sakaryalılar panter sizi çoook özlemiş=)

bu cumartesi değil önümüzdeki cumartesi diyosunuz değilmi canım
ahh ahh bi bilsem nerde olduklarını bakın hemen hemen hepinizin evini biliyorum evinizden gelip toplıcam sizi en sonunda ona göre haaa bi ses verin uleeeen

Beyazım toprağım hafta sonu bana uymaz. Genelde gelen giden oluyor. Çarşamba malum 19 mayıs tatil herkesin evde olduğu bişeyler yapıldığı birgün (sadece bu haftaya özel yani)... Onun dışında bana uyar pazartesi salı perşembe cuma yani önümüzdeki hafta...
Dediğim gibi çoğunluk ne derse tabi bide panterim için hangi gün uyarsa...
zemuszemus

gel gel oğluşla nasıl gelecem diye düşünüyordum al bizi beyazımmm tut kolumuzdan pantere götürrrrrrkaydirigubbakcemile:roflol::roflol:canım benim iş birazda oğluşa bağlı olduğundan kesin bişi diyemiyorum pazar hariç hergün hava güzel oğluş iyiyse bana uyarrrr bir de evi nasıl bulacazzz

myhopecim ev buluşması olacağı için eğer ufaklık hasta falan değilse rahat edeceğini düşünüyorum nasıl gidileceği konusundada bi gün kararlaştırılsa onuda ayarlıcaz o kolay iş

şengülcüm bakarsın o cumartesi gelen giden olmaz hee nedersin panterime hergün uygun

oo kıslar nihayet herkeşler bişeeler demiş.
şinci bişi dicem ama bana kızmayın madem cumartesi herkese uyar gibi şölede olabilir.cumartesi ayın 22si..şengülcümde gelcemderse pazartesi ayın 24de de denebilir.
ama bana cumartesi ve ondan sona ki hergün olabilüüüü

yok canım artıkokadarda uzatmayalım panterede isyanları oynatmayalım kızcağız bu hafta bekliyodu zaten bizi bi kaç gün derken bi hafta daha uzattık aramızda sabırsızlanıp daha erken buluşmak isteyenler var(cano gibi)=)) işin tadı kaçmasın bence şengülde eminimki bi şekilde kılıfına uydurup katılacaktır bize...

Napalım kısmetsiz kedim artık nasip olan gelir. Ama cumartesi hiç uymaz. Zira biz tam insanalrın geçiş noktasındayız. Yani İstanbuldan Ankaraya giden bize uğrar. Ankaradan İstanbula geçen bize uğrar. Eee anneanemlerde buraya yakın (göynük) öyle olunca pek gelen giden eksik olmaz. Birde cemiyet sezonu açıldı. Benim için çok zor haftasonu plan yapmak.
Öyle işte...
Kısmet artık....
benneyaptımki

ohaoldumsmile
Sağlık olsun beyazım toprağım.... Dediğin gibi fazla uzatmayada gerek yok.Panterim haklı yanii. Artık kısmeti olan gider sorun değil şeker...
:sm_confused:

Hadi sakarya özledik sizleri buluşun gariiii resimleride bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
Kaçak eltileride görmüş oluruz böylelikle kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar..buluşmaya karar vermişsiniz bende çok isterim aslında .ama .. önümüzdeki,,3 hafta müsait değilim ..vardiyem uymuyor.... hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar...herkese selam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…