Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

nurhan özdemirdi.valla özellikle aradım sordum tek tek.fiyatlar buydu.bide sgk lıyım yani.ilk doğum kızım gelmek istemediği için sezaryandı.gerçi dr.çok istedi normal olsun sancı serumları denedik ama olmadı.sonuç sezaryan :) ama ben hiç bir sıkıntı yaşamadım çok rahat bi sezaryandı şuansa karar veremiyor genel anestezimi epiduralmi ? bilmiyorum
sen hangi dr. gidiyosun?

kızlar benim doktora gitme işim yılan hikayesine döndü:S sağolsun kocacığım benim anahtarımıda alıp kendi anahtarıyla kapıyı üzerime kilitleyip gitmiş arabada bırakmış anahtarımı kaldım evde öylece bi aksilik olmaz umarım annemle gidicektik sonuç göstermeye randevusuz şimdi bu kadar uzayınca eşim yarına randevu al ben götürürüm işten izin alıp dedi.bizim kız illa babasını görmek istiyo heralde:)neyse vardır bundada bir hayır

BOSWER canım sen çalışıyor musun yoksa izne ayrıldın mı seninde az kalmış maşallah doğuma

kızlar yaa bişey soracağım bu mevlütlerde dağıtılan şekerler ya da süsler var ya onu nerelerde ve ne kadara yaptırıyorsunuz ben daha hiç bakmadım nereye bakacağımıda bilmiyorum en azından fikir sahibi olayım sizler nerelere yaptırdınız yada ne yapacaksınız

bende hiç bilmiyorum birkaç yere çikolata sordum acayip pahalı 25 tane çikolata 75 lira filan dediler:S tanesi 3 liraya denk geliyo.süslerden pek düşünmüyorum millet atıyo bi kenara ama daha karar vermedim bende hastane için annem sepet alcak bende öyle ziyarete gelenler için uygunlardan almayı düşünüyorum kilosu 25 lira olanlardan ama mevlüt için karar vermedim daha gezcek halimde kalmadı artık birde onun için gezemem:S

seninde bugün hastaneye gideceğin hastenede aklıma geldi:S etrafa bakındım hep acaba yaren bu olabilir mi diye:) kaçtaydı sizin randevu ?

seninde bugün hastaneye gideceğin hastenede aklıma geldi:S etrafa bakındım hep acaba yaren bu olabilir mi diye:) kaçtaydı sizin randevu ?

aa cnm sen gıttın mı dra ay anlat bakalım ne yaptınız bızım randavu 14:10 da ay ıyı dedın herkeze bakabılırdım acaba senmısın dıye

Canım belediye kreşinin sokağını biliyormusun? ( Rodi Burgerin arka sokağı) O sokakta 2 tane var. Tanesi 1 tlden başlıyor genelde..Malzemelerde satılıyor istersen kendinde alıp yapabiliyorsun

Savas cnm annem civile yaptirdu 1.25 e pc den girdigimde resmini gonderirim
Iki arkadaaim krein arasinda boyer vardi oraya yaptirdi birini son gune birakti ve icinde bademleri yktu
Digerinin ise yarisinda bebegin ismi yazili yarisinda yazili degikdi orayi tavsoye etmem cnm

Ben kendim yapıyorum şekerlerimi :)

bunun pembesini yapıyorum :)

Son düzenleme:
Aaaa a bunlar cok guzek bide emek verip yakmak cok daha guzel elin yatkinmidir

Aslında el becerim çok yoktur. Ama bunlar çok basit..50 tane yeter diye düşünüyorum.Çoğunu yaptım 18 tane kaldı. :) Kartlarını arkadaşım photoshop ta hazırlıyor..Bunları mevlütte dagıtacam... Şeker hamurundan kurabiyeler yapacak komşum onuda hastanede dağıtacam

aa cnm sen gıttın mı dra ay anlat bakalım ne yaptınız bızım randavu 14:10 da ay ıyı dedın herkeze bakabılırdım acaba senmısın dıye

sabah 9 daydı bizim randevu demek sevgi hanımın odasının önünde gördüğüm 2 çift kadın siz değildiniz:) çatı muayenemi oldum çok şükür normal gözüküyo herşey şimdilik.bebişte 2,5 kg olmuş çok şükür bi sorun yok nts de de sancı çıkmadı herşey normal giderse doğumda normal olcak en fazla 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi bundan sonrada her hafta gidicez kontrole inşallah

ayy çok güzelmiş ne kadara mal oluyo bunlar peki

Kalp aynalarının 50 tanesi 8,5 tl.. Ama kargo kapıda ödemeyle 18,5 ödedim.(Eminönünde satış yapan yer.İstanbulda olsaydım kargo vs ile uğraşmayacaktım )
Tül 50 tane 4 tl
Lavantayı 3 tl ye aldım.
Birde magnet şeklinde yaptığımdan 50 tane mıknatısı 7,5 tl ye aldım.
Tülün ucuna nazar boncuğu yapıştırıyorum onun fiyatını unuttum :)
Max. 35 tl ye maloldu bana 50 tanesi

Canım belediye kreşinin sokağını biliyormusun? ( Rodi Burgerin arka sokağı) O sokakta 2 tane var. Tanesi 1 tlden başlıyor genelde..Malzemelerde satılıyor istersen kendinde alıp yapabiliyorsun

benim pek el becerim yoktur aslında

yyaa ben alırım diye düşünüyorum ama kısmet tabiki

Ben kendim yapıyorum şekerlerimi :)

Eki Görüntüle 711051 bunun pembesini yapıyorum :)
canım bunlar çok güzel maşallah elindende geliyor.nereden aldın peki bu süsleri adap.dan mı netten mi

ooo baya uğraştırıcı bişeymiş ben direk öylece alıp içine bişey koydun sandım:)iyi maşallah hem çalışıp hem bunlarla uğraşmaya fırsat buluyosun

benim pek el becerim yoktur aslında

yyaa ben alırım diye düşünüyorum ama kısmet tabiki

canım bunlar çok güzel maşallah elindende geliyor.nereden aldın peki bu süsleri adap.dan mı netten mi

Süsleri netten aldım canım.. Yapamayacak bir şey yok aslında.Yoksa bende bu konularda beceriksizimdir :)

ooo baya uğraştırıcı bişeymiş ben direk öylece alıp içine bişey koydun sandım:)iyi maşallah hem çalışıp hem bunlarla uğraşmaya fırsat buluyosun

Kızım söz konusu olunca seve seve zaman ayırıyorum canım bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…