sakaryalılar panter sizi çoook özlemiş=)

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
46
Sakarya
evet arkadaşlar elçiye zeval olmazsengözlerimebaksanab panterimizin uzun zamandır netinin olmaması sebebiyle bu konuyu benim açmamı istedi sizleri çok özlemiş ve evime teşrif ederlerse beni çok mutlu ederler diyor önümüzdeki cuma yada cumartesi sizlere hangisi münasipse sizleri bekliyoryerimseniben

pantişe de söylediğim gibi gelmeyi çokkk isterimmmm
bu cmtsi pazar bana uymuyo kaydırabilirmişiz ama öyle dedi panterr
hadi bakalım görelim kimler varrrr

valla aynen şekercim bu cumartesi pazar miimkiinn diil.haftaya çarşamba ,perşembe,gibi olabilirse daha iyi olur.

Canım ya bizde onu çook özledikkkk
Dün bir ara mesajlaştık.
Bencede cumartesi pazarları genelde kimseye uymuyor. Ama hafta iç olur elbette mesela bu cuma uyar.Tabi çoğunluk nasıl uygun görürse..
En kısa zamanda sıkı sıkı sarılmak görüşmek üzere kızlar......
zemuszemuszemuszemus

bu hafta banada hiç uymamıştı ,
ertelenmesi ii oldu,çünkü pantişim pek bi arzu ediyo hepimizi ağırlamayı,
dün konuştuğumuzda bu hafta içi olmasın işlerim var ,ama haftaya uygun olur demişti...

buluşma için panterim benide aradı sağolsun...siz ayarlayın gün olarak ben de duruma bakar size söylerim...kaydirigubbakcemile5

yarın görüşecez panterle inş. konuşur önümüzdeki haftaya bi gün ayarlarız umarım o gün sizinler için uygun olur

Aslında bu buluşma KK buluşması dışında oluyor gibi.Topic niye açtınki beyazım toprağım.Baksana panter gelmesini istediklerini telefonla aramış.Böyle olunca topic bomboş oluyor baksana

olurmu canım öyle şey konuyu açmamı panter istedi aradıklarıda özellikle gelmesini istedikleri değil kendinde teli olanlar biliyosun netede giremiyo benim burdan konu açıp gün kararlaştırmamızı istedi..herkezin gelebilmesini istiyo

evet kızlar önümüzdeki hafta içi hangi gün lütfen artık bi gün kararlaştıralım kız haber bekliyo ayıp olmasın hee ne dersiniz davete icabet etmek sünnettir kırmayalım kendisini isterseniz

beyazcım biz önümüzdeki hafta olabiliir diye yazdık.ama panterle görüşen olaraktan senin tarih bildirmeni bekliyoruz biz kendi adımıza..bi tarih söylenir,ona göre herkes fikrini söyler.

pc de sorun vardı, oturamadım kaç gündür,
temizlik yapıyorum ve önümüzdeki hafta 2 tane günüm bana gelicek,
bi tek c.tesi olabilir,en azından günlerimi atlatmış olurum,gerçi çocukları netçez oda bi muamma,
çarşambada 19 mayıs çocuklar yine tatil,nasıl olcak ben çözemedim,buyrun siz çözünüz..

Son düzenleme:
herkez önümüzdeki hafta için kendisine uygun olan günü yazsın çoğunluk hangisindeyse o gün gideriz uymayanlarda geç meç gelmeye çalışırlar günler uzadı nasılsa ne bileyim arkadaşlar bi toparlayamıyorumki sizi hepinize msj da çektim ama yok anacım kimse duymuyo beni

bende eltime katılıyorum.cumartesi olabilir.biz kendimize uyabilecek günü söyledik..bayanlar sizlerde bişeyler söyleyin ona göre karar edelim.beyazcık bak duyup cevap verenlerdeniz.öbür hatunlar nirelerde acebaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…