Aaaaa cnm.bu super bi haber inan senin adina cok sevindim inan dr degistirmek o kisa surefe kaynasmak guven duymak eminim cok zordur
Ay hadi bakalim.arada bebisinin guzel haberleeride yaz
Oglun krese alistimi arkadasim[/QUOT
cok sukur yaa ben de cok sevindim..yanliz oncesinde temmuzdan once gelse kizim diyodum..simdi de 38.haftadan once gelmesin diyorum..36-37 arasi olmayacak nese hanmbu kontrole 1-2 gun agrim oldugu icin gittim..oglumda da kasilmalarim35 haftada baslamisti acilmayla beraber panik oldum bi anda..cok sukur erken dogum tehlikesi yok hersey yolunda..kizimi 30 mayista ayrintili gorucem ins..simdilik sadece rahim agzina falan bakildi...oglum da cok sukur krese alisti...severek gidiyo sadece orda beklememi istiyo onuda bi sekilde gecistiriyoruz..ins. hep isteyerek gider..
Desene dr a gore dua da degisiyo
Srvindim cnm oglunun krese alismasina insalla bebis geldigindede istemez hergun ozaman zor olabilir
Boswer cnm dr a gidicektin dun nasil gecti
Gittim canım.Herşey çok iyi.. 3 kg olmuş benim tospik kızım2 hafta sonra doğumu konuşacaz bakalım ne diyecek doktorum.Gerçi kızımın kilo alması böyle giderse normal zor olur gerçi sezeryan istiyorum benn
kızlaarr nasılsınız bakalım benim günlerim yoğun geçiyo o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyorum fazla duramıyorum.
dün bebeimin mevlüdünü yaptık atlattm o işi de.
şimdi sarılığı var hafif onu geçirmek için uğraşıorm emzirmek için uyandırıyorum saat başı yarın çocuk doktoruna götürücem baktırıcam bakalm kaç çıkıcak sarılık değeri:26:
Gittim canım.Herşey çok iyi.. 3 kg olmuş benim tospik kızım2 hafta sonra doğumu konuşacaz bakalım ne diyecek doktorum.Gerçi kızımın kilo alması böyle giderse normal zor olur gerçi sezeryan istiyorum benn
Maşallah senin kıza:)benimki çiroz olcak aksine hamileliğim boyunca o kadar çok çubuk kraker yedim ki millet dalga geçiyodu seninki çubuk krakere benziycek diye hakikatende öyle oldu:)boy uzun ama zayıf.bu arada sende mi neşe hanıma gidiyodun seninde az kalmış doğuma
kızlaarr nasılsınız bakalım benim günlerim yoğun geçiyo o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyorum fazla duramıyorum.
dün bebeimin mevlüdünü yaptık atlattm o işi de.
şimdi sarılığı var hafif onu geçirmek için uğraşıorm emzirmek için uyandırıyorum saat başı yarın çocuk doktoruna götürücem baktırıcam bakalm kaç çıkıcak sarılık değeri:26:
Cnm masalla hala onden gidiyi bu saetlarda normal dogun ruskli zorlu olabilir sezeryan daha uygun olur
Telden girdigim icin bdt goremiyorum dogum ne zamandi en az 4 dogar arkadasim
Son zamamlarda cok daja hizli buyuyorlar
Ben Sadık Bey'e gidiyorum canım. 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi..Sanki 8 Haziran sezerana alınırım gibi geliyor. Cumartesi olmasını istiyorum.Ablam yanıma gelirken sıkıntı yaşamasın diye..
Ohh mevlüdüde etlatmışın ne güzel. Yeni doğanda sarılık oluyor genelde..İnşallah değeri iyice düşmüştür.
36. haftadayız canım. Sanırım 3 hafta sonra alınır bebeğim. En az 3500 olur diyorum bende bakalım ne olacak. Artık doğum moduna giriyorum. Garip duygular içindeyim :)
Nerdeyse 2o gun var 3.5 gecer ay o bu su degilde gun konulunca daha bi heyecanli oluyo dogum konusulmaya baslaninca
Ay boswer dusunsene bebegini kucagina alicaksin tarifsiz bi duygu
Dogumu konustugunda odani mutlaka sec cnm tavsiyem asonsorun dibindeki iki oda
Yarencim bugüne kadar sanki hiç doğurmayacakmışım gibiydi. Okadar oda hazırladım.Eşyaları yıkadım ütüledim.Ama şimdi dank etti.Dediğin gibi doğum konuşulunca nasıl olurum bilemiyorum. Ama kızımı çok merak ediyorum.Endişeleniyorumda bakamazsam diye..Rabbim utandırmaz inş.
Odamı seçecem inş. Aklımda dediğin odalar.saolasın..
Bir de sen hasta bezi kullandınmı? Hastane veriyormu hasta bezi birde
slm nbr kızlar bende sakaryadan adatıp hastanesine gidiyorum neşe aşıcıya adatıpı tavsiye ediyormusunuz gerci daha 16 haftalıgız cok zaman var doguma
Cnm kucaguna aldigin anda yillardir annw gibi oluyosun dusunsene kendunden baska kimse bakamaZ kollayamaz gibi geliyi hersey icgudusel gelisiyo
Ben hasra bezi cok kullandim arkadasim ama hic goturmedim hastane den veriyorlar hatta iki dogumumdada ebeler eve goturmem icin yanima verdiler
Aklina ne takilirsa cvp layabilirim
ümit beye gidiyoruz memnun kaldm çünkü her söylediği şeyi yazıp çıktısını verdi hoşuma gitti :)
saarılık yenidoğanlarda oluyo evet de işte yükselirse iş kötü umarım yükselmez :/
iyiki aklıma gelip bunu sormuşum.Yoksa hasta bezi alacaktım. Aklıma geldikçe sorarım canım saolasın.
Ben aslında yeğenimin bakımıyla yakından ilgilendim zamanında.Çokda yabancı değilim bu konuya ama işte insan tereddüt ediyor.
Aynrn tatlim bende yegenlerimle cok alakadardim
Biraz yatkinlik oluyo tabi
Ama dusununcw ufacik bi can artik sana emanet
Insalla benimm arasim gibi duzenli bi bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?