• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakayla karışık hakaret edilse ne yapardınız ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar ,
Biz aile apartmanında oturuyoruz bugün Kv , eşimin teyzesi , ben ve oğlum dışarda otururken oğlumda küçük suan 3 yaşında , eşimin teyzesi oğlumla şakalaşıyordu oğlumda ona kızıyordu sonra eşimin teyzesi oğluma it milleti dedi gülerek 3 defa şaka yaptı sanırım. Kv de sensin it milleti de oğlum dedi gülerek. Sonra ben sordum o ne teyze kime diyorsun dedım , sana demiyorum canım eşinin soyuna diyorum dedi.sinirlendim ama birşey demedim oğlumu alıp eve çıktım eşime anlattım oda kızdı. Sonra annesı geldı eşimin kızdıgımızı anlatıyoruz bana diyor ki niye orda birşey demedın deseydın ya , kötü niyetli demedı vb onu savunuyor bizim oranın insanı öyle takılır bırbırne falan. Benim hoşuma gitmedi dedim.Ben orda da kızardım ama eşime söylemeden kötü olmak istemedim dedim. Bu hafta da düğünleri var düğün üstü tatsızlık çıksın istemedim dedim.
Kv ise bana surat yapma vb bir sürü şey söyledi. Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Böyle şaka olur mu ? Böyle davranan insanla hiçbirşey olmamış gibi samimi olunur mu ? Düğününe gidilir mi ?

Bazi yerlerde böyle "sakalasma" veya "sevmeyi" normal görüyorlar. Sahsen orda uyarirdim cocuga olur olmaz seyleri ögretmesinler. Onlarda normal oldugu cocugun gelisimi acisindan iyi oldugu anlamina gelmez. Ayrica birilerine soysuz demek veya soya laf atmak oldukca cirkin bana göre. Dügüne gitmemek abarti olur ama

sızın ıcın soya sopa sovmek normal gelebılır ama bızler ıcın anormal ve ayıp seylerdır cocuguma bırdaha boyle seyler soylettırmeyın demenın nesı zor olabılır kı ?

it milletını de ılk defa duydum ıt oglu ıt gıbı bırsey heralde?
ne tuhaf ınsanlar var kufurlerı ya da sakaları neyse o bıle degısık.

Sonradan pişman oldum zaten keşke hoşlanmadığımı söyleseydim diye ama iş işten geçti
yok bır daha ıs ısten gecmesın nıye gecsın kı dırekt o anda mudahale edın cocuk sızın cocugunuz ne munasebet ya
bırde ogrettıklerı lafa bakın sakaymıs
benımde elımın tersı şaka dersınız hahaha gulersınız cok komık dımı dersınız
susarlar

Merhaba hanımlar ,
Biz aile apartmanında oturuyoruz bugün Kv , eşimin teyzesi , ben ve oğlum dışarda otururken oğlumda küçük suan 3 yaşında , eşimin teyzesi oğlumla şakalaşıyordu oğlumda ona kızıyordu sonra eşimin teyzesi oğluma it milleti dedi gülerek 3 defa şaka yaptı sanırım. Kv de sensin it milleti de oğlum dedi gülerek. Sonra ben sordum o ne teyze kime diyorsun dedım , sana demiyorum canım eşinin soyuna diyorum dedi.sinirlendim ama birşey demedim oğlumu alıp eve çıktım eşime anlattım oda kızdı. Sonra annesı geldı eşimin kızdıgımızı anlatıyoruz bana diyor ki niye orda birşey demedın deseydın ya , kötü niyetli demedı vb onu savunuyor bizim oranın insanı öyle takılır bırbırne falan. Benim hoşuma gitmedi dedim.Ben orda da kızardım ama eşime söylemeden kötü olmak istemedim dedim. Bu hafta da düğünleri var düğün üstü tatsızlık çıksın istemedim dedim.
Kv ise bana surat yapma vb bir sürü şey söyledi. Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Böyle şaka olur mu ? Böyle davranan insanla hiçbirşey olmamış gibi samimi olunur mu ? Düğününe gidilir mi ?
1. lütfen düğüne gitmeyin vakalar artmışken düğünlerden bıktık artık 2. O anda tepkinizi koysaydınız yani dümdüz küfür etse eşinizden onaymı bekliyceksiniz cevap vermek için

Merhaba hanımlar ,
Şakayla karışık haddini bildirirdim.

Ay yeter artık ama gercekten yaa dugun dugun bıktık bu dusuncesizlikten. Yapsın herkes nikah gitsin otursun evinde. Sonra yapsin dugununu.
Dugune tabiki gitmeyin..
Onun haricinde soylerken niyetini anlamis olmaniz lazim aslinda. Bazı yoreler saka amacli kullaniyor cok hos olmasa da...

Merhaba hanımlar ,
Kv bizim oranin insani oyle takilir birbirine dediginde neden oglun kizdi?o sizin oranin adami degil mi derdim.ayrica kaynanam kizdiginda amaaaan banane benim sulaleme demedilerya derdim.bizim oranin adami oyle lafi yemez genis degildir der konuyu kapatirdim.esiniz dusunsun ne yapilacagini.siz kotu olmayin bence.

Kaynanama düşüncelerimi söyledim ama ana oğul ıkısı de son olarak uygun bır zamanda bundan hoşlanmadığımı kendim belirtmemmiş bilmiyorum ya zaten kendı kardeşleri söz konusu olduğunda kendı yakınları söz konusu olduğunda hıcbır zaman benım yanımda olmadı. Hep ben yanlış anlıyorum abartılacak ne var ben de herseyı büyütüyorum böyle davranıyorlar bana suçlu ben oluyorum neredeyse ilk evlendıgım zamanlar kendımı ıyı savunuyordum ama 5 yılda benı eze eze eze sanırım özgüvenımı bıtırdıler sımdı ağzıma yapsalar sesım çıkmıyor neredeyse ve hersyın farkındaym yanı hersey derken benım sesım ne zaman çıksa onların yanında kötü olduğumun farkındayım ama genelde Kv dibimden ayrılmıyor bende gelme dıyemıyorum bunlarla böyle üzüle üzüle yaşıyorum.

Kaynanama düşüncelerimi söyledim ama ana oğul ıkısı de son olarak uygun bır zamanda bundan hoşlanmadığımı kendim belirtmemmiş bilmiyorum ya zaten kendı kardeşleri söz konusu olduğunda kendı yakınları söz konusu olduğunda hıcbır zaman benım yanımda olmadı. Hep ben yanlış anlıyorum abartılacak ne var ben de herseyı büyütüyorum böyle davranıyorlar bana suçlu ben oluyorum neredeyse ilk evlendıgım zamanlar kendımı ıyı savunuyordum ama 5 yılda benı eze eze eze sanırım özgüvenımı bıtırdıler sımdı ağzıma yapsalar sesım çıkmıyor neredeyse ve hersyın farkındaym yanı hersey derken benım sesım ne zaman çıksa onların yanında kötü olduğumun farkındayım ama genelde Kv dibimden ayrılmıyor bende gelme dıyemıyorum bunlarla böyle üzüle üzüle yaşıyorum.
Yanınızda olunacak bir konu yok ki, herkes kendi hakkını kendı savunacak. Sureklı bırı gelsın benı desteklesin dıye beklemek sacma degıl mı?
Bosver susta dememısler.
Napsınlar küssünler mi?

Savunsun demiyorum en azından bız bıze kaldığımızda desın ki kızım ayıp ettı öyle söylemesi hoş olmadı ama üzülme bizim insanımız böyledir şaka mahiyetinde söyledi gibi en azından moralimi bir düzeltebilir ama aksıne kendısı bana surat asma şuraya gelıyorum pısman oluyorum vb bırde o bozuyor moralımı

Back
X