Süsleri netten aldım canım.. Yapamayacak bir şey yok aslında.Yoksa bende bu konularda beceriksizimdir :)
Kızım söz konusu olunca seve seve zaman ayırıyorum canım bunlara
canım çok olucam amanette hangi sitelerde bulabilirim ben bunları çevremdede yardım edebilecek çok fazla insan yokta ben sa nırım izne erken ayrılacağım evde yapmaya çalışırım yavaş yavaş
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi ŞEKERİ MALZ.
Bu site canım. Çok uygun fiyatlar...
Birde Herdekora.com dada güzel şeyler var..
Benim çevremdede böyle pek bilen yok.Birbirimize sora sora öğreniyoruz işte
sabah 9 daydı bizim randevu demek sevgi hanımın odasının önünde gördüğüm 2 çift kadın siz değildiniz:) çatı muayenemi oldum çok şükür normal gözüküyo herşey şimdilik.bebişte 2,5 kg olmuş çok şükür bi sorun yok nts de de sancı çıkmadı herşey normal giderse doğumda normal olcak en fazla 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi bundan sonrada her hafta gidicez kontrole inşallah
cati muaynesi de nese hanimda hic sprun yasamamistim..cok nazik ve cok rahatlatiyo zaten nese hanim..merak etme canini yakicam
kendini kasma derin nefes allll ve bitttiisanirim rukiye arkadasimiz merak ediyodu bunu..ayrica ben erken acilmam oldugu icin 35. haftamda olmustum cati muaynesini ama nese hanim bana normalde 37 haftada yaptigini soylemisti ozaman.
yaa gercekten sorarsan cok sevinirim..yani sadece sunu merak ediyorum nese hanmdaki kontrolum 34. haftada..sevgi hanima ilk defa 34-35. haftalarda gitsem bi sprun olmur mu acaba..yani cok gec bi hafta takip edemem vs. der mi..bunu ogrenirsen cok sevinirim..yani en kotu ihtimalle 33-34-35 bu haftalardan birinde gidicem..34 de kesin belli olucak yani izin konusu...
cnm dun sevgı hanuml KONUSTUM TABIKIDE TAKIP EDEBILIRIM HASTANIN HAFTASI ONEMLI DEGIL DEDI
HATTA DUN BIRI DAHA GELMIS DR UM TEMMUZDA IZINAE AYRILCK DEMIS 33 HAFTALIK GEBEYMIS ACABA ARKADASINMI DEDI YOK O DEGILDIR GELSE HBRIM OLURDU DEDIM NEYSE ISIM SORMADI OLE DIYINCE
canim yaa cok tesekkur ederim..inan ustumden bi yuk kalkti..yok ben gitmedim henuz..haftaya giderim diye dusunuylrum bakalim..ins. ben de cok memnun kalirim senin gibi
oh masalla cnm benım hersey yolunda demekkı cok sevındım bebıste olmus 2500 kurtarmıs kendını
muaynede sıkıntısız gecmıs cok sukur
ay ayın 14 un 1 ay var en azından 3 kg olur bence
hadı bakalım artık gun saymaya baslıyosunuz
evet çok şükür toparlanmış biraz 3 kg olsa yeter zaten doğumda normal olcaksa.sağlıklı olsunda tosun olmasına gerek yok.evet artık yavaş yavaş beklemeye başlıyoruz neşe hanım 37. haftadan itibaren bekliyoruz dedi kısmet artık
Ay cok heyecanli cnm hrp nedense gece okur gibu gelir dogumlar bana
Tum hazirliklar tamammi kiziniz ne yapiyordu ay bu arada sizin hala bi isminiz yokmu
hazırlıklar tamam gibi ama hala daha ismimiz yok bende şuan tamda isim aramakla meşguldüm:)aman gece olmasın yaa dr gelmiyo gece ama banada hep gece olur gibi geliyo nedense
fılmlerde falan hep gece oluyor belı o yuzdendır
aklınızda ısım seceneklerı varmıııı
yok yaaamalesef hala daha isim bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum bir türlü isim bulamadık
eyvah ısınız zor ay dur begendıklerımı soyleyım
duru zumra ceylın esıla berru beren sare ela nil
kızım olsa seceneklerımız bunlardı cnmm
ay azda kaldı secenek bıle yok dımı olmadı dr un ısmını koyarsınız:)
bızım gobek adımız sevgı kızımın
bugun hastaneye gitmem gerekti..nese hanim sezeyandaymis..onu beklerken asistanina izin durumunu sordum..nese hanimin izni belli olmus.. 14-24 haziran arasiymisherhangi bir kongre toplanti olmadigi surece temmuzda burda dediiiii...
bugun hastaneye gitmem gerekti..nese hanim sezeyandaymis..onu beklerken asistanina izin durumunu sordum..nese hanimin izni belli olmus.. 14-24 haziran arasiymisherhangi bir kongre toplanti olmadigi surece temmuzda burda dediiiii...
banada 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi en fazla inşallah bizim kız son ana kadar beklemez yoksa dru kaçırırızsenin adına sevindim ama en azından dr değiştirmek zorunda kalmıycaksın
Ah cnm biriniz kurtuluurken bu derrtten birinizin cani slkllmasa bari sizin kiiz inat edermi dersin
banada 14 hazirana kadar bekleyebiliriz dedi en fazla inşallah bizim kız son ana kadar beklemez yoksa dru kaçırırızsenin adına sevindim ama en azından dr değiştirmek zorunda kalmıycaksın
Aaaaa cnm.bu super bi haber inan senin adina cok sevindim inan dr degistirmek o kisa surefe kaynasmak guven duymak eminim cok zordur
Ay hadi bakalim.arada bebisinin guzel haberleeride yaz
Oglun krese alistimi arkadasim[/QUOT
cok sukur yaa ben de cok sevindim..yanliz oncesinde temmuzdan once gelse kizim diyodum..simdi de 38.haftadan once gelmesin diyorum..36-37 arasi olmayacak nese hanmbu kontrole 1-2 gun agrim oldugu icin gittim..oglumda da kasilmalarim35 haftada baslamisti acilmayla beraber panik oldum bi anda..cok sukur erken dogum tehlikesi yok hersey yolunda..kizimi 30 mayista ayrintili gorucem ins..simdilik sadece rahim agzina falan bakildi...oglum da cok sukur krese alisti...severek gidiyo sadece orda beklememi istiyo onuda bi sekilde gecistiriyoruz..ins. hep isteyerek gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?