Iyi yapmisdini bizimde 6 yas var bebek ozlemisiz cok iyi oldu
Kizinin tepkiyede bayikdim
Adatipta hangi dr daydim
Test ucreti baya farkliymis ben 9o tl te yaptirdim
Kizlar yanlis hatirlamiyos devlette yaptirdi
Dr unla aran iyi ise super
Inan bende kisisel gorusmeme bakiyorum kararim degistirmez pek
Ancak kafamda sori isaretlerim varsa kulak asarim
Ilk dogum normalmiydi
BOSWER canım sen çalışıyor musun yoksa izne ayrıldın mı seninde az kalmış maşallah doğuma
kızlar yaa bişey soracağım bu mevlütlerde dağıtılan şekerler ya da süsler var ya onu nerelerde ve ne kadara yaptırıyorsunuz ben daha hiç bakmadım nereye bakacağımıda bilmiyorum en azından fikir sahibi olayım sizler nerelere yaptırdınız yada ne yapacaksınız
seninde bugün hastaneye gideceğin hastenede aklıma geldi:S etrafa bakındım hep acaba yaren bu olabilir mi diye:) kaçtaydı sizin randevu ?
BOSWER canım sen çalışıyor musun yoksa izne ayrıldın mı seninde az kalmış maşallah doğuma
kızlar yaa bişey soracağım bu mevlütlerde dağıtılan şekerler ya da süsler var ya onu nerelerde ve ne kadara yaptırıyorsunuz ben daha hiç bakmadım nereye bakacağımıda bilmiyorum en azından fikir sahibi olayım sizler nerelere yaptırdınız yada ne yapacaksınız
Savas cnm annem civile yaptirdu 1.25 e pc den girdigimde resmini gonderirim
Iki arkadaaim krein arasinda boyer vardi oraya yaptirdi birini son gune birakti ve icinde bademleri yktu
Digerinin ise yarisinda bebegin ismi yazili yarisinda yazili degikdi orayi tavsoye etmem cnm
Aaaa a bunlar cok guzek bide emek verip yakmak cok daha guzel elin yatkinmidir
aa cnm sen gıttın mı dra ay anlat bakalım ne yaptınız bızım randavu 14:10 da ay ıyı dedın herkeze bakabılırdım acaba senmısın dıye
ayy çok güzelmiş ne kadara mal oluyo bunlar peki
Canım belediye kreşinin sokağını biliyormusun? ( Rodi Burgerin arka sokağı) O sokakta 2 tane var. Tanesi 1 tlden başlıyor genelde..Malzemelerde satılıyor istersen kendinde alıp yapabiliyorsun
bende hiç bilmiyorum birkaç yere çikolata sordum acayip pahalı 25 tane çikolata 75 lira filan dediler:S tanesi 3 liraya denk geliyo.süslerden pek düşünmüyorum millet atıyo bi kenara ama daha karar vermedim bende hastane için annem sepet alcak bende öyle ziyarete gelenler için uygunlardan almayı düşünüyorum kilosu 25 lira olanlardan ama mevlüt için karar vermedim daha gezcek halimde kalmadı artık birde onun için gezemem:S
canım bunlar çok güzel maşallah elindende geliyor.nereden aldın peki bu süsleri adap.dan mı netten mi
Kalp aynalarının 50 tanesi 8,5 tl.. Ama kargo kapıda ödemeyle 18,5 ödedim.(Eminönünde satış yapan yer.İstanbulda olsaydım kargo vs ile uğraşmayacaktım )
Tül 50 tane 4 tl
Lavantayı 3 tl ye aldım.
Birde magnet şeklinde yaptığımdan 50 tane mıknatısı 7,5 tl ye aldım.
Tülün ucuna nazar boncuğu yapıştırıyorum onun fiyatını unuttum :)
Max. 35 tl ye maloldu bana 50 tanesi
benim pek el becerim yoktur aslında
yyaa ben alırım diye düşünüyorum ama kısmet tabiki
canım bunlar çok güzel maşallah elindende geliyor.nereden aldın peki bu süsleri adap.dan mı netten mi
ooo baya uğraştırıcı bişeymiş ben direk öylece alıp içine bişey koydun sandım:)iyi maşallah hem çalışıp hem bunlarla uğraşmaya fırsat buluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?