Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Süsleri netten aldım canım.. Yapamayacak bir şey yok aslında.Yoksa bende bu konularda beceriksizimdir :)

Kızım söz konusu olunca seve seve zaman ayırıyorum canım bunlara

canım çok olucam ama nette hangi sitelerde bulabilirim ben bunları çevremdede yardım edebilecek çok fazla insan yokta ben sa nırım izne erken ayrılacağım evde yapmaya çalışırım yavaş yavaş

canım çok olucam ama nette hangi sitelerde bulabilirim ben bunları çevremdede yardım edebilecek çok fazla insan yokta ben sa nırım izne erken ayrılacağım evde yapmaya çalışırım yavaş yavaş

Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi ŞEKERİ MALZ.

Bu site canım. Çok uygun fiyatlar...

Birde Herdekora.com dada güzel şeyler var..

Benim çevremdede böyle pek bilen yok.Birbirimize sora sora öğreniyoruz işte

oh masalla cnm benım hersey yolunda demekkı cok sevındım bebıste olmus 2500 kurtarmıs kendını
muaynede sıkıntısız gecmıs cok sukur
ay ayın 14 un 1 ay var en azından 3 kg olur bence
hadı bakalım artık gun saymaya baslıyosunuz

cnm dun sevgı hanuml KONUSTUM TABIKIDE TAKIP EDEBILIRIM HASTANIN HAFTASI ONEMLI DEGIL DEDI
HATTA DUN BIRI DAHA GELMIS DR UM TEMMUZDA IZINAE AYRILCK DEMIS 33 HAFTALIK GEBEYMIS ACABA ARKADASINMI DEDI YOK O DEGILDIR GELSE HBRIM OLURDU DEDIM NEYSE ISIM SORMADI OLE DIYINCE

canim yaa cok tesekkur ederim..inan ustumden bi yuk kalkti..yok ben gitmedim henuz..haftaya giderim diye dusunuylrum bakalim..ins. ben de cok memnun kalirim senin gibi

canim yaa cok tesekkur ederim..inan ustumden bi yuk kalkti..yok ben gitmedim henuz..haftaya giderim diye dusunuylrum bakalim..ins. ben de cok memnun kalirim senin gibi

ınsalla tatlım gonlum ısterkı kendı dr un kontrolunde dogumun olsun ama nasıp ıste
bıraz duygusal bırı dun goturdugum arkadasımın 2 3 ssene asla gebe kalmaması gerkıyodu ve 1.senede gebe kaldı sevgı hanımın cok moralı bozuldu uzuldu rahımı bıle alınabıılır puff sıkıcı bı gundu

bu arada dun gıdende belkı nese hanımın hastasıdır oda dr um temmuzda ızıne cıkıcak demıs 33 haftalık gebeymıs

evet çok şükür toparlanmış biraz 3 kg olsa yeter zaten doğumda normal olcaksa.sağlıklı olsunda tosun olmasına gerek yok.evet artık yavaş yavaş beklemeye başlıyoruz neşe hanım 37. haftadan itibaren bekliyoruz dedi kısmet artık

Ay cok heyecanli cnm hrp nedense gece okur gibu gelir dogumlar bana
Tum hazirliklar tamammi kiziniz ne yapiyordu ay bu arada sizin hala bi isminiz yokmu

Ay cok heyecanli cnm hrp nedense gece okur gibu gelir dogumlar bana
Tum hazirliklar tamammi kiziniz ne yapiyordu ay bu arada sizin hala bi isminiz yokmu

hazırlıklar tamam gibi ama hala daha ismimiz yok bende şuan tamda isim aramakla meşguldüm:)aman gece olmasın yaa dr gelmiyo gece ama banada hep gece olur gibi geliyo nedense

hazırlıklar tamam gibi ama hala daha ismimiz yok bende şuan tamda isim aramakla meşguldüm:)aman gece olmasın yaa dr gelmiyo gece ama banada hep gece olur gibi geliyo nedense

fılmlerde falan hep gece oluyor belı o yuzdendır
aklınızda ısım seceneklerı varmıııı

yok yaaamalesef hala daha isim bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum bir türlü isim bulamadık

eyvah ısınız zor ay dur begendıklerımı soyleyım

duru zumra ceylın esıla berru beren sare ela nil
kızım olsa seceneklerımız bunlardı cnmm

ay azda kaldı secenek bıle yok dımı olmadı dr un ısmını koyarsınız:)
bızım gobek adımız sevgı kızımın

zümrayı bende çok beğeniyorum ama hem eşim beğenmedi hemde şu sıralar çok yaygın kullanılan bi isimmiş valla neşeli olcağını bilsem neşe koyayım diycem ama adı neşe olup pek neşeli görünmeyen bi kız olur diye korkarım:)

bugun hastaneye gitmem gerekti..nese hanim sezeyandaymis..onu beklerken asistanina izin durumunu sordum..nese hanimin izni belli olmus.. 14-24 haziran arasiymis herhangi bir kongre toplanti olmadigi surece temmuzda burda dediiiii...

bugun hastaneye gitmem gerekti..nese hanim sezeyandaymis..onu beklerken asistanina izin durumunu sordum..nese hanimin izni belli olmus.. 14-24 haziran arasiymis herhangi bir kongre toplanti olmadigi surece temmuzda burda dediiiii...

banada 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi en fazla inşallah bizim kız son ana kadar beklemez yoksa dru kaçırırız senin adına sevindim ama en azından dr değiştirmek zorunda kalmıycaksın

Aaaaa cnm.bu super bi haber inan senin adina cok sevindim inan dr degistirmek o kisa surefe kaynasmak guven duymak eminim cok zordur
Ay hadi bakalim.arada bebisinin guzel haberleeride yaz
Oglun krese alistimi arkadasim

banada 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi en fazla inşallah bizim kız son ana kadar beklemez yoksa dru kaçırırız senin adına sevindim ama en azından dr değiştirmek zorunda kalmıycaksın

Ah cnm biriniz kurtuluurken bu derrtten birinizin cani slkllmasa bari sizin kiiz inat edermi dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…