Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

27 me girdim yeni ama songül adında birini hatırlayamadım şuan belki sima olarak tanıyoda olabiliriz sonuçta ada küçük biryer:)ya sen?

ay yok bende dusundum ama cıkmadı rukıye tabı ısmın rukıye ıse
ben agustosta 28 olucam sen calısıyormusun rukıye

aman allah korusun:s bu arada wesranj akşam sancılandım 1 saat sonra doğuma girdik demiş neşe hanım sezeryan olunca gecede geliyo demekki

evet benımde o ılgımı cektı aslında mesela benım durumun gıbı anı sezeryan olanlar yada normal dogumun sezeryana cevrıldıgı durumlarda gelıyo demekkkı
ay acaba wesranj sancılandı ya normal dogum olurmuydukı

evet rukiye.yok şuan çalışmıyorum uzun bir sürede zor çalışırım heralde:)

hımmm ne guzel bebegıne bakıcaksın cok guzel bı duygu bılıyomusun rukıye
ben 2 dogumumdada sabaha kadar hep bebeklerımı ızledım
kızımda ılk zamanlar bıra depresyona gırdım ılk bebekte bıraz olabılıyo yasımda kucuktu
ıkıncıde oglumda uslu daha rahat bı annelık gecırıyorum bebegıme daha cok hakımım

çatısı darmışya riskli olurdu heralde öyle durumda olupta çocuğu özürlü olan tanıdığım var benim Allah korusun nefes gitmeyince bebeğe çatı dar olunca özürlü olmuş çocuk o yüzden o riski almaz özel hastaneler ancak bi imza filan atarsan ben kabul ediyorum diye o şekilde yaparlar bence.gerçi eskiden kimse çatı matı bilmiyomuş işte zor doğum dedikleri genelde çatı darlığından oluyomuş öyle veya böyle sancıyı bekleyip doğuruyomuş zavallı annelerimiz:)

muhakkak öyledir şimdiden bile o duyguları hissediyo insan.ilk bebekte normal zaten depresyon kolay bişey değil anne olmak sonuçta çocuk odaklı yaşamaya başlıyosun birden herşey tepe taklak oluyo kısıtlanıyosun ister istemez.güzel ama zor birşey

ay daglara taslara en zor sekılde olsun sezeryan yada ne olursa herkesın bebegı saglıkla kucagında olsun arkadasım
aay merak ettım benım catım ne durumdaydıkı

ay daglara taslara en zor sekılde olsun sezeryan yada ne olursa herkesın bebegı saglıkla kucagında olsun arkadasım
aay merak ettım benım catım ne durumdaydıkı

amin.valla onu artık sen zor öğrenirsin:)aman boşver daha iyi işte o stresi yaşamamışsın doğumdan önceki son stres çatı muayenesidir herhalde

ay saglıklıca kucaga alınsında cnm nasıl olursa olsun
ah eskıden neler cekıyormus annelr
dogru zamanda dunyaya gelmısız bence

canim allah anali babali buyutsun ins.vebegini aaglikli ve uzun omurlu kilsin.firsat buldikca yaz bize tecrubelerini

ayyy darisi butun arkqdaslarin ve benim basima ins.

tebrik ederim..gule gule buyutun bebeginizi..nese hanimda yakin zamanda sezeryan olup memnuniyetini bildiren birinin olmasina sevindim..gerci benim dogumum bir aksilik olmazsa normal gozukuyor yine ama ne olacagi son ana kadar belli olmayabilir

selam arkadaslar...ben hala sevgi hanima gidemedim yaa..persembe gunu nese hanimda randevum vardi..sevgi hanim onumden gecti gittiii...allahim ben bu dr.dan korkuyorum sanirim bu ay nese hanimin izinde olup olmayacagi belli olucak ve ben sormaya bile korkuyorum..izindeyim derse ve ben sevgi hanimdan memnun kalmazsam kime gidicem ki

Puffff cnm ya cok cok zor bi duruk bence cok haklisin benimde en buyuk korkum buydu baska bi dr insalla kendu dr unla kucagina alirsin bebegini
Ay sevgu hanimib boyundan posundanmi korktun ki acaba
Sali arkadasimi goturucem gel senide gotureyim korkunu yenersin haha

Cnm nide rukiye icin nese hanim hakkin da bilgi verebikirmisin nese hanimin tarzi durusumu biraz sert yoksa o sekildemi denk geldi arkasim beni yuzuyle dovdi sanki dedi hala guluyorum o sozune

amin canım çok sağol güzel duaların için :)
genel anesteziyi anestezi uzmanı önerdi ben de kabul ettim. epidurali sigara kullananlarda hastalığı olanlara falan yapıyolarmış gençsin sağlıklısın genel daha iyi senin için dedi bende size güveniyorum o zmn dedm :)
amerikan bezi bağlamadılar canım.
çocuk doktorunun adını bilmiyorum ya pazartesi günü kontrole gidicez yazarm adını :)

sağol canım :) emzirmek çok güzel bi duyguymuş gerçekten kuzu gibi yaa :))
anestezi yöntemine doktor karışmıyo canm anestezi uzmanıyla görüşüp karar veriosun.
bebeğim 50 cm 3.600 küsür gr çıkıodu ultrasonda 3.470 kilo 53 cm doğdu :)

aman Allah korusun:S bu arada wesranj akşam sancılandım 1 saat sonra doğuma girdik demiş neşe hanım sezeryan olunca gecede geliyo demekki

ben saat 18.36 da sancılanmaya başladım. dakika tuttum baktım sancılar ddüzenli geliyo hemen doktoru aradık hastaneye çağırdı. yani çok geç saat değildi. gece olsaydı gelirmiydi bilmiyorum ama gelirdi sanırım.

yok canım ebe kontol etti ve 1 parmak açılma vardı rahim ağzında ne kadar dar pelvis kemiklerin var dedi kontrol ederken zaten :)

canim allah anali babali buyutsun ins.vebegini aaglikli ve uzun omurlu kilsin.firsat buldikca yaz bize tecrubelerini

ayyy darisi butun arkqdaslarin ve benim basima ins.

amin canım inşallah. her türlü sorularınızı yanıtlarım girebildiğim vakit bulabildiğim zamanlarda. :)
darısı başınaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…