sakaryalılar panter sizi çoook özlemiş=)

cumartesi günü buluşuyoruz inş. canım eğer bi aksilik olmazsa hepinizi saat 1.30 da deprem müzesinin önünde beklicem

arkadaşlar gelecek olanlar bari ne getirmeyi düşündüklerini yazsınlarda karışıklık olmasın dimi hem konumuzda güncel kalmış olur en azından

slm mıllet askım beyazım oncelıkle benım rıcamı kırmayıp konu actıgın ıcın tsk ederım ewt bu ctesı beklıyorum artık erteleme falan olmasını ıstemıyorum 2 haftadır ogundu bugundu bayagı uzadı zaten

telle arama ısıne gelınce ark.. gereklı acıklamayı yapmısss
bıdaha ustunden gecmeyı gerek yok

sabıha hanım ılkokulunun onunden kırmızı dolmuslar war cezaewı serdıwan hattı ona bınıyosunuz gunesler beledıyesının onunde ınıyosunuz beledıyenın arkasındakı ılk soldan gıryorsunuzz soleeeeeeeeeeeeeee sagda superrrrr bı ew war onu gecınce soldakı ew kapıda kopek war yazısı war o benım ew oluyo
yada beledıyenın arkasında terzı war yazıooo kocaman babam olur kendısı ona sorabılırsınız

yuuuuuuuuuuh yuh diyorum başkada bişey demiyorum hatun sen butün adayı toplıcan galiba kız netten böylede adres verilmezki pıncıra bi deyimde seni gör

illa kek yapcak kız ,bırakın roşumu o güzel şeyler yapıyooo istediğini yapsın hatun,yemek kültürümüzü artırrr roşummmmmm

yani canocuum ,roşumu kendi haline bırakın diyosuun,yerimsenibendoğru diyosuun,kaydirigubbakcemile5
hep aynı şeeler olmaz bencede,denişik bişeler lazım,vereliniortak
keki patatesli mi kabaklı mı yapiim diye düşünmekteyimCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…