Gözlüğü kendime çok yakıştirıyorum ben yüzüm küçük zaten gözlük şakasinı lisede yapıyorlardı :) Aknem geçmiyor ne yazık ki

beni sinir eden asıl şey yüz yüzeyken sanki bana düşman mesajlarda ve telefonla konuşurken en iyi dostumsun falan demeler bende safım inanıyorum

zaten hap kullanıyorum psikolojide etkisi oluyor senin bana destek olman gerekirken yaptığı beni üzmek nasıl dostluk bu diye sormadan edemiyorum 6 senedir arkadaşım annemlerde kızı gibi sever, yaptıklarını içime atmaktan bıktim
seni sirdas olarak goruyor ama disarda eziyor?
Cok tanidik geldi bana bu.
Benimde bi arkadasim vardi ayni boyle.
Ben onun guye en en en iyi arkadasiydim birtek bana guvenirdi ama gezme tozma olsun baskasiyla gezerdi beni ezerdi onlarin yaninda.
beni elinde oynatabilicegini saniyordu. Sen sadece yanimda dur bisey deme bi fikir uretme en akillisi benim der gibi.
Hatta bnim giyim tarzimi gorunusumu elestirirdi utanirdi benden digerlerinin yaninda.
Dos dogru soyle, kirilmaz o merak etme.
Su an o dedigm arkadasim 12 senedir taniyorum.
Gittigi yol yol degildi iletisimimi kestim ve su an arada sirada karsilarisz ve cok yakin ve sevecen davranir bana artik.
Goruslerime onem verir benim fikrimi sorar.
direk soyle.
ve mesafe yok. Hatasini anlarsa ne ala, beraberce gezip tozarsiniz yine ama yoksa yok.
Egerki ben o arkadasimin dediklerini hala yapiyor olsaydim beni asla bi kisilik olarak gormezdi eminim.
Su an farkli ama.
sivilce konsuna gelince ayni srun bendede var maaselef canim.
Her turlu kremi denedim ama en son care olarak su an cildiyeye randevu aldim.
Bakalim cozulecekmi sorunum