yapıyo ama ınsan hıcmı gulmez cekınmekten bısey soramadım kaldım
o yuzden ben dr umu cok sevıyorum hem sosyal anlamda hem tecrube teshıs anlamında benı tatmın edıyo
aylar sonra arkadasımı gourdum aynı sohpetı sıcaklıgı buldum
en onemlısı dogru bı teshısle acıl sezeryanla bebegımı saglıkla kucagıma almama vesıle oldu
cunku son haftalarda drlar 10 gunde 15 gunde cagırıyormus
eger o sekılde bı durum olsaydı bebegım 2 gun dayanabılırmıs
bu arada cnm dıger dr u bıraakktıgın cok ıyı olmus bebegınde soruna yol acabılırmıs ALLAH muhafaza

Cnm adatipta 135 ti aclik sinir demek degisiyo

Gecen ay dr un ne demisti sen hangi dr gidiyordun cnm

canim ben ersin gursel.e gidiyorum.ozel muayenehaneai var dogumlari adatipta yaptiriyor.normalde olsa sezeryanda olsa geliyor ben cok memnunum kendisinden

benim bu sabah aclik sekerim 102 cikti banada 100luk yukleme yapildi 1saat sonra 183cikti.ebe 102ye dusmus ama gebelerde beklenen seker90-95 arasiidir dedi.pilav,makarna,hamur isi ve asiri tatlidan uzak dur dedi bir hafta sonra tekrar.gel dedi bakalim ne olacak olmazsa ona gore uzman bir hekime gidersin dedi.
bu aksam kendi dr.uma gittim bebis iyi hamd olsun.dr.um bende tiroid nodulu varya oda sekeri tetikleyebilir dedi.takip altina al eger dusmezsa daha buyuk sikinti olmadan caresine bakalim dedi

ya evet orası öyle benimde ilk drum öyleydi ama sakaryada anca bu kadarını bulabildim 2si 1 arada olan denk gelmedi daha:)filiz hanım gayet güleryüzlüydü ama onun odasına girip çıkmam toplam 5 dakika sürmüştür ve de o 5 dakika beni korkutması için yetmişti yani sevgi hanımada annem pek istemedi diye gitmedim birde daha önce demiştim bi arkadaşım ilk bebeğini onda doğurmuştu diye beni paramparça etti dedi birde gelmemiş hemen taa sabah gelmiş gece sancılanmasına rağmen işte herkes aynı kişiden aynı derecede memnun kalmıyo malesef herkesin iyi dr dediği birini bulamadımki

evet çok dikkat etmelisin korkutmak istemem ama durumu öncelikle bebeğin için ciddiye alman açısından diyorum benim teyzeminde hamilelik şekeri çıkmıştı dr hiç üstünde durmamış ve herhangi bi perhiz yapmamış o da herşeyi yemeye devam etmiş şimdi çocuğu şeker hastası 6 yaşında şeker çıktı ki drlar doğuştan şeker hastasıdır şimdi kendini belli etmiştir dediler.o yüzden hamilelikte şeker çıkınca perhiz çok öenmli dikkat edersen bi sorun çıkmaz Allahın izniyle.bal muz üzüm karpuz onları filanda çok tüketme mesela teyzem çok yiyodu onlardan yaz hamilesiydi.ve yağlı şeylerde çok şeker çıkartıyo sadece tatlı değil.ama dediğin gibi tiroidde çıkartmış olabilir sen yürüyüşünü filanda ihmal etme hareketsiz kalma hiç

artık yolun sonuna geldın cnm mecbur nese hanımla bıtıreceksın gerckten zor bı durum ben dr sıkıntı yasamadım cok sukur ama cocuk dr ararken sızı anladım ıyıkı tanımısım sevgı hanımı dedım
dedıgın cok dogru kımı memnun kalıyı kımı kalmıyo normal doguma sancı kısmında degılde acılma tamamen gerceklesınce catala cıkıldıgında dr gırıyo arkadasında gece 2 de sancılanmıstı dımı tatlım ebeler gelınmesı gereken zamanı bıldırıyo
ınsalla senınde mesaı saaylerınde olur dr un gırer dogum anında
son cumle cok dogru aslında kulak asmamak lazım bı gormelı dıcem ama 9 aydada kac dr gezılebılrkı

Son düzenleme:

ınsalla dıyetlerıne uyup hayırlısı ıle kucagına alıcaksın arkadasım rukıyede guzel bı ornek vermıs
dr unda ılgılı dr ne guzel takıbe almıs

Bunu ablam ve bir kaç kişiden daha duymuştum.
Sami Bey riskli sezeyan ve doğumda çok tecrübeliymiş.
Ben de Sami Bey' e gitmeye başladım bakalım nasıl devam edeceğiz.
İnşallah hayırlısı olur.

evet çok dikkat etmelisin korkutmak istemem ama durumu öncelikle bebeğin için ciddiye alman açısından diyorum benim teyzeminde hamilelik şekeri çıkmıştı dr hiç üstünde durmamış ve herhangi bi perhiz yapmamış o da herşeyi yemeye devam etmiş şimdi çocuğu şeker hastası 6 yaşında şeker çıktı ki drlar doğuştan şeker hastasıdır şimdi kendini belli etmiştir dediler.o yüzden hamilelikte şeker çıkınca perhiz çok öenmli dikkat edersen bi sorun çıkmaz Allahın izniyle.bal muz üzüm karpuz onları filanda çok tüketme mesela teyzem çok yiyodu onlardan yaz hamilesiydi.ve yağlı şeylerde çok şeker çıkartıyo sadece tatlı değil.ama dediğin gibi tiroidde çıkartmış olabilir sen yürüyüşünü filanda ihmal etme hareketsiz kalma hiç[/QUOTE]

canım korkutmaktan ziyade uyarı.sonuçta birbirimizin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak için buradayız.DAha dikkatli olacağım.hergün birtane muz yerdim demekki daha azalacak.brde kan ve vitamin olsun diye sabah kahvaltısında pekmez yerdim onuda yemeyeceğim.Elimden geleni yapacağım

Bunu ablam ve bir kaç kişiden daha duymuştum.
Sami Bey riskli sezeyan ve doğumda çok tecrübeliymiş.
Ben de Sami Bey' e gitmeye başladım bakalım nasıl devam edeceğiz.
İnşallah hayırlısı olur.

sami beyle ilgili bende güzel şeyler duydum.hatta gitmek istemiştim ama ben hamileliğimden öncede şuanki dr.uma gidiyordum artık birbirimizi iyice tanıdık diye değiştirmedim

Bende sami kemik için çok övücü şeyler duydum ama sezeryan konusunda normal doğuma bildiğim kadarıyla girmiyo arkadaşım onda doğum yapmıştı çatı muayenesini bile ebesine yaptırtıyomuş hiç normal doğum yaptırdığını duymadım mesai saatleri dışında girmiyorum diyomuş o da birçok dr gibi

canım korkutmaktan ziyade uyarı.sonuçta birbirimizin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak için buradayız.DAha dikkatli olacağım.hergün birtane muz yerdim demekki daha azalacak.brde kan ve vitamin olsun diye sabah kahvaltısında pekmez yerdim onuda yemeyeceğim.Elimden geleni yapacağım[/QUOTE]

evet canım hamileliğin boyunca dikkat edersen birşey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…