• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakayla karışık laflar

hiç mi bir açığı yok bu kızın? iyi incele, sen de oradan vur ŞAKAYLA KARIŞIK:) ya da açık açık senin derdin ne benimle diye sor.. bu laf dokundurmalar falan nedir alıp veremediğin.. bu arkadaş şımarıp megolamanlaşmış anlaşılan. her şey yüz güzelliği değil. devede de boy var ama eşek önden gidiyor.

hiç mi bir açığı yok bu kızın? iyi incele, sen de oradan vur ŞAKAYLA KARIŞIK:) ya da açık açık senin derdin ne benimle diye sor.. bu laf dokundurmalar falan nedir alıp veremediğin.. bu arkadaş şımarıp megolamanlaşmış anlaşılan. her şey yüz güzelliği değil. devede de boy var ama eşek önden gidiyor.
Biraz boyu kısa :)

Hayır dünya güzeli olsa nolacak sanki.Bu tiplerden hiç hoşlanmıyorum ya.Ben çok güzelim her şeyi söyleme hakkım var taaaam mii.Senin yerinde olsam hiç altta kalmaz ben de onu bozardım.Ne eksigin varmış ondan hıhhhh.

20 yaşında ne görücüsü ya ? Vize,final boğuşması lazım onun.
Hayatının tek amacı erkek,koca olanlardan...
Böyle insandan arkadaş olmaz,çıkar hayatından gitsin.Patavatsız...

20 yaşında ne görücüsü ya ? Vize,final boğuşması lazım onun.
Hayatının tek amacı erkek,koca olanlardan...
Böyle insandan arkadaş olmaz,çıkar hayatından gitsin.Patavatsız...
Haklısınız gerçekten ben hariç vizeyle boğuşüyorlar bende ygs'seyle :)

Şakayla karışık laf sokup duruyorsa o sizin arkadaşınız falan değildir, En sevmediğim şey.

Resmen eziyor seni küçümsüyor.Sende buna mahal veriyorsun.Bir daha aynı hatayı yapmamayı öneririm.Kendine bunu nasıl yedirebiliyorsun ? sende ona kusur bul desem hiç hoş bir davranış degil onun seviyesine düşersin.Bir daha aynı şeyi yaptıgında sende ona laf çarpıt kusur bulma ama ' ben böyle mutluyum takmıyorum da sana batan ne ' de mesela.Ayrıca güzellik kalıcı değil . Yüzde emanet. Beden de keşke bunun bilncinde olabilsek...

Az önce arkadasım yok üzülüyorum diye konu açtım ama böyle arkadasım olacaksa eksik kalsın. Laf bilmez söz bilmez. Kesin sende kıskandığı bişey vardır ya ondan daha basarılısındır ya ondan daha cok sevenin vardır. Boyle devamlı laf sokmasında baska neden goremiyorum ben:KK64:

Canım benim de basımda buna benzer bir durum var.
Biz de liseden 4 kişilik bir grubuz, kopmadik ara ara görüşürüz.
Bir arkadaşımın albenisi çok yuksek, bak güzellikle çok alakalı değil bu kiz öyle her ortamda dikkat çekiyor. Bu arada bu arkadaşımın ciddi ölçüde akne problemi var.
Ben de bakımlı bir kızım, kızlar arasında hep süslü kokos olarak betimlenirim hala da öyle :))
Geçenlerde diğer arkadaş gruptan konuşma başlattı, sonra konu sevgiliye döndü, iste kızlar ayni misiniz hala hala sap misiniz, bu arada kendi de yalniz.
Bu albenisi yuksek arkadaşı kasten o kesin birilerini bulmuştur ee ne de olsa guzel ve çekici kız falan dedi.
Bana gelince, bu kiz da istiyor ama onu isteyen yok aynen boyle dedi :))
Guldum geçtim. Kimin ne yaşadığı ne beklentisi olduğu kimseyi ilgilendirmez. En yakin arkadaşını bile. Ben çok takmadigimdan üstüne gitmedim onun isteyen istedigini konussun istediğini soylesin.
Benim derdim gerçekten önce kaliteli bir insan olabilmek, bunun da turlu yolları var.
Zaten sonra hayat arkadaşını bir şekilde bulursun.
Valla görücü morucu bahane, eskidendi o devir.

Bayanlar, arkadaş grubumla her hafta birleşip hoş sohbetler ederiz. Hepsi birbirinden iyi kızlar fakat şakayla karışık laf atmalar oluyor. Hele ki güzellik, vücut konusunda falan. Kızın teki çok güzel daha yaş yirmi şimdeden gelmeyen görücü kalmadı cidden çok güzel,bende de akne sorunu var bana garezi mi var bilmiyorum ama sürekli dilinde şu var "sen sona kalırsin kesin" hep bunu söylüyor gülüp geçiyorum çokta seviyorum iyide bir kız ama bir yere kadar bir gün o sinirle kalbini kıracağım yıllardır gözlükluyüm diye geçilmedik dalga olmadı şimdide akneyle en yakınlarım bile dalga geçiyor
Ne yapsam söylesem mi ??
Ortamda şaka yapma adı altında laf sokan insana sinir olurum ben. Yani okadar ki karşıma geçip sen şusun senin hakkında bunu düşünüyorum dese ciddi şekilde bukadar sinir olmam eminim

bir kere şunu söyleyeyim, bu arkadaşın kendini mal gibi görüyor. seni de kıskanıyor.
kadınları ve dolayısıyla kendini mal gibi gören kadınların genel tutumu budur. kadın olma durumunu mal olma durumuyla eşleştirdiği için, sürekli çevresindeki diğer kadınlarla kendini yarıştırmak zorunda hisseder kendini, "en iyi mal benim" diye.
kısacası zavallının teki. edilgen, seçilmeyi bekleyen, kompleksli bir zavallı. ve dediğim gibi, seni de pek bi kıskanıyor. böyle insanları hayatında bir saniye bile tutma. at gitsin hayatından.

Son düzenleme:
bi kuzenim vardı senin arkadaş gibi ben senden önce evlenirim falan filan sayarda sayardı ... görücü çok gelirdi sevgilileri olurdu gönül eğledi ... ben o ara üniversiteye gittim meslek edindim işe başladım ... eşimle tanıştım evlendim şimdi hamileyim :) kuzenim nemi yapıyor ... liseyi bitirmeden bıraktı hala evde evlencem diye bekliyor ... böyle şeyler nasip de hayırlısı de :)

Back
X