Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Boswer cnm dr a gidicektin dun nasil gecti

Gittim canım.Herşey çok iyi.. 3 kg olmuş benim tospik kızım 2 hafta sonra doğumu konuşacaz bakalım ne diyecek doktorum.Gerçi kızımın kilo alması böyle giderse normal zor olur gerçi sezeryan istiyorum benn

Maşallah senin kıza:)benimki çiroz olcak aksine hamileliğim boyunca o kadar çok çubuk kraker yedim ki millet dalga geçiyodu seninki çubuk krakere benziycek diye hakikatende öyle oldu:)boy uzun ama zayıf.bu arada sende mi neşe hanıma gidiyodun seninde az kalmış doğuma

kızlaarr nasılsınız bakalım benim günlerim yoğun geçiyo o yüzden sadece yazdıklarınızı okuyorum fazla duramıyorum.
dün bebeimin mevlüdünü yaptık atlattm o işi de.
şimdi sarılığı var hafif onu geçirmek için uğraşıorm emzirmek için uyandırıyorum saat başı yarın çocuk doktoruna götürücem baktırıcam bakalm kaç çıkıcak sarılık değeri:26:

Hayirli arkadasim burayida ihmal etmezevludu atlatmissiniz gecmis olsun
Sarilik yenidoganda cok rastlaniyo cnm tez zamanda normale doner insalla
Umit beywni gidiyorsunuz memnunmusunuz

Cnm masalla hala onden gidiyi bu saetlarda normal dogun ruskli zorlu olabilir sezeryan daha uygun olur
Telden girdigim icin bdt goremiyorum dogum ne zamandi en az 4 dogar arkadasim
Son zamamlarda cok daja hizli buyuyorlar

Ben Sadık Bey'e gidiyorum canım. 2 hafta sonra gel doğumu konuşalım dedi..Sanki 8 Haziran sezerana alınırım gibi geliyor. Cumartesi olmasını istiyorum.Ablam yanıma gelirken sıkıntı yaşamasın diye..

Ohh mevlüdüde etlatmışın ne güzel. Yeni doğanda sarılık oluyor genelde..İnşallah değeri iyice düşmüştür.

Cnm masalla hala onden gidiyi bu saetlarda normal dogun ruskli zorlu olabilir sezeryan daha uygun olur
Telden girdigim icin bdt goremiyorum dogum ne zamandi en az 4 dogar arkadasim
Son zamamlarda cok daja hizli buyuyorlar

36. haftadayız canım. Sanırım 3 hafta sonra alınır bebeğim. En az 3500 olur diyorum bende bakalım ne olacak. Artık doğum moduna giriyorum. Garip duygular içindeyim :)

Nerdeyse 2o gun var 3.5 gecer ay o bu su degilde gun konulunca daha bi heyecanli oluyo dogum konusulmaya baslaninca
Ay boswer dusunsene bebegini kucagina alicaksin tarifsiz bi duygu
Dogumu konustugunda odani mutlaka sec cnm tavsiyem asonsorun dibindeki iki oda

Yarencim bugüne kadar sanki hiç doğurmayacakmışım gibiydi. Okadar oda hazırladım.Eşyaları yıkadım ütüledim.Ama şimdi dank etti.Dediğin gibi doğum konuşulunca nasıl olurum bilemiyorum. Ama kızımı çok merak ediyorum.Endişeleniyorumda bakamazsam diye..Rabbim utandırmaz inş.

Odamı seçecem inş. Aklımda dediğin odalar.saolasın..

Bir de sen hasta bezi kullandınmı? Hastane veriyormu hasta bezi birde

Cnm kucaguna aldigin anda yillardir annw gibi oluyosun dusunsene kendunden baska kimse bakamaZ kollayamaz gibi geliyi hersey icgudusel gelisiyo
Ben hasra bezi cok kullandim arkadasim ama hic goturmedim hastane den veriyorlar hatta iki dogumumdada ebeler eve goturmem icin yanima verdiler
Aklina ne takilirsa cvp layabilirim

Cnm az once arkadasimla kinustum.bahsetmistim filiz hanima gidiyi diye
Dr enfazla 3 kg olur demisti ki altinda gorunuyordu
3.5 kg dogmus bebegi

slm nbr kızlar bende sakaryadan adatıp hastanesine gidiyorum neşe aşıcıya adatıpı tavsiye ediyormusunuz gerci daha 16 haftalıgız cok zaman var doguma

slm nbr kızlar bende sakaryadan adatıp hastanesine gidiyorum neşe aşıcıya adatıpı tavsiye ediyormusunuz gerci daha 16 haftalıgız cok zaman var doguma

Cnm ben iki dogumumu ada tip ta yaptim hic bi slklnti yasamadim 7 aylik oglum.vae hwr ay rutin kontrelede iraya gidiyoruz
Nese hanima giden arkadaslar var burada hepsi gayet memnunlar
Ilk bebekmi cinsiyeti nedir

Son düzenleme:
Cnn avatar taniduk gibi geldi bi bakayim dedim profilime ne guzel bi hamile kalma hikayen var bebegin cok guzel bi surpriz yapmis sana kucuk mucize resmen
Rabbim kucaginada nasip etsin

ümit beye gidiyoruz memnun kaldm çünkü her söylediği şeyi yazıp çıktısını verdi hoşuma gitti :)
saarılık yenidoğanlarda oluyo evet de işte yükselirse iş kötü umarım yükselmez :/

iyiki aklıma gelip bunu sormuşum.Yoksa hasta bezi alacaktım. Aklıma geldikçe sorarım canım saolasın.

Ben aslında yeğenimin bakımıyla yakından ilgilendim zamanında.Çokda yabancı değilim bu konuya ama işte insan tereddüt ediyor.

ümit beye gidiyoruz memnun kaldm çünkü her söylediği şeyi yazıp çıktısını verdi hoşuma gitti :)
saarılık yenidoğanlarda oluyo evet de işte yükselirse iş kötü umarım yükselmez :/

Aynen cnm bak sizin ilk ama ben cok dr gittim ne kimsr bu kadar soru sordu nede cikti verdi
Umit beye guven cnm uzmanligi yenidogan muis sevgi hanim demisti acilicak olan yenidogan yogun bakim icin transfer etmisler
Su an deger kac
Eminim cok kisa surelerde cagiriyodur kontrolu elden birakmaz hic bi oksurukte bile
Insalla yuksrlmez ama yukselse bile bi gunluk isin ile tedavi mumkun oluyo rabbim dermansiz vermesin

Aynrn tatlim bende yegenlerimle cok alakadardim
Biraz yatkinlik oluyo tabi
Ama dusununcw ufacik bi can artik sana emanet
Insalla benimm arasim gibi duzenli bi bebek olur

Aynrn tatlim bende yegenlerimle cok alakadardim
Biraz yatkinlik oluyo tabi
Ama dusununcw ufacik bi can artik sana emanet
Insalla benimm arasim gibi duzenli bi bebek olur

ben kızımın sakin ve düzenli olacağına inanıyorum.Bana hamileliğimde hiç sıkıntı çıkarmadı. Gece uykularımı bölmedi.İnşallah yanılmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…