sakın boşanayım deme!!!

Kararınızdan kesinlikle vazgeçmeyin evlilik bu kadar ticari anlaşma yapmaya çalışılacak bir kurum kesinlikle değil..
O eski kafada olan akrabalariniza da gereken cevabı verin hatta hiç umursamayin gerçekten..Artik sizin çağda değiliz herşeyçok değişti bu hayat benim hayatım ve nasıl yaşayacağıma sadece ben karar veririm diyin..tek seferde net olun çünkü kesin konuşmazsanız her seferinde size yüklenmeye devam ederler

Şimdi bu kadar olay bir kuaföre gidildi diye mi oldu?
telefonu açmadığım içinmiş. bende haber verdim sonuçta dedim sende hiç cevap vermedin mesaja. bunu sonra doktorda konuştuk, danışman dedi kadın sana haber vermiş ne olduğunu burda büyütecek ne var. beni geri aramadı işi bitince dedi, sende mesaja cevap vermemişsin deyince ben düşünemedim cevap vermeyi dedi. senin bunu düşünememen normalse onun seni geri aramayı akıl edememesi de normal o yapmak zorunda ama sen değilsin öyle mi dedi doktor da.

Yaşayan siz olursunuz, yorum yapan çevre. Duyup takılmamayı başaracaksanız görüşün akrabalarla, yoksa mümkün olduğunca görüşmeyin

Esın bıraz gelgitli aMa doktorun önergeside bence yersiz. Sız zaten 2 3 aydır 1 2 defa arayla gorusemıyorsunuz ordan bı soguma ve uzaklasma var. 2 ayda doktor uzak kalın bırbırnzden demis dahada işi uzatmıs bu defa bırbırınıze olan tum alıskanlıklar ve sevgı tamamen bıtmıs olacak. Oladr surdds ananı babanı gormezsen onları bıle unutursun o anlamda sureklı araya mesafe koyup kendunızı bırbırınzden unutturmaya ve uzaklastırmaya calısmıssınız. Tabı sende esını ıstıyorsan dıye dedım bunları.erkekler genelde bırını uzun sure gormeyubce uzaklasıyolar alısıyolar yokluguba. Bana gorede mesela ne kadr az gorusursem okadr cabuk unuturm. Bilmiyorum sımdı nasıl bı karar alacaksınz ama esınızın tam olarak dorunu ne anlamadım. Sırf teelfonu acmadın dıyemı ıs bosanmaya geldı 1 gecede? Normalde aranız nasıldı? Esın nıye zaten olmayacagu bellıydı dıyor cokmu ınıslı cıkıslı bı evlılıgınz var? Esının hayatınsa baskası olabılırmı bu kadr cabuk eclılık bıtırme kararını kabullenmesının sebebı?

ben artık istemediğimi söyledim zaten benim için bisey değişmeyecek 2 ayda. bizim evlendigimizden beri küsme sorunu var ilk 1 buçuk yıl haftanın 3 4 günü küs geçerdi hep bii sebep buldu. sonra biraz seyreklesti sonra her tartışmada ayrılalım bizden olmucak lafları. işten dolayı eve geç geliyo iki laf etmek yok ben onu bekliyorum hergün ama boşuna. sadece haftasonu görüşüyoruz. kuaföre gitmem sorun sac kırıklarını aldırmak için bile izin alacağım. ama o bu arada ev aliyo araba aliyo o istiyosa aliyo yani. ben bi yolluk halı için dil döküyorum o alicam deyip aliyo birini satiyo baska aliyo. ev işini kendim yapıyorum çalışıp maaşı da ona veriyorum. öyle işte. bende ona demiştim bana 1 kez daha boşanalım dersen sana tamam dicem diye. şimdi bi mal mülk derdi oldu adamda

Kendı kazandıgun paraıçyı kendune sakla canım bır kısmını ver tabı ama kendındede bırıktır. Harcamaya gelınce benım esımde mesela ben ısımı gucumu bıraktım oyle ankaraya esımın yanına yerlestım. Ailelerden uzaktayız calısmıyorum suam ankarayıda bılmedıgim ıcın halada ogrebemedım cok buyuk ve karısık neyse ıste calısmıyorm mecburen esımden yiyorum ama mıtfak alısverısı vs degılde boyle kıyafet alısverısı vs olunca kendımce cekınıyorum almak zorunda bana kendısı calısma ihtiyacın yok dedı madem oyle herseyımıde karsılamak zorunfa dıye yınede bısey alırken cekınıyorum ıste cokmu harcadım vs bısey begensem bıle fıyatına vakıp gerı ındırıtorum esım hlsuna gıttıyse alsana nıye boraktın dıyo yok ya kotuymus falan dıyorum. Ama bakıyorum kensısı bı ayalkabı alıyor 1200 tl bı kot alıyor 300 tl bı mont alıyor bın tl agzım acık kalıyl bende hıc marka duskunu degılm pazardanda olsa güzelse giyerim ama esım bıde meslegı dolayısla takmıs marka ve pahalı urunlere bende madem o oyle yapıyo ben nıye harcamıyom kı doyorum ama yınede ınsan ccekınebılıyor belkı daha yenı evlıyız dıye hala koca parası yemede pişmemiş olabılırm. Yanı kendılerıne olunca ıstedıklerunu alıyolar ama sen ısteyınce laf edecekmıs gibi cekınyosun. Eslerin küslük 3günden fazla surerse o evlılık helal drgıldır zinaya giretmiş.bizde küssek bile 2. Gunhn somunda ikimizden biri illa barısyo hemen. Bunu aklınızda tutarsanız eb azından uzun sure küs kalma huyunu bırakır. Bızım sulalede cok var 3 gunden fazla kus kalınca ya da 40 gundsn fazla hemen imam getrip imam nikahı kıyarlar eskıdende boyleydı sımdıde bogle. Cunku okadr uzub kus kalmak allah katndakı nıkahı düşürüyormuşmuş.biz oyle bıldıgımz ıcın 2 gun surmez küslük. Bide bıraz baskınlık kur. Esınjn burcu ne mesela o burclar nasıl kadınlardan hoslanırlar dye arastır esınle terkrar samımıyetıbu kur. Baskınlıgıb olsun hep aman susimde olay cıkmasın, bıyumesınbagırmasun vs dıye cekıne cekıne sonra ne halt yeseler uste cıkıyolar. Ben bubları barısırsanız dıye dedi m

Bu sizin hayatınız kimsenin yönetmesine izin vermeyin. Bu oyunda başrol sizsiniz. Fakat 2. sen ver 2.5 ben vereyim ne demektir. Siz evlisiniz kimin ne kadar parasıvarsa ihtiyaçlar doğrultusunda verilir. Siz kazandığınız parayı ona mı veriyordunuz.

Belki maaşınızı verdiğiniz icin, istediklerinizi istediginiz gibi alamadığınız için siz de parayı ilişkinin önüne cikarmissiniz gibi geldi bana. Ne olursa olsun eşim bir mal varlığını sattigimizda ikiye bölelim dese ben çok alınırdım. Eşinizi haklı bulmuyorum, ama sizin icin de önemli hale gelmiş maddiyat.
Bence maddiyat evliliğin önüne geçmemeli. Gecerse sağlıklı bir sonuç doğmaz..

Son konuşmada yalandan ''Hiç bir şey istemiyorum senden. Malın mülkün sende kalsın.
Benim çalışıp verdiklerim de sadakam olsun. Ayrılalım kolayca. '' de bakalım.

Hemen kabul ederse anla ki tek derdi para..

Yüzüne vurur. Bütün haklarımı alcam görürsün der açarsın davayı.

Yok yine bir şans derse dengesiz demektir, adam akıllı bir aile terapisti bulup denenebilir.
Bu son gittiğiniz değil ama onu değiştirin bence.

Yalana laf düşmez. Bayramda başka bir yere kafa dinlemeye giderdim ben olsam

cok dengesiz bir insan.dediginiz gibi o isterse bosanacak o istemezse bosanmayacak.tabi ya en sonunda akil aldi yada kendi dusundu.mallar bolunmesin istiyor.belkide borcu filan var sayenizde onu odeyecek bide.haklarinizi alin uzak durun ne cikarci insan.sizi sadece para bankasi olarak goruyor bence

biz oturduğumuz evi krediyle takılarla falan aldık onu ödüyoruz hala. ama o 2. ev aldı onunla ilgili konuşma plan yapıyordu kendi kendine bende nasıl alcaksın biz bu evi zor aldık derken alcaz alcaz diyodu tek cevabı. ve aldı sonra arkadaşımla ortak aldık dedi ama tapu tek kişilik. o her kararı kendi vermek benim de ona uymami istiyor.

bana ayrılırsak ne istiyosun diye sordu. şuan 2 ev var birinin kredi borcu var. 1 araba var 1 araba satildi parası da bankada. ben dedimki sadece oturduğumuz evin değerinin yarısı başka hiçbirşey istemiyorum kalan krediyi de kendin ödersin dedim. bana dediği kredi borcunu düşer öyle böleriz. düşünün işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…