Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ben kızımın sakin ve düzenli olacağına inanıyorum.Bana hamileliğimde hiç sıkıntı çıkarmadı. Gece uykularımı bölmedi.İnşallah yanılmam..

Ben bununla ilgisi oldugunu dusunuyorumm
Arasta cok huzurlu bulantisiz hic bi rahatsizligim olmadan gebelik gecirdim ve bebegimde o srkilde huzurlu oldu
7 aydir hic sabahladigimizi bilmem
Ama yarende 7 ay istifra ettim zor bi gebelikti yarenimde baslarda baya huzursu bebekti
Insalla minik kizin sakin huzurlu duzenli bi bebek olucak

ohh ne güzel zor işler geride kalmış darısı başımıza.bebeğinede üzülme nerdeyse her bebeğin başına gelen bişey sarılık inşallah tez zamanda geçer

Hayırlısı olsun sen sezeryan istiyosun heralde Allah gönlüne göre versin sadık beyde zaten çok iyiymiş sezeryanda arkadaşım onda sezeryan doğum yapmıştı hiçbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım doğumdan hiç korkmuyorum demişti.aramızda 2 hafta var ama belki yakın zamanlarda doğururuz:)

Cnm az once arkadasimla kinustum.bahsetmistim filiz hanima gidiyi diye
Dr enfazla 3 kg olur demisti ki altinda gorunuyordu
3.5 kg dogmus bebegi

ayy maşallah ya zaten hep diyo drlar tv de filan +/- 500 gr oynuyo diye sonuçta anne karnındaki bebeği tam olarak kimse bilemiyo Allahtan başka kimse doğmadan.ya zaten kiloya takılmıyorum ben hiç gelişimiyle ilgili bi sorun olmadıktan sonra zayıf olmasının bi sakıncası yok benim için bende zayıf bi yapıya sahiptim ilk defa bu kadar kiloyu hamileliğimde aldım.bu arada filiz hanımın ultrason cihazı o kadar eski ve kötü ki onun zaten ölçüleri tutturması mucizevi bişey olurdu ben ekranda gördüğümü bebeğe bile benzetemedim bide 6,5 aylıkken gitmiştim bütün ölçüleri 3 hafta küçük çıkmıştı son adet tarihinden eminmisin demişti bana sanki ilk defa dra gidiyomuşum gibi

slm nbr kızlar bende sakaryadan adatıp hastanesine gidiyorum neşe aşıcıya adatıpı tavsiye ediyormusunuz gerci daha 16 haftalıgız cok zaman var doguma

Hayırlı olsun bebeğin daha çok yeniymiş bende neşe hanıma gidiyorum güleryüzlü olsun sohbet edelim drla gibi bi beklentin yoksa çok iyi biri neşe hanım en azından drluğundan eminim ama adatıp için bişey diyemeyeceğim çünkü bende daha tecrübe etmedim hastaneyi ama personeller genel olarak güleryüzlü geldi bana

yarencim sen bu konuda yeterince tecrübelisin adatıpta doğum yaptığın içinde ayrıca neyin gerekli veya gereksiz olduğunu en iyi sen bilirsin hastane çantasında bebeğe ve kendine ne hazırlamıştın neye dikkat edelim çantamı hazırladım ama eksik bişe olsun istemiyorum

aa cıddıısın o zaman onun usg guvenmemem lazım
bencede bebegın saglıklı o yeter ama yanılma payı cok fazla ben 4 kg denılıp 3200 dogan bıle bılıyorum

cnm canta olayına gelınce ben kendıme camasır 3 kat pıjama 2 kat koydum hasta bezı koymadım ordan verıyorlar
havlu terlık bardak
bebek ıcın bol koy cnm ben ınsan 4.takım ıle geldım ısedı kaka yaptı derken olabıldıgınce degıstırdık 2 battanıye
20 tane bez kı abartmıyrum 6 7 kaka yapıyolar
ben sezeryan olarak hazırlafı tabı ama senunde bellı olmaz
bıde bebegın dogumhanede gıtyıceklerını battenıyesının ıcıne yerlestır cnm bezıne kadar cunku hemen onu ıstıyorlar
aklına takılan olursa yıne sor cnm

Saolasın canım. Sezeryan istiyorum bakalım 31 mayısta ne diyecek sadık bey. Sen normalmi istiyorsun? Benim sanırım max. 3 haftam var doğuma

bende onların hepsini koydum zaten eksik bişe yok gibi görünüyo şimdilik bebeğede bohça hazırladık zaten dediğin gibi battaniyenin içine bezini kıyafetlerini zıbınını herşeyini koyduk.peki bebeği yıkıyolar mı siliyolar mı doğunca havlu filan istiyolar mı bi ona emin olamadık bazı özel hastaneler havluda istiyomuşda

Saolasın canım. Sezeryan istiyorum bakalım 31 mayısta ne diyecek sadık bey. Sen normalmi istiyorsun? Benim sanırım max. 3 haftam var doğuma

evet normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsada normal olcak inşallah benimde 40.haftam 7 haziranda doluyo ama normal doğumda 41.haftaya kadar bekliyoruz dedi neşe hanım yani maksimum 14 hazirana kadar bekliycez inşallah hayırlısıyla gelir kendi kendine o kadar beklemez bu sıcaklarda çok zor hamilelik şimdiden uyuyamıyorum geceleri sıcaktan

Yok tatlim siliyolar o uzeribdrki beuaz tabaka 48 saate kadar disaridaki mikroplardan koruyo

hadi yaa banyo yaptırıyolardır diye tahmin etmiştim bende doğum evinde filan yaptırıyolarmış çünkü.demekki hastaneden hastaneye değişiyo durum

Evet yaptiriyolarmis ama bebek icin sagliklisi silinmesi hastane mikrobuna karsi bi koruma sagliyo verniks tabakasu

gündüz götürdm ümit beye baktı hiç bişey yok dedi. tahlil yapmıcam boşuna canını yakmıcam sarılığında bişey yok dedi sevdi oğluşumu gönderdi :))

gündüz götürdm ümit beye baktı hiç bişey yok dedi. tahlil yapmıcam boşuna canını yakmıcam sarılığında bişey yok dedi sevdi oğluşumu gönderdi :))

Aaaa cnm hadi gozun aydin cok sevindim
Ay sevdi demek oglusunu onunda 6.5 aylik bebegi var
Demek canini yakmicm dedi bende 3hafta once aleeji testi istedim kabariyo diye ay yapmadi yakmam tosunun canini dedi kiyamadi
Bizde persembe gidicezzz

Az önce bir yerde okudum.Hurma bebeğin sarılığını geçiriyormuş.Araştır istersen

Cnm ben iki dogumumu ada tip ta yaptim hic bi slklnti yasamadim 7 aylik oglum.vae hwr ay rutin kontrelede iraya gidiyoruz
Nese hanima giden arkadaslar var burada hepsi gayet memnunlar
Ilk bebekmi cinsiyeti nedir

evet cok süpriz oldu bizim için 4 sene sonra cinsiyeti erkek ogluşum olacak allahın izniyle bende neşe hanımdan memnum ilk bebek oldugu için daha bişiler bilmiyoruz ne yapcaz nasıl olcak şimdiden dü,şünceler aldı beni siz merkezdemi oturuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…